Wszystko o Avonie - Część II - Strona 429 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-26, 09:25   #12841
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
a widać je w sandałkach? Kurcze potrzebuję czegoś takiego
Ja mam malutką stopę bo noszę rozmiar 36, i ogólnie moja stopa nie należy do najmasywniejszych a o dziwo poduszeczki są całkowicie zakryte. Nie widać ich tym bardziej, że są przezroczyste. Z czystym sumieniem Polecam
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 09:40   #12842
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Witam
Dziewczyny a co sądzicie o tej avonowskiej sieci komórkowej-nie za bardzo rozumiem jaki możemy mieć z tego zysk-chyba za dużo informacji na ten temat czytałamnie sądze aby moje klientki się na to napaliły ale kto wieja ęde używać-dodatkowa karta się przyda
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 09:54   #12843
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Witam
Dziewczyny a co sądzicie o tej avonowskiej sieci komórkowej-nie za bardzo rozumiem jaki możemy mieć z tego zysk-chyba za dużo informacji na ten temat czytałamnie sądze aby moje klientki się na to napaliły ale kto wieja ęde używać-dodatkowa karta się przyda
U mnie raczej wszyscy znajomi mają telefony na abonament wiec raczej watpię żeby się ktoś skusiłpozatym telefon też nie jest jakiś kuszący.Z tego co ja doczytałam to za każde 5zł dostajemy jakieś avonki i w zależoności od tego ile ich uzbieramy to tyle nam % doliczają do upiustu w katalogu ale też tego do końca nie rozumiem w pon w pacze mam ulotke informacyjną więc może coś wiecej się dowiem.Aha moja Koordynatorka mi mówiła żebym wciskała te karty bo ona na tym zarazbia niestty nic wiecej od niej nie wyciągłam
MOim zdaniem powinni zrobić jakąś porządną promocję na startery to może ktoś by się skusił bo jak na razie to czarno to widze
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 09:55   #12844
izolkaa1
Przyczajenie

Hej dziewczyny Co wy robicie ze macie takie duze zamowienia?? Komu pokazujecie katalogi?? Kiedys zamowienia mialam dosyc fajne i skladalam na terminy. A teraz ledwo co mam na pierwszy 150zl Na prawde nie wiem co mam zrobic, w ogole duzo moich znajomych niekchetnie podchodzi do marki Avon. Wiekszosc woli kupowac w drogeriach kosmetyki Nie wiem jak zwiekszysc swoje zamowienia Moze macie jakies porady?? Bylabym bardzo wdzieczna z gory dziekuje
izolkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 10:04   #12845
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Witam
Wątpię, żeby moje klientki były zainteresowane tą siecią, tym bardziej ze wszyscy mają już telefony w innych sieciach, a oferta wcale nie jest jakaś bombowa. sama nie wiele wyczytałam na ten temat, i nie wiem na jakiej podstawie mają być tańsze kosmetyki, czy też jakieś gratisy. Dowiem się w czwartek bo wtenczas otrzymam paczuszkę
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 10:06   #12846
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izolkaa1 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Co wy robicie ze macie takie duze zamowienia?? Komu pokazujecie katalogi?? Kiedys zamowienia mialam dosyc fajne i skladalam na terminy. A teraz ledwo co mam na pierwszy 150zl Na prawde nie wiem co mam zrobic, w ogole duzo moich znajomych niekchetnie podchodzi do marki Avon. Wiekszosc woli kupowac w drogeriach kosmetyki Nie wiem jak zwiekszysc swoje zamowienia Moze macie jakies porady?? Bylabym bardzo wdzieczna z gory dziekuje
Ja daje katalog najbliższej rodzinie, koleżankom z klasy, narazie tylko ze 3 u mnie zamawiają, koleżankom z pracy mojej mamy i sąsiadce. Zamówienia mam coś ok 150-250zł. Raz na wakacjach miałam ponad 500zł Ale wtedy to każda klientka coś zamówiła, pamiętam jak się cieszyłam a były to moje początki. Teraz jest coraz gorzej, ale myślę że kiedyś jeszcze dobiję do 500zł

