|
|
#4771 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Betterware
Coś tutaj ucichło
![]() Chciałam Was zapytać czy macie może ten puder perfumowany do twarzy i dekoltu? Co o nim sądzicie? Warto zakupić?
|
|
|
|
#4772 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() j Aha, bardzo, ale to bardzo polecam czarne mydełko z blotem z Morza Martwego, od dwóch tygodni myję nim twarz, po uprzednim zebraniu mleczkiem Uvage makijazu, zostawiam mydliny na 3-4 min na umytej skórze i spłukuję, skóra rewelka, odstawilam wszystkie żele, micele. Mydelko zawiera wszystkie mineraly z MM, które bardzo korzystnie wplywaja na skórę, nie zawiera żadnych plastyfikatorów ani żadnych szkodliwych substancji. W tym miesiacu tylko 4,90 za kazde wydane 30 zl. Zrobiłam sobie zapas, bo na chwile obecną nie wyobrazam sobie już innego oczyszczania skóry twarzy. A przy tym tak delikatniusio pachnie. Uwielbiam. Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2013-12-16 o 00:06 |
|
|
|
|
#4773 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny jestem nowa konsultantka bez promotora... moj błąd. Wie ktoś jak można to zmienić?
Może któraś z was mogłaby nim zostać? |
|
|
|
#4774 |
|
Wtajemniczenie
|
No faktycznie błąd. Możesz tylko zapisać sie na kogoś innego.( z rodziny lub znajomego). Ja mogę Cię przyjąć pod swoje skrzydła, nie będziesz narzekać. Napisz na PW skąd jesteś i czego oczekujesz, jeśli przepisanie na kogoś wchodzi w grę.
|
#4775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie trzeba się rejestrować na kogoś z rodziny. Błąd można naprawić i przerejestrować się do kogoś. Warto, aby to była osoba bardzo doświadczona, która może pomóc dobrze wystartować i później w dalszym rozwoju współpracy, jeśli będziesz chciała się bardziej zaangażować. Ja działam w Betterware już 5 lat i jestem Dyrektorem. Tak więc chętnie Ci pomogę. Jeśli sprawa jeszcze aktualna, napisz do mnie podając swojego maila - załatwimy sprawę. |
|
|
|
|
#4776 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4777 |
|
Raczkowanie
|
Potwierdzam to, co napisała babulenka: mydełka z minerałami są rewelacyjne
![]() Z kolei ja jestem bardzo zadowolona z działania kremu do rąk z czarnej wanilii. Zawsze zimą mam problem ze skórą na dłoniach i ten krem sprawdza się jak do tej pory najlepiej. Dłonie mam miękkie i gładziutkie.
|
|
#4778 |
|
Przyczajenie
|
Jakby ktoś był zainteresowany to buduję grupę na śląsku i z chęcią przyjmę nowe konsultantki pod swoje skrzydła
|
|
|
|
#4779 |
|
Zadomowienie
|
Jestem ciekawa tego zestawu noży,czy będą porządne
|
#4780 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że te noże będą dobrej jakości. Mam zestaw czterech podobnych noży, które były w katalogu jakiś rok temu i jestem z nich bardzo zadowolona. Używam ich cały czas. Nie stępiły się, są wygodne w używaniu, pewnie się je trzyma bo rękojęść jest podgumowana. Brakuje mi tylko takiego długiego noża, więc ten zestaw zamówię. Ale jeśli nie będą tak dobrej jakości jak te, które mam, to zwrócę je do firmy.
|
#4781 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4782 |
|
Raczkowanie
|
Ja ich jeszcze nie ostrzyłam, bo są ciągle ostre, a codziennie ich używam
|
#4783 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I tez codziennie ich uzywam, a konkretnie to dwóch z nich.
|
|
|
|
|
#4784 |
|
Raczkowanie
|
Pomarańczowy i czerwony?
Bo ja tych dwóch najczęściej używam
|
#4785 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4786 |
|
Raczkowanie
|
To u mnie wszystkie w użyciu. Dziś naostrzyłam czerwony i jestem zaskoczona, że jednak się stępił, bo teraz jest różnica
|
#4787 |
|
Przyczajenie
|
Ja się też nad tymi nożami zastanawiam. Na razie na wynajmowanym mieszkaniu mam całkiem niezły komplet noży, ale jak się w czerwcu będę stamtąd wyprowadzać to niestety zostanę bez
I tak myślę czy kupować je teraz czy jeszcze poczekać...
|
|
|
|
#4788 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4789 |
|
Raczkowanie
|
Uzupełniono braki magazynowe
, więc jak ktoś czeka z zamówieniem, to lepiej niech się pospieszy, bo może znowu czegoś nie być
|
#4790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4791 |
|
Raczkowanie
|
Ja zawsze składam pierwsze swoje zamówienie, jak tylko zaczyna obowiązywać katalog
|
#4792 |
|
Przyczajenie
|
Dlatego ja zawsze robię zamówienia dwa razy w miesiącu. Raz na początku, żeby było wszystko co chcę, a drugi raz pod koniec gdzie albo dołożą rzeczy które się wyczerpały w połowie miesiąca, albo kiedy są fajne promocje, które śmiało mogę proponować za inne rzeczy tym co chcą kupić coś czego już nie ma.
|
|
#4793 |
|
Rozeznanie
|
Te noze są rewelacyjne. W necie identyczne sa po 374 zł
|
|
|
|
#4794 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zamówiłam teraz baze wyrównującą i preparat stymulujący ale będę coś mogła napisac za pare dni, natomiast na wzrost to trzeba bedzie poczekac, mam paznokcie cienkie ale zdrowe, nie za długie / tzn nie utrzymują się dłuzsze niz pół cm, jesli zaczna wyglądac jak tipsy to będę dopiero chwalic, inaczej chyba nie zauważe różnicy. Chyba założę bloga z kosmetykami Bottega Verde. Tak je kocham. Brakuje mi jeszcze paru produktów w gamie, abym zaprzestała całkiem do perfumerii chodzic Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2014-02-03 o 22:56 |
|
|
|
|
#4796 |
|
Przyczajenie
|
Kusicie, kusicie - ciężki orzech do zgryzienia z tymi nożami xD. Ja na razie myślę bardziej o tej kuli do prania, bo aktualnie jest w promocji. Używa ktoś? Dobrze pierze? Nie wyblakną mi po niej czarne rzeczy?
|
|
#4797 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja czekam na mój ulubiony proszek do usuwania plam OXI, ale dawno go nie widziałam w katalogu. Zastanawiam się czy powróci w najbliższym czasie ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() Moja siostra tez ostatnio założyła bloga kosmetycznego - pisze recenzje o różnych markach. Stwierdziła, że dużo osób ją pytało o różne produkty, bo lubi testować, więc wpadła na ten pomysł
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4798 |
|
Rozeznanie
|
A ja jakos nie moge sie przemóc aby w niej prac, lubię zapach świezości jaki daję proszek i płyn do płukania
|
|
|
|
#4799 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę,że dla alergików jest dobrym rozwiązaniem, ale tak normalnie to nie za bardzo. U mnie klientki te co kupiły kulę pare lat temu, następnych już nie zamowiły. To chyba o czymś swiadczy. ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
|
|
#4800 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do porównania do Avon, gdyby A miał tyle aktywnych przedstawicieli w Polsce co Be.. i gdyby mieli tak pożądane produkty jak B, to tez by wiele ich produktów w akcjach promocyjnych brakło... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

I tak myślę czy kupować je teraz czy jeszcze poczekać...