|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
Dzięki za opinię, kusi Trochę mnie przeraża ta porcja silikonów a do tego parafina, boję się przetłuszczu szybszego Najwyżej będę wcierać w końce Ciekawe kiedy ta seria pojawi się normalnie w sklepach, w internecie zero opinii, gdyby nie Ty i Ania to bym jej nie brała pod uwagę nawet.A na bloga zerknęłam przed chwilą, zdania oczywiście się domyślasz, aż brakuje mi komplementów
|
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz czas na moją chwile chwały! Patrzcie i płaczcie!
![]() A tak serio, to sie chciałam tylko pochwalic, ze mam pierwsze efekty mojej siłowni 3 cm mniej w biodrach, 1 cm w pasie i po 0,5 cm w udzie u góry i na dole Do tego powoli widac delikatne zarysy mięśni, ah ![]() A to tylko 3 tygodnie
|
|
|
|
#1893 |
|
Wtajemniczenie
|
ale wyrżnęłam dziewczyny
boli a tu biegi musiałam zmieniać jak jechałam teraz do pracy, na kompie operuję myszką to też opieram się na tej dłoni...nie żyje zgrabność
|
#1894 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co to za odżywka timotei? mi ogólnie nie służył timotei szampon/odżywka nigdy bo łupież i świeżb i teraz sobie uświadomiłam jaka blondyna ze mnie i nie wzięłam...
|
|
#1896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co to za odzywka timotei drogocenne olejki ? Ta?? https://www.perfectfresh.com/?pa=25351&ex=pa nie widzialam jej u mnie w biedrze
|
|
#1897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem, że ktoś nie z tego wątku tak skomentował... Nieczęsto się tu udzielam, ale podczytuję - nie wiem, co komu mogło tu przeszkadzać...
|
|
#1900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Siłownia daje efekty!! kocham ją za to u mnie też jakieś tam spadki ale pochwalę się jak już osiągnę to co sobie zaplanowałam za dwa miesiące
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tego nie rozumiem. Niektórzy chyba tak mają- ubliżyć i zjechać, bez względu na wszystko
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny kilka stron wcześniej wklejałam fotkę tej odżywki
shizaxa zdaża się Ważne że ręka nie złamana.
|
|
|
|
#1905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DSC03396.jpgDSC03398.jpg mnie tez nie sluzyl np ten nablyszczajacy timotei albo ten ziola alpejskie bo oblepial, ale tym razem po pure zero swiadu, zero sciagniecia skory, wrecz takie chlod na skorze na familijny uazaj... ja przesadzilam, mylam nim chyba z 6 razy pod rzad i w koncu skora mi sie zbuntowala, troche sie posypalam... teraz odstawilam na rzecz timoteia kupionego tz, hehe a sama uzywam ![]() inne odzywki z timotei nic mi nie dawaly jak woda dobrze ze nic ci sie nei stalo Cytat:
dzieki Cytat:
nie wiesz co stracilas ![]() wiecie co, wczoraj wieczorem juz rozczesalam wlosy... dzis wstaje i... timotei wielbie cie i chyba chce jeszcze jedna butle o ile trafie co myslicie? od gory gladz, od dolu falęta ![]() DSC03393.jpg DSC03394.jpg DSC03395.jpg
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszcze tej gęstości! Ja dzisiaj polece po coś na końce. Bunny ten eliksir można też na mokro? Bo ja musze mieć coś co na wilgotne włosy dam bo jak mi wyschną tak o to często nie dosc ze co 3 pasmo robi mi sie jakiś pokręcony kudeł to robią mi sie takie miotełki ![]() I pytanie nr 2, jak mam sianowate te końce gdzieś z 5-6 cm, ale widze że nie łamią się, nie rozdwajają itd to są do uratowania czy trzeba ciąć ? Cytat:
|
||
|
|
|
#1909 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eliksir mozna na mokro, na sucho i na wilgotno. mozna tez w kolejnych dniach od mycia wg potrzeb ![]() musisz tylko wypracowac odpowiednia ilosc zebys nie przesadzila. ja na mokro nei stosuje bo wtedy mam gorszy efekt i moge przeciazyc/przetluscic je. na suche w same konce tak do 1/3 dlugosci od koncow daje 1 gora 2 pompeczki, to jest ilosc jak pol kropli wody normalnej, czyli malutenko. rozsmarowuje po dloniach i tylko te wlosy gladze, muskam- wiecej zostaje na dloni niz wlosach ale efekty i efekt po jednym uzyciu u mnie do 3 dni, na 4 dzien powinnam dolozyc z kropelke ![]() tylko sie nie nadziej- bierz ten eliksir odzywczy, bron boze do farbowanych bo na alkoholu! jak nie ma rozdwojonych koncow to nic do sciecia, wszystko odratujesz mysle ze na sensownej masce/odzywce bez protein i eliksirze za kazdym razem po myciu w ciagu max tygodnia! mozesz dla faktu podciac konce zeby wyrownac o pol cm...wtedy szybciej widzialabys efekty czy pielegnacje dobrze ulozylas, bo z doswiadczenia jesli choc jakas czesc koncowek jest poniszczona to na efekty duzo dluzej trzeba poczekac... ale jak nie ma rozdwojen to duzo nei tnij, tylko wyrownaj jesli juz.---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- dobra smigam do biedry z lolka, jak wroce to juz bede
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozdwojeń nie widze, może gdzieniegdzie jakaś połamana końcówka ale to niedużo Zaraz sie rusze na małe zakupy zebym miała jutro co w pracy jeść i wejde po drodze do drogerii. Zobaczymy jak bede zdesperowana bo pewnie zamiast L'oreala kupie jakies inne gówno |
|
|
|
|
#1912 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam dziś Timotei z rana, jutro testowanie, nie mogę się doczekać![]() Cytat:
Kusi mnie też ten nowy z Gliss Kur i Schaumy, Cytat:
Ja najpierw sprawdzam czy miotełki nie są od przeproteinowania, jeśli nie to tnę bez litości. Szorstkich, zmechaconych końców, które się robią niedługo od czesania, nienawidzę u siebie Okropne w dotyku, strąkują, gorzej się rozczesują. Kosmetyki pomagają na chwilę i szlag mnie trafiaEdytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2014-02-04 o 11:03 |
|||
|
|
|
#1913 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok wstaje i lece do apteki, do rossa bo chusteczki do oxów i pazury zrobie chyba dziś. Ciągle było mi szkoda bo miałam moje ładne długie, ale kilka mi sie połamało i juz mi nie żal Mogłam isc w sumie do pracy bo nawet nie spuchłam an nic
|
|
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co dopiero jakbym na bieżąco czytała ![]() Boskie włosy ![]() Czeko gratuluję spadków i wytrwałości życzę ![]() Shizaxa współczuję upadku U mnie na szczęście nie ma śniegu ani lodu ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Bunny ale mi narobiłaś ochoty na tą odżywkę Muszę ją kupić bo już nie mam żadnej, udało mi się pokończyć większość zapasów Zastanawiałam się też nad tą odżywką w sprayu, co o niej sądzisz?
|
|
|
|
|
#1917 |
|
Konto usunięte
|
bunny a powiedz mi czy excellence 8.1 wychodzi tak samo jak preference 8.1? Ja chyba też maznę sobie odrosty i przeciągnę na chwilkę na te cieplejsze partie. Miesiąc temu malowałam, a nie chcę żeby później odrost mi się bardzo odróżniał.
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Nie kupuj litrowej butli, bo szybko po otwarciu traci ważność, i nie zdążysz jej zużyć. Kup kilka butelek po 120 ml, czy coś koło tego. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1918 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te małe z tego co widzę to po 5 zł kosztują.. i w sumie chyba bardziej sie opłaci ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- ale nie wykanczasz jej, no nie ? bo ja mam połowe joanny teraz do wyrzucenia w sumie. Ale i tak wydaje mi się że jak płace 13 zł za litrową a po 5 zł za te malutkie to bardziej sie opłaci tą duza |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

przeciez ja mam tanie doczepy z allegro z wylinialej wiewiorki
Trochę mnie przeraża ta porcja silikonów a do tego parafina, boję się przetłuszczu szybszego
Najwyżej będę wcierać w końce
boli a tu biegi musiałam zmieniać jak jechałam teraz do pracy, na kompie operuję myszką to też opieram się na tej dłoni...nie żyje zgrabność

u mnie też jakieś tam spadki ale pochwalę się jak już osiągnę to co sobie zaplanowałam za dwa miesiące