|
|
#331 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
W wieku 24 lat byłam już za duża, by się bawić w przedszkole.
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I już kurczę mam łzy w oczach, ta najtwardsza
|
|
#333 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Chociaż z drugiej strony ja się zakochałam od pierwszego wejrzenia w byłym, on twierdził, że też Więc może u Was jest podobnie i się panowie od razu zakochali? |
||
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam nie pierscionek ale bransoletke od exa. I nie wiem co z nia zrobic.. Kosztowala ponad 300 zl. Nosilam ja caly czas. Kapalam sie z nia itp. Byla "czescia" mnie. Dostalam ja na rocznice... I nie wiem co z nia zrobic. Na razie ja schowalam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
tez myślę,ze to desperaci, bo dla mnie to nie jest normalne,ja z eksem jak sie spotkałam pierwszy raz to potem sie rzadko odzywaliśmy do siebie,a jak sie spotykaliśmy to gdzieś przypadkiem,a nie,ze odrazu nie wiadomo co.
|
|
|
|
#336 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale o dziwo łzy mi już nie lecą chyba już zaczynam cała ta sytuację akceptować i żyć swoim życiem (w każdym razie mam taką nadzieję)
|
|
|
|
|
#337 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym spierdzieliła jak najdalej.
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
ja tez muszę od tego spierdzielać,ale nie wiem jak,żeby go nie urazić, bo mówię mu,ze jeszcze przezywam rozstanie,a on to ja CI pomogę
|
|
|
|
#339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dzisiaj mam wyjątkowo parszywy dzień... |
|
|
|
|
#340 |
|
Rozeznanie
|
Ja jednak obrączki przetopię sobie na pierścionek :P Dogadałam się z Tatą
) A powiem Wam, że też nie jestem gotowa na związek.. Ale na badoo poznałam pewnego interesującego osobnika i czekam na rozwój wydarzeń. |
|
|
|
#341 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jednak potrzeba na to czasu, u mnie już ponad 3 miesiąc więc sie nie dziwie gdzieś słyszałam, że ile trwał związek to później po rozstaniu cierpimy połowę czasu tego jak byłaś w związku... czyli np chodziliście 4 miesiące cierpisz później 2 oczywiście w moim przypadku się to nie sprawdziło ale ja w ogóle inna jestem Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=yworZOSALck "Bez Ciebie noc straciła smak, nie ma sensu cały świat. Marzenia nie spełniają się. Kiedy nie ma Cię. " Edytowane przez pielegniareczka Czas edycji: 2014-01-28 o 14:40 |
||
|
|
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
tzn?
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- wlasciwie poki co ograniczylam kontakty a ja mam tak ze poprostu musze z kims pisac bo inaczej zaczynam za duzo myslec :P z moim ex mielismy po 300 sms na dzien wiec noo..na krok mnie nie odstapil i dlatego teraz ja musze szukac kogos z kim mozna pisac... |
|
|
|
#343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Polecam też tą piosenkę: http://www.youtube.com/watch?v=1ECUrJNsntQ "Moje serce jest jak ognia żar Moje słowa są jak wiatru szept Szkoda, że dopiero teraz wiem, Że nie warto jest kochać za dwoje" |
|
|
|
|
#344 |
|
Zadomowienie
|
a mnie własnie teraz wkurza jak ktos co chwile do mnie pisze itp, bo sie odzwyczaiłam od tego jak eks wyjechał
|
|
|
|
#345 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tycikata dobrze, ze Ci humor dopisuje! Teraz możesz się śmiać z tej całej beznadziejnej dla Twojego EKSa sytuacji jeszcze będzie gorzko żałował ![]() Cytat:
Może przed snem powinnaś pić jakieś ziółka czy coś? Albo włączać jakąś uspokajającą muzykę? Mysli o EKSie Cię wykończą Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
A mój eks tęskni nie za mną, a za swoją byłą.
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#349 |
|
Zadomowienie
|
ja mam chyba kota w głowie
czytam juz 20 raz mejle od eksa,nie wiem po co
|
|
|
|
#350 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wcześniej w miare dobrze spałam, tylko ta noc jakaś taka nieciekawa... No i ten dzień całkiem do bani Wszystko mnie dołuje, nawet mój pies |
|
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. To ja ROAR5 musiałam założyć nowe konto bo na drugie nie mogę się zalogować
próbowałam 3 godziny i nic. Jeśli mi się uda to do niego wrócę.Ogólnie dzisiaj strasznie się czuje Odezwałam się dziś do byłego po powrocie od lekarza (czyli o 13) a on do tej pory milczy ostatnio próbowałam zadzwonić, ale tylko się łudziłam, że odbierze
|
|
|
|
#353 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#355 |
|
Zadomowienie
|
Mi się wydaje, ze mój ex tak samo
![]() Tylko ta jego poprzednia była jest paskudna i wredna. Odkąd go znam to na nią narzekał... Ehh już sama nie wiem. Nie próbuje tego zrozumieć, bo i tak się mi się nie uda no własnie... ![]() dramat Edytowane przez Lanari Czas edycji: 2014-01-28 o 15:00 |
|
|
|
#356 |
|
Rozeznanie
|
Niech exowie myślą sobie o czym chcą.. nawet o dupie Marynie ! Miejmy na to wylane! Po co sobie tym zaprzątać głowę?
Czy są szczęśliwi? Na pewno mają jakieś wyrzuty sumienia.. Wszystko się wraca człowiekowi i każda krzywda. Czasem druga osoba ( nasi byli) muszą pocierpieć, żeby się otrząsnąć. |
|
|
|
#357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#358 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, tak czytam czytam co wy piszecie i... ja jesteś jakaś inna, dziwna
u mnie to półtora miesiąca od rozstania, ale naprawdę jest mi o 180stopni lepiej! Na początku przeszłam piekło, ryczałam wszędzie - w autobusie, sklepie, na uczelni. Nie obchodzili mnie ludzie, których przy okazji nienawidziłam, nie wychodziłam z pokoju, byłam wkurzona na rodziców, siostre, dziadków. Chodziły mi po głowie myśli samobójcze (tak!). Ale udało mi się wyjść z tego dołka! Mój EKS był dla mnie tak ważny jak nikt przed nim. Ale wzięłam się w garść, nie patrzę na jego fb, nie pytam nikogo co u niego, nie mam z nim kontaktu, wypieram go z mojej głowy (może to za wcześnie i do mnie to wróci).Ale kurcze! baby! nie wolno nam! "Idź i bądź szczęśliwa!" Trzeba się wziąść w garść!!!!!!
|
#359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w trakcie sluchania : http://www.youtube.com/watch?v=B-ecamwQiXU apropo przepraszam za brak polskich znakow ale mam laptopa z niemieckim systemem i nie chce mi sie wszystkiego poprawiac
|
|
|
|
|
#360 |
|
Zadomowienie
|
jak ja bym poszła na jakąś impre, umówiłam się z kolegą na picie w walentynki,pojedziemy do jakiegoś kluba
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Więc może u Was jest podobnie i się panowie od razu zakochali? 

)
gdzieś słyszałam, że ile trwał związek to później po rozstaniu cierpimy połowę czasu tego jak byłaś w związku... czyli np chodziliście 4 miesiące cierpisz później 2