|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#13741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
właśnie wyszłam z wanny. tropical zing jest boski
myślałam, że nie dorówna mojemu ulubionemu summer splash, ale go przebił
|
|
|
|
#13742 |
|
Zakorzenienie
|
dziś przyszło moje zamówienie
kosmetyczka za 9,90 jest bardzo fajna i pojemna błyszczyk fajowy i 4 tusz do rzęs czarny mam już ![]() dostałam krem na noc przeciw zmarszczkom za 50gr "gratis" z programu witaj ![]() balsam do ciała miód i cytryna miodzio ślicznie pachnie i nawilża, no i oczywiście 2 karty myavon nie wiem po co mi zupełnie wzięłam jeszcze krem do twarzy aloes&awokado i zielona herbata&graifrut już używałam i sa bardzo przyjemne, ciekawe jak na dłuższa metę ![]() z oferty demo pur blanka ahhh jak ja lubię ten zapach na koniec poczwórne cienie na ktore chyba najbardziej czekałam |
|
|
|
#13743 |
|
Zakorzenienie
|
co do weydatkow na avon przewaznie to 40 -50 zl
czasami 20 a teraz ponad 80![]()
|
|
|
|
#13744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czy oni nie potrafią zdjęć robić czy są daltonistami?Ehhh.Dzięki Amaretta
|
|
#13745 |
|
Rozeznanie
|
Nie używałam tej maseczki do włosów suchych, ale stale używam maseczkę do włosów farbowanych i bardzo ją sobie chwalę
Straszliwie mi się plączą końcówki a odżywki z reguły powodują mi przetłuszczanie włosów u nasady. Efektem są włosy suchotłuste Moim zdaniem maseczka nie natłuszcza, ale nawilża włosy. Zapach ma fajny, stosowanie nie jest uciążliwe, bo przeważnie myję włosy podczas kąpieli. Dzięki temu mam pretekst, żeby dłużej siedzieć w wannie, uwielbiam długie moczenie i chlapanie
|
#13746 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#13747 |
|
Raczkowanie
|
Ja postepuje dokladnie jak Milagros z ta analiza produktow do zamowienia, i powiem szczerze,ze sporo potrafie wyeliminowac z moich zachcianek.. Ale jak zaczynam wypelniac formularz, to te wszystkie 'niepotrzebne' rzeczy to mnie w mgnieniu oka powracaja, i jazda.. zamawiam wszystko to co wczesniej wyeliminowalam, i tym sposobem, rzadko schodze ponizej 70 zeta..najwiecej? 210zl.. Tylko na siebie
|
|
|
|
#13748 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#13749 |
|
Zakorzenienie
|
|
#13750 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
a ja chyba trochę zraziłam się do Avonu..
po tym jak uczuliła mnie paletka cieni w kremie Color Trend jakoś boję się używać innych, nieznanych mi produktów tej firmy
|
|
|
|
#13751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie namówiłyście po dobrych opiniach na wkładke żelowa do butów Wszytskie buty na obcasie w upał mnie parzą, miejmy najdzieje,że przestaną |
|
|
|
|
#13752 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczyny, wczoraj widziałam się z Siostrą, mam już moje "skromniutkie"
zamówienie, czas na wrażenia po kolei: 1. Stylowy zestaw: a) kosmetyczka - jak już dziewczyny mówiły - fajna, czarna, z pcv, więc nie będzie się brudzić, "piórnikowata", podoba mi się ![]() b) błyszczyk metaliczny pink shine - bardzo ładny kolorek, w opakowaniu nieco ostry, na ustach wygląda łądnie i naturalnie (ale fakt, odcień na ustach jest zbliżony do mojego naturalnego odcienia ust), ślicznie sie mieni; c) tusz wydłużający - ładny, naturalny efekt, bez przesady - w sam raz. wydłuża, nadaje wizualnej gędtości. jak nałożyłam 2 warstwę to był trochę za "mokry" i nie wyglądał zbyt efektownie, ale zawsze tak jest ze świeżym tuszem. po przeczesaniu starą "czystą" (wymytą) szczoteczką efekt bdb. minusik - jakoś tak dziwnie śmierdzi, na szczęście wraz z wyschnięciem na rzęsach zapach znika. 2) podkład w płynie - almond - nic się nie zmienił. całkiem ok ![]() 3) puder sypki - natural porcelain. do tej pory używałam pudru z Yves Rocher, no ale się skusiłam i nie żałuję. bałam się, że będzie za jasny, ale w sumie to jest w sam raz, ten ton ciemniejszy byłby zdecydowanie za ciemny dla mnie. niesamowicie miękki puszek do pudru ładnie matowi, zobaczymy, na jak długo ![]() 4) supertrwała szminka PW, kolor forever my honey po zakupie koloru stay pink zrobiłam dokładny opis moich testów z tą szminką, więc teraz skupię się tylko na kolorze - CUDNY! w opakowaniu beżowo - złoty, na ustach przejął nieco naturalnego różu moich ust i zrobił się śliczny odcień w tonacji mniej więcej błyszczyka marvelous metal (w opakowaniu). super5) krem do twarzy + sztyft spf 20+35 krem wydajny (wzięłam za dużo - kropka wielkości paznokcia kciuka) i wystarczyło na twarz, szyję, dekold i kawałek ramienia szybko się wchłania, pachnie delikatnie. sztyft jest twardy, nie wiem za bardzo na jakie miejsca go stosować (u mnie wszstkie są wrażliwe 6) kolorowe mleczko ochronne spf 40 fajnie się wchłania, pachnie bardzo delikatnie, a o ochronie to wam opowiem po wakacjach ![]() 7) oczyszczający tonik CT - wiedziałam, że jest "żrący", potrzebuję czegoś takiego na lato, ale chyba będę używać tylko na strefę "T", boję się o moje policzki - naprawdę jest ostry ![]() 8) scrub do twarzy solutions (ten nowy) rewelacja - miałam już dość tego mrożącego z CT, zaczął mnie wkurzać, ten nowy ma dość duże drobinki, tak fajnie masują, skóra "po" jest oczyszczona, lekko napięta, gładka. ak dla mnei bardzo udany zakup 9) balsam do ust z awokado - wkurza mnie zapach, kojarzy mi sie z płynem do naczyń i mudlinami 10)wygładzająco-peelingujący żel pod prysznic sss - boski! bałam się że będzie taki sam jak ten dwufazowy, który już mam, ale nie - peeling bardzo drobniutki, pachnie bardzo delikatnie, skóra też taka ładnie napięta po nim, ale nie ściągnięta, bardzo fajny do codziennego użytku ![]() 11) płatki peelingujące do stóp - mam strasznie zrogowaciały naskórek na stopach (to od noszenia glanów) zobaczymy, czy pomoże ;> powiedzcie tylko - jak często się ich używa??? bo nie wyczytałam nigdzie ![]() po pierwszym użyciu skóra była bardzo gładka, ale mojej skorupy na piętach nie ruszył ale wiem - przede wszystkim tarka, płatki samw nic nie zrobią ![]() 12) maseczki do włosów AT - nic się nie zmieniły, no, może są trochę gęstsze. fajne, jak zawsze (w sumie to wszystki za jedyne 180zł )to tyle - jak chcecie jakieś fotki to piszcie
|
|
|
|
#13753 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez zawsze robie liste i staram sie ograniczac i wykreslac co sie da, ale ze sporo zarabiam to nie mam jakis specjalnych ograniczen. Wiec zawsze cos mi sie spodoba |
|
|
|
|
#13754 |
|
Zakorzenienie
|
Moje kolezanka konsultantka zaoferowala sie ze w wakacje bedzie do mnie przychodzic- nie chce stracic zamowien - bo bym poszla do biura Avonu
A ile kosmetykow z waszych jest z Avonu?Ja sie przerazilam bo jakies 90 % . Bez jakich Avonowych nie wyjdziecie z domu?Moja lista.1Rano krem rozswietlajacy(ta stara wersja) 2Jak jest upalnie to nakladalam z probki krem koloryzujacy Avon ten z spf 20-pelna wersja leci do mnie z allegro -kupilam polowe za polowe taniej- bo polowa to i tak 35 ml a ja bede go uzywac tylko w lecie3 4 tusz z Avonu-poprzednio "pelnia rzes" uzywalam 7 m-cy Obecnie "Ekstremalna grubosc" na razie jestem zachwycona na usta balsam brzoskwinia i mleczko migdalowowe z NAturals- mam go od paru dni i tez mnie zachwycil 5Do wlosow mgielka exotic- swietna dla kreconych wlosow jak moje( w nastepnym czyli k8 z oferty biore kolejna na zapas- zeby miec w zimie nawet _6 i szampon kasztan i szałwia- o dziwo mneij wlosy mi sie po nim przetluszczaja- moze dzieki szałwi i ladnie blyszcza a myslalam ze bedzie g..... ze 4.90 a jest fajny i ladnie po nim blyszcza.Czyli 3/4 kosmetykow u mnie to Avon. Pewnikiem z ktorym sie napewno nie rozstane bedzie krem rozswietlajacy na dzien i mgielka exotic do wlosow.
|
|
#13755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie z kolei jest tak, że jak dostaje w swoje łapska nowy katalog to zaraz zaznaczam co mi będzie potrzebne! Przeważnie na kilkanscie dni przed złożeniem zamówienia "potrzebuje' autentycznie wszystkiego! A w dzień składania zamówienia znowu przeglądam katalog i okazuje się że biorę jedną/ dwie rzeczy .Teraz też przeglądam i zastanawiam się jak w realu wygląda torba Tauri- taka niebieska Ktoś ją widział/ma?
|
|
|
#13756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co pamietam to im sie podobala
|
|
#13757 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam pytanko następujące: jeśli są takie promocje, jak np. ta ze stylowym zestawem za 9,90 przy zakupie produktów...itd, to czy jeśli nie przyjdzie mi ten zestaw, to w następnym zamówieniu go doślą? Bo nic nie mam na fakturze napisane, że brak i doślą jak to zazwyczaj piszą przy brakach kosmetyków.
|
#13758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale odcień nie jest taki złotawy tylko taka kawa z mlekiem
|
|
#13759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jest BOMBOWA ! Pojemna i naprawdę świetnie się nadaje do takiego luźnego, codziennego stylu sama jestem zaskoczona, bo jakoś sceptycznie byłam do niej nastawiona i zbytnio się na nią nie cieszyłam, a tu taka niespodzianka i miłe zaskoczenie ! na prawdę polecam !
|
|
|
|
|
#13760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby był w brakach to zostało by to zaznaczone
|
|
|
|
|
#13761 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak, na fakturze tylko tej internetowej ( w strefie konsultantki) mam napisane właśnie 0,00zł, jednakże na fakturze tej co w paczce przyszła, nie ma ani słowa o tym zestawie ani w zestawieniu produktów, ani w informacjach dodatkowych i w związku z tym nie bardzo rozumiem o co chodzi:/ tak w ogóle to nie dodałam, że on też się w paczce nie pojawił
|
|
#13762 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#13763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmmm najlepiej byłoby jakbyś zadzwoniła na infolinie ! dziwne, że na fakturze internetowej był on zaznaczony, a na papierkowej już nie. Powinni Ci dosłać, tylko walcz o to
|
|
|
|
|
#13764 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#13765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o ile dobrze kojarzę to w edytorze zamówień (tam gdzie sie kody wpisuje) było w rubryce "cena" : 0,00zł ale przy nazwie produktu było 9,90zł.
|
|
#13766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym poprosiła foteczkę szminki trwałej też mi wpadł w oko ten kolorek. Po za tym sporo rzeczy kupilas ktore mnie interesują - zestaw, krem20 z sztyftem i maseczki więc dzięki za opisy
|
|
#13767 |
|
Wtajemniczenie
|
Widział ktoś na żywo plażową torbę lub ją ma osobiście?
Czy jest b.duża, pojemna, ma jakieś kieszonki w środku, jest zamykana na zamek? Czy nadawałaby się np. na wyjście na miasto?![]() Pozdrawiam i z góry dzięki.
|
#13768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpisz w wyszukiwarke na watku"torba plazowa" Tutaj na allegro realna fotka ale nie wyrazna http://www.allegro.pl/item199491656_...wa_nowosc.html
|
|
|
#13769 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
Większa częsc kosmetykow mam z Avonu jestem bardzo zadowolona z tej marki Super są szampony do włosów ADVANCE TECHNIQUES i wszystkie produkty do włosów np. serum na zniszczone końcówki, spray nabłyszczający itp.. Sa bardzo wydajne i naprawde świetne. Ja mam strasznie suche włosy więc stosuje ODBUDOWUJąCą MASECZKE DO WłOSóW BARDZO SUCHYCH I ZNISZCZONYCH. jEST NAPRAWDE SWIETNA !!! polecam !!! A zkosmetyków sa bardzo dobre PEREłKI BRąZUJąCE, CIENIE DO POWIEK COLORTREND jak dla Mnie sa super Ostatnio zamówiłam sobie perfumy TRUE GLOW hmmmm...wymiataja...Polecam kosmetyki marki Avon
|
|
|
|
#13770 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Scarlet dobrze cie rozumiem bo nie mam jeszcze wszystkich mebli
Edytowane przez Amaretta Czas edycji: 2007-06-03 o 14:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

myślałam, że nie dorówna mojemu ulubionemu summer splash, ale go przebił

wzięłam jeszcze krem do twarzy aloes&awokado i zielona herbata&graifrut 

czy oni nie potrafią zdjęć robić czy są daltonistami?Ehhh.Dzięki Amaretta
. Ale co tam. 

. Bez jakich Avonowych nie wyjdziecie z domu?Moja lista.