a przed maturą studniówka - Strona 191 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-25, 08:47   #5701
wnika
Zadomowienie

Dot.: a przed maturą studniówka

boszenka, ja tez gratuluje
podaj mi kiedys nazwe klubu to moze cie odwiedze bo w sierpniu napewno bede we wroclawiu

magda, mam na drugim komputerze i nie chce mi sie go teraz przepinac do neostrady ale obiecuje ze wieczorem wysle ci na pw te linki

a ja sie tak teraz zastanawiam czy isc dzis do pracy bo szef mowil ze moge jesli chce aczkolwiek nie musze bo umowa w maju obejmuje tylko soboty i niedz no i teraz nie wiem mam 45min na podjecie decyzji

'Musisz wierzyć, że to może się zdarzyć
bo przecież gdzieś tam jest ktoś, kto też w to wierzy...
On Cię wybrał, dawno temu wymyślił Cię sobie...
gdy spotkasz Go, powie Ci, że to Ty...'

wnika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 08:52   #5702
adulka.p
Zakorzenienie

ja bym poszla:d dodatkowa kasa wpadnie

Najwazniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić.
adulka.p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 08:57   #5703
lemonka
Zakorzenienie

hehe..najwyzej-wystawie sobie tablice na samochod.."uwaga!baba za kierownica!"

boszenka.. gratuluje..teraz to bedziesz ciacha wyrywac..

co do pracy..mialam w klasie kumpele-no pocisnieta ma maxa..zabawna ze szok..i mowi jak facet z tego skeczu "blon dyn ka"..
i w dzien matury ustnej z polaka..ma wchodzic za 10 minut.. dzwonimy do niej gdzie jest.. a ona "ja?ja w domku..ogladam pierwsza milosc.."
przyszla i op owiada.."dzieeewczyny..co ja wogole robie.. jaaa...w ciagu tego tygodnia pracowalam juz w trzech miejscach..!w jednym klubie-po 2 dniach sie zwolnilam.. w drugim klubie-po dwoch dniach sie zwolnilam..a teraz pracuje w banku-ale tez zaraz ide sie zwolnic..bo ta szefowa kaze mi zostac po godzin ach..:|" a my..": O"

impreza?o w m orde jeza.. co sieeeee dzialo..pocisk..

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 08:59   #5704
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7
Konto usunięte

Fajna praca jak tylko soboty i niedziele
91584e3a0ddee98d7bf35013566e27d0b839b1c7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 09:09   #5705
wnika
Zadomowienie

[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;4421511]Fajna praca jak tylko soboty i niedziele [/quote]
soboty i niedziele a we wakacje od czwartku do niedzieli
wlasnie nie wiem czy wpadnie dzis dodatkowa kasa bo mam platne od sztuki a nie za godzine a nie wiem czy bedzie tam dzis az tyle ludzi ktorzy ulegna mojemu urokowi osobistemu i zakupia u mnie okulary przeciwsloneczne

coz, najwyzej sie poopalam
milego dnia, wroce kiedys wieczorem

Stary 2007-05-25, 09:32   #5706
boszenka69
Zakorzenienie

Hehe ok Wnika , kiedyś Ci wyśle na PW Zobaczymy tylko jak długo się tam utrzymam i czy klimat będzie fajny
Cytat:
Napisane przez lemonka Pokaż wiadomość
hehe..najwyzej-wystawie sobie tablice na samochod.."uwaga!baba za kierownica!"

boszenka.. gratuluje..teraz to bedziesz ciacha wyrywac..

co do pracy..mialam w klasie kumpele-no pocisnieta ma maxa..zabawna ze szok..i mowi jak facet z tego skeczu "blon dyn ka"..
i w dzien matury ustnej z polaka..ma wchodzic za 10 minut.. dzwonimy do niej gdzie jest.. a ona "ja?ja w domku..ogladam pierwsza milosc.."
przyszla i op owiada.."dzieeewczyny..co ja wogole robie.. jaaa...w ciagu tego tygodnia pracowalam juz w trzech miejscach..!w jednym klubie-po 2 dniach sie zwolnilam.. w drugim klubie-po dwoch dniach sie zwolnilam..a teraz pracuje w banku-ale tez zaraz ide sie zwolnic..bo ta szefowa kaze mi zostac po godzin ach..:|" a my..": O"

impreza?o w m orde jeza.. co sieeeee dzialo..pocisk..
Dzięki bejb Świetna koleżanka Musisz mnie kiedyś zapoznać, bo uwielbiam słuchać opowieści takich ludzi
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 09:38   #5707
lemonka
Zakorzenienie

no o na jest obledna..
i pomyslec ze nie bede tej malej iskierki juz widziec co dzien..
i nie zdala obu ustnych i teraz sie zalamala.. nie odpisuje, nie odzywa sie,nie odbiera telefonow albo rozlacza..szkoda..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-25, 09:40   #5708
boszenka69
Zakorzenienie

