|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
no heja
![]() Cytat:
![]() ostrożnie, powiadasz... poczekaj za kilka dni ![]() ![]() ![]() SZAJA, BOKEH, LENOVA!!! KARNE MACANKO!!! ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Ill fajne portki i zazdroszczę wprawnego oka ![]() Ani dawno nie było ... ale na fb jest często ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Wtajemniczenie
|
Hope ale emota znalazłaś
![]() Ooo fajnie, już sobie wyobrażam wiosną Dawida w skórze ![]() A portki taaa fajne tylko nie zauważyłam że to dziewczęce ![]()
#4533 | ||
Zakorzenienie
|
Ale duuuży już
![]() A ile śnieguuuuuuuuu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Jutro na 16.00 w kościele mamy roczek, a na 17 do knajpki ![]() Będziemy mieć torcik, szampan(gratis). Potem ciepła kolacja - krem z pieczarek , de volaille, zapiekane ziemniaczki, zestaw surówek i potem jakieś przekąski. Soki napoje, kawa i herbata bez ograniczeń, ile kto chce ![]() Tylko alkohol musieliśmy kupić ale u nas mało osób pije.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-01-18 o 17:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44668314]
przed 8? nie grzesz, kobieto! u nas przed 7 pobudka a wiercenie się od 4 :/ ale chyba za chłodno było[/QUOTE] Tak myślę, że chęć, żeby mi dziecko przez dwa tygodnie przespało jedną noc dłużej, niż 9 godzin, to chyba nie za dużo ![]() Illusion, ja bym chciała gatki, ale pewnie będą za małe ![]() Little, hyyyyee ![]() Gocha, dobrze, że Ewka już się wykurowała, oby Ciebie nic poważnego nie złapało ![]() Olaliśmy dzisiaj t-ów ![]() ![]() ![]() Pola po raz kolejny zasnęła jadąc na rowerku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Wtajemniczenie
|
silver - napisz mi na pw dane do wysyłki
![]()
#4536 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Buziaki urodzinowe dla Dominisi, Lenki, Lilki i Wiktorka ![]() ![]() Kija ja nie lubię Kogla mogla ![]() ![]() ![]() Pstryniu jaki Kubuś duży ![]() ![]() Hope super zdjęcie Dadolka ![]() Meduzka brawo za nockę ![]() Laurko t. przesadzili ![]() ![]() Gocha super, że ospa już za Wami ![]() Hje u nas Ewa dłuuuuugo zasypiała ok. północy. I dużo czasu nam zajęło, żeby ją przestawić na 21:30. Teraz niestety wróciły stare przyzwyczajenia i dziecko mi szaleje do 23, także łączę się w bólu. Zrobiłam dziś Ewie placki warzywne w piekarniku. Kusiło ją, ale pomiędliła, troszkę zjadła i wyrzuciła ![]() ![]() ![]() Aha i miałam pytać. Czy jak Wasze dzieci śpią na brzuszku i się budzą to same się odwracają na plecki czy na boczek? Bo u nas Ewa lubi spać na brzuchu, ale ręce ma rozłożone jak samolot i nie potrafi się przez sen odwrócić tylko od razu siada i trzeba od nowa usypiać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
Szklanko, u nas właśnie od dłuższego czasu było już zasypianie w okolicach 20-21, a po tych kilku nocach, kiedy nie spała po 3-4 godziny, tak się przestawiła
![]() Ale walczymy ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- A z tym obracaniem, to nie wiem, bo Pola jak walnie na brzuchol to śpi na nim, dopóki się całkiem nie obudzi ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez noc z 300 razy ![]() Co to za placki? ![]() Ale tu ciiicho dzis... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pytania to Igor sam się przekręca, śpi i na brzuchu i na boku, na pleckach rzadko.
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2014-01-18 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do Twojego pytania, to sama się przewraca jak chce, często się tak zaplątaw kołdre że to ją budzi bo sie przewrócić nie umie bo ja kołdra ogranicza ![]() dziś prawie nabiła guza, stała sobie oparta o scianę plecami potem bach na kolana i czołem przyygrzmociła w nogę od stołu... ale pomogło tulenie i smok ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szklanko jak można nie lubić Kogla-mogla??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zadomowienie
|
no własnie, jak? ja uwielbiam
![]() Jutro impreza ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty, to mój ojciec jak kupował owy bezalko szampon siostrze na sylwestra, to dzwnił do mnie czy JA też chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |||
Konto usunięte
|
ale fajny facet!