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 10:29   #12847
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Hej ja na szczeście mam klientki które lubią avonzamawiają głównie perfumy.Mam dość duże zamówinia a spowodowane jest to że po 1 daje upusty , po 2 gratisy po 3 doradzam co warto a czego nie po 4 sama używam avonu i jak ktoś o coś pyta to pokazuje lub porzyczam do domu na sprawszenie po 5 dorzucam próbki do zamówień i zauważyłam że też to wpływa na sprzedarz po 6 zamawiam z kilkoma wizażankami i czasem nawet udaje nam sie dobić do 35%.
. To są moje sposoby nie zarazbiam na tym praktycznie ale z każdego katalogu mam jakieś kosmetyki dla siebie i duży upust na to na co mi z zarobków niewystarcza

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-26, 10:39   #12848
Kimi102
Raczkowanie

Ja chyba mam same złe skojarzenia z kosmetykami avon
1 Puder prasowaby ColorTrend jest dobry aczkolwiek dostałam po nim takiego uczulenia ze aż z domu nie wychodziłam przez następne trzy dni po stosowaniu...
2 Tusz do rzęs superFULL (reklamowany przez Salmę Hayek) też nie jest taki wcale wspaniały (jak dla mnie) bardzo skleja rzesy i jest go bardzo mało.
3 A po najzwyklejszej pomatce z avon robią mi sie na ustah takie brzydko wyglądające "kożuchy".....
Więc narazie avon nie zrobił na mnie pozytywnego wrażenia

Prośba wielka !
A może wam sie spodoba i bedziecie regularnie korzystać z tego serwisu
Kimi102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 11:36   #12849
kittyyy1
BAN stały

mam podobnie. moje klientki bardzo lubią kosmetyki Avon'u.. Co dziwne, nikt nie zamawia ic z Planet SPA czy z biżuterii.. jednek zamówienia wachają sie między 500-800.. chociaż 6 się bardzo spodobała i miałam zamówienie na 1250
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 12:03   #12850
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kittyyy1 Pokaż wiadomość
mam podobnie. moje klientki bardzo lubią kosmetyki Avon'u.. Co dziwne, nikt nie zamawia ic z Planet SPA czy z biżuterii.. jednek zamówienia wachają sie między 500-800.. chociaż 6 się bardzo spodobała i miałam zamówienie na 1250
U mnie też planet spa słabo zamawsiają jeżeli już to krem oliwkowy i kurację parafinową , biżuterię zamawia tylko jedna znajoma .Najczęsciej idą płyny do kąpieli i żele pod prysznic no i zapachykolorówka raczej słabiutko.Mam też jedną pania która zamawia dla córki więc szkoa że nie ma np szamponów , balsamów dla dzieci
Stary 2007-05-26, 12:06   #12851
smerfeta01
Zakorzenienie

akurat co do Planet Spa to bardzo lubię wiele produktów tej serii
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 12:06   #12852
didulka_88
Raczkowanie

kiedys byla seria avon kids... cudnie pachniala
didulka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 12:11   #12853
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
Ja też używam i mam kilka perełek z tej serii i bardzo mi pasują te kosmetyki ale klijentki jakoś obchodzą ją dalekim łukiem.

Cytat:
Napisane przez didulka_88 Pokaż wiadomość
kiedys byla seria avon kids... cudnie pachniala
No dokładnie szkoda że nie ma jej jużdobrze przynajmniej że do opalania są kosmetyki dla dzieciaków
Stary 2007-05-26, 12:20   #12854
Ulaczek
Rozeznanie

odebralam juz swoja paczkę z zamowieniem 07 i dostałam ten starter i tak się zastanawiam, czy jak ktoś ma telefon w Orange to czy ta karta sim z my avon bedzie działać bez zdejmowania simlocka???
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 12:58   #12855
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

A ja zadnych sposobow nie mam na zdobycie klientek.Daje katalogi na stałe kolezankom, rodzinie i mamie do pracy. Dziwne ale wszyscy zamawiaja cos koło 100zł. I tak mam zamowinie ponad 700zł ostatnio. A grono stałych klientek jest naprawde wąskie.

