|
|
#751 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kremy BB i kosmetyki azjatyckie cz. V
Cytat:
). I... jestem zaskoczona szczerze mówiąc. Moja [przesuszona] twarz po tym kremie w ogóle nie jest nawilżona (kończę 3. tubkę - bo w ogóle mnie nie zapycha / nie swędzi po nim twarz, co jest cudem no i jest troszkę za mało wydajny :P ), więc znowu muszę czegoś poszukać, ale kremy drogeryjne mnie nie lubią ostatnio... |
|
|
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na brak kremów nie narzekam, to kombinować nie będę
|
|
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę o informację, czy ten sprzedawca nie ma już miejsca wśród sprzedawców zaufanych?
f2plus1 http://www.ebay.co.uk/usr/f2plus1 Dość długo nie robiłam zakupów - a teraz szykuję się na kilka perełek i muszę to wiedzieć
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Macie juz MemeBoxy? Ja sie minelam z listonoszem dzisiaj ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#756 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na szczęście mój kochany poznański urząd celny zwolnił mnie z opłaty tylko ci Warszawiacy tacy upierdliwi
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2014-01-20 o 17:17 |
|
|
|
|
|
#757 |
|
Rozeznanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4470624 7]ja cały czas czekam, a widzę po śledzeniu, że paczka od 13 jest w doręczeniu...
na szczęście mój kochany poznański urząd celny zwolnił mnie z opłaty tylko ci Warszawiacy tacy upierdliwi [/QUOTE]to super ciekawe czy i mnie zwolnia z oplaty.. ja trackingu nie mam jeszcze mimo ze w piatek wyslali memeboxa czekam na przesyłkę od sing sing girl jeszcze, dzis trzeci tydzien sie zaczyna ciekawe kiedy dojdzie
Edytowane przez amirose Czas edycji: 2014-01-20 o 17:42 |
|
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy wy także miewacie problemy z paypalem? Chodzi mi konkretnie o to, że wczoraj wpłaciłam sobie pieniądze przez konto online i do tej pory nie mam na pp... To już trzeci raz, kiedy dzieje się coś takiego
![]() Pierwszy raz czekałam ok 3 godz, drugi - prawie cały dzień, a teraz nie mam ich wcale! To już lekka przesada, bo przelewałam przed południem i zawsze wybieram opcję 'błyskawicznie'. Teraz nie mam na mailu info o pomyślnym dodaniu środków, jakie pojawia się zawsze, kiedy nie mam z tym problemów. Aha, raz chyba[ tyle pamiętam...] mi w ogóle cofnęło przelew.
|
|
|
|
|
#759 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
potrzebuję porady, zamówiłam swoją pierwszą paczkę na Ebayu 13.12 a 15.12 dostałam email że paczka została wysłana jednak do tej pory nie mam przesyłki zamówienie zrobiłam u sing-sing-girl z darmową dostawą(tu pewnie popełniłam błąd
|
|
#760 |
|
Konto usunięte
|
odebrałam właśnie memeboxa
![]() co prawda był już otwierany przez Urząd Celny, ale dzięki temu przynajmniej nie musiałam płacić vatu, widocznie stwierdzili, że Warszawa jest śmieszna chcąc pobrać opłatę za miniaturki kosmetyków i ją anulowali |
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4470764 2]odebrałam właśnie memeboxa
![]() co prawda był już otwierany przez Urząd Celny, ale dzięki temu przynajmniej nie musiałam płacić vatu, widocznie stwierdzili, że Warszawa jest śmieszna chcąc pobrać opłatę za miniaturki kosmetyków i ją anulowali wrzucisz fotke calosci?
|
|
|
|
|
#762 |
|
Konto usunięte
|
jutro porobię zdjęcia w świetle dziennym na bloga to i tutaj coś wrzucę
![]() w każdym razie stwierdzam, że było warto, zdecydowanie ale kremu z filtrem (pełen wymiar oczywiście) będę się pozbywać, mogę się wymienić jakby ktoś byłby zainteresowany ja nie używamnajbardziej się cieszę z kremu pod oczy, tego: http://www.ebay.com/itm/Dr-Jart-V7-E...item485228ef86 jest pełnowymiarowy
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2014-01-20 o 18:43 |
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4470793 9]jutro porobię zdjęcia w świetle dziennym na bloga to i tutaj coś wrzucę
![]() w każdym razie stwierdzam, że było warto, zdecydowanie ale kremu z filtrem (pełen wymiar oczywiście) będę się pozbywać, mogę się wymienić jakby ktoś byłby zainteresowany ja nie używamnajbardziej się cieszę z kremu pod oczy, tego: http://www.ebay.com/itm/Dr-Jart-V7-E...item485228ef86 jest pełnowymiarowy ooo nie wiedzialam, ze masz bloga dasz linka?
|
|
|
|
|
#764 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Sunprince, świetny blog i bardzo ładne zdjęcia
![]() Opłacalne te Memebox'y. Szkoda, że nie mogę go sobie kupić.
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#767 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) skoro można kupić żel hialuronowy na mazidłach, biochemii, e-naturalne czy innych podobnych? ja zamawiam żel wszystko-mający, czyli ze wszystkimi rozmiarami cząsteczek, płacę jakieś dwadzieścia-coś złotych i mam 100 ml produktu (konsytencji żelo-lotionu), który wcieram we wszystko jak leci - świetnie zastępuje krem do rąk, jeśli ktoś nie lubi lepiącej powłoki, do twarzy - super, tak samo, po wchłonięciu nie czuć nic lepkiego, a wchłania się 15 sekund może, do stóp...Cytat:
|
|
|
#768 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie mówiąc już o tym, że taki kwas hialuronowy ze sklepu z półproduktami ma a) brzydkie opakowanie, b) należy go trzymać w lodówce co jest mało praktyczne według mnie dodatkowo kwas hialuronowy przede wszystkim poleca się nakładać z czymś (np. olejami), a nie solo, więc jest to dodatkowa robota Cytat:
myślę, że każdy powinien wybrać najlepszą dla niego opcję i nie trzeba od razu wjeżdżać na kogoś, że z własnej woli przepłaca ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2014-01-20 o 22:19 |
||
|
|
|
|
#769 |
|
Konto usunięte
|
mnie czysty hialuron przesuszył
miałam tragedię na buzi.za to lotion Hada Labo jest boski. |
|
|
|
|
#770 |
|
Rozeznanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4471299 2]zapewne dlatego, że takie kremy zawierają inne składniki, a nie tylko sam kwas hialuronowy
nie mówiąc już o tym, że taki kwas hialuronowy ze sklepu z półproduktami ma a) brzydkie opakowanie, b) należy go trzymać w lodówce co jest mało praktyczne według mnie dodatkowo kwas hialuronowy przede wszystkim poleca się nakładać z czymś (np. olejami), a nie solo, więc jest to dodatkowa robota http://www.wiedzmabloguje.com/2012/0...umektanty.html myślę, że każdy powinien wybrać najlepszą dla niego opcję i nie trzeba od razu wjeżdżać na kogoś, że z własnej woli przepłaca [COLOR=Silver](...)[/QUOTE] dzięki za info, widocznie z hialuronem jest tak samo, jak ze wszystkimi innymi produktami, czyli każda cera reaguje inaczej. ja nie trzymam w lodówce, tylko w łazience (i z tego, co wiem, nie każdy trzeba trzymać w lodówce) i używam bez oleju i jestem bardzo zadowolona. działanie takie, jak hada labo, tylko, że tańszy a opakowanie...jak przeszkadza, można zmienić, dla mnie tam ważniejsze działanie, ale ja prosta dziewczyna ze wsi jestem ![]() ps. nie wiem gdzie tu wjazd na kogokolwiek? no ale każdy czyta jak czyta.
anyone who can touch you - can hurt you or heal you Edytowane przez bubelmart Czas edycji: 2014-01-20 o 22:36 |
|
|
|
|
#771 |
|
我相信我可以
|
W naszym klimacie kwasu hialuronowego najlepiej używać wiosną i latem, kiedy powietrze jest wilgotne i kwas ma z czego przyciągać wilgoć do skóry - inaczej będzie wysuszał. Ja i tak używam cały rok , tyle że jesienią i zimą po prostu zaraz po nałożeniu toniku z hialuronem nakładam nawilżająco-natłuszczający krem, który zatrzymuje wilgoć.
|
|
|
|
|
#772 |
|
Rozeznanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4470764 2]odebrałam właśnie memeboxa
![]() co prawda był już otwierany przez Urząd Celny, ale dzięki temu przynajmniej nie musiałam płacić vatu, widocznie stwierdzili, że Warszawa jest śmieszna chcąc pobrać opłatę za miniaturki kosmetyków i ją anulowali Moje pudelko tez juz ze mna. Zdecydowanie warto bylo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam coś co wspaniale łagodzi podrażnienia. Nie zapycha. Działa przeciwzmarszczkowo. Nawilża. Kocham
![]() A mianowicie serum dr Jart o to: http://www.sephora.com/premium-time-..._P376222_image Do tego krem z tej samej serii http://www.sephora.com/premium-time-..._P376755_image jeśli chodzi o ten krem, to działanie ma takie jak serum, plus lekko natłuszcza - bez natłuszczania (buzia po czarnym ślimaku Mizona jest nawilżona, ale w sezonie grzewczym muszę coś na niego jeszcze kłaść). Ten krem daje radę sam. Minus taki że pachnie jak dla mnie płynem do kibla (krem, bo serum bezwonne) o zapachu cytrynowym
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#775 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
#776 | |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4470793 9]
ale kremu z filtrem (pełen wymiar oczywiście) będę się pozbywać, mogę się wymienić jakby ktoś byłby zainteresowany ja nie używam[/QUOTE] A co to za krem? ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#777 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ostatnio odkryłam ampułki nawilżające rival de loop z z rossmanna. Konsystencja wodnista jak lotiony koreańskie i zastosowanie chyba podobne - najpierw toto na buzię, a potem krem, serum, co tam chcecie
Fajnie "trzyma" nawilżenie, zwłaszcza przy takiej pogodzie, nie trzeba się dosmarowywać kremem, co może być problematyczne Co do hialuronu solo - podzielam opinię większości dziewczyn. Zmieszane z olejem daje radę (ale na mojej cerze źle się sprawdzają oleje), użycie jak ampułki powyżej = mega ściągnięcie, bez względu na to, jak treściwy krem dam na wierzch, nie mówiąc już o zastosowaniu solo A mam cerę mieszaną -> tłustej.
|
|
|
|
|
#778 |
|
Konto usunięte
|
wrzucam parę fotek
![]() post na blogu też już jest |
|
|
|
|
#779 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#780 |
|
Konto usunięte
|
kusicie laseczki tym memeboxem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

, że jestem zakochana (z wzajemnością) w kremie Ultra Suboon Mizona. No lepiej nawilżonej buzi to jeszcze nie miałam......a tych kremów już trochę się przez moją łazienkę przewinęło
Jak będą zainteresowani to mogę napisać więcej.

ciekawe czy i mnie zwolnia z oplaty.. ja trackingu nie mam jeszcze mimo ze w piatek wyslali memeboxa

To już lekka przesada, bo przelewałam przed południem i zawsze wybieram opcję 'błyskawicznie'. Teraz nie mam na mailu info o pomyślnym dodaniu środków, jakie pojawia się zawsze, kiedy nie mam z tym problemów. Aha, raz chyba[ tyle pamiętam...] mi w ogóle cofnęło przelew.
zamówienie zrobiłam u sing-sing-girl z darmową dostawą(tu pewnie popełniłam błąd

) skoro można kupić żel hialuronowy na mazidłach, biochemii, e-naturalne czy innych podobnych? ja zamawiam żel wszystko-mający, czyli ze wszystkimi rozmiarami cząsteczek, płacę jakieś dwadzieścia-coś złotych i mam 100 ml produktu (konsytencji żelo-lotionu), który wcieram we wszystko jak leci - świetnie zastępuje krem do rąk, jeśli ktoś nie lubi lepiącej powłoki, do twarzy - super, tak samo, po wchłonięciu nie czuć nic lepkiego, a wchłania się 15 sekund może, do stóp...