Cytat:
![]() Cytat:
cudowna emota ![]() Cytat:
Kiedyś na ulicy widziałam takiego szkraba w rowerku śpiącego ![]() i dobrze, mogę nadrobić ![]() Cytat:
Lubię ![]() Nie lubię poniedziałku Pułkownik Kwiatkowski Z polskich filmów ogólnie, które zrobiły na mnie wrażenie (niekoniecznie kunsztem, ale np. tematyką i taką... dosadnością) to "Nie ma zmiłuj" o przedstawicielach handlowych, kojarzycie? http://www.filmpolski.pl/fp/index.php?film=127702 "Wszystko będzie dobrze" - dramat, świetnie zrobiony... http://www.filmpolski.pl/fp/index.php?film=127702 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje w imieniu mijego balwanka
![]() mamy na koncie pierwsza krewke ![]() ![]() ![]() pytanko!!!! ![]() ktory kupic i czy w ogole dobre to, jest sens? http://allegro.pl/tommee-tippee-bido...864729344.html http://allegro.pl/avent-kubek-niekap...856292579.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Konto usunięte
|
Pstryniu, na tym etapie wg mnie zdecydowanie z uchwytami do trzymania jeszcze, dokładnie taki Agatka miała i taki kupię Dorci (a starsze taki w starszej wersji):
http://allegro.pl/nuby-bidon-kubek-p...880754592.html http://allegro.pl/nuby-bidon-ze-slom...3821626362.htm |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Ależ mi dziecię sprezentowało niepodziankę - zesrało się w wannie
![]() Jeden jedyny raz jej się to zdarzyło za noworodka, przy drugiej kąpieli w domu. Ale jaką miała radochę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja to kocham miłością absolutną ![]() - On ma ten.... no... horyzont - Zenuś, ten samochód to się holzwagen nazywa - On ma i horyzont, i holzwagen i jeszcze motor emzetę, o, co on ma albo - przecież dla przyjemności to nikt nie pije, tylko jak mus, bo przecież wiadomo że wódka zdrowie psuje. To co ty myślisz, że my tak bez powodu będziemy sobie zdrowie rujnowali? no i oczywiście mój number one czyli zawodzenie mamuśki : oj córciu córciu, już ty panienką długo nie będziesz, już ty w domu rodzinnym nie zostaniesz, oj córciu córciu (bo jak wiadomo - mus jest płakać nad panieństwem ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
Kija, "oj córciu, córciu" - uwielbiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4553 | |
Zadomowienie
|
Takie ala ziemniaczane tylko oprócz kartofli starłam marchewkę, seler, pietruszkę, pora, pokroiłam koperku i natki pietruszki, do tego lubczyk, majeranek i jajko. Wymieszałam i do pieca
![]() Cytat:
![]() Ale "Poszukiwany poszukiwana" uwielbiam ![]() ![]() Nie lubię tego trajkotu, ta aktorka taki jojkliwy głos ma, babcia Józia do tego no i to dziecko z tym wyciem "Kasiuuu, Kasiuuu, ja chcę do Kasi" ![]() Dziękuję za odpowiedzi co do brzuszkowego spania! Czyli tylko moja taka wyrywna, że jak z brzucha to od razu do siadu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zadomowienie
|
i jeszcze
- Mus jest, żebyś ty szła za mąż - Ja tam takiego musu nie czuję - Ale gospodarka czuje mus! - To niech gospodarka się wydaje za Kolasę i potem - Ale ja go nie kocham... - A to nawet lepiej, bo od tej miłości to człowiek całkiem głupieje. Ale jak sobie na spokojnie wykarkuluje, no to jest całkiem inna karkulacja ![]() Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2014-01-18 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Kochane Blanus ma takie odparzenie że nie da się dotknąć nawet wacikiem z woda ciepła,ręką też nie. Kupy jedna za druga,żrące,okropne.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zadomowienie
|
A ja dziś byłam na Hobbicie. W kinie IMAX, fajnie było
![]() Tylko ciśnienie mi coś masakrycznie zaczęło skakać, aż na całodobówkę jeździłam w południe |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
Szajuś Dostałaś priw? Bo nie mogę go w wysłanych znaleźć.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Nie rozumiem jak mozna nie lubic kogla mogla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ile spała ![]() Daria dziś miała dwie drzemki. Pierwsza trwała 30 min, druga 20 min :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.