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 12:59   #12856
Celestia
Zakorzenienie

To moze i ja się podzielę opinią co do tych kosmetyków.

Nie jestem zadowolona z:
1. kremów i wszelkich rzeczy do stop
2. niektórych błyszczyków
3. potrójnych cieni do powiek
4. wzmacniającej odżywki do paznokci !!
5. pomadek z serii "kiss and go" !!
6. złotych kremów na dzien i na noc
7. dezodorantów normalnych i w kulce
8. szamponów
9. odzywek do włosów
10. serum do włosów puszczących się
11. eyeliner w długopisie !!
12. kremóew pod oczy
wiecej nie pamiętam

Natomiast jestem w miarę zadowolona z:
1. serum na koncowki
2. niektóre balsamy do ciała
3. niektóre żele pod prysznic
4. niektóre wody toaletowe
5. nietktóre kremy do rąk
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 13:01   #12857
kittyyy1
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
U mnie też planet spa słabo zamawsiają jeżeli już to krem oliwkowy i kurację parafinową , biżuterię zamawia tylko jedna znajoma .Najczęsciej idą płyny do kąpieli i żele pod prysznic no i zapachykolorówka raczej słabiutko.Mam też jedną pania która zamawia dla córki więc szkoa że nie ma np szamponów , balsamów dla dzieci
no tak żele pod prysznic i seria do stóp jeszcze.. mgiełki i color trend tteż kupują. przez 3 katalogi miały manię na te naturals.. zamawiałam wtedy po kilka z każdego rodzajów balsamów z 15 mgiełek i tak dalej..
na kolorówkę rzucają sie tylko jak są jakieś większe promocje
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 13:07   #12858
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
no tak żele pod prysznic i seria do stóp jeszcze.. mgiełki i color trend tteż kupują. przez 3 katalogi miały manię na te naturals.. zamawiałam wtedy po kilka z każdego rodzajów balsamów z 15 mgiełek i tak dalej..
na kolorówkę rzucają sie tylko jak są jakieś większe promocje
u mnie też niewielkie zainteresowanie Planet Sp, za to jak dziś odbierałam paczkę z 07 to ponad 75% to były żele pod prysznic , szampony ale raczej te naturalsowe, kulki zapachowe,czasami męska seria, cos do stóp, rzadko ale trafiają sie kremy do twarzy(chyba max 10 razy zamawiałam coś z anew przez swoją całą 7 letnią karierę avonowską),balsamy do ciała, aha no i tusze do rzęs, raczej te z CT ale i pełnia rzęs cieszyła się zainteresowanie, rzadko bardzo rzadko nawet zamawiam coś z kolorówki, a damskie perfumy to juz od swięta - jak już to pur blanca, celebre....
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 13:08   #12859
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
hej, ja tendencje spadkowa zauwazyłam kilka lat temu, jak mojaj mama robiła za konsultantke Sama wtedy zamawiałam dużo rzeczy i były o wiele lepsze Przyznam szcezre,że raz poszalałam i dobrze, że miałam upust bo po cenach katalowych to byłoby duzo

Odkad zaczęłam czytac składy, zauważam, że rzeczy drogeryjne nie wiele róznia się od Avonu, tylko ceny Avonowe sa zawyzone...Kosmetyk o takim samym składzie i działaniu kosztuje nawet o połowe mniej

Poza tym Avon naduża denaturatu i konserwantow w kosmetykach pielegnacyjnych.

Co do perfum - to oprocz pasiona dance i poprawiających samopoczucie( dostepne były 5 lat temu) to pozostała reszte dla mnie jest odrzucajaca i boli mnie od nich głowa.

Zele Senses nie sa dla wszytskich, po szamponach miałam wrażenie, że mam cięzkie, niedomyte włosy.

