|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Hej, dziewczyny
![]() Kilka dni mnie nie bylo, a tu 30 stron ![]() Czekam z niecierpliwoscia na welon, a do slubu ZOSTALO 160 DNI ![]() P.S. Szwagierka chce mikrofale w pokoju hotelowym po weselu, czyli historii ciag dalszy... ![]() Sent from my Windows Phone
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2342 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
brak mi słów...
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli dobrze rozumiem to dla mnie to zdzierstwo i próbowałabym negocjować |
|
|
|
|
#2344 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2346 | ||||
|
Erudycja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wlasnie opowiedzialam to Tztowi, on od 10 lat pracuje w gastronomi (i restauracji) i nigdy o czyms takim nie slyszał! Zwykłe zdzierstwo.
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2014-02-02 o 20:42 |
||||
|
|
|
#2347 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2349 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas na razie z takich dziwnych historii usłyszałam od taty mojego ojca chrzestnego, iż "nie chce, ale musi" być na weselu. (Sorry, nikt nikogo nie zmusza) Większych perypetii na razie brak
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
nie nadrabiam Was bo niestety nie mam czasu w piątek mam obronę inżynierską i egzamin z trzech i pół roku studiów mam okropnego stresa staram się nie wchodzić na forum bo mnie wchłonie i już nic się nie nauczę pamiętam o Was, trzymam kciuki żeby się wszytsko u Was układało świetnie! ![]() wracam w kolejny weekend!! Nie zapominajcie o mnie
|
|
#2351 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!!!!Cytat:
|
|
#2352 |
|
Raczkowanie
|
Tekst z mikrofalą mnie powalił
A ja mam kolejne dylematy: noclegowo-transportowe ![]() Dla gości będzie wynajęty autokar: z kościoła na salę, a potem rozwożenie w nocy. No i myślałam nad tym by autobus kursował dwa razy- chwilę po oczepinach dla tych mało wytrzymałych i drugi raz już na koniec wesela. Ale usłyszałam opinię, że po co aż dwa razy, że jak ktoś chce wracać wcześniej to niech zalatwi sobie transport i aby autobus odwoził tylko gości po weselu.... No i sama już nie wiem ![]() Druga dilemma to noclegi. Pierwotnie myślałam by zarezerwować kilka pokoi dla gości z naprawdę daleka, aby wyspali się przed drogą powrotną do domów. Ale teraz nie wiem co np z gośćmi którzy mają do domów powiedzmy 30 km. Nie wiem czy finansowo damy radę ogarnąć tyle osób do przenocowania (część wujków i cioć i tak będzie spała u rodziny, użyczamy nawet swoje mieszkanko bo my mamy nocleg zapewniony przez salę)
|
#2353 | |||
|
Zadomowienie
|
☠☠☠☠a! Cytowanie mi uciekło!
Cytat:
![]() Kate ja ci mogę je wysłać tylko nie wiem jak. Jutro podpytam TŻ i się odezwę ![]() Cytat:
![]() ana909 kupiłabym jej jakąś bluzkę/bluzę, dała jej kasę albo wybrała się z nią na zakupy - wtedy by sobie wybrała co chce ![]() Ja mam chrześnicę 3 lata starszą od Twojej i zawsze w jej urodziny idziemy na pizzę i wręczam jej prezent. Telefon to większy prezent, może jakas mp3/mp4? Cytat:
![]() A tak na serio to bym się jej zapytała czy życzy sobie jeszcze murzyna który by ją po schodach wzniósł - może by aluzję zrozumiała ![]() Mała czekamy na Ciebie! My wrócilismy niedawno z rewizyty u teściówki - było bardzo miło, rodzice nawet wypili brudzia i przeszli na "ty", jestem teraz tak najedzona że ledwo się ruszam bo szalona teściowa narobiła tyle jedzenia że pół bloku by się najadło! Rodzice są mega zadowoleni z wizyty więc ui ja jestem happy!
|
|
#2354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie jestem w totalnym szoku , że za wjazd tortu na salę trzeba dodatkowo płacić, to śmieszne! ja tam się może nie znam, ale to pierwsze słyszę o czymś takim.. nasza sala zapewnia nam dodatkową atrakcję w postaci krojenia torta w piwniczce dworku + oświetlenia lampionami i przez myśl by mi nie przeszło dopłacać do takiej atrakcji...Cytat:
![]() ![]() ![]() mala_czarna_21 powodzenia!!!!!!!
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
troszkę jestem ostatnio zakręcona, także nawet nie mam jak nadrobić. od dzisiaj tylko 6 miesięcy do ślubu!!! dzisiaj w ogóle chodzę cała w skowronkach, bo wczoraj nieźle wybawiliśmy się na imprezie w klubie, a dziś na tańcach instruktor mnie pochwalił jutro składam papiery na mgr, właśnie kompletuję portfolio. jestem w szoku, ile się tego wszystkiego nazbierało konkursy, warsztaty, projekty. jest nieźle
|
#2356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lepiej niech nie przyjeżdża... ![]() Dziewczyny nie nadrabiam bo mam sesję i kosmiczne egzaminy, dwa zintegrowane (każdy po 5 przedmiotów) dwa dni pod rząd.. ale zajrzałam żeby się pochwalić.. Dziś urodził się mój chrzesniaczek Szymonek! wogóle nie mogę się skupić na nauce |
|
|
|
|
#2357 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez zakrecona_kropka Czas edycji: 2014-02-02 o 22:13 |
||||
|
|
|
#2358 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i co ten tort będzie tam stał u was cały obiad do północy przykładowo aż go zjecie? ależ wymyślają. Cytat:
?
|
|||
|
|
|
#2359 | |
|
Raczkowanie
|
MATKO DROGA! Was nadrobić to graniczy z cudem, ale ja ten cud osiągnęłam!
Byłam nie aktywna wizazowo, ponieważ mój przyszły mężulek przyjechał do ciepłego Wrocławia z zimnych Mazur... Na małe ogrzewanie hehehe Wkurzył mnie nie ziemsko! Bo mieliśmy iść garniaki pooglądać, a on powiedział, że mu się nie chce... Myślałam, że Go uduszę! Na wszystko ma czas... Alkohol jak chciałam kupić w tamtym roku to też sobie wymyślił, że za wcześnie...ahh z tymi facetami. Cytat:
TRZYMAM KCIUKI! BĘDZIE DOBRZE! JESTEŚMY Z TOBĄ!
26.06.2011 26.08.2013 27.09.2014 Edytowane przez iza1336 Czas edycji: 2014-02-02 o 22:17 |
|
|
|
|
#2360 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak nie to tort będzie stał tyle godzin na stole ?! a jak się rozpuści ?! dla mnie to całkowicie normalne, że tort stoi w lodówce czy innym chłodnym pomieszczeniu i zawsze wjeżdża o odpowiedniej porze ![]() Cytat:
ja zawsze byłam u Tżta wpisywana jako osoba towarzysząca i co z tego, w końcu to z jego strony było wesele raz jego kolega wpisał mnie jako pierwszą, było mi miło, ale jakbym była wpisana druga to bym się na pewno nie obraziła z resztą myślę, że nikt nie zwraca uwagi na to jak jest wypisane zaproszenie tylko PM Cytat:
Cytat:
![]() i gratuluję chrześniaka Cytat:
|
|
|
#2361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ogolnie myslalam ze ort tak czy siak jest w cenie - dopiero mi siostra powiedziala ze oni doplacali a maja wlasnie ten sam katering.. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, jestem szalona na 570 dni przed slubem jestem zapisana do wizazystki ![]() Bedzie tez malowac moja mame, siostre, tesciowa i swiadkowa, wiec powiedziala, ze ze 3h trzeba liczyc jak poszukujecie dobrej to polecam na PW, okolice Katowic, Sosnowca, Dąbrowy itd
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-02-02 o 23:10 |
||
|
|
|
#2363 |
|
Raczkowanie
|
Ja planuję malować się sama.. co o tym myślicie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2364 |
|
Raczkowanie
|
Ja wybiorę się do wizażyski, żeby mi makijaż nie spłynął po kwadransie, bo w czerwcu to różnie może być z pogodą, a ostatnio jak sama malowałam się na ślub przyjaciółki już o 22:00 zmyłam resztki tapety i malowałam tylko oczy (lokal bez klimy).
Wczoraj załatwiliśmy fotografa. Wyszło w przyzwoitej cenie, a zdjęcia tego człowieka są naprawdę dobre. Muszę tylko wymyślić jakiś motyw na sesje ślubną... W tygodniu wybieram się do brafitterki i będziemy szukać bielizny pod suknię ślubną... ugh...
|
#2365 |
|
Rozeznanie
|
Dołączam do waszego grona PM 2014
Witam
|
#2366 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też się bardzo stresowałam a tak naprawdę nie ma czym ja za miesiąc już będę mgr inż. Cytat:
ja też myślałam nad tym aby zorganizować autobus, który ich przywiezie do kościoła, po kościele na sale i później będzie kursował o 2-3 w nocy a następnie o 5-6 nad ranem. inaczej niestety nie jestem w stanie tego zrobić ich będzie ok 50 osób więc cały autobus. i do tego jeden kierowca dla moich gości bo wszyscy są stąd. |
||
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak potrafisz i posiadasz dobre jakościowo kosmetyki to czemu nie
ja umiem się malować i mam troche tego, ale w dniu slubu chce, zeby wszyscy koło mnie skakali ![]() Poza tym kępek sobie sama nie przyczepie :P Cytat:
tzn ja to tak widze Oo w praktyce zobaczymy jak to wyjdzie jak bedziemy rozdawać zapro to popytamy kto chce transport bo moze niektórzy będą woleli jechac swoim autem (w co watpie :PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8260
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2014-02-03 o 06:55 |
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
ostatnio się tu jakoś nie umiałam wbić, ale teraz się postaram ![]() wczoraj byliśmy na zakupach z TŻ i wydadaliśmy na moje ciuchu 450 zł ale kupiłam sobie biała koszule, marynarke granatową ![]() p.s Jeszcze spodnice teraz trzeba oszczędnie żyć już mamy prawie całość nazbieraną na podróz (brakuje nam 200 zł ) Strasznie się ciesze, bo myślałam, że będziemy musieli pożyczyć z prezentów weselnych a tutaj taka miła niespodzianka ![]() w sobote jedziemy na targi ślubne w poszukiwaniu promocji na obrączki Co prawda mamy swoje złoto ale może jakąś promocje na zrobienie ze swojego się załapiemy ![]() przyszły mi zawieszki na wódke - podwiązki i krawaty fajne to takie
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2014-02-03 o 07:36 |
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie! Nie nadrobie, nie dam rady... Nie mam ostatnio czasu na forum, bo nie dość że mam zaległości w nauce, bo z powodu choroby nie było mnie na ostatnim zjeździe, to w dodatku znów mam problemy zdrowotne...
Z przygotowan slubnych to ostatnio garnitury oglądaliśmy i mamy jeden na oku, bardzo nam sie podoba. Chyba go kupimy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

30.08.2014 

ja bym tyle nie dała, przecież od tego jest obsługa sali, i ich obowiązkiem jest wnieść tort na sale tym bardziej, że nie kupujesz go osobno tylko mam go w cenie sali.

mam okropnego stresa 
!!!!