|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
![]()
|
|
#1832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hahahaa ![]() No to proponuję rozgotować pomidory i gnieść łyżką jakąś czy cos ![]() Zawsze to jakaś alternatywa. Z Pomidorami nie bedzie problemu Zjadłam sobie jabłuszko - lepiej mi. |
|
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cześć dziewczynki!
Głupio mi trochę, że nie pisałam tyle czasu, ale nie bardzo miałam dostęp do internetu. Dietuję oczywiście dalej z Wami i od jutra już obiecuję, że będę pisać posty. Teraz chyba ważenie i mierzenie wypadało? Dobrze mi się wydaje? Jutro uzupełnię. ![]() Niestety, ale jestem obecnie trochę chora, czego nie znoszę, ale mam nadzieję, że szybko się tego choróbska pozbędę, bo siłownia woła. A z kaszlem nie za bardzo nabiegam. ![]() Od jutra wracam do diety (bo przyznam się bez bicia, że trochę sobie ostatnio pofolgowałam. , ale kg nie przybyło, tylko ubyło, jak Wam pisałam wcześnej ) - muszę jeszcze zgubić jakieś 3 kg.
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam, że naspamujecie
ja teraz dopiero wróciłam z pracy![]() Kobiety moje kochane trzymajcie się krzeseł bo zaraz Wam opowiem co Karolcia dzisiaj jadła ![]() a więc dzień zaczełam od trzech herbatników i owsianki, dojechałam do pracy- 8pomadek czyli inaczej czekoladek potem około 10-12 trufli obiad był ładny pierś, kapustka i ryż, ale potem wstąpiłam do sklepu-po pączka mówie wam jak się cieszyłąm jak go jadłąm, jak głuek-i jeszcze kupiłam ostatniego teraz po drodze do domu weszłam do sklepu i kupiła maltanki-zjadłam je w drodze ze sklepu do domu (autem jakieś 3 minuty ) a na kolację chyba zjem zapiekaną szynkę z serem ![]() ile bacików dajecie? ![]() wiecie co jest najgorsze? kompletnie nie mam dziś wyrzutów sumienia-zero:p jutro się przeproszę ze swoim brzuchem i będę jeździć na orbitreku do upadłego ![]() Gryzelda dzięki za pozwolenie-dziś mi się przydało TŻa zdanie liczy się ale bez przesadnej zazdrości-troszkę mu nie zaszkodzi![]() Black dress biedaku Ty się teraz wylecz a potem będziemy szalały wszystkie z ćwiczeniami, teraz nabieraj sił Syklamen nic się nie przejmuj, popatrz tylko na to co ja dziś zjadłam od razu lepiej się poczujesz Babeczki mocarzu, gratulacje
Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2014-01-07 o 18:32 |
|
|
|
#1835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz Cię już nie wypuścimy![]() super, że spadki dalej są, mimo folgowania gratuluję i do celu już tylko 3 kg, to maluśko ![]() a ważenie przełożyłyśmy na za tydzieńCytat:
![]() ![]() aaaaaaaaaale smakowity dzień miałaś! i dobrze, że nie masz wyrzutów!![]() ![]() nie dostajesz batów! ![]() a maltanki to co to? ![]()
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
musiałam skasować Twoje diabełki-emotki z cytowanego postu
![]() ![]() bo mi kazali! wasze posty +moja odpowiedź i mi napisali że post jest przeładowany grafiką ![]()
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
baaaardzo smakowity
![]() maltanki to takie herbatniki w czekoladzie-smak dzieciństwa ![]() teraz mam taki poziom cukru, że mogę po ścianach chodzić jak mi spadnie zaraz to trupem padnę---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- wróciłam dziś do domu do rodziców, siedziałam u TŻ prawie dwa tygodnie a zawsze miałam tak że dwa dni u niego dwa dni w domu, nigdy tak długo nie byłąm poza domem, dziś jechałam z pracy do domu i kombinowałam co tu zrobić, żeby pojechać do rodziców, posiedzieć i jechać z powrotem,a tu wchodzę a mama "w końccu wróciła..." i jestem uziemiona teraz nie wypada wyjść z domu![]() a ja tęsknie.....za orbitrekiem ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- no mówię-cukier skacze to łąduję emoty jak głupia ![]() kurde wkurza mnie to kursowanie miedzy dwoma domami, ciągle muszę myśleć co muszę zabrać, rzeczy do pracy, ciuchy, część ciuchów i butów mam w domu, część u rodziców i nigdy nie mam tego co potzrebuje, tak samo z jedzeniem, muszę robić zakupy na dwa domy bo nigdy nie wiem gdzie nie będę miała czegoś swojego do zjedzenia, masakra chciałabym już mieć ten ślub, żeby się w końcu gdzieś usadowić na stałe teraz nigdzie tak do końca nie czuję się jak w domu
|
|
|
|
#1838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale należy Ci się chociaż raz taki dzień, po tak długim czasie wyrzeczeń. Tylko pamiętaj, żeby Ci to w nawyk nie weszło.![]() Cytat:
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam ten sam plan |
|
|
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wszystko rozbija się między dom rodzinny, Tż-ta i studia. Dokładnie dzisiaj też pomyślałam, że zaczyna mnie to ciągłe latanie z walizką mega męczyć. ![]() black_dress, życzę Ci dużo wytrwałości w dążeniu do upragnionej wagi!
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2014-01-07 o 19:17 |
|
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cały tydzień od poniedziałku do piątku siedzimy z TŻ w lublinie, a jak wracamy do domów to i tak w piątek on przyjeżdza do mnie koło 18, w sobotę raz ja do niego raz on do mnie wieczorkiem, i w niedziele najczęściej u niego :P to rodzice marudzą 'po co wy wracacie jak i tak tylko razem siedzicie ) albo jak wrócę od niego koło 1 w nocy a oni jeszcze nie śpią to jest 'oooo przypomniała sobie gdzie jej dom'
|
|
#1842 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem już, która z Was pytała się o mrożonki...
![]() Dzisiaj zaliczyłam spacerek z pracy do domku I zrealizowałam 100 % planu z jedzeniem
|
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
ach te walizki
zawsze akurat się potrzebuje to czego się nie maapropo narzekania rodziców, to ja gdzie bym nie była mam wyrzuty sumienia,u TŻ, że nie ma mnie w domu, nie pomagam rodzicom, a w domu, że nie jestem u niego i coś mnie omija Syklamen to Tobie już całkiem współczuję na trzy fronty, masakra ![]() ja juz zaplanowałam ,że w czwartek wracam do niego ![]() i zostaję do wtorku teraz mam dwa marne kikutki ), żeby mi tak szybko rosły po cheat dayach jak brzuch to by było bosko, ale ni huhu a w sobotę siłownia, basen-będzie szał a i Babeczki obiecałam Tżowi tego snickersa w naleśniku co znalazłaś na sobotę |
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
syklamen Witaj z powrotem
![]() Gryzeldazachecilas mnie ta zupa kalafiorowa, i juz mam mrozonki w lodowce ![]() Chyba dzis mialam zbyt obfite menu: s. jajko, chleb z warzywami, orobina sera zoltego, kawa z mlekiem 2s: jablka duszone z cynamonem, platkami zbozowymi i marcepanem, twarozek ob: ryz naturalny z miesem mielonym, warzywami, odrobina sera i musztardy podw. pizza na ciescie twarogowym - cieniutkie ciasto i duzo warzyw, 30 g sera zoltego kol. grejfrut Kalorycznie wyszlo troche za duzo :/ ale przynajmniej zdrowo ![]() Postaram sie jeszcze pocwiczyc brzuch.
|
#1845 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki - przepraszam, ze tak z innej beczki.
Wzielam leki. WŁĄCZYŁO MI SIĘ SSANIE! Ja pierdziu. Jak zejde na dol do kuchni, gdzie są świeże bułeczki to polegnę. Co robić, co robić?! HILFE :C Pije sobie wode i herbatke z cytryna. Dodalam do tego ciut miodku. |
|
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44483226]Nie wiem już, która z Was pytała się o mrożonki...
![]() [/QUOTE] ja pytałam w takim razie będę musiała udać się do tesco ![]() Cytat:
![]() ![]() no ja niestety też zauważyłam, że mi przez ostatnie 2 tygodnie się zmniejszyły ![]() taaaaaaaaaak? ciekawe czy to dobre szkoda, że dopiero jest wtorek nie mogę się doczekać Twojej recenzji
|
|
#1847 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
nie wydurniaj się
gryza zjedz kto mi tak dobrze opisze smak, jak nie Ty ![]() i to strasznie tanio wychodzi, jak ktoregos dnia akurat sobie smażysz naleśniki np na obiad to wystarczy jednego zostawić i kupić za 2 zł snickersa za złotówkę herbatniki i usmażyć
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale większej zachęty nie potrzebuje poza samym filmikiem że tanie, że szybkie![]() ![]() zaliczone mel b abs i buns, teraz kolacja a potem jeszcze hula hop |
|
|
|
|
#1850 |
|
Konto usunięte
|
Ufff, dobrze, że Biedronka jest czynna do 21
Przy okazji kupiłam ananasa i mam pytanie - zamrażałyście może kiedyś? Bo całego nie zjem na pewno a pomyślałam sobie, że jak podzielę na 4 części i 3 zamrożę, to w razie napadu na słodkie będę miała jak znalazł
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- tylko nie wiem dlaczego to ja się nie mogę doczekać
|
|
#1852 |
|
Konto usunięte
|
Karolinek ja też miałam w tym tygodniu iść kupować stanik do pierwszej przymiarki sukni, ale pójdę w przyszłym, bo się boję, że później mi cycki spadną też za bardzo i będzie lipa. A poza tym muszę kupić bardotkę i nie wiem, czy później będę go w ogóle nosić...
Co do basenu to stanęło na tym, że będziemy chodzić razem w weekendy. Ale jak R się nie będzie chciało to pójdę sama i niech sobie nie myśli! |
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44484781]Ufff, dobrze, że Biedronka jest czynna do 21
Przy okazji kupiłam ananasa i mam pytanie - zamrażałyście może kiedyś? Bo całego nie zjem na pewno a pomyślałam sobie, że jak podzielę na 4 części i 3 zamrożę, to w razie napadu na słodkie będę miała jak znalazł [/QUOTE]ja nigdy nie zamrażałam, nie mam pojęcia jakby się mógł zachować po rozmrożeniu ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- czy zjedzenie z nudów ponad pół kilo mandarynek za jednym razem w trakcie diety to wielki grzech ? ![]() podkreślając, że w szafce obok mam chipsy, ciastka i pół czekolady milki jogurtowej ? ![]() jeśli tak, to proszę o rozgrzeszenie ![]()
Życie jest w kolorze, który ma Twoja wyobraźnia Edytowane przez babeczki Czas edycji: 2014-01-07 o 20:51 |
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44484857]Karolinek ja też miałam w tym tygodniu iść kupować stanik do pierwszej przymiarki sukni, ale pójdę w przyszłym, bo się boję, że później mi cycki spadną też za bardzo i będzie lipa. A poza tym muszę kupić bardotkę i nie wiem, czy później będę go w ogóle nosić...
Co do basenu to stanęło na tym, że będziemy chodzić razem w weekendy. Ale jak R się nie będzie chciało to pójdę sama i niech sobie nie myśli![/QUOTE] ja myslę, że spokojnie możesz zamrozić hmmmm widzisz tego, że mi spadną jeszcze bardziej to nawet pod uwagę nie wziełam ja też muszę bardotkę, ale mój będzie wszyty do sukni bo ona nie ma pleców i nie byłoby go jak zapiąć![]() ja też jeżdze z Tż na basen w weekendy, ![]() mój tez jest R ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
powiedział nadworny grzesznik![]() a serio to mandarynki niby nie na noc ale lepsze niż chipsy a ja wam nie powiem co jadłam na kolację ale powiem, że bajabrzdiej tęskniłam za szynką zapiekaną z serem, białką z masłem i herbatą z sokiem
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie będę miała wszytego w suknię (chyba
), bo może tak by było lepiej...
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
a mój D
![]() zaczynam godzinkę na orbitreku po 3 tygodniowej przerwie w ćwiczeniach ![]() włączam ugotowanych i jazda
|
#1857 |
|
Konto usunięte
|
Ja tęsknię za bagietkami czosnkowymi
|
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44485281]Ja tęsknię za bagietkami czosnkowymi [/QUOTE]głupie mogły do Ciebie krzyczeć 'weź nas trzyyy' to byś pomyślała 'nie no 3 nie, ale jedną mogę wziąć '
|
|
#1859 |
|
Konto usunięte
|
Nie wzięłabym żadnej
są niewskazane w diecie ![]()
|
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ci zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44485382]Nie wzięłabym żadnej są niewskazane w diecie ![]() [/QUOTE]twarda bestia |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

Dietuję oczywiście dalej z Wami i od jutra już obiecuję, że będę pisać posty. 

, ale kg nie przybyło, tylko ubyło, jak Wam pisałam wcześnej
teraz nigdzie tak do końca nie czuję się jak w domu

teraz mam dwa marne kikutki