Teraz zamawiam tylko "perełki", które pozostały w katalogu, ale i tak tego jest malutko... Chociaz mam pochlebne zdanie o strog results i kremie z oliwką. TO jest prawdziwe KWC-

OStanio użyłam tuszy Pełnia rzęs - i stwierdzam,że wcale nie jets taki cudowny, strasznie mi skleił rzesy i się sypie...
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-26, 13:18   #12860
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

dziewczyny, widziałam tutaj zdjęcia paletki cieni (tej z czterema cieniami), jak z trwałością i intensywnością kolorów?

przeczytałam opinię Scarlet, ale czy jeszcze ktoś je testował?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 15:16   #12861
Veiovis
Zakorzenienie

doszłam do wniosku, ze kupowanie na allegro wcale się tak nie opłaca...
Nawet jeśli produkt kosztuje jakieś 5 zł mniej, to przesylka wynosi ponad 6 zł.
Oczywiście jeżeli ktoś chce kupić więcej niż jeden produkt to płaci tylko raz... ale chyba ciężko znaleźć u jednego sprzedawcy to co się potrzebuje...
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 15:21   #12862
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
braki: woda Heart i lakier nawierzchniowy z oferty internetowej (jaka szkoda!),
A ja się załapałam na ten lakier

Dziewczyny może się orientujecie jak to jest z tymi darmowymi kartami do telefonu My Avon...
składałam zamówienie na Cok w pon mam odbiór( nie miałam na 250zł)..ale w między czasie robiłam zakupy dla spóźnionej klientki w sklepie bo potrzebowała na już i tak przekroczyłam 250zł aby otrzymać te karty.
I pytanie czy muszę składać zamówienie jeszcze raz w k07 na paczkę żeby mi te karty dali czy dołączą je do zamówienia z K08??
Bo jest napisane w Panoramie że "Liczy się skumulowana wartość zamówień z kampanii 7/07." Więc chyba powinni dać je w paczce z K08 co nie ?

A ja z TŻ jestem już prawie 2 lata ( w lipcu mija) Najlepsze co mnie spotkało w życiu to on

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 15:55   #12863
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
doszłam do wniosku, ze kupowanie na allegro wcale się tak nie opłaca...
Nawet jeśli produkt kosztuje jakieś 5 zł mniej, to przesylka wynosi ponad 6 zł.
Oczywiście jeżeli ktoś chce kupić więcej niż jeden produkt to płaci tylko raz... ale chyba ciężko znaleźć u jednego sprzedawcy to co się potrzebuje...
To zalezy od danej aukcji i cennika wysylki.Ja na wodzie Island Vibe zaoszczedzilam 3 zl i m-c czekania.
Byla po 16 zl i 5 zl przesylka.Jesli ktos ma darmowe lub tanie przelewy to sie oplaca- gorzej jak sie placi na poczcie.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 18:08   #12864
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
Mnie zapachy odstraszają, ale klientki czasami kupują, szczególnie maseczki.
Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Też żałuję, że nie ma serii dla dzieci, są tylko jakieś zabawki itp, ale tylko dla dziewczynek i to też nie ma już ich w kolejnych katalogach chyba?
Jestem konsultantką niecały rok i najwięcej to chyba sprzedałam tuszy Pełnia Rzęs-już chyba ze 20, albo i więcej odkąd się pojawiły. Często też idą żele pod prysznic, balsam po goleniu dla mężczyzn, kremy do stóp, antyperspiranty w kulce, kolorówka też trochę, ale teraz kiedy by mogła iść bo coś bym mogła dostać to nie nikt nic z niej nie zamawia
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 19:45   #12865
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie mam w ogóle zamówień na Planet Spa...

Ale się ciesze, bo już mam coś ok 250zł zamówienia w K7 i dostane te karty

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 19:57   #12866
asia_z
Zakorzenienie

ja mam mało zamówień na Planet SPA, choć seria jest naprawdę fajna. może dlatego, że nie są zbyt tanie kosmetyki. ja dzisiaj użyłam maseczki ryż/sake i jestem bardzo zadowolona. na pewno zamówię ją jeszcze jak obecna mi się skończy
Stary 2007-05-26, 20:34   #12867
didulka_88
Raczkowanie

ja osobiscie uwielbiam planet spa i dlatego strasznie podoba mi sie ten nowy konkurs
didulka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 20:38   #12868
...Skierka...
Zakorzenienie

No konkursy Avonu to fajna sprawa... zawsze jakas motywacja do działania
Kosmetyki Planet Spa sa dosc drogie, w zamian za nie mozna wziasc wiele rownie fajnych kosmetykow, wiec i u mnie nie ciesza sie az tak wielka sympatia wsrod klientek. Ja bylam bardzo zadowolona z kremu do ciala z olowka
Niestety nie udalo mi sie dobyc do 250 zl tym razem zeby dostac te karty ale moze w drugim terminie...? Juz robi sie ciezko z zamowieniami, zawsze tak mam kiedy zblizaja sie wakacje...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-26, 22:03   #12869
kasia2439
Zakorzenienie

1. 50112 - 4 - STYLOWY ZESTAW Z CENA 9,90 (0,00 zł)
2. 01891 - 1 - SZM.NABL. KISS OF PINK (19,90 zł)
3. 18168 - 1 - SZM.NABL. COCO RUM (19,90 zł)
4. 13359 - 1 - SZM.NABL. VINTAGE WINE (19,90 zł)
5. 13615 - 1 - SZM.NABL. CORAL GABLES (19,90 zł)
6. 00190 - 1 - SZM.NABL. BEACH PLUM (19,90 zł)
7. 13292 - 1 - SZM.NABL. CHAMPAGNE GLOW (19,90 zł)
8. 26344 - 1 - KRED/POW.BC. CHOCOLATE (19,90 zł)
9. 25288 - 1 - KRED/POW.BC. CREAMY ICE (19,90 zł)
10. 24539 - 1 - PREPARAT/DEMAKIJ.OCZU Z ODZ (12,90 zł)
11. 41517 - 1 - BEZB.LAK./PAZN.LAMLIWYCH (13,90 zł)
12. 19851 - 1 - NE SPR.PRZYSP.WYS.LAK/PAZN. (13,90 zł)
13. 23515 - 1 - KOSMETYCZKA CUDOW.PODROZ (24,90 zł)
14. 23101 - 5 - WODA TOALET. ISLAND VIBE (24,90 zł)
15. 34736 - 1 - AB WOD.OLEJ/OPAL.SPRAY SPF2 (16,90 zł)
16. 39362 - 1 - AB WOD.MLECZKO/OPAL SPF10 (19,90 zł)
17. 00224 - 1 - FW CYTR-MIET CHL.BALS/STOP (8,90 zł)
18. 23010 - 1 - SENS.TROPIC.SCRUB/CIALA (8,90 zł)
19. 00232 - 1 - AT SZAMP.REGENE. NA LATO (6,90 zł)
20. 22715 - 1 - AT REGEN.BALSAM/WL NA LATO (6,90 zł)
21. 04648 - 2 - KR.TWARZY ALOES WIT.E SPF15 (9,90 zł)
22. 02691 - 1 - AC INTENS.NAW. BALSAM/CIALA (11,90 zł)
23. 38646 - 1 - OCZYSZCZ.TONIK P/WAGROM (9,90 zł)
24. 23424 - 1 - AS NAWILZ.TONIK BEZALKOHOL. (12,90 zł)
25. 23663 - 1 - AS NAWILZ-OCZYSZ.PIANKA/TW. (12,90 zł)
26. 00117 - 1 - CELEBRE 50ML (39,90 zł)
27. 04507 - 2 - FULL SPEED DEO W KULCE (6,90 zł)
28. 00810 - 1 - IB DEO SPRAY DLA NIEGO (12,90 zł)
29. 32516 - 1 - INDIVIDUAL BLUE F/HIM EDT (36,90 zł)
30. 14977 - 1 - FOR MEN NAWIL. ZEL/GOLENIA (9,90 zł)
31. 17848 - 1 - MESKI ZEL/MYCIA CIALA I WLOS. (9,90 zł)
32. 05850 - 1 - MESKI ZEL DO GOLENIA (18,90 zł)
33. 30049 - 3 - MESKI KOJACY BALSAM/GOLENIU (9,90 zł)
34. 32680 - 2 - ZESTAW DO WINA (14,90 zł)
35. 03442 - 1 - AA DEO W SZTYFCIE FOR MEN (9,90 zł)
36. 37440 - 2 - NAT REG.SPRAY/CIALA CZERES. (16,90 zł)
37. 15552 - 1 - PIEL.BODY SPRAY KOKOS I PAP. (16,90 zł)
38. 21683 - 1 - KOJACY SPR/CIALA MIOD/CYTR. (16,90 zł)
39. 31021 - 1 - NAWIL. ZEL/TONIK ALOES/AWOK (15,90 zł)
40. 00885 - 1 - INT.NAW.MAS.ALOES/AWOKADO (15,90 zł)
41. 36871 - 1 - SSS NAWILZAJACY KREM/RAK (6,90 zł)
42. 11783 - 2 - SIMPLY PLYN/HIGIENY INTYM. (10,90 zł)
43. 29314 - 2 - FW ZMIEKCZAJACY KREM/PIET (7,90 zł)
44. 21055 - 2 - FW DEO/STOP NEUTRAL.ZAPACH (11,90 zł)
45. 20834 - 1 - FW ODSW.DEZODORANT/STOP (11,90 zł)
46. 23713 - 9 - ZEL/PRYSZ.TROPIC.ZING 500ML (8,90 zł)
47. 23523 - 1 - INTENSYW.NAW.KREM/TWARZY (3,90 zł)
48. 69500 - 20 - KATALOG POLSKA K08/2007 NAT (2,00 zł)
49. 26419 - 1 - MGIELKA LITTLE BLACK DR.75ML (15,90 zł)
50. 38463 - 1 - PR.ROZPR.KR/DZ+RELAKS.KR/N (1,50 zł)
51. 14076 - 1 - PR.ROZSW.KREM.KOLOR.X1 (0,90 zł)
52. 16568 - 1 - KARTECZKI SAMOPRZYLEPNE (3,50 zł)
53. 90076 - 1 - TOREBKI X 25 DUZE (2,20 zł)
54. 90142 - 1 - KSIAZKA ZAMOWIEN (2,10 zł)
55. 24158 - 1 - PR.AVON SHINE EDT (X5) (3,75 zł)
56. 26724 - 1 - PR.KREMU LASER/NOG.(X5) (4,90 zł)
--- Wartość zamówienia w cenach regularnych: 1.035,05 zł
Wartość zamówienia po cenach regularnych nie uwzględnia ofert i opustów.

Miejmy nadzieję że wszystko przyjdzie
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-27, 00:23   #12870
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Odebrałam wczoraj moje zamówienie z kat.6:
- żel pod prysznic Senses Tropical Zing - ślicznie pachnie owockami Bardzo dobry zapach na lato Bardzo umilił mi wczorajszą kąpiel, po cięzkim dniu
- chłodzący balsam do stóp FW cytrynowo-miętowy - uwaga na niego, bo jest strasznie wodnisty Ja przyzwyczaiłam się do kremu zmiękczającego stopy, który jest bardzo gęsty i tego balsamu nabrałam naraz dośc sporo a tu jakaś taka wodnosta maź mi wyciekła i ledwo wsmarowałam to wszystko, bo za dużą ilość wzięłam
Co do efektu chłodzenia to jest owszem, ale trwa zaledwie kilkanaście sekund a potem znika Zapach jest ok - takie cytrusy wymieszane z mentolem.

też mam ten balsam -trzymam go w lodówce ,po użyciu odczuwam większy efekt chłodzenia
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości