|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
|
|
#3333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mojemu często odwala a już jest w takim stanie, że potrzeba mu niewielu %. dla mnie to lepiej że nie ma alko, jeśli ktoś chce to TŻ może podjechać z flaszeczką, albo mogą przyjść do nas i kulturalnie opić małego
|
|
|
|
|
#3334 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noo, nie da rady zapomniec ![]() Cytat:
zgrabniutki I malo przytylas, ja mam tyle na plusie a zaraz dopiero 30t Cytat:
![]() ale sliczna pilka lekarska ![]() Ide sie ogrzac w wannie, mialam dzis z mala spacer do szkoly bo mieli godzine sportowych atrakcji i od powrotu mam stopy lodowate
|
|
|
#3335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oglądając wasze brzuszki uświadomiłam sobie, że już dawno nie robiłam zdjęcia swojemu, a robię to co 2 tyg, a na końcu ciąży zrobię zestawienie jako dowód jak mi brzuch rósł w poszczególnych tyg. Melduje, że spakowałam część torby, część bo wszystkiego nie wepchęłam, a i tak ograniczyłam ilość podkładów i nie włożyłam kosmetyczki jeszcze i kilku innych rzeczy. Musze chyba do bratowej iść zobaczyć jaką ona ma torbę, może trochę większą niż moja |
||
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
chyba bym umarła ze śmiechu mówiąc to
|
|
|
|
#3337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem w jakim mój jest obecnie stanie, bo unikamy kontaktu z nim. Na rocznicy moich rodziców się zachowywał OK to może teraz też mu się uda. A Wy odwiedzacie teścia, walczycie o kontakt z nim, on sie Wami interesuje? ![]() ![]() Cytat:
Ja dopakowałam kilka rzeczy - szlafrok i ubrania dla Małego - w worek próżniowy ![]() Teraz tylko kosmetyki dla mnie, ale to jak sie zaczną skurcze to w drugą torbę razem z dokumentami, badaniami etc. Cytat:
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3339 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale macie śliczne brzuszki
Trisdom wygląda co prawda na 5 miesiąc ale tez ładnie Elunka mam podobny kształt brzucha do twojego, rozmiar zresztą też Kate pięknie przygotowałaś wszystko dla Majki Dzisiaj będę narzekać. Po rozczarowaniu kocykiem teraz wkurza mnie remont Wszędzie kurz, pył i bałagan. Sama chciałam, wiem, ale nie przewidziałam, ze przez pół dnia nie będę mogła herbaty zrobić. Teraz mąż kładzie mozaikę na ścianie a ja obok gotuję rosół i pewnie zaraz się zetniemy Teraz tylko takie dania, które można odgrzać w mikrofali, bo przez cały dzień nie mam dostępu do kuchni, a Marcel ciagle domaga się jedzenia No to pojęczałam
|
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
Bebe97 a ile dni może to potrwać? Mam nadzieję, że efekt będzie taki, że od razu Ci się humor poprawi.
|
#3341 | |
|
Zadomowienie
|
Fajny
, kiedy wyskoczył Ci pępek? ![]() Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3342 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No spakowanie tego całego tałatajstwa w jedną torbę jest naprawdę nie lada wyczynem ![]() Cytat:
Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70091412/ Ja kupiłam cały zestaw coś koło 24zł zapłaciłam (tam pod zdjęciem masz więcej z tej serii i to jest właśnie zestaw Współczuje
|
|||
|
|
|
#3343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę pomyśleć co z tą moją torbą zrobić, przemysleć czy wszystko potrzebuję od razu, najwyżej resztę spakuje w osobną torbę,będziemy wozić w aucie, jak będzie potrzeba to Tż przyniesie Cytat:
|
||
|
|
|
#3344 | |
|
Zadomowienie
|
Nie będę sprawdzać w necie, może nie ma takiej reguły. moich 2 synów miało kolki i u obou pojawiły się po ponad 2 miesiacach ( Kuba. na 100% po skończonym 3 cim miesiacu), a poczatkowo spali jak aniołki
Cytat:
rezygnować nie próbowałam
|
|
|
|
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm.... dokładnie nie pamiętam, ale jak chodziłam do pracy to chyba jeszcze nie miałam. A kojarzy mi się, że jak TŻ był w domu początkiem stycznia to już o niego pytał
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3346 |
|
Raczkowanie
|
Skoro dzisiaj dzień brzuszków, to i ja swój pokażę
30 tc.Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3347 |
|
Zadomowienie
|
Ooo masakra
To u mnie w ikei widać była wyprzedać jakieś 99% taniej Amelka bardzo ładny brzuszek, a co to za psina tam przemyka w tle
Edytowane przez kate1623 Czas edycji: 2014-01-30 o 19:05 |
|
|
|
#3348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oby efekt remontu wynagrodził Ci wszystkie nerwy![]() też właśnie miałam pytać o ten pojemnik tylko ciekawe czy pasuje do każdego łóżeczka?elunka88 śliczny brzuszek
|
|
|
#3349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3351 |
|
Raczkowanie
|
no dobra, namówiłyście mnie
![]() 30 tc +9kg
|
|
#3352 |
|
Rozeznanie
|
My siedzimy na ostrym dyżurze w łodzi. Nasz okulista sie nie podjal. Malo tego-w przychodni ktos mu ukradl dokumenty myslac ze to portfel.
Boze jak mi sie chcialo wyć. Naprawde fatum. Prawo jazdy brytyjskie, karty do banku i dowód. Siedzimy w tym szpitalu ze 3 godziny. Ja juz glodna jak pies. To co ze w ciazy. "Ciało obce, a to mozecie poczekac" Ale juz po bolu. Jedziemy do domu. Oko cale. Teściowa dzwoniła ze policja przyniosla dokumenty. Ktos im podrzucil. Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3353 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kobieta pójdzie do nieba, że ma taką cierpliwość dla niego, ale ona jest za dobrą osobą żeby go wyrzucić, a powinna to zrobić wiele lat temu mamy jednak z nim bardzo chłodne kontakty, on nie uznaje TŻta za syna, w sumie z 5-ro dzieci uznaje tylko 2, wnukami też się nie interesuje, jak przychodzimy to jest po % i śpi na fotelu, rzadko jest trzeźwy, żeby się do nas odezwał, ale jakoś się tym nie przejmujemy mama TŻta była dla nich obojgiem rodziców i naprawdę TŻ jest bardzo dobrze wychowany i bardzo szanuje swoją mamę co też bardzo doceniam, bo też bardzo szanuje mnie mieszkamy sami ponad 3,5 roku i nigdy u nas nie byl a na takie uroczystości rodzinne chodzi bo teściowa mu każe, za każdym razem dostaje od teściowej kazanie ale nie zawsze przynosi to skutek, na naszym weselu był prawie trzeźwy bo przeszedł poważną operację, ale pod koniec chlał wódkę ze szklanki, ale na szczęście wariował pod koniec wesela jak już większości gości nie było![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a reszta niech zostanie między nami daj się chłopu wyszaleć z mozaiką a wy z Marcelem zróbcie sobie dzień dziecka i zamówcie Pizzę ![]() Tak serio to mój mąż powinien mieć na drugie remont. Cieszę się że wszystko w domu robi własnymi rękami, nawet meble potrafi zrobić jest niesamowity ...ale żyjemy w wiecznym remoncie bo on jest taki dokładny w tym co robi i pedantyczny ![]() ![]() No i widzę, że twój jest taki sam...doceń więc że chce mu się robić i wije gniazdo! o! dziewczyny nie mogę z wami kolejne brzuszki Amelka i Martyna
|
|
|
|
|
#3355 | |
|
Raczkowanie
|
kolejna wizażowa sexi mamuśka
Cytat:
|
|
|
|
|
#3356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
dobrze, że dok się znalazły.. Kurcze kiedy Was ten pech opuści??
|
||
|
|
|
#3357 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Jakie fajne brzuszki Wasze, najfajniejsze że podobny wiek ciąży a przecież każdy jest inny ![]() Moja Basia nie wiedziała, że kolkę można mieć po 3 miesiącu. Zaczeła przepłakiwać popołudnia od 3 tygodnia życia i trwalo to 2 m-ce. Co do jakości pepco to jest dokładnie tak, jak w tym blogu: http://dzieciowo.pl/2014/01/duzo-tan...la-dzieci.html są rzeczy zadziwiająco dobre, trwałe i śliczne jak na swoją cenę, ale to mała część - reszta to buble Skoro dziś dzień na fotki to też coś przytaszczę
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3359 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny ma któraś paciorkowca?
|
#3360 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

Elunka mam podobny kształt brzucha do twojego, rozmiar zresztą też
Wszędzie kurz, pył i bałagan. Sama chciałam, wiem, ale nie przewidziałam, ze przez pół dnia nie będę mogła herbaty zrobić. Teraz mąż kładzie mozaikę na ścianie a ja obok gotuję rosół i pewnie zaraz się zetniemy
Teraz tylko takie dania, które można odgrzać w mikrofali, bo przez cały dzień nie mam dostępu do kuchni, a Marcel ciagle domaga się jedzenia

mamy jednak z nim bardzo chłodne kontakty, on nie uznaje TŻta za syna, w sumie z 5-ro dzieci uznaje tylko 2, wnukami też się nie interesuje, jak przychodzimy to jest po % i śpi na fotelu, rzadko jest trzeźwy, żeby się do nas odezwał, ale jakoś się tym nie przejmujemy
dobrze, że dok się znalazły.. Kurcze kiedy Was ten pech opuści??