Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :) - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-07, 14:16   #1831
babeczki
Zakorzenienie

Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)

Cytat:
Napisane przez black_dress Pokaż wiadomość
Ja też nie mam blendera a mam mixer. Mam do tego taką nasadkę z jednym nożykiem i to tak jakby ubijam. Efekt jest jak z blendera

Z pomidorów ...niewiem
świeże pomidorki jakoś rozgotować , doprawić i heyah!
ja mam też taką dokładkę do miksera w domu rodzinnym , też działa właśnie jak blender ale na studiach w mieszkaniu mam tylko mikser który rodzice dostali jako prezent ślubny 28 lat temu

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 14:21   #1832
black_dress
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez babeczki Pokaż wiadomość
ja mam też taką dokładkę do miksera w domu rodzinnym , też działa właśnie jak blender ale na studiach w mieszkaniu mam tylko mikser który rodzice dostali jako prezent ślubny 28 lat temu

hahahaa
No to proponuję rozgotować pomidory i gnieść łyżką jakąś czy cos
Zawsze to jakaś alternatywa. Z Pomidorami nie bedzie problemu

Zjadłam sobie jabłuszko - lepiej mi. Będę jadła duuuuuuużo witamin naturalnych. Nie podoba mi się to, ze przepisali mi tyle lekow ;/
black_dress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 18:17   #1833
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cześć dziewczynki!
Głupio mi trochę, że nie pisałam tyle czasu, ale nie bardzo miałam dostęp do internetu. Dietuję oczywiście dalej z Wami i od jutra już obiecuję, że będę pisać posty.
Teraz chyba ważenie i mierzenie wypadało? Dobrze mi się wydaje? Jutro uzupełnię.
Niestety, ale jestem obecnie trochę chora, czego nie znoszę, ale mam nadzieję, że szybko się tego choróbska pozbędę, bo siłownia woła. A z kaszlem nie za bardzo nabiegam.
Od jutra wracam do diety (bo przyznam się bez bicia, że trochę sobie ostatnio pofolgowałam., ale kg nie przybyło, tylko ubyło, jak Wam pisałam wcześnej) - muszę jeszcze zgubić jakieś 3 kg.
Stary 2014-01-07, 18:29   #1834
Karolinek1987
Zakorzenienie

wiedziałam, że naspamujecie ja teraz dopiero wróciłam z pracy

Kobiety moje kochane trzymajcie się krzeseł bo zaraz Wam opowiem co Karolcia dzisiaj jadła
a więc dzień zaczełam od trzech herbatników i owsianki, dojechałam do pracy- 8pomadek czyli inaczej czekoladek
potem około 10-12 trufli obiad był ładny pierś, kapustka i ryż, ale potem wstąpiłam do sklepu-po pączka mówie wam jak się cieszyłąm jak go jadłąm, jak głuek-i jeszcze kupiłam ostatniego
teraz po drodze do domu weszłam do sklepu i kupiła maltanki-zjadłam je w drodze ze sklepu do domu
(autem jakieś 3 minuty) weszłam do domu-tzry trufle i jeden kinderek (Babeczki z myślą o Tobie)
a na kolację chyba zjem zapiekaną szynkę z serem

ile bacików dajecie?
wiecie co jest najgorsze? kompletnie nie mam dziś wyrzutów sumienia-zero:p
jutro się przeproszę ze swoim brzuchem i będę jeździć na orbitreku do upadłego

Gryzelda dzięki za pozwolenie-dziś mi się przydało i absaolutnie nie daj się zniewolić TŻa zdanie liczy się ale bez przesadnej zazdrości-troszkę mu nie zaszkodzi

Black dress biedaku Ty się teraz wylecz a potem będziemy szalały wszystkie z ćwiczeniami, teraz nabieraj sił
Syklamen nic się nie przejmuj, popatrz tylko na to co ja dziś zjadłam od razu lepiej się poczujesz
Babeczki mocarzu, gratulacje

