|
|
#1201 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
Prawde mowiac moje doswiadczenia z poszukiwan w Internecie sa takie sobie. Ale czasami mam wrazenie, ze kobietom musi byc latwiej kogos sensownego znalezc. |
|
|
|
|
#1202 |
|
Przyczajenie
|
Ja akurat swojego w sieci na sympatia.pl
ale nie narzekam!
|
|
|
|
#1203 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nieobecny, może zależy kogo się szuka - ale Pana znaleźć ciężko
w większości przypadków erotomani-gawędziarze....Hibiku, dziękuję powieść już wypożyczona, jutro ja będę miała w swoich łapkach.
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Hibiku mam szczescie
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Hibiku - pierwsze skojarzenia z książką to dwa znane filmy: Pillow Book z wizją pisania książki na ciele i Milczenie owiec w którym artszoki zostały posunięte do granicy potwornej zbrodni.... nie wiem czy trafiłam
|
|
|
|
#1207 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Pillow Book
zaczynam żałować, ze nie mam na czym sobie znowu obejrzeć..... A Milczenie owiec to sorry, ale dla mnie to romans zrobili. Jedzenie mózgu pomijam
|
#1208 |
|
Raczkowanie
|
bardzo ciekawe ... gdy czasu bedzie wiecej chetnie przeczytam ... narazie wole przyziemne opisy seksu ...
malo ambitna chyba jestem
|
|
|
|
#1209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
myślę że ci się spodoba. Było kilka dobrych opisów.
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1212 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A wizaz to nie portal randkowo/sexowy. |
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samo Milczenie owiec... hm... jakkolwiek lubię ten film jakoś nigdy nie odbierałam go wyjątkowo erotycznie. Jeśli chodzi o filmy z erotyką, ale nie w klimatach bdsm to tak jak Ci pisaam - Svankmajer i Bertolucci - zwłaszcza Marzyciele. I w obu przypadkach najbardziej erotczne są sceny gdzie akurat nie ma seksu;DI tu nie chodzi o wyszukane gusta... bo nie ma gustu obiektywnie lepszego (a te wyszukane są po prostu bardziej upierdliwe w realizacji;p). U mnie w ten sposób objawia się "kobiecy" sposób myślenia i odczuwania (o tyle kobiecy, że mój Pan ma to jeszcze bardziej rozbudowane ode mnie;p) - nie podnieca mnie najpiękniej opisane "wsadź-włóż", no nie i już;p Ujmowanie jego męskości, albo zanurzanie się w jej kobiecości wywołuje wyłącznie spazmy śmiechu. tak samo przypadkowy facet machający mi penisem u twarzy jest marnym kompanem do łóżka - z kolei ten osobnik, który rozmową, spojrzeniem, gestem, klimatem (i bynajmniej nie chodzi o świeczki i róże) potrafi sprawić, że resztę życia chcę spędzić klęcząc i liżąc jego stopy na przywitanie - nawet jeśli okaże się wyłącznie erotomanem gawędziarzem, przynajmniej nakręci moją wyobraźnię. Bez penisa jakoś sobie poradzę, bez wyobraźni - nigdy. |
|
|
|
|
#1217 |
|
Konto usunięte
|
Zaintrygowała mnie ta Okrutna Zelandia! Chyba się skuszę i przeczytam
A co do seksu to my chyba będziemy mieli czasową przerwę. Ze względu na różne przykre rzeczy jakie się wydarzyły... Oboje potrzebujemy czasu. Ale mam nadzieję, że później będzie tylko lepiej. Hibiku świetnie Cię rozumiem, bo u mnie wyobraźnia też jest chyba najważniejsza... Jak brak finezji to jest lipa -.- Edytowane przez 97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 Czas edycji: 2014-01-16 o 15:53 |
|
|
|
#1218 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Aczkolwiek mózg ważniejszy....
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Marzyciele
Ja bez penisa radzę sobie, bo jak wiecie jestem w związku z kobietą, ale czasem coś nas podkusi dla urozmaicenia ![]() Co do Milczenia owiec - nie chodziło mi o moje poczucie erotyki, ale o spaczoną erotykę mordercy. Piszesz: "W całej historii został zawarty obraz hiperdramatyzmu - fikcyjnego nurtu sztuki gdzie płótnem jest ciało żywego człowieka, a dziełem sztuki jest forma jaką owe ciało przybierze z pomocą artysty. Istnieją zarówno przedmioty użytkowe z ludzi, artszoki czyli odgrywane całe sceny, a nie nieruchome rzeźby, a nawet artszoki splamione, w których normą jest przemoc fizyczna, mogąca skończyć się nawet zniszczeniem płótna (śmiercią, trwałym okaleczeniem człowieka)." Czy nie o to chodziło człowiekowi szyjącemu sobie płaszcz z ludzkiej skóry; czy nie tak osiągał seksualne spełnienie? |
|
|
|
#1220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tylko ze mną w trójkącie ! Cytat:
to co zauważyłaś jest jak najbardziej trafne i celne, jako interpretacja filmu jak najbardziej poprawne, w ten sposób bohater osiągał spełnienie, tylko... no mnie to już nie kręci tylko to miałam na myśli
Edytowane przez Hibiku Czas edycji: 2014-01-16 o 16:23 |
||
|
|
|
#1221 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja sobie czegos takiego nie wyobrazam ale ok, szanuje waszą decyzję ale sie nie wypowiadam więcej u mnie dziala na tel ![]() Cytat:
![]() [1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;44640874]Zaintrygowała mnie ta Okrutna Zelandia! Chyba się skuszę i przeczytam ja tez przypomnialyscie mi o zalozeniu konta w bibliotece a nie, że ciągle wydaję milioony w empiku ![]() i się pochwalę, dobrą i złą wiadomością w jednym, dostałam wyczekiwany okres, umieram z bólu, nici z seksu wieczorem, ale chociaż jestem spokojna bo raz zapomniałam tabletki i się dziwnie czułam ![]() i podpaska mnie "poparzyła" troche w nocy i mnie boliiii
|
|
#1222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja kiedyś po takim odparzeniu nie wytrzymałam i zerwałam wszystko z siebie, rano byłam jak w krwawej łaźni, ale przynajmniej odparzenie się zagoiło
|
||
|
|
|
#1223 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Mój A. miał w 2012 operację prostaty, a w związku z czym czasowe problemy z erekcją - co nam nie przeszkodziło przez cały czas jego rekonwalescencji regularnie się spotykać i sprawiać sobie nawzajem przyjemność na wszelkie inne sposoby.
|
|
#1224 |
|
Raczkowanie
|
Muszę się pochwalić, widzialam się dziś z moim Sadystą. Żeby było do tematu choć trochę to poznałam go na forum klimatycznym.
Było cudownie! Rozwijam swój masochizm, chociaż pewnie do wielu z Was baaardzo mi daleko. Pupa przyjemnie boli i mam takie piękne ślady. |
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozesz Zdradzic co to za forum? To bylo pierwsze spotkanie? |
|
|
|
|
#1226 |
|
Raczkowanie
|
To nie było pierwsze spotkanie ale początek bo drugie. Forum jest bardziej spankingowe więc może niekoniecznie jest miejsce dla Ciebie. Ale możesz napisać anons albo odpowiedzieć na czyjś na bdsm (dot) pl albo na fl.
Tylko pamiętaj o bezpieczeństwie
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Jak masz krem nivea to sobie posmaruj w odparzenie, wiem ze w czasie okresu to nie jest fajne ale pomaga.
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
hm... chyba tak
daleko jej do mojego ideału piękna, ale sposób poruszania się, gra, głos, to jak się wypowiada w wywiadach...aaaach![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Zalozylam konto na bdsm. Jeszcze bez foto. Jaki jest czas na aktywację. Widze,,ze Kilka h, ale 2?5? Przyjdzie cos na mail, że profil jest widoczny?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

ale nie narzekam!

w większości przypadków erotomani-gawędziarze....
powieść już wypożyczona, jutro ja będę miała w swoich łapkach.

myślę że ci się spodoba. Było kilka dobrych opisów.

ja kiedyś po takim odparzeniu nie wytrzymałam i zerwałam wszystko z siebie, rano byłam jak w krwawej łaźni, ale przynajmniej odparzenie się zagoiło