|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Krzywe nogi
Oj, ja też bym się chciała przełamać i założyć w końcu te krótkie spodenki.
|
|
|
|
#1562 |
|
Raczkowanie
|
Ja się przełamałam zrobiłam to na siłe :P
|
|
|
|
#1563 |
|
Wtajemniczenie
|
A dlaczego tak na sile mini
Ja sie przelamalam i kupilam spodenki-takie jakie widze teraz na ulicach Bydgoszczy-dzinsy do kolan.Moje tak dokladnie zaslaniaja same kolana(tu jest najwieksza krzywizna).Zakupialm tez dwie sliczne spodnice,zwiewne i bardzo dziewczece-tez zaslaniaja same kolana.Wiece co?Jak Boga kocham,faceci gapia sie jak cholerka jasna Mimo,ze lydki sa jednak b.szczuple-wycwiczylam je troche-w tym roku lato juz mi sie podobaWniosek-moze poszukajcie otymalnej dlugosci dla siebie?I niekoniecznie musi to byc mini )
|
|
|
|
#1564 |
|
Raczkowanie
|
No tez tak mysle ze skoro nie potrafie sie zmusic do dlugosci MINI to sprobuje z MIDI. No i tak mam juz pare spodniczek i kilka par spodni 3/4 ;> w zeszlym roku na lato zaczelam w koncu chodzic w takich rzeczach, tzn kupilam sobie dwie pary jasnych spodni 3/4, milych i przewiewnych ;> Bo 2 lata temu chodzilam TYLKO w dlugich jeansach... I nie zartuje ani nie przesadzam :X bylo strasznie ale no kompleksy to okropna rzecz ktora wiele potrafi zniszczyc
od zawsze walczylam z roznymi kompleksami, niektore wyleczylam, np tradzik z ktorym dlugo walczylam. Z innymi kompleksami sie pogodzilam np. z nieduzym biustem - moze troszeczke urosl od tabletek antykoncepcyjnych ale to niewazne, bo teraz staram sie go bardziej podkreslac poprzez bluzki z dekoltem itp... I prawde mowiac - to dziala! Eksponujac go nie czuje ze jest maly, za to czuje ze jest ladny i zadbany, a moj chlopak dostaje oczopląsu ...no i nie tylko on ![]() No i widocznie moim sposobem na kompleks krzywych nog bedzie dlugosc 3/4 :< wiadomo ze nikt mi nie kaze chodzic w mini, nie musze tego robic, ale chcialoby sie po prostu... ;< A swoja droga to spodniczki nie zaloze, ale na basenie czy plazy jakos nie mam oporow jak w stroju kapielowym latam :p a nogi przeciez w calej okazalosci na wierzchu :p dziwne
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
A ja teraz jestem tak zajęta nauką, że wogóle nie myśle o krzywych nożkach
I chodze we wszystkich, wspodniczkach spodniach, co mi do glowy przjedzie![]() Little Angel Jesteś z bydgoszczy?? |
|
|
|
#1566 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1567 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
Polecam jakies zajecia - moze zakochasz sie w tancu jak ja i poznasz inne style i techniki
|
|
#1568 |
|
Raczkowanie
|
Zapisałam się
dzisiaj byłam popatrzeć jak pani tańczy i to super wyglądało ja też tak będę tylko ona bierze za pół godziny 50 zł :/ wg.mnie troche dużo...
|
|
|
|
#1569 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1570 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Właśnie wróciłam z sklepów i musze się pochwalić,że kupiłam trzy super mini i bardzio krótkie spodenki... A co mnie do tego skłoniło? Mama zabrała mnie do sklepu z butami i kupiła mi piękne buciki na obcasach... Byłam zdziwiona bo zawsze chodziłam albo w adidasach albo w zwykłych butach ale nigdy nie na obcasach zawsze mówiła że to kręgosłup się od tego krzywi albo nie za wygodne albo że nie umiem chodzić Jak wyszłyśmy z sklepów oczywiście zaliczyłam glebe Ja nauczyłam się chodzić jak kaczka i wszyscy mówią że fajnie chodze i się śmieją i mi sie to podoba mój typ chodzenia pasuje mi do charakteru! Trzeba być pewnym siebie i jak ktoś ci podskoczy trzeba odpowiedzieć a nie się chować... Jak odpowiesz to mówie wam kumple będą was podziwiać ale nie za to że masz krzywe nogi tylko za to że masz odwage im to powiedzieć To jest dla nas wielki PLUS! ulalala ale się rozpisałam! ![]()
|
|
|
|
#1571 |
|
Raczkowanie
|
A jeżeli istnieją dziewczyny które mają problemy z grubymi nogami to niech się zapiszą na jakiś taniec,albo ćwiczenia albo może jakaś dieta? Najlepiej jest latać po schodach sama to wiem bo byłam gruba i od małego mieszkam w bloku bez windy i latam w tą i z powrotem i jakoś nie żałuje :P Zobaczcie na sonde przeprowadzoną przez bravo albo inne! Jeżeli chodzi o chłopaków to to daje najmniejszy procent tego wszystkiego! A jeżeli chodzi o dziewczyny które chcą ci zrobić przykrość to wyczaisz jakiś drobny element u niej (przecież nie ma ludzi idealnych) no i git! Nie chce się chwalić ale teraz chodze w spódnicach i chłopaki mi powiedzieli że patrzą na osobowość
Najlepszym też sposobem jest szczera rozmowa z przyjaciółką na ten temat... Ja zapoznałam jedną koleżanke która ma gorsze kłopoty i cieszyć się że macie nogi i że wogóle możecie chodzić! olewać to że krzywe... ten kto powie że mamy krzywe to ma też krzywy ale mózg! Edytowane przez pola_7841 Czas edycji: 2007-06-06 o 20:53 |
|
|
|
#1572 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jutro też się przełamię i założę krótką sukienkę na bal gimnazjalny (a do tego ciemno różowa, będę rzucać się w oczy ). Po raz pierwszy obecni na balu zobaczą moje nogi. Do tego zakupiłam sobie buciki na malutkim obcasiku przez co u mnie nogi wydają się bardziej krzywe. Ogólnie są jakieś dziwne. Normalnie stoję tak, że łączą mi się kolana i kostki ale między łydkami i udami są spary i kolana idą do wewnątrz, ale potrafię też tak stanąć, że łączą mi się kolana a kostki nie, albo nie łączą mi się kolana a kostki mi się łączą . Moje kolana przypominają serca ostrymi końcówkami do wewnątrz a na zewnątrz takie jakieś rozdwojone. Do tego mam grubsze uda i łydki jak wykałaczki . Oto bardzo opisowy obraz moich nóg nastąpił .No ale cieszę się, że mam nogi, mogę na nich chodzić biegać i robić co tylko chcę. Mam nadzieję, że na zabawie będę się dobrze bawić . Pozdrawiam Was kochane Wizażanki ).
|
|
|
#1573 |
|
Raczkowanie
|
Witam! A co z oceną moich nóg? Przepraszam, że jestem taka natrętna, ale bardzo zależy mi na Waszych opiniach. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie. Zdjęcie moich nóg jest kilka wypowiedzi wcześniej
|
|
|
|
#1574 |
|
Wtajemniczenie
|
agggaaa-->
Moim zdaniem są normalne, w sensie taką krzywiznę ma znaczna część społeczeństwa i w ogóle bym się tym nie przejmowała. Ale mogłabyś poprawić wygląd nóg (głównie ud) ćwicząc. |
|
|
|
#1575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak czy siak takie gadanie zobaczycie jak będzie 40 stopni na dworzu same się przekonacie mnie też pogoda troche ruszyła bo tak głupio patrzeć na dziewczyny jak chodzą w takich ładnych spódniczkach
|
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mimo swoich krzywych nóżek śmigam w spódniczkach....a na dodatek kupiłam sobie ostatnio taką śkliczną biała króciutką....
nie zamierzam parzyć się w spodniach, mam nózki jakie mam, ale już się z tym pogodziłam i jest git pozdrawiam
|
|
|
|
#1577 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluje dziewczyny, jestem z Was dumna !!!!!!! ;*
Ale mimo tego podziwu dla Was sama nie jestem w stanie sie przelamac. Boje sie ze jak wyjde w mini to znajomi zaczna sie ze mnie smiac i w ogole ;/ |
|
|
|
#1578 |
|
Przyczajenie
|
ja tez mam nietypowe nogi,nie są krzywe,ale nie mogę złączyc ich razem hahah tylko stopy mi sie złączają heh...może to dlatego,że jestem taka chuda heh
|
|
|
|
#1579 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wkońcu trzeba coś z tym zrobić to nie jest twoja wina i oni wszyscy to wiedzą przecież ludzie tak samo mają uczucia i wiedzą że byś chciała jak najlepiej a nie możesz... Albo możesz wszystkim mówić że miałaś wypadek albo coś moja kumpela to wszystkim rozpowiada :/ może to i głupie ale działa i ludzie zamiast się śmiać to współczują....
|
|
|
|
|
#1580 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe dobre :P no w sumie kazdy ma cos innego za co mozna by go wysmiac, np odstajace uszy czy jakis krzywy nos. Ale te wady sa takie naturalniejsze bo twarz sie caly czas pokazuje i ludzie sie przyzwyczajaja, poza tym sa bardziej "popularne" niz krzywe nogi. A jak nikt nigdy moich nie widzial to jak ja je teraz pokaze (
|
|
|
|
|
#1581 |
|
Raczkowanie
|
Ja tak samo mam, już za 3h wszyscy po raz pierwszy zobaczą moje nogi. Muszę się przełamać
. Dam radę i trzymam za Ciebie kciuki i za Was wszystkie
|
|
#1582 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny ;p
a ja dzis sie opalałam dzis i jak sie tak przegladam w lustrze czy sie opalilam to tak popatrzylam na moje nogi,.,.,...i wiecie co... ? stwierdzialm ze nie sa takie krzywe a jeszcze jak opalone to fajnie wygladaja :P i w niedziele ubieram spodniczke aha i jeszcze jedneo nikomu nie mowilam ze mam kzywe nogi tylko mamie i pewnie nikt o tym nie wie bo zawsze chodze w dlugich spodniach albo rybaczkach A W CZWARtek (wczoraj) ubralam sukinke taka za kolano i szlam do mojej przyjaciolki bo jechalm z nia do kosicola i ona mowi do swojej siostry "patrz ona ma krzywe nogi" a jej siostra " taa ciekawe w ktorym miejscu" a ja sama powiedzialam ze mam krzywe nogi ale z usmiechem trudno przeicez to nie moja wina :| i teraz to juz sama nie wiem czy ubrac spodniczke w niedziele czy lepiej gotowac sie w spodniach ... bo jak inni mnie wysmieja :\ kurde.. juz sama nie wiem ! dzis postraam zalaczyc zdjecie to same ocenicie pzdr dla was ***
|
|
|
|
#1583 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam ten sam ten problem
najgorzej jest bw lato gdy partząć na zgrabne dziewczyny też chciałabym założyć mini lub szotry mam nogi w kształcie litery x bardzo krzywe poza tym mjestem szczupła ale tak wygląda to strasznie.Myslałam o operacji ale nie wiem czy jest ona bezpieczna i na czym polega wiecie może dziewczyny??
|
|
|
|
#1584 |
|
Przyczajenie
|
damy rade! to koszmar w takie ciepło w dżinsach paradować
|
|
|
|
#1585 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to jest najgorsze jak się nie chodzi w spódnicach to potem tak jest.
|
|
|
|
|
#1586 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moim zdaniem operacja jest zła chociaż też chciałam zrobić rok temu ale byłam u lekarza i stwierdził że blizny będą się goić miesiącami lub nawet latami a ty będziesz musiała robić dużo ćwiczeń i wszystko robić jak należy żeby także kręgosłupa nie uszkodzić np. jak siadać,kąpać się i tak dalej. Wiesz to dość drogie jest i nie wiem czy korzystne dla zdrowia bo jak się nie uda i będziesz siedziała tak całe życie na wózku? Wiesz nie myśl tylko że zrobią ci i będzie luz ale pomyś jakie mogą być tego konsekwencje Bo widzisz np. w tv i gazetach ile osób robi sobie operacje piersi i jak żałują Ale wogóle co ja gadam jaK się nie znam Powiem że nie radze aaaaa informacji dużo jest w necie wejdź na google wpisz operacja nóg i jazda!
|
|
|
|
|
#1588 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie w koncu przełamałam i chciałam ubrać mini. I ubrałam... poszłam przejrzeć sie w lustrze i doznałam szoku
Patrze a tu na moim udzie wielki fioletowo niebieski siniak Ogromny... ma jakies 4 cm srednicy Nie mam pojecia od czego to mam ale co mialam zrobic... poszlam i ubralam jeansy... no ale chociaz je podwinelam za kolano
|
|
|
|
#1590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tydzień i tego nie ma.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

Ja sie przelamalam i kupilam spodenki-takie jakie widze teraz na ulicach Bydgoszczy-dzinsy do kolan.Moje tak dokladnie zaslaniaja same kolana(tu jest najwieksza krzywizna).Zakupialm tez dwie sliczne spodnice,zwiewne i bardzo dziewczece-tez zaslaniaja same kolana.Wiece co?Jak Boga kocham,faceci gapia sie jak cholerka jasna
Mimo,ze lydki sa jednak b.szczuple-wycwiczylam je troche-w tym roku lato juz mi sie podoba
od zawsze walczylam z roznymi kompleksami, niektore wyleczylam, np tradzik z ktorym dlugo walczylam. Z innymi kompleksami sie pogodzilam np. z nieduzym biustem - moze troszeczke urosl od tabletek antykoncepcyjnych ale to niewazne, bo teraz staram sie go bardziej podkreslac poprzez bluzki z dekoltem itp... I prawde mowiac - to dziala! Eksponujac go nie czuje ze jest maly, za to czuje ze jest ladny i zadbany, a moj chlopak dostaje oczopląsu
...no i nie tylko on 

. Moje kolana przypominają serca ostrymi końcówkami do wewnątrz a na zewnątrz takie jakieś rozdwojone. Do tego mam grubsze uda i łydki jak wykałaczki
hehe dobre :P no w sumie kazdy ma cos innego za co mozna by go wysmiac, np odstajace uszy czy jakis krzywy nos. Ale te wady sa takie naturalniejsze bo twarz sie caly czas pokazuje i ludzie sie przyzwyczajaja, poza tym sa bardziej "popularne" niz krzywe nogi. A jak nikt nigdy moich nie widzial to jak ja je teraz pokaze
a ja dzis sie opalałam dzis i jak sie tak przegladam w lustrze czy sie opalilam to tak popatrzylam na moje nogi,.,.,...i wiecie co... ? stwierdzialm ze nie sa takie krzywe