Edytowane przez Karolinek1987
Czas edycji: 2014-01-07 o 18:32
Karolinek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 18:39   #1835
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!
Głupio mi trochę, że nie pisałam tyle czasu, ale nie bardzo miałam dostęp do internetu. Dietuję oczywiście dalej z Wami i od jutra już obiecuję, że będę pisać posty.
Teraz chyba ważenie i mierzenie wypadało? Dobrze mi się wydaje? Jutro uzupełnię.
Niestety, ale jestem obecnie trochę chora, czego nie znoszę, ale mam nadzieję, że szybko się tego choróbska pozbędę, bo siłownia woła. A z kaszlem nie za bardzo nabiegam.
Od jutra wracam do diety (bo przyznam się bez bicia, że trochę sobie ostatnio pofolgowałam., ale kg nie przybyło, tylko ubyło, jak Wam pisałam wcześnej) - muszę jeszcze zgubić jakieś 3 kg.
no nareszcie z nami jesteś! teraz Cię już nie wypuścimy
super, że spadki dalej są, mimo folgowania gratuluję i do celu już tylko 3 kg, to maluśko a ważenie przełożyłyśmy na za tydzień

Cytat:
Napisane przez Karolinek1987 Pokaż wiadomość
Kobiety moje kochane trzymajcie się krzeseł bo zaraz Wam opowiem co Karolcia dzisiaj jadła
a więc dzień zaczełam od trzech herbatników i owsianki, dojechałam do pracy- 8pomadek czyli inaczej czekoladek
potem około 10-12 trufli obiad był ładny pierś, kapustka i ryż, ale potem wstąpiłam do sklepu-po pączka mówie wam jak się cieszyłąm jak go jadłąm, jak głuek-i jeszcze kupiłam ostatniego
teraz po drodze do domu weszłam do sklepu i kupiła maltanki-zjadłam je w drodze ze sklepu do domu
(autem jakieś 3 minuty) weszłam do domu-tzry trufle i jeden kinderek (Babeczki z myślą o Tobie)

ile bacików dajecie?

Babeczki mocarzu, gratulacje
świetna jesteś
aaaaaaaaaale smakowity dzień miałaś! i dobrze, że nie masz wyrzutów! należało Ci się nie dostajesz batów!
a maltanki to co to?

Stary 2014-01-07, 18:40   #1836
babeczki
Zakorzenienie

musiałam skasować Twoje diabełki-emotki z cytowanego postu
bo mi kazali! wasze posty +moja odpowiedź i mi napisali że post jest przeładowany grafiką

Stary 2014-01-07, 18:48   #1837
Karolinek1987
Zakorzenienie

baaaardzo smakowity
maltanki to takie herbatniki w czekoladzie-smak dzieciństwa

teraz mam taki poziom cukru, że mogę po ścianach chodzić jak mi spadnie zaraz to trupem padnę

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

wróciłam dziś do domu do rodziców, siedziałam u TŻ prawie dwa tygodnie a zawsze miałam tak że dwa dni u niego dwa dni w domu, nigdy tak długo nie byłąm poza domem, dziś jechałam z pracy do domu i kombinowałam co tu zrobić, żeby pojechać do rodziców, posiedzieć i jechać z powrotem,a tu wchodzę a mama "w końccu wróciła..." i jestem uziemiona teraz nie wypada wyjść z domu
a ja tęsknie.....za orbitrekiem

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

no mówię-cukier skacze to łąduję emoty jak głupia

kurde wkurza mnie to kursowanie miedzy dwoma domami, ciągle muszę myśleć co muszę zabrać, rzeczy do pracy, ciuchy, część ciuchów i butów mam w domu, część u rodziców i nigdy nie mam tego co potzrebuje, tak samo z jedzeniem, muszę robić zakupy na dwa domy bo nigdy nie wiem gdzie nie będę miała czegoś swojego do zjedzenia, masakra
chciałabym już mieć ten ślub, żeby się w końcu gdzieś usadowić na stałe teraz nigdzie tak do końca nie czuję się jak w domu
Stary 2014-01-07, 19:11   #1838
syklamen
Zakorzenienie

Cytat:
wiedziałam, że naspamujecie ja teraz dopiero wróciłam z pracy

ile bacików dajecie?

Syklamen nic się nie przejmuj, popatrz tylko na to co ja dziś zjadłam od razu lepiej się poczujesz
Ale zaszalałaś. Ale należy Ci się chociaż raz taki dzień, po tak długim czasie wyrzeczeń. Tylko pamiętaj, żeby Ci to w nawyk nie weszło.

Cytat:
no nareszcie z nami jesteś! teraz Cię już nie wypuścimy
super, że spadki dalej są, mimo folgowania gratuluję i do celu już tylko 3 kg, to maluśko a ważenie przełożyłyśmy na za tydzień
Zgubienie tych 3 kg, to taki plan minimum. Jeśli mi się uda, to zobaczę, jak będę wtedy wyglądało moje ciało i zdecyduję, czy odchudzam się dalej, czy spasuję.
Stary 2014-01-07, 19:13   #1839
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
Ale zaszalałaś. Ale należy Ci się chociaż raz taki dzień, po tak długim czasie wyrzeczeń. Tylko pamiętaj, żeby Ci to w nawyk nie weszło.

Zgubienie tych 3 kg, to taki plan minimum. Jeśli mi się uda, to zobaczę, jak będę wtedy wyglądało moje ciało i zdecyduję, czy odchudzam się dalej, czy spasuję.
właśnie tego się boje, ale z drugiej strony o wiele lepiej się czuje fizycznie i psychicznie jak jem dobrze a nie takie "śmieci" jak dziś

ja mam ten sam plan doszłam do 52 ale jeszcze to nie jest to o co mi chodzi
Stary 2014-01-07, 19:15   #1840
syklamen
Zakorzenienie

Cytat:

kurde wkurza mnie to kursowanie miedzy dwoma domami, ciągle muszę myśleć co muszę zabrać, rzeczy do pracy, ciuchy, część ciuchów i butów mam w domu, część u rodziców i nigdy nie mam tego co potzrebuje, tak samo z jedzeniem, muszę robić zakupy na dwa domy bo nigdy nie wiem gdzie nie będę miała czegoś swojego do zjedzenia, masakra
chciałabym już mieć ten ślub, żeby się w końcu gdzieś usadowić na stałe teraz nigdzie tak do końca nie czuję się jak w domu
Dobrze Cię rozumiem. Ja kursuję między trzema 'domami', a właściwie miejscami, w których przebywam/jem/śpię/mieszkam, czy jak to nazwać.
A wszystko rozbija się między dom rodzinny, Tż-ta i studia. Dokładnie dzisiaj też pomyślałam, że zaczyna mnie to ciągłe latanie z walizką mega męczyć. Ale raczej na zmiany się nie zapowiada.

black_dress, życzę Ci dużo wytrwałości w dążeniu do upragnionej wagi!

Edytowane przez syklamen
Czas edycji: 2014-01-07 o 19:17
syklamen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 19:16   #1841
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
wróciłam dziś do domu do rodziców, siedziałam u TŻ prawie dwa tygodnie a zawsze miałam tak że dwa dni u niego dwa dni w domu, nigdy tak długo nie byłąm poza domem, dziś jechałam z pracy do domu i kombinowałam co tu zrobić, żeby pojechać do rodziców, posiedzieć i jechać z powrotem,a tu wchodzę a mama "w końccu wróciła..." i jestem uziemiona teraz nie wypada wyjść z domu
a ja tęsknie.....za orbitrekiem
jak zwykle Ci odpiszę 'znam to'
cały tydzień od poniedziałku do piątku siedzimy z TŻ w lublinie, a jak wracamy do domów to i tak w piątek on przyjeżdza do mnie koło 18, w sobotę raz ja do niego raz on do mnie wieczorkiem, i w niedziele najczęściej u niego :P to rodzice marudzą 'po co wy wracacie jak i tak tylko razem siedzicie ) albo jak wrócę od niego koło 1 w nocy a oni jeszcze nie śpią to jest 'oooo przypomniała sobie gdzie jej dom'

Stary 2014-01-07, 19:45   #1842
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Nie wiem już, która z Was pytała się o mrożonki... Ale ja kupuję tylko tescowe - nie znam się na hortexie
Dzisiaj zaliczyłam spacerek z pracy do domku
I zrealizowałam 100 % planu z jedzeniem
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 19:55   #1843
Karolinek1987
Zakorzenienie

ach te walizki zawsze akurat się potrzebuje to czego się nie ma
apropo narzekania rodziców, to ja gdzie bym nie była mam wyrzuty sumienia,u TŻ, że nie ma mnie w domu, nie pomagam rodzicom, a w domu, że nie jestem u niego i coś mnie omija
Syklamen to Tobie już całkiem współczuję na trzy fronty, masakra
ja juz zaplanowałam ,że w czwartek wracam do niego
i zostaję do wtorku nie mogę się doczekać weekendu-w piątek jadę z dziewczyna brata TŻ na zakupy-muszę kupić stanik do sukni na pierwszą przymiarkę(ejjjj całkiem mi cycki spadły teraz mam dwa marne kikutki), żeby mi tak szybko rosły po cheat dayach jak brzuch to by było bosko, ale ni huhu
a w sobotę siłownia, basen-będzie szał
a i Babeczki obiecałam Tżowi tego snickersa w naleśniku co znalazłaś na sobotę
Stary 2014-01-07, 19:59   #1844
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

syklamen Witaj z powrotem

Gryzeldazachecilas mnie ta zupa kalafiorowa, i juz mam mrozonki w lodowce

Chyba dzis mialam zbyt obfite menu:
s. jajko, chleb z warzywami, orobina sera zoltego, kawa z mlekiem
2s: jablka duszone z cynamonem, platkami zbozowymi i marcepanem, twarozek
ob: ryz naturalny z miesem mielonym, warzywami, odrobina sera i musztardy
podw. pizza na ciescie twarogowym - cieniutkie ciasto i duzo warzyw, 30 g sera zoltego
kol. grejfrut

Kalorycznie wyszlo troche za duzo :/ ale przynajmniej zdrowo
Postaram sie jeszcze pocwiczyc brzuch.

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 20:01   #1845
black_dress
Raczkowanie

Dziewczynki - przepraszam, ze tak z innej beczki.
Wzielam leki.
WŁĄCZYŁO MI SIĘ SSANIE! Ja pierdziu. Jak zejde na dol do kuchni, gdzie są świeże bułeczki to polegnę. Co robić, co robić?! HILFE :C
Pije sobie wode i herbatke z cytryna. Dodalam do tego ciut miodku.
black_dress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 20:07   #1846
babeczki
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44483226]Nie wiem już, która z Was pytała się o mrożonki... Ale ja kupuję tylko tescowe - nie znam się na hortexie
[/QUOTE]

ja pytałam w takim razie będę musiała udać się do tesco

Cytat:
-muszę kupić stanik do sukni na pierwszą przymiarkę(ejjjj całkiem mi cycki spadły teraz mam dwa marne kikutki), żeby mi tak szybko rosły po cheat dayach jak brzuch to by było bosko, ale ni huhu

a i Babeczki obiecałam Tżowi tego snickersa w naleśniku co znalazłaś na sobotę
cycki Ci spadły? dobrze, ze daleko nie poleciały

no ja niestety też zauważyłam, że mi przez ostatnie 2 tygodnie się zmniejszyły wcale mi się to nie podoba

taaaaaaaaaak? łaaaał ciekawe czy to dobre szkoda, że dopiero jest wtorek nie mogę się doczekać Twojej recenzji

Stary 2014-01-07, 20:11   #1847
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez black_dress Pokaż wiadomość
Dziewczynki - przepraszam, ze tak z innej beczki.
Wzielam leki.
WŁĄCZYŁO MI SIĘ SSANIE! Ja pierdziu. Jak zejde na dol do kuchni, gdzie są świeże bułeczki to polegnę. Co robić, co robić?! HILFE :C
Pije sobie wode i herbatke z cytryna. Dodalam do tego ciut miodku.
jak masz w domu twaróg albo serek wiejski to zjedz przejdzie Ci

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
syklamen Witaj z powrotem

Gryzeldazachecilas mnie ta zupa kalafiorowa, i juz mam mrozonki w lodowce

Chyba dzis mialam zbyt obfite menu:
s. jajko, chleb z warzywami, orobina sera zoltego, kawa z mlekiem
2s: jablka duszone z cynamonem, platkami zbozowymi i marcepanem, twarozek
ob: ryz naturalny z miesem mielonym, warzywami, odrobina sera i musztardy
podw. pizza na ciescie twarogowym - cieniutkie ciasto i duzo warzyw, 30 g sera zoltego
kol. grejfrut

Kalorycznie wyszlo troche za duzo :/ ale przynajmniej zdrowo
Postaram sie jeszcze pocwiczyc brzuch.
Kocie ważne że było pięć posiłków i regularnie i pysznie

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
ja pytałam w takim razie będę musiała udać się do tesco

cycki Ci spadły? dobrze, ze daleko nie poleciały

no ja niestety też zauważyłam, że mi przez ostatnie 2 tygodnie się zmniejszyły wcale mi się to nie podoba

taaaaaaaaaak? łaaaał ciekawe czy to dobre szkoda, że dopiero jest wtorek nie mogę się doczekać Twojej recenzji
a ciekawe co ja zrobie, żeby nie spróbować
Stary 2014-01-07, 20:23   #1848
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
a ciekawe co ja zrobie, żeby nie spróbować
nie wydurniaj się gryza zjedz kto mi tak dobrze opisze smak, jak nie Ty

i to strasznie tanio wychodzi, jak ktoregos dnia akurat sobie smażysz naleśniki np na obiad to wystarczy jednego zostawić i kupić za 2 zł snickersa za złotówkę herbatniki i usmażyć

Stary 2014-01-07, 20:35   #1849
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
nie wydurniaj się gryza zjedz kto mi tak dobrze opisze smak, jak nie Ty

i to strasznie tanio wychodzi, jak ktoregos dnia akurat sobie smażysz naleśniki np na obiad to wystarczy jednego zostawić i kupić za 2 zł snickersa za złotówkę herbatniki i usmażyć
jak tak mówisz to spróbuję
ale większej zachęty nie potrzebuje poza samym filmikiem że tanie, że szybkie

zaliczone mel b abs i buns, teraz kolacja a potem jeszcze hula hop
Stary 2014-01-07, 20:41   #1850
Konto usunięte

Ufff, dobrze, że Biedronka jest czynna do 21 Bo zostałabym bez chleba :/ Tak się załatwiłam Przy okazji kupiłam ananasa i mam pytanie - zamrażałyście może kiedyś? Bo całego nie zjem na pewno a pomyślałam sobie, że jak podzielę na 4 części i 3 zamrożę, to w razie napadu na słodkie będę miała jak znalazł
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 20:44   #1851
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
jak tak mówisz to spróbuję
ale większej zachęty nie potrzebuje poza samym filmikiem że tanie, że szybkie

zaliczone mel b abs i buns, teraz kolacja a potem jeszcze hula hop
no i dobrze ;D kurde daleko do tej soboty

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

tylko nie wiem dlaczego to ja się nie mogę doczekać

Stary 2014-01-07, 20:44   #1852
Konto usunięte

Karolinek ja też miałam w tym tygodniu iść kupować stanik do pierwszej przymiarki sukni, ale pójdę w przyszłym, bo się boję, że później mi cycki spadną też za bardzo i będzie lipa. A poza tym muszę kupić bardotkę i nie wiem, czy później będę go w ogóle nosić...

Co do basenu to stanęło na tym, że będziemy chodzić razem w weekendy. Ale jak R się nie będzie chciało to pójdę sama i niech sobie nie myśli!
Stary 2014-01-07, 20:48   #1853
babeczki
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44484781]Ufff, dobrze, że Biedronka jest czynna do 21 Bo zostałabym bez chleba :/ Tak się załatwiłam Przy okazji kupiłam ananasa i mam pytanie - zamrażałyście może kiedyś? Bo całego nie zjem na pewno a pomyślałam sobie, że jak podzielę na 4 części i 3 zamrożę, to w razie napadu na słodkie będę miała jak znalazł [/QUOTE]
ja nigdy nie zamrażałam, nie mam pojęcia jakby się mógł zachować po rozmrożeniu

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

czy zjedzenie z nudów ponad pół kilo mandarynek za jednym razem w trakcie diety to wielki grzech ?

podkreślając, że w szafce obok mam chipsy, ciastka i pół czekolady milki jogurtowej ?

jeśli tak, to proszę o rozgrzeszenie

Edytowane przez babeczki
Czas edycji: 2014-01-07 o 20:51
Stary 2014-01-07, 20:58   #1854
Karolinek1987
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44484857]Karolinek ja też miałam w tym tygodniu iść kupować stanik do pierwszej przymiarki sukni, ale pójdę w przyszłym, bo się boję, że później mi cycki spadną też za bardzo i będzie lipa. A poza tym muszę kupić bardotkę i nie wiem, czy później będę go w ogóle nosić...

Co do basenu to stanęło na tym, że będziemy chodzić razem w weekendy. Ale jak R się nie będzie chciało to pójdę sama i niech sobie nie myśli![/QUOTE]

ja myslę, że spokojnie możesz zamrozić
hmmmm widzisz tego, że mi spadną jeszcze bardziej to nawet pod uwagę nie wziełam jutro muszę tam zadzwonić i się spytać czy mogę przyjechać początkiem lutego i jak tak to może też trochę jednak poczekam ja też muszę bardotkę, ale mój będzie wszyty do sukni bo ona nie ma pleców i nie byłoby go jak zapiąć
ja też jeżdze z Tż na basen w weekendy,
mój tez jest R

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
ja nigdy nie zamrażałam, nie mam pojęcia jakby się mógł zachować po rozmrożeniu

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

czy zjedzenie z nudów ponad pół kilo mandarynek za jednym razem w trakcie diety to wielki grzech ?

podkreślając, że w szafce obok mam chipsy, ciastka i pół czekolady milki jogurtowej ?

jeśli tak, to proszę o rozgrzeszenie
idź i nie grzesz więcej powiedział nadworny grzesznik
a serio to mandarynki niby nie na noc ale lepsze niż chipsy
a ja wam nie powiem co jadłam na kolację ale powiem, że bajabrzdiej tęskniłam za szynką zapiekaną z serem, białką z masłem i herbatą z sokiem
Stary 2014-01-07, 20:58   #1855
Konto usunięte

Ja nie będę miała wszytego w suknię (chyba dowiem się na przymiarce ), bo może tak by było lepiej...
Stary 2014-01-07, 20:59   #1856
babeczki
Zakorzenienie

a mój D

zaczynam godzinkę na orbitreku po 3 tygodniowej przerwie w ćwiczeniach włączam ugotowanych i jazda

Stary 2014-01-07, 20:59   #1857
Konto usunięte

Ja tęsknię za bagietkami czosnkowymi w mojej Biedronce jest piekarnia i ostatnio tak do mnie krzyczały 'weź mnie... no weź tylko jedną', ale się nie dałam
Stary 2014-01-07, 21:01   #1858
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
idź i nie grzesz więcej powiedział nadworny grzesznik
a serio to mandarynki niby nie na noc ale lepsze niż chipsy
a ja wam nie powiem co jadłam na kolację ale powiem, że najabrzdiej tęskniłam za szynką zapiekaną z serem, białką z masłem i herbatą z sokiem
czuję się rozgrzeszona

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44485281]Ja tęsknię za bagietkami czosnkowymi w mojej Biedronce jest piekarnia i ostatnio tak do mnie krzyczały 'weź mnie... no weź tylko jedną', ale się nie dałam [/QUOTE]
głupie mogły do Ciebie krzyczeć 'weź nas trzyyy' to byś pomyślała 'nie no 3 nie, ale jedną mogę wziąć '

Stary 2014-01-07, 21:03   #1859
Konto usunięte

Nie wzięłabym żadnej nie wolno mi takich rzeczy są niewskazane w diecie
Stary 2014-01-07, 21:07   #1860
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
a mój D

zaczynam godzinkę na orbitreku po 3 tygodniowej przerwie w ćwiczeniach włączam ugotowanych i jazda
stawiam na Darka a u Gryzeldy na Roberta

ale ci zazdroszczę ja jutro pojadę po pracy do Tż pojeździć a potem do rodziców

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44485382]Nie wzięłabym żadnej nie wolno mi takich rzeczy są niewskazane w diecie [/QUOTE]

twarda bestia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości