| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-02-01, 06:43 | #3631 | ||||
| Zakorzenienie | 

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Cytat: 
  swoją drogą że na ostatniej prostej Piotrka postanowiłam też ostro zadbać o zdrowy tryb życia i jeść zielsko codziennie. Cytat: 
 http://pl.dawanda.com/shop/LiliowaPracownia ale ta pani szyje też i sprzedaje przez allegro, nazywa się Liliowa Pracownia. Baby szpinak jem zawsze na surowo - często z taką sałtką: uprażony bekon w dużej ilości drobno skrojony , szpinak, uprażone ziarna dyni i słonecznika, pomidorki koktajlowe, czerwona cebula i to wszystko z vinegretem...nie ma lepszej sałatki na świecie  Cytat: 
   o to samo miałam pytać To ci chyba nie grozi, podobnie jak mnie  Zazdroszczę udanej wizyty, ja już nie mogę wysiedzieć kiedy kurczaka zobaczę. Cytat: 
  To ja je znalazłam, a on się na nie uparł  . W sumie wyszło nas 400zł a jest docelowo tapczanikiem więc może do 2,5 nam starczy chyba że Piotruś od początku poda się na nas a żadne z nas niskie nie jest. Wykonane solidnie, ma piękną biel i jest po prostu inne. Jesteśmy zadowoleni ze swojego zakupu, ale wiadomo każdy lubi coś innego. Ja taką prostotę w nowoczesnym stylu więc dla mnie bomba. No i dzięki za miłe słowa innym. Boję się już dodać cokolwiek bo chciałam żeby to jakoś zagrało razem, ale wiem że dziecko i tak wprowadzi naruszenie mojego ładu w domu i cięzko mi się z tyym pogodzić   Edytowane przez side85 Czas edycji: 2014-02-01 o 06:45 | ||||
|     | 
|  2014-02-01, 06:56 | #3632 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

Witam się w bezsenny poranek  Widzę, że u niektórych już gniazdka uwite i maluchy śmiało mogą się rodzić  Ja ze skręceniem łóżeczka jeszcze czekam bo będzie stało w naszej sypialni, która duża nie jest więc musimy trochę w niej poprzestawiać.  Poza tym moje koty pewnie by się w nim rozgościły  Skręcę w marcu by przez miesiąc się wietrzyło. Cytat: 
  Szkoda, że ja nie mam miejsca na takie cudo. A jeszcze jak o kącikach mowa o Wam coś opiszę. Lubię mieć w mieszkaniu czysto- sprzątać nie cierpię ale znam związek przyczynowo skutkowy więc zaciskam zęby i szoruję co tydzień całe mieszkanie. Jak mamy mieć gości to potrafię na kolanach zasuwać cała podłogę i czyścić fugi patyczkiem do uszu  No i wyobraźcie sobie taką sytuację- w zeszły weekend była "wizytacja"- teściówka z moją mamą przyjechały. Prawie w całym mieszkaniu mamy białą podłogę a pogoda na dworze była taka jak teraz. Położyłam przy wejściu dywanik by od razu na nim zostawić buty ale moja mama oczywiście gdzieś obok stanęła, trochę błota wniosła i tyle. Poleciałam po ścierkę a teściowa do mnie- "Kochana, nie przejmuj się, u mnie w domu też jest bałagan"    No myślałam, że ją uduszę  Całe mieszkanie wysprzątane, z podłogi można jeść, zrobiło się kilka śladów, które można ścierką w sekundę zmyć a ta mi z bałaganem wyskakuje. Co za kobieta  Pewnie jak dziecku się w przyszłości uleje i zabrudzi podłogę to zawołą opiekę społeczną, że nie dbam o czystość  Swoją drogą mam pytanie do Mamuś, które już mają pociechy- czy jak dziecko zrobi w pieluchę to czuć na całe mieszkanie?  Jakiś czas temu byłam w jednym z domów odebrać towar zakupiony na All i od wejścia tak śmierdziało kupką dziecka, że normalnie myślałam, że nie dam rady. Dom duży, piętrowy a zapach się roznosił. Maleństwo było czyste, leżało w łóżeczku wiec może oni gdzieś te zużyte pieluchy trzymali w kacie. Mąż mówił, że u jego kumpla, który też ma malucha i mieszkanie 40 m w życiu nie czuł tak intensywnie tego aromatu. Jak to tak naprawdę jest?   Bo jeśli tak to działa to mam żwirek dla kotów neutralizujący zapach więc i Antosiowi do pieluch będę go wsypywać     
				__________________ 16.10.2010    żonka swojego męża  21.04.2014 szczęśliwa mama Antosia    Aparatka: góra 27.06.2014 | |
|     | 
|  2014-02-01, 07:28 | #3633 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  mam dokładnie to samo  Szoruję cały dom i nieraz mam obsesję....szczególnie jak teściowie mają przyjść ale i tak zawsze coś znajdzie się takiego co przykuje ich wzrok... dlatego mam traumę jak Piotruś zacznie naruszać moj świat to czy okażę sie straszną matką... witam w 36 tygodniu...   | |
|     | 
|  2014-02-01, 07:59 | #3634 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

witam się po krótkiej nieobecności Side85 piękne zdjęcia kącika Maleństwa   i za 36 tydzień  Niezapominijkaa09 z tym sprzątaniem też tak mam... a przed wizytami czuję się jakby ktoś specjalnie przyjeżdżał na test białej rękawiczki  nie zaglądałam po ostatniej wizycie bo się strasznie zdołowałam po ostatniej wizycie , i nie chciałam Wam psuć humoru, ale już trochę przechodzi, Mały ma zakaz opuszczania brzuszka do czasu aż mu na to pozwolę  dzisiaj odwiedza nas przyjaciel, który jest fotografem i powiedział, że chce czy nie i tak zrobi nam małą sesję na pamiątkę  jak będę miała zdjęcia wrzucę Wam się pochwalić   | 
|     | 
|  2014-02-01, 08:43 | #3635 | ||||
| Moderator Zarejestrowany: 2012-01 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Widzisz - luuuuzik  Cytat: 
  Juz nie mowiac a pomaznych kredkami scianach  Ale na pewno damy rade - bo ja tez sie martwie o moja pedantyczna przestrzen  Cytat: 
  Nie lubie ale zawsze wszystko musi lsnic - troche sie martwie jw. wspominalam jak to bedzie z dzieckiem, bo teraz czasem sie wkurzam na TZa jak np. wyszoruje baterie na blysk, a ten wejdzie umyc rece i wszystko zachlapie  Ale trudno - najwyzej noca bede pucowala  Co do zapachu to moge Ci odpowiedziec jako ciotka - czuc troche jak dziecko zrobi kupe, ale najgorszy smrod uwalnia sie przy zmianie pampersa i dopoki sie nie wywietrzy to powietrze jest mocno geste  Takze podejrzewam, ze musialas trafic na moment tuz po przewinieciu   | ||||
|     | 
|  2014-02-01, 09:03 | #3636 | |||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

a stać Cię chociaż?  Cytat: 
   Nie przypominam sobie zasmrodzonego mieszkania przy malutkim dziecku, gorzej jak już je stałe pokarmy i narobi w pampersa... ooo wtedy to kryj się gdzie możesz  Cytat: 
  a sesję zrób koniecznie i się pochwal. Dziś u nas nadają słońce od 13-stej i małż przebąkiwał o fotach gdzieś w plenerze. Mi się marzy sesja rodzinna z synem, mężem i psem nawet, ale o ile znam mojego ślubnego to on wcale nie pali się być na zdjęciach, tylko je robić... taki zapalony fotograf amator  mówi, że potem się "dorobi" w fotoszopie  Cytat: 
   W sprzątaniu bałaganu jestem zaprawiona, robię to automatycznie bo mam trzech chłopów w domu, przy czym dwóch sprząta tylko jak się rozedrę bo się o coś potknę, a trzeci roznosi swoje pluszaki, kości i piłki gdzie się da, najlepiej tam gdzie się można o nie przewrócić. Jak odkurzam i cały jego majdan wrzucam mu do kojca, to za pół godziny poroznosi je wszędzie nawet do łazienki... Jak dobrze, że mi teraz córcia pomoże  Dobra dziewczyny kawka wypita, trzeba zrobić napad na rossmana  P.S. od 3 dni mówię do i o niej Ewa i póki co nie mam ochoty na zmiany  czyżby tak zostało? Edytowane przez bebe97 Czas edycji: 2014-02-01 o 09:05 | |||
|     | 
|  2014-02-01, 09:30 | #3637 | 
| Wtajemniczenie | 

Side wspaniale wszystko urządziłas! Jestem zachwycona sypialnia  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ 21.04.2012   18.03.2014 Agatka   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2014-02-01, 09:37 | #3638 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Berlin 
				 | 

Cytat: 
 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ http://www.suwaczki.com/tickers/j5rbj44jqkxnhzqe.png | |
|     | 
|  2014-02-01, 09:40 | #3639 | |||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: Frankfurt nad Menem 
				 | 

Witam się porannie z kawą i ze skończonymi 36 tygodniami.     Robi się goorrrąąąąco... Z wczorajszego planu zakupy i prasowanie ze sprzątaniem zaliczone, ale potem dostałam przepowiadaczy i wylądowałam na kanapie i cały wieczór gadałam przez telefon z rodzinką. Przepowiadacze rzeczywiście są troch inne- czułam je najpierw u góry, a potem "spływały" w dół- kończąc się w pachwinach a'la bóle miesiączkowe. Cytat: 
  Ale brakuje jeszcze kilku- chociaż Ela wstawiała bodajże w poprzednim wątku- tez śliczny  Dobrze, ze sie mały Łobuz ruszył  Cytat: 
  Wszystko tak super dopasowane, łóżeczko przecudne, kolory rewelacyjne- królik w środku dopełnia dla mnie rewelacyjnie całości... Chyba jednak sprężymy sie z TZ i weżmiemy na raty nawet reszte mebli, których nam brakuje po przeprowadzce, żeby mieć juz wszystko na "tip-top". Cytat: 

__________________ Emilka 25.02.2014 Leon 19.04.2016 | |||
|     | 
|  2014-02-01, 09:43 | #3640 | ||
				 | 

Cytat: 
  Zobaczysz w Rosie ten krem na brodawki czy jest i ile kosztuje?  Bom ciekawa  Ewa - slicznie  I zauwazylam ze lubisz swieta BN to na Wigilie mialaby imieniny  ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat: 
  Ja dzis zaczynam 35   Donoszona ciaza jest jak sie zaczyna czy konczy 37 tc? | ||
|     | 
|  2014-02-01, 09:48 | #3641 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Mam takie ekstra zdjęcie z plaży gdzie było pełno ludzi, a w efekcie końcowym jesteśmy tylko my i każdy się nim zachwyca "ale fajna pusta plaża"   Zmuś go do pocykania fotek  Niemożliwe że pisaneczka dostaje imię  Ewcia mi się podoba- nasza forumowa margo ma Ewcię  Cytat: 
    | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2014-02-01, 09:52 | #3642 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-01 Lokalizacja: Lędziny 
				 | 

Wielkie   i pełen szacun dla tżta  ale już to pisałam  No a poza tym uwielbiam Twój gust  ja nie mam w ogóle poczucia estetyki i zazdroszczę Ci, że wszystko potrafisz tak ładnie dobrać, a u mnie to zawsze jedna wielka kupa  Cytat: 
  może malutka urodzi się malutka  Cytat: 
  ja mam wizytę w czwartek i też pewnie usłyszę, że nic, a nic się nie dzieje  Cytat: 
  później jakby przyszła do czystego, to by nic nie powiedziała, bo miałaby porównanie z poprzednim  Przy maluszkach mojej siostry nic nie czułam. Chyba, że zaczęli jeść stałe pokarmy  wtedy sie dzieje  Cytat: 
  za tydzień. Ja przy dzieciach bałaganu nie widzę  tzn porozrzucane zabawki nie są dla mnie bałaganem, bo wiadomo, że tego się nie uniknie, ważne żeby zachnięty ser na podłodze nie leżał i kupa kurzu w kątach  Cytat: 
  Wszystkie zabawki wrzucę do pudła, to i tak je wyniosą. A najlepsze, że wyniosą i się niemi nie bawią  byleby powynosić wszystko   
				__________________ Wszelkie piękno rodzi się w bólu.    | |||||
|     | 
|  2014-02-01, 09:56 | #3643 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Witajcie. Side powiem jedno- pokój  . Ja też planuje turkusowo szary kącik dla małego. Dzisiaj śniła mi konferencja w pracy. Wezwali mnie na chwilę ze zwolnienia, ja pojechałam w bluzie dresowej męża bo nie miałam nic innego pod ręką i okazało się że ja mam tę konferencję prowadzić. Mały w nocy tak mi w brzuchu buszował że co chwilę mnie budził. Boli mnie trochę podbrzusze i ciągnie w prawej pachwinie, ale to podobno normalne. Pytałam was wcześniej o wpis o szyjce w karcie. Wcześniej miałam zawsze 2/0/0 a ostatnio -4/2/0. Wiecie o co chodzi? skąd to -4??? 
				__________________ | 
|     | 
|  2014-02-01, 09:57 | #3644 | ||
				 | 

Cytat: 
  Jeszcze miesiąc, więc luz  Cytat: 
   chyba 36 tydzień i 1 dzień   
				__________________ Wszelkie piękno rodzi się w bólu.    | ||
|     | 
|  2014-02-01, 10:22 | #3645 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-04 
				 | 

Hej Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  ja też robię ale nie wpadłam na to żeby zrobić zdjęcia w jednej bluzce-wtedy jeszcze fajniej widać jak brzuszek rośnie Cytat: 
  Cytat: 
  to tylko ta waga byłaby wskazaniem do CC? Cytat: 
 gdy będzie równo 37t0d, bo 37t1d to już rozpoczęty 38 tc | ||||||
|     | 
|  2014-02-01, 10:22 | #3646 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Czarny las :P ........... De 
				 | 

Cytat: 
  co do zapachu to raczej nie rozchodzil sie po calym mieszkaniu  My mielismy taki zwykly kubel z pokrywka, do srodka wsadzalam worki zapachowe  http://www.amazon.de/Rotho-Babydesig...ds=windeleimer a co do sprzatania to przed porodem tez zawsze musialo u mnie byc wszystko piko-bello A teraz to juz sie przyzwyczailam, ze nie zawsze tak u nas wyglada, bo tez mam srednia ochote non stop latac ze szmata Nie chce byc jakas sfrustrowana matka, ktora wiecznie ryczy, czy czegos dziecku zabrania, choc takie akcje tez czasem maja miejsce jak mnie juz szlag trafia, ze non stop cos sprzatam a w ogole tego nie widac  Mam taka kolezanke, ktora tez ma fiola na punkcie czystosci, i ten dzeiciak nie moze w tym domu nic dotknac, a ona go wysyla do tesciowej zeby tam sie bawil i tym sposobem on tam siedzi calymi dniami, a dziadkowie go wychowuja  Cytat: 
 pochwal sie potem fotkami 
				__________________ N&L&F  | ||
|     | 
|  2014-02-01, 10:30 | #3647 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
 Side boska sypialnia   Zapach pampersow sie nie rozchodzi po domu jesli sie je wyrzuca na biezaco, znam przypadek gdzie zbierali smrody w koncie pokoju i .. cuchnelo wtedy na caale mieszkanie. 
				__________________ 73 kg  -----> cel 60!!!   Edytowane przez martorka Czas edycji: 2014-02-01 o 10:33 | |
|     | 
|  2014-02-01, 10:32 | #3648 | ||||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dzień Dobry Cytat: 
  To wszystko jest prześliczne  Ja też takie chce  Cytat: 
  Cytat: 
  wyluzowana lekarka, ale wydaje się spoko  Cytat: 
   to kup porządny krem do pupy bo się może dziecku porysować od żwirku  Super gratki   Cytat: 
   Cytat: 
   Donoszona jest gdy masz 37t + 1d   | ||||||
|     | 
|  2014-02-01, 10:36 | #3649 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: piotrków tryb. 
				 | 

gratuluję tygodni  jak to mówi mój małż ZEGAR TYKA CORAZ SZYBCIEJ  do mety juz mamy tak niewiele. a donoszona z tego co wiem to jest 36tc 1d ale mogę się mylić bo np 36tc1d to już 37 tydzień zaczęty asienka fajną masz teściową też by mnie krew zalała  side no naprawdę jest się czym chwalić  elunka to niezła ta Twoja ginka skoro 3500 i już Cię kieruje na cc, ja zauważyłam że po tym zestawie witamin mam apetyt i mały tak rośnie. Muszę teraz odstawić do następnej wizyty i zobaczę czy spowolniliśmy 
				__________________ http://www.suwaczek.pl/cache/a36f317b2e.png Najszczęśliwsza mama na świecie! Aleksander 09.03.2014    Edytowane przez asialll Czas edycji: 2014-02-01 o 10:38 | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2014-02-01, 10:44 | #3650 | |||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Cytat: 
   sorry  Cytat: 
  side85 piękny!!!  Ty to masz gust  Cytat: 
  Cytat: 
   Cytat: 
  Cytat: 
  skończony 37tydz. (tak jak Ci suwaczek idzie) Cytat: 
  roznoszą bo zaburzyłaś ich porządek   | |||||||
|     | 
|  2014-02-01, 10:46 | #3651 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

witam się w 9 m-cu  Dopiero co byłam w szoku widząc II kreski a teraz już tak blisko  Dziewczynki podczytuje Was na bieżąco i wszystkim serdecznie gratuluje ukończonych tygodni, rosnących Maluchów i pięknych kącików dla nich (szczególnie Side, Kate  ) Kate, cayenneOna Wy już tak blisko, pięknie  U nas wszystko dobrze, Hania się wierci i pokazuje charakterek  Wykończeniówka domu w pełni, właśnie lecę na budowę i znów zejdzie do wieczora. Doba powinna mieć 48h  Czasu mam mało, ale myślami jestem z Wami! Trzymajcie się ciepło i jeszcze w dwupaku   
				__________________ Żona od 23.07.2011   | 
|     | 
|  2014-02-01, 11:06 | #3652 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2011-11 
				 | 

Cytat: 
 (inne pomysły, na kąpiel, kiedyś chyba pisałam - włożyć dziecia do ażurowego kosza, a ten do większego wiaderka i wykonywać ruchy góra-dół :P) wracając do offtopu remontowego - moja mama będzie wielce usatysfakcjonowana jak przy najbliższej okazji wytknie jeszcze raz nierówny sufit - bo zamontował mąż nowy żyrandol (kwiatki akrylowe) i jak na złość najbardziej oświetla te miejsca, gdzie podczas drugiego już malowania odpadała farba (nikt by nas nie namówił na cekolowanie go po raz drugi i malowanie znowu dwa razy - by chyba wtedy całkiem odpadł) :P jej satysfakcja wywierci dziurę w brzuchu :P już się zastanawiałam, czy może naklejek jakichś ptaków tam nie nakleić, sufit biały, a ptaki by były szare, może jakoś mniej by było widać...) kawka zaliczona śniadanko wciśnięte jeszcze męża trzeba dobudzić (choć szkoda mi, wrócił późno w nocy z pracy) i.... do roboty   
				__________________  żonka 27.07.2013  II kreski 30.07.2013  Synek 1.4.2014  II kreski 1.12.2015 Edytowane przez thidien Czas edycji: 2014-02-01 o 11:09 | |
|     | 
|  2014-02-01, 11:34 | #3653 | ||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-07 Lokalizacja: Trn 
				 | 

Dzień dobry   Asialll, współczuję... Ja byłam jednak na pogrzebie w listopadzie. Raz, że nie jest to dla Ciebie bliska osoba, to wzruszeń dużych nie będzie, a dla Tża to ważne, a dwa, że u mnie np. trumny się już dawno otwartej nie zostawia na mszy. Ale chyba już pisałaś, że zdecydowałaś  O matko, kolejny Synuś, któremu się lanie po narodzinach nalezy  Cytat: 
  Marzenie. I pokój i mąż  Łóżeczko jest prześliczne, zwłaszcza z pościelą i królikiem  Zdjęcia jak z katalogu. Cytat: 
  fajnie, że lekarka taka rozsądna i nie chce Cię mordować  To czekamy jeszcze trochę na Młodego  Cytat: 
  Ale Cię teściowa zastrzeliła - ale jestem pewna, że nie miała na myśli, że masz zamtuz w mieszkaniu  Ja bywałam w wielu mieszkaniach z małymi dziećmi i nigdy nie capiło, chyba że właśnie Małe już je większe rzeczy  Frogutka za 9. miesiąc   Cytat: 
   | ||||
|     | 
|  2014-02-01, 11:49 | #3654 | 
| Zakorzenienie | 

Dzien dobry! Na razie nie cytuje, mam do ogarnięcia dom, zrobienie sałatki i ciasta. Po poludniu jedziemy na urodziny męża chrzesnicy i kolegi, który ma nam kłaść płytki, więc pewnie Zajrze o tej porze co wczoraj    Milego dnia   Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ Mikołajek   26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] | 
|     | 
|  2014-02-01, 11:57 | #3655 | |||
				 | 

Cytat: 
  Już nie mówię, że jak jest czysta kuweta z nowym żwirkiem, to jest to świetna okazja sobie w nim pokopać i wysypać połowę.  Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Wszelkie piękno rodzi się w bólu.    | |||
|     | 
|  2014-02-01, 12:13 | #3656 | ||
				 | 

Cytat: 
    Cytat: 
  No szkoda, ale mysle ze na pewno to tez dobrze wyglada   | ||
|     | 
|  2014-02-01, 12:18 | #3657 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: München/Gräfelfing 
				 | 

Cytat: 
 Dzień Dobry, ja właśnie mojego pogonilam, jak chcesz mogę i u Ciebie awanti zrobić, nieźle mi to ostatnio idzie :d Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ http://www.suwaczki.com/tickers/uwo93e3kht0jg022.png | |
|     | 
|  2014-02-01, 12:24 | #3658 | |
				 | 

Cytat: 
  Synowi będziesz mówiła "patrz na tatusia, widzisz? Taki masz nie być. Masz pomagać mamusi"  Mój na szczęście mi pomaga. Jak sama coś robię, to co minutę pyta czy mi pomóc, ale akurat sprzątałam całą klatkę i kuwety smrodom więc nie był mi potrzebny, ale pogoniłam go do zamiatania  Niechby tylko spróbował mi nie pomagać   
				__________________ Wszelkie piękno rodzi się w bólu.    | |
|     | 
|  2014-02-01, 12:28 | #3659 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Dzień dobry Side kącik śliczny  Cytat: 
 Brawa dla dużego chłopczyka  i brawa za ładną szyjkę. Dobrze wiedzieć, że trzeba potem magnez odstawić. Mój gin pewnie by o tym nie wspomniał. Dzięki Cytat: 
  . Nie słyszałam o takim zabobonie, sama też byłam na pogrzebie pod koniec października... Myślę, że podjęłaś słuszną decyzję żeby jednak iść tylko trzymać się trochę na uboczu  . Cytat: 
  , zwłaszcza że uszkodzenia idą chyba coraz bardziej w górę. Cytat: 
 U mnie wgl piździ, inaczej tego nie można nazwać. Moja niunia też wysoko i bardzo często czuję jej nóżki/rączki pod piersiami. Zresztą na dole też, będzie z niej chyba niezła akrobatka. 
				__________________ I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. | ||||
|     | 
|  2014-02-01, 12:32 | #3660 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: Świdnica 
				 | 

witam się sobotnio   też się pochwalę swoim brzusiem, a co! 33tydzień, bez jednego dnia  i lecę Was nadrabiać, jak zwykle z 6 stron w tył   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

* I dont want to make any money -I just wanna be wonderful *
* I dont want to make any money -I just wanna be wonderful *