Oj biedna Ale to wszystko przez "Pierwszą miłość"
Stary 2007-05-25, 09:44   #5709
lemonka
Zakorzenienie

taaak... trza zlozyc zazalenie albo do sadu z polsatem..

jej..jakie ja mam dzis dziury we lbie..szok..wszystko mnie boli..kac m orderca i do tego film mi sie urwal po raz pierwszy od dawna..a to wszystko przez to "do5 !" -mamy z dziewczynami cos takiego ze siedzimy i wszystkie naraz "do5!"..i jedna liczy i wszystkie jedn ym ciurkiem do 5 pijemy.. i qrde...az boje sie zajrzec do portfela..
wogole wlasnie wlaczylam aparat foto..i co ja mam tam za zdjecia..o ja jego.. ja ich nie robilam..:| pelno jakis zdjec kumpel z jakimis chlopakami..kumpeli cycki..nie no..pocisk..

Stary 2007-05-25, 09:52   #5710
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
taaak... trza zlozyc zazalenie albo do sadu z polsatem..

jej..jakie ja mam dzis dziury we lbie..szok..wszystko mnie boli..kac m orderca i do tego film mi sie urwal po raz pierwszy od dawna..a to wszystko przez to "do5 !" -mamy z dziewczynami cos takiego ze siedzimy i wszystkie naraz "do5!"..i jedna liczy i wszystkie jedn ym ciurkiem do 5 pijemy.. i qrde...az boje sie zajrzec do portfela..
wogole wlasnie wlaczylam aparat foto..i co ja mam tam za zdjecia..o ja jego.. ja ich nie robilam..:| pelno jakis zdjec kumpel z jakimis chlopakami..kumpeli cycki..nie no..pocisk..
To dałaś czadu Fajny pomysł z tym "do5" Wykorzystam to na dzisiejszej imprezce
Stary 2007-05-25, 09:59   #5711
lemonka
Zakorzenienie

ja jutro znow ide.. tym razem z siostra i jej pocisnietymi kumpelami..

a "do5!" szczegolnie fajne jak..piwo zaje*** * zimne, i liczy osoba ktora robi to potwornie wolno.. zeby bola..
i najlepsze to..taka kasia.. za kazdym razem jak liczyla na paluchach to fakera pokazywala przy "3"... nie moglam..raz taka breche puscilam ze kachna zaczela sie smiac..zamachn ela sie i....polecialo cale pifo.. zalalysmy caly stolik i myk..zniknely w inna czesc klubu..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-25, 11:41   #5712
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
ja jutro znow ide.. tym razem z siostra i jej pocisnietymi kumpelami..

a "do5!" szczegolnie fajne jak..piwo zaje*** * zimne, i liczy osoba ktora robi to potwornie wolno.. zeby bola..
i najlepsze to..taka kasia.. za kazdym razem jak liczyla na paluchach to fakera pokazywala przy "3"... nie moglam..raz taka breche puscilam ze kachna zaczela sie smiac..zamachn ela sie i....polecialo cale pifo.. zalalysmy caly stolik i myk..zniknely w inna czesc klubu..
: Wy to jesteście agentki Koniecznie musimy się wybrać na jakąś imprezke razem, bo inaczej nigdy sobie tego nie wybaczę
A teraz coś ode mnie na poprawę humoru
http://chicaaa.fm.interia.pl/men7qi.gif
Stary 2007-05-25, 14:25   #5713
lemonka
Zakorzenienie

serio.. my zawsze takie rzeczy porobimy, ze o ja jego..krejzole ja pikole.. wogole my potyrane-i dlatego kocham imprezy z nimi..zawsze jest co wspominac..i jest okazja by dnia nastepnego sie spotkac i na trzezwo sie posmiac same z siebie..

bosz..musimy razem dynac! ja wiesz..ten tego amigo..poczatek sierpnia na dwa tygodnie na poludnie jade..mmmrau.. takze moze cos sie pomysli..
ty..bedzie goralska impreza w remizie u rodzinki..choo.. fajno bedzie.. mam mase wolnych przystojnych kuzynow-niestety ja sie za nich zabrac nie moge.. |>pociąg?20zł..autobus?5z ł..wrazenia?bezcenne..: D

a ziomale mmm..ale klaty..piknie dynaja..niach niach.. wszyscy moi..wogole sie nie czajcie..

Stary 2007-05-25, 15:01   #5714
wnika
Zadomowienie

bo ja sie musze do czegos przyznac... nie dotarlam jednak do tej pracy
a tak sie staralam nooo ale w bramie sie spotkalam z moimi kuzynami a jako ze przez tydzien sie za nimi straaasznie stesknilam to musialam na chwile z nimi zostac i ta chwila sie tak jakos dziwnie przeciagnela a pozniej byla burza i tak oto przesiedzialam caly dzien w domu ale to dobrze bo nie zmoklam

a wieczorem w ramach odreagowania ciezkiego dnia wbijam sie do kumpla na ogladanie filmow

Magda, wyslalam ci cos

Stary 2007-05-25, 15:26   #5715
Konto usunięte

dziekuje
Stary 2007-05-25, 16:02   #5716
Konto usunięte

Wnika, a mogłabys jeszcze dac jakies wskazowki jak sie po tych sronach poruszac, bo klikan na rozne nazwiska, a mi ciagle otwiera sie J.K. Rowling, bo raz ja sobie otworzyłam.
Przyznam, ze sie troszke irytuje ;p
Stary 2007-05-25, 16:49   #5717
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
serio.. my zawsze takie rzeczy porobimy, ze o ja jego..krejzole ja pikole.. wogole my potyrane-i dlatego kocham imprezy z nimi..zawsze jest co wspominac..i jest okazja by dnia nastepnego sie spotkac i na trzezwo sie posmiac same z siebie..

bosz..musimy razem dynac! ja wiesz..ten tego amigo..poczatek sierpnia na dwa tygodnie na poludnie jade..mmmrau.. takze moze cos sie pomysli..
ty..bedzie goralska impreza w remizie u rodzinki..choo.. fajno bedzie.. mam mase wolnych przystojnych kuzynow-niestety ja sie za nich zabrac nie moge.. |>pociąg?20zł..autobus?5z ł..wrazenia?bezcenne..: D

a ziomale mmm..ale klaty..piknie dynaja..niach niach.. wszyscy moi..wogole sie nie czajcie..
Buahaha Chciałabyś, ale ten pierwszy z prawej jest mój Taki "przystojniak" Zakochałam się
Stary 2007-05-25, 18:32   #5718
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
Petit, no moze nie jestem tez do konca zadowolona z historii, bo porobilam glupie bledy w tescie i jestem troche zla na siebie, ale trudno, juz czasu nie cofne. Wiem, ze historia byla trudna, u mnie byly osoby, ktore wyszky z sali bez wypracowania - to troche nieciekawie:/

U mnie też bez wypracowania wychodzili,kurde lipa straszna.

A co do pracy,to mojego taty kuzyka ma mi załatwić prace na odprawie celne na lotnisku

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 22:15   #5719
lemonka
Zakorzenienie

ty..bosz..wiesz...hm..bar dzo cie lubie, ale....

cykaj bobla! moj!

Stary 2007-05-26, 06:59   #5720
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Hehe, Dziewczyny, widze, ze pracowite jestescie strasznie no dobrze, dorbze. Ja 26 czerwca jade do Anglii do pracy w fabryce ciastek najprawdopodobniej. Znowu przytyje

Apropos skeczu blondynka , to mimo iz jestem szatynką, to ostatnio nabrałam maniery, zeby wymawiac wszystkię "ę" i "ą" - w rezultacie brzmię jak doda ;] Ale spoko, spoko - w poniedzialek ide do frycka i sie robie na blondi w 1/3 bo zrobie sobie gdzieniegdzie przeswity blondu Jest gdzies moj watek na metamorfozach, tam Babycake zrobiła symulacje fryzur i w blondzie wygladam całkiem całkiem ;]
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 08:39   #5721
wnika
Zadomowienie

Magda, nie wiem czemu Ci sie tak dzieje bo mi zawsze wskakuje wybrany autor bez problemu a wybierasz ponownie z tego okienka po lewej? sprobuj moze odswiezyc strone albo jeszcze raz na nia wejsc - moze sie uda

hawrodytka, wklej linka to sobie popatrzymy jaka metamorfoze planujesz
ja wlasnie tez sie wybieram do fryzjera i mysle usilnie co by tu zmienic ale jestem teraz tak scieta ze niewiele opcji nowej fryzury mam do wyboru i pewnie zostane przy asymetrii

ide do pracy, paaa

Stary 2007-05-26, 09:33   #5722
Konto usunięte

A ja w czerwcu jadę do Anglii i bede pracować jako sprzątaczka w jakimś hotelu. Już bym wolała fabrykę ciastek, ale wierzę, ze spotkam jakiegos bogatego przystojniaka - klienta hotelu, który sie we mnie zakocha juz w pierwszym tygodniu i nie będę musiała tam pracować i będziemy żyli długo i szczęśliwie.
Hawrodtyka.... A jakie miasto czy miejscowość Ciebie przyjmuje w te waacje?
Stary 2007-05-26, 10:12   #5723
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Wnika oto link http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189994 planuje sobie zrobic pierwsza fryzurke zaproponowana przez Babycake, bo a) mam cienkie włosy b) falują się c) nie chce prostowac, bo juz mam strasznei zniszczone i jeszcze tyle mi wypadlo przez mature, ze szkoda gadac. Oczywiscie, nie bede tak cala blondi, zrobie sobie gdzieniegdzie przeswity blondu i bedzie Ok. Ponadto mama TŻ powiedziała, ze na włsoy dobry jest sok... z cebuli :/ ze rosna po nim wlosy lepiej niz po nafcie i dlatego od wtorku, albo srodu zaczynam kuracje sokiem z cebuli, waxem i maseczkami z zółtek... mam nadzieje,ze wlosy mi odrosna, bo jak tak dalej beda wypadac, to za 3 lata bede łysa :/

Magda161 kiedy jedziesz dokladnie do Anglii ? bo qrde mnie nie bedze kiedy beda wyniki matur i cholercia podobno musze jakieś upowaznienie dla mamy napisac, zeby mogla za mnie odebrac, a ponadto jesli mnie nie bedzie w czasie rekrutacji i dostane sie na studia gdzies, to musze pdoobno jechac do notariusza i spisac umowe, ze moja mama moze podpisac sie za mnie na uczelni, że chce zaczac studia :/ A jesli chodzi o miasto to jade do Batley, niedaleko Leeds. Pamietaj nie jedz ciastek Fox's
A jesli chodzi o Angilkow, to wielu z nich to po prostu dresy i kibole, częsc to wychudzone EMO chodzacy w tak obcislych jeansach, ze chyba beda bezplodni w przyszlosci, czesc to fajni faceci, torche a'la metro , a wsrod nich wiele grubasów Ja wiem jedno - w Anglii mozna wyleczyc sie z kompleksów
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 10:23   #5724
Konto usunięte

Jesli chodzi o te komplexy - to już sie ciesze. Jeszcze nie wiem kiedy dokładnie jade, ale w poniedzialek albo wtorek bede wiedziec. Co do tych upoważnien mam taki sam problem. Zebys ty wiedziala ile ja sie nalatałam po tej mojej glupiej szkole zeby sie dowiedziec, ze musze napisac oswiadczenie ze odbiera za mnie mama i wtedt MOZE jej wydadzą. Rece mi opadły. Co do stdiów to narazie zarejestrowałam sie online, ale jesli rzeczywiscie trzeba jakies takie zaswiadczenia, to musze sie o tym wiecej dowiedziec.
PS. Nie szufladkujmy tak tych biednych Anglików. Na pewno znajdzie sie kilka okazów całkiem porządnych ;]
Stary 2007-05-26, 10:40   #5725
lemonka
Zakorzenienie

hehe..kilka okazow porzadanych?
i pewnie okaze sie ze to polak..

a co do kompleksow to tez slyszalam ze tam sie mozna ich pozbyc..
to ja powinnam tam zamieszkac..

Stary 2007-05-26, 10:56   #5726
Konto usunięte

Hehe. Lemonka. Polak czy Anglik. Nie ważne, byle ciemnowłosy
Stary 2007-05-26, 11:15   #5727
Petit_Papillon
luckygirl

Hawro świetne te frzury,które stworzyła Babycake.Po prostu cudowne!!!We wszystkich Ci ślicznie!

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 11:22   #5728
boszenka69
Zakorzenienie

Hej Kobietki kac mnie męczy, czuję się strasznie i popijam zimny kefir, który jest błogosławieństwem ehhh Za kilka godzin lecę do pracy i czeka mnie cała noc na nogach Nie dam rady
Hawro apropos fryzurek to są świetne I bardzo ładnie Ci w blondzie.
Stary 2007-05-26, 11:28   #5729
lemonka
Zakorzenienie

magda-tez lubie bruunetow...ale jasnookim blon dyn em tez nie pogardze..

hawro..rzeczywiscie sliczne sa wszystkie propozycje..mi najb ardziej podobalas sie w takich jasnych blond po kreconych itd..

bosz..tak tak..dzis czujesz sie strasznie, ale wczoraj fajnie sie pilo..nie?
dasz rade..pocisnij z nimi..

Stary 2007-05-26, 11:39   #5730
Konto usunięte

A ja tam jestem niezależną singielką i jak się zastanowić głębiej to facet to jest dla mnie marnowanie czasu. Jeśli chodzi o bycie z kimś na stałe. A poza tym nie spotkałam jeszcze nikogo takiego.

Kac, kac... a co to jest kac?? Już dawno nie miałąm wielkiego kaca. tego ostatniego nie licze, bo to był kacyk w porównaniu z tymi, które się niekiedy miewało. A z resztą, mieć kaca po Reddsach to sama przyjemność :
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości