Rozstanie z facetem XXiX - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-03, 16:34   #1141
smutnaja88
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXiX

Dziewczynki jest mi bardzo źle...;(
Okazało się, że Tata jest b. chory (co już wiedziałam, ale myślałam że mniej) i ma mega poważną operację pod koniec lutego
Z każdej strony mi się wali... Oczywiście mam ochotę o tym napisać ex-wi ale chyba się powstrzymam...(?)
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 16:40   #1142
alarunka
Wtajemniczenie

Kochana, domyślam się jak Ci ciężko. Ale dobrze wiesz, że w Twojej sytuacji będzie lepiej, jeżeli się powstrzymasz. Musisz być dobrej myśli
alarunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 16:41   #1143
Young_Wild_Free
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
Okazało się, że Tata jest b. chory (co już wiedziałam, ale myślałam że mniej) i ma mega poważną operację pod koniec lutego
Z każdej strony mi się wali... Oczywiście mam ochotę o tym napisać ex-wi ale chyba się powstrzymam...(?)
jakbyś napisała, to by to źle wyglądało. Tak na litość trochę. Współczuję Ci z powodu taty, będę mocno kciuki trzymać, żeby operacja się powiodła. Kiedyś mama powiedziała mi ważną rzecz (jest bardzo wierząca)
"Pan Bóg nie ujmuje cierpienia, ale umacnia barki"
Stary 2014-01-03, 16:44   #1144
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Young_Wild_Free Pokaż wiadomość
jakbyś napisała, to by to źle wyglądało. Tak na litość trochę. Współczuję Ci z powodu taty, będę mocno kciuki trzymać, żeby operacja się powiodła. Kiedyś mama powiedziała mi ważną rzecz (jest bardzo wierząca)
"Pan Bóg nie ujmuje cierpienia, ale umacnia barki"
No to ja bary powinnam mieć pudziana.
Ok nie napiszę. Napiszę tylko jak zapyta..
A że się nie odzywa to pewnie nigdy nie napiszę...
Tak chciałabym mieć kogoś obok w tych ciężkich chwilach....
Stary 2014-01-03, 17:00   #1145
CheriCheriLady2
Raczkowanie

A ja poległam ponownie i pisałam z nim i jak zwykle,zwalił wszystko na mnie,fatalnie się z tym czuję,wprowadził w mnie w stan taki,że byłam dla niego zła,a on chciał jak najlepiej i go zostawiłam,pisał bez serca,typu idź do kolegów,nie chce już ciebie,zraniłaś mnie itd...Masakra pod koniec napisałam ,że nie chcę o tym pisać na fb tylko spotkać się jutro,nie napisał ,że ok ale tez nie napisał ,że nie,to jest chore,że kochamy siebie a go trzyma duma
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 18:44   #1146
beri899
Rozeznanie

Ja też jestem zdołowana.. przepłakałam dzisiaj dużo. Jednak nie jestem taka silna za jaką uchodzę. Mój ex dodał parę piosenek na swojego fejsa przy których beczałam.... bo były o tym, że tęskni i wciąż kocha.. ale musi iść do przodu. Nie wiem czy to do mnie czy do tej pindy z którą mnie zdradził. Moja Mama zaczęła mnie denerwować i mówi mi, że poznał nową miłość już dawno i będzie sobie teraz do niej jeździł z Niemiec. I że nie byłam jego materacem, to że przyznał się do zdrady nie oznacza, że to zrobił. I się w to nie miesza... Ale boli, gdy wciąż o nim słyszę...........

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:

Tak mi przykro, że Twój Tato jest chory Nie pisz do niego.. nie ma już sensu.
beri899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 18:47   #1147
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beri899 Pokaż wiadomość
Ja też jestem zdołowana.. przepłakałam dzisiaj dużo. Jednak nie jestem taka silna za jaką uchodzę. Mój ex dodał parę piosenek na swojego fejsa przy których beczałam.... bo były o tym, że tęskni i wciąż kocha.. ale musi iść do przodu. Nie wiem czy to do mnie czy do tej pindy z którą mnie zdradził. Moja Mama zaczęła mnie denerwować i mówi mi, że poznał nową miłość już dawno i będzie sobie teraz do niej jeździł z Niemiec. I że nie byłam jego materacem, to że przyznał się do zdrady nie oznacza, że to zrobił. I się w to nie miesza... Ale boli, gdy wciąż o nim słyszę...........

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Tak mi przykro, że Twój Tato jest chory Nie pisz do niego.. nie ma już sensu.

Nie ma. Z resztą wiedział ze tuż po nowym roku będą wyniki. GDYBY go to zainteresowało to by zapytał.
Stary 2014-01-03, 19:34   #1148
Young_Wild_Free
Rozeznanie

Cytat:
tylko po co miałby kłamać?
Stary 2014-01-03, 19:45   #1149
sonia_24
Raczkowanie

hej, od byłego najlepiej się odciąć, odgrzewany kotlet nie smakuje tak samo. a czas na prawdę leczy rany. ja ze swoim ex mam kontakt sporadyczny i na stopie koleżeńskiej (byliśmy ze sobą 6,5 roku, więc nie da się tego tak po prostu zapomnieć, sentyment pozostał) ale szczerze powiedziawszy nie interesuje mnie już jego życie. on ma swoje, ja swoje i staram się otworzyć na "nowe"
sonia_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 19:58   #1150
kawa_o
Zadomowienie

kurczę, ja jakoś nie potrafię zamknąć tego rozdziału, cały czas się czuję jak bym mu zrobiła coś złego, tylko nie wiem co.

najbardziej boję się, że zostanę sama jak palec.

w sumie to od kilku miesięcy czułam ciągle strach, że on kiedyś przestanie mnie kochać, próbowałam kilkakrotnie mu nawet o tym powiedzieć, ale jakoś się bałam, że to się na prawdę spełni...i tak się sprawdziło :/
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 20:43   #1151
alarunka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sonia_24 Pokaż wiadomość
hej, od byłego najlepiej się odciąć, odgrzewany kotlet nie smakuje tak samo. a czas na prawdę leczy rany. ja ze swoim ex mam kontakt sporadyczny i na stopie koleżeńskiej (byliśmy ze sobą 6,5 roku, więc nie da się tego tak po prostu zapomnieć, sentyment pozostał) ale szczerze powiedziawszy nie interesuje mnie już jego życie. on ma swoje, ja swoje i staram się otworzyć na "nowe"
Od kiedy jesteś singielką? Takich wpisów nam tutaj potrzeba Możesz powiedzieć, że jesteś wyleczona?

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
kurczę, ja jakoś nie potrafię zamknąć tego rozdziału, cały czas się czuję jak bym mu zrobiła coś złego, tylko nie wiem co.

najbardziej boję się, że zostanę sama jak palec.

w sumie to od kilku miesięcy czułam ciągle strach, że on kiedyś przestanie mnie kochać, próbowałam kilkakrotnie mu nawet o tym powiedzieć, ale jakoś się bałam, że to się na prawdę spełni...i tak się sprawdziło :/
I to jest powód, że dobrze, że się rozstaliście. Też czułam niepokój, że kiedyś go zabraknie. Czułam wielką niewiadomą. A to nie o to chodzi w związku. Trzeba być pewnym tego jak siebie samego.

Wróciłam właśnie z pleneru z kumplem. Postawił piwo i popaliliśmy trochę fajek. Jak przyszedł na miejsce spotkania popłakałam się jak dziecko. Bo widziałam byłego, który jest instruktorem jazdy i jak widzę jego elkę świecącą z oddali to mnie tak boli. Chciałam pisać, momentalnie łzy napłynęły mi do oczu. Ludzie patrzyli się na mnie jak na wariatkę. Ale przyszedł kumpel i na szczęście wybił mi ten pomysł z głowy. Choć jest strasznie ciężko. Dobrze, że już jadę do innego miasta. I cieszę się, że nie zaczęłam studiów w mieście tylko ze względu na mojego wtedy mężczyznę. Pomyślałam o swojej przyszłości w tamtej kwestii, więc powinnam i w tej.
Stary 2014-01-03, 21:06   #1152
kawa_o
Zadomowienie

też bym chciała z jakimś facetem o tym pogadać, bo oni jednak mają inny punkt widzenia niż kobiety, ale nie znam takiego, który by się do tego nadał/
szkoda, że życie jest takie, że jednym posłodzi, a innym dopieprzy, mnie się teraz wydaje,ze wszyscy wokół są szczęśliwi, no ale wiem,ze mogło być gorzej, np. jak bym miała z nim dziecko to bym została sama.

ja się czuję zagubiona.
Stary 2014-01-03, 21:24   #1153
alarunka
Wtajemniczenie

Ja też i nie jesteś z tym sama.. Borykamy się z tym wszystkie i doskonale wiemy co czujemy.. Morze łez, dławiących łez, ogromny ból w środku..
Stary 2014-01-03, 21:26   #1154
Young_Wild_Free
Rozeznanie

dostałam wiadomość od siostry byłego, że to, że nie mam kontaktu z jej bratem, to nie znaczy że mam ją olewać nie wiem jak mam to odebrać, bo skończyliśmy "związek", co prawda nie piszemy, ale że nie mamy kontaktu? Dziwnie się poczułam... ;/
nie wiem co se myśleć

Edytowane przez Young_Wild_Free
Czas edycji: 2014-01-03 o 21:34
Young_Wild_Free jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 21:27   #1155
marieann
Raczkowanie

A ja właśnie wróciłam z randko/spotkania co prawda było normalnie i w miarę krótko, to jednak zawsze to miło porobić coś innego. Pomyśleć o czymś innym. Niektórym się wyda, że trochę za wcześnie, ale ja po weekendzie wyjeżdżam na studia do innego miasta więc... nie ma na co czekać, a takie niezobowiązujące spotkania są fajne Polecam!

Tylko że jak wróciłam, od razu sprawdziłam ex-a fejsbuka... :/

Myśląc o sobie
marieann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 21:38   #1156
beri899
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marieann Pokaż wiadomość
A ja właśnie wróciłam z randko/spotkania co prawda było normalnie i w miarę krótko, to jednak zawsze to miło porobić coś innego. Pomyśleć o czymś innym. Niektórym się wyda, że trochę za wcześnie, ale ja po weekendzie wyjeżdżam na studia do innego miasta więc... nie ma na co czekać, a takie niezobowiązujące spotkania są fajne Polecam!

Ja też dzisiaj spr. ex-a fejsa.. co napisał, co zalajkował. Już jakoś sama się tym zmęczyłam, bo to nic mi nie da, jedynie smutek. Włączyłam sobie ćwiczenia i od razu całą złość z siebie wyrzuciłam)) Martwie się, że zobaczę go za jakiś czas z inną dziewczyną... I jak ja na to zareaguje? Albo zobaczę jego status " w związku". Na samą myśl, że tak może się stać szaleje!
beri899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 21:39   #1157
Young_Wild_Free
Rozeznanie

Cytat:
Ja też dzisiaj spr. ex-a fejsa.. co napisał, co zalajkował. Już jakoś sama się tym zmęczyłam, bo to nic mi nie da, jedynie smutek. Włączyłam sobie ćwiczenia i od razu całą złość z siebie wyrzuciłam)) Martwie się, że zobaczę go za jakiś czas z inną dziewczyną... I jak ja na to zareaguje? Albo zobaczę jego status " w związku". Na samą myśl, że tak może się stać szaleje!
ja też zawsze będę zazdrosna
Stary 2014-01-03, 21:40   #1158
alarunka
Wtajemniczenie

Wszystkim dającym sobie radę z życiem gratuluję Trzymajcie tak dalej..

Dziewczyny pękam! Mam taką ochotę do niego napisać.. Tak mi go brakuje, pragnę usłyszeć tylko jego głosu..
Stary 2014-01-03, 21:53   #1159
kawa_o
Zadomowienie

ja zawsze jak jestem smutna to słucham Myslowitz, bo te piosenki jakoś oddają mój stan.
on też ich lubi...

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

ja też bym chciała usłyszeć jego głos, a co dopiero zobaczyć,ale wtedy bym chyba umarła.
na żywo i tak nie widziałam już go ponad 4 miechy...
Stary 2014-01-03, 22:03   #1160
alarunka
Wtajemniczenie

4 miesiące i nic Ci nie przeszło?
Stary 2014-01-03, 22:12   #1161
kawa_o
Zadomowienie

4 mies go nie widziałam,bo jest za granicą, a zerwał niecałe 2 tygodnie temu przez komunikator...ale wiem, ze jak bysmy byli na codzień to bym tego nie przezyła chyba ;/
Stary 2014-01-03, 22:15   #1162
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marieann Pokaż wiadomość

Hehe...ja też byłam na spotkaniu. Mimo że mnie w środku rozrywa. W ogóle chciałam odwołać, ale już 2 razy przekłądałam, więc mi głupio było... Potem szłam jak z musu... okropnie. Jak na ścięcie! A chłopak okazał się przesympatyczny... Na prawdę 2h non stop gadaliśmy, wiele nas łączy... Oczywiście myślę o ex, dalej mi źle...ale chwilowo miałam zajętą głowę czym innym.
Stary 2014-01-03, 22:16   #1163
alarunka
Wtajemniczenie

Jestem o krok od napisania..
Stary 2014-01-03, 22:38   #1164
kawa_o
Zadomowienie

a co chcesz napisać?

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Hehe...ja też byłam na spotkaniu. Mimo że mnie w środku rozrywa. W ogóle chciałam odwołać, ale już 2 razy przekłądałam, więc mi głupio było... Potem szłam jak z musu... okropnie. Jak na ścięcie! A chłopak okazał się przesympatyczny... Na prawdę 2h non stop gadaliśmy, wiele nas łączy... Oczywiście myślę o ex, dalej mi źle...ale chwilowo miałam zajętą głowę czym innym.
a skąd wzięłyście tych nowych facetów?z internetu?
Stary 2014-01-03, 22:38   #1165
alarunka
Wtajemniczenie

żeby wrócił.. że co z tego, że przyszłości nasz związek nie ma, ale żeby był nawet jeśli ma być to rok, dwa, pięć..
Stary 2014-01-03, 22:40   #1166
justyna_0000
Przyczajenie

Cześć dziewczyny. Śledzę ten wątek i czytam wasze posty już od dobrego miesiąca. Chciałam Wam powiedzieć, że bardzo, ale to bardzo pomogło mi wchodzenie tutaj. Nie będę opowiadać tu mojej historii z Ex-em bo jest ona bardzo długa, poza tym aż wstyd wspominać tu o tym jaka głupia i naiwna byłam.. Dzięki wam otwarłam oczy i zerwałam z nim całkowicie kontakt. Dużo dają mi do myślenia wasze posty. Tak samo jak wam jest mi strasznie ciężko.. Ale wierzę w to, że to minie nam wszystkim
Jeszcze raz bardzo wam dziękuje, że tu jesteście i potraficie tak podnieść na duchu Bardzo serdecznie was pozdrawiam i trzymam mocno kciuki żeby wszystkim nam się udało wyleczyć i znaleźć prawdziwą odwzajemnioną miłość !
justyna_0000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-03, 22:49   #1167
Young_Wild_Free
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justyna_0000 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Śledzę ten wątek i czytam wasze posty już od dobrego miesiąca. Chciałam Wam powiedzieć, że bardzo, ale to bardzo pomogło mi wchodzenie tutaj. Nie będę opowiadać tu mojej historii z Ex-em bo jest ona bardzo długa, poza tym aż wstyd wspominać tu o tym jaka głupia i naiwna byłam.. Dzięki wam otwarłam oczy i zerwałam z nim całkowicie kontakt. Dużo dają mi do myślenia wasze posty. Tak samo jak wam jest mi strasznie ciężko.. Ale wierzę w to, że to minie nam wszystkim
Jeszcze raz bardzo wam dziękuje, że tu jesteście i potraficie tak podnieść na duchu Bardzo serdecznie was pozdrawiam i trzymam mocno kciuki żeby wszystkim nam się udało wyleczyć i znaleźć prawdziwą odwzajemnioną miłość !
kobitki muszą trzymać się razem
Stary 2014-01-03, 22:52   #1168
alarunka
Wtajemniczenie

Boże, zwariuję.. Dziewczyny pomóżcie mi.. Bez Was nie dam rady.. Wyślę tego smsa i wszystko wróci do starych czasów. Tak bardzo chcę go mieć, a jednocześnie wiem, że to nic na stałe..
Stary 2014-01-03, 22:52   #1169
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alarunka Pokaż wiadomość
żeby wrócił.. że co z tego, że przyszłości nasz związek nie ma, ale żeby był nawet jeśli ma być to rok, dwa, pięć..
ehh, no nie wiem czy to dobry pomysł...wiesz ja tez bym teraz wszystko oddała, zeby móc znowu z nim byc, chociaż przez jakiś czas, ale on też stwierdził, ze to nie ma sensu ani przyszłości,
no ale tak na prawde to wiem,ze mu nie zależało bo gdyby chciał to zrobiłby coś w tym kierunku, bo ja byłam skłonna na niego tutaj czekać,tęsknic i kochać, zresztą od lutego na niego tak tu czekałam, ale on wybrał lepsze życie, beze mnie.
Stary 2014-01-03, 22:55   #1170
Young_Wild_Free
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alarunka Pokaż wiadomość
nie błagaj o miłość, o powrót, nie płaszcz się. Zaufaj mi, będzie bolało jeszcze bardziej...

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości