|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
mowilam ze ten timotei to hit? a w ogole widzialas go w innych sklepach niz biedra, bo ja nie ![]() jak zobaczylam na miniaturke to pomyslalam ze wstawilas czyjes zdjecie... masz juz takie dlugie wlosy dzieki dziewczynki za opinie, czekam na wiecej od pozostalych pomalowalam pazury lakierkiem w kolorze kakao holograficzne i siedze i sie teraz do nich slinie, jakie piekne
|
|
#2822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2823 | |
|
Magda ;)
|
pasemka rozjaśniaczowe robione u fryzjera
u góry moje naturale, bo przez pół roku nie farbowałam, a na dole to nie wiem tam są miliony farb![]() ![]() ![]() Cytat:
ale leży w szafce i czeka na swoją kolejDzięki Bunny w końcu odżyły i zaczęły rosnąć |
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
ja go tak nazwalam
![]() to zwykly lakier z serii holograficznej eveline ale jesli bym miala opisac jaki ma kolor to cos jak kakao z drobinkami. w swietle sztucznym staje sie srebrzysto-liliowy...super jest
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieki temu jakies 5 lat wstecz kiedy schodzilam z czarnego uzywalam Waxa do blondu ale to chyba byla firma Rainforest czy cos takiego ![]() To niebyl ten slynny Biowax. I wtedy tamta byla dla mnie rewelacyjna ![]() Oczywiscie stosowalam pod czepek w cieple i na pol godziny czasem na godzine. Wlosy byly sypkie,miekkie,prostowaly sie same. Take tutaj wielki plus. Ns jakos 2-3lata temu kiedy kolor mialam juz wyprowadzony i pozostala tylko regeneracja zakupial Bioxaxa Latte-DRAMAT. Wlosy sztywne,sianowate,spuszon e pod sam sufit. Probowalam roznie i na cieplo i bez podgrzewania,na godzine,na 5 min. Efekt ciagle ten sam. Sama nie wiem jak ja to paskudztwo w koncu zuzylam ![]() Pozniej zgarnelam Biowaxa do wypadajacych u Bunny na rozdaniu (2012). I tu efekt tez byl rewelacyjny wlosy miekkie,zdyscyplinowane ale zdecydowanie podkreslony byl skret wlosow. Faktycznie zmniejszal wypadanie bo wtedy mialam z tym problem w zwiazku z przeprowadzka. Pozniej przyszedl czas na saszetki w Biedronce. Keratyna+jedwab okropiestwo. Wlosy ledwo sie rozczesaly,juz w czasie schniecia widzialam co sie dzieje z moimi biednymi koncowkami siano,siano i jeszcze raz szopa![]() Po Waxie z olejkami (makadamia,argan,kokos) nie widzialm w ogole nic na wlosach jakbym tylko szampon uzyla wiec tu nie moge powiedziec jak zadzialal,bo nie zadzialal![]() Wczoraj uzylam Waxa do wlosow suchych i zniszczonych(pomaracznczo wa szaszetka) i...chyba kupie pelnowymiarowe opakowanie jestem nia zachywcona. Moze to tez zasluga wczorajszego podcieciaale kladlam ja takze na skore glowy i wosy mam takie miekkie i gladkie ze nie moge przestac sie dodtykac po lbie Naprawde jestem z tego Waxa bardzo zadowolona. Wlosy sa miesiste,trzymaja sie siebie,nie rocapirzaja sie no mega i czuje ze dostaly to czego chcialy.Oczywicie wszystkie testowane saszetki stosowalam na cieplo na ok 45 min. Bunny jak masz jeszcze jakies pytania to smialo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2826 |
|
Magda ;)
|
Tu jeszcze porównanie, pierwsze foto z grudnia zaraz po zrobieniu pasemek, a drugie z wczoraj
czyli troszkę ponad 2 miesiące 2 różnicy |
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
DSC03435.jpgDSC03438.jpgDSC03441.jpg
princeska mialam szampon lsniacy blask i odzywke i nie bylam do konca zadowolona... szampon pieknie nablyszcza i zmiekcza wlosy, po umyciu sa idealne, ale na drugi dzien tluste od skory na centymetr az swieca jak myjesz codziennie to ci podpasuje.odzywka mi nie podeszla bo robi to co garnier damage- ma cos co powoduje taka warstewke na wlosach lepką i gumowa jakby, a ja tego nienawidze ![]() i poskarze sie wam, ze teraz testuje odzywke garnier oleo ta z olejkami i straszny szajs nie wiem skad te pozytywy rowniez oblepia jak damage, ta lepka warstwa, do tego koncowki mi jakims cudem usztywnila i spuszyla, nie bedziemy sie lubic takze moimi odzywkowymi hitami sa jak dotad timotei olejki i wella pro series moisture.(lubilam tez garnier fructis lsniace i gladkie ale nigdzie juz tej serii od dawna nie widzialam) poza tym na moje wlosy tylko maski. jestem pod wrazeniem tej tanioszki forte sweden romantic, zielonej- dla mnie to jest maska a'la profesjonalna placenta ( dolce,kallos).
|
#2828 |
|
koci świat
|
oooo jaaaa
nie dość że włosy cudne to i paznokcie nie ma sprawiedliwości na świecie |
|
|
|
#2829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba wszystko juz wiem, nie mam pytan... ode mnei o biovaxach- kiedys jakis mialam nie podszedl mi. teraz mam te saszetki i boje sie uzyc leza i sie do nich co mycie modle ![]() generalnie patrzac na ich sklady ocenialam ze jezeli mi jakies podejda to wlasnie ten olejkowy brazowy i ten pomaranczowo bialy do suchych. mam jeszcze ten niebieski keratyna i sadze ze bedzie jak u kylie- trauma no ale wzielam, zeby nie bylo ze sie z gory uprzedzilam...oczywiscie post biovaxowy pojawi sie dopiero i po moich testach jak juz zbiore nasze relacje w kupke, moze jakies wnioski sie nasuna, ze podchodza nam te same, a sadze ze tak bedzie ![]() Cytat:
|
|
#2830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pokaże Wam moje kudeły, dziś podcinane bo mojej kuracji w końcu trochę odżyły Możecie zaobserwować tą różnicę pomiędzy włosami na zdjęciu z fleszem i bez ![]() Ciekawa jestem dlaczego wszystkie włoso... sobie robią fotki z fleszem Nawet nie wiedziałam jak cięzko samemu zrobić zdjęcie swoim włosom, nawyginałam się jak nigdy
|
|
|
|
|
#2831 | |||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() myję codziennie to mi i tak bez różnicy, za taką cenę może być nawet do golenia nóg jak nie podpasuje ![]() moisture też lubiłam, ale już mi się skończyła a te forte sweden to podobno w biedronie są? Ale u mnie nie widziałam![]() Kliknęłam kurtkę na all daję sobie bana na zakupy, jeszcze czaję się na ramoneskę z Sinsay, a zdecydowanie za dużo nakupowałam na wyprzedażach![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
i różnica z fleszem, a bez bardzo duża |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozgrzeszam cie, mozesz mnie zaczac nienawidzic
|
|
#2833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Są miekkie, ale na pewno to nie jest taka "tafla", "połysk" i efekt jak na zdjęciu, nie oszukujmy się Na zdjęciu z fleszem najgorsze siano wygląda jak milion dolarów. Wiem co mówię, bo robiłam zdjęcie swoich włosów z fleszem zaraz po rozjaśnianiu hahaha
|
|
|
|
|
#2834 |
|
koci świat
|
ooo dzięki
Edytowane przez sylwka37 Czas edycji: 2014-02-25 o 21:15 |
|
|
|
#2835 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak serio, to ci zagadka czemu one robia foty glownie z fleszem na szybkiego, kto widzi jakies roznice? DSC03451.jpgDSC03450.jpg Cytat:
ja czekam na wyplate tz, na dniach, bo mam upatrzone kolejne spodniczki i chce ze 2-3 tym razem, a tz musze na imieniny jakas fajna bluze sprezentowac...
|
|
#2837 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak ta maska jest boska a mnie wczoraj podkusiło żeby uzyć odzywki w sprayu z gliss kurr z keratyną i mam takie miotły dziś , że szok ![]() Cytat:
princes Twoje włoski też piękne i długaśne
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||||
|
|
|
#2838 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ja tylko tą skórkę jeszcze kupię, no i może jakieś buty i koniec trzeba oszczędzać, bo niebawem wyprowadzka---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Weźcie pierwszą lepszą kieckę, najlepiej w jakimś krzykliwym kolorze i zróbcie zdjęcie z fleszem i bez flesza. Zmiana koloru, materiału gwarantowana bunny na tej fotce z fleszem masz zupełnie inny kolor, tak samo jak ja :P Dlatego właśnie lubię Twojego bloga króliczku, bo wstwiasz foty bez flesza i nie mydlisz ludziom oczu Z włosowariatek pod względem zdjęc mogę znieść jeszcze BHC, bo czasami wstawia zdjęcia bez flesza i widzę jakie ma włosy + dodaje filmiki.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2840 |
|
koci świat
|
boziu jakie wy wszystkie macie piękne , długie blond włosy
tylko ja takie krótkie i popalone że nawet flesz nic im nie pomoże |
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
polecam wam 4 ostatnie komentarze pod moja skandalizujaca notka
|
#2842 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie dobrze, sama sobie dokopala.przegladam stare fotki i powiem wam, ze zawsze bede sie trzymac tego ze kolor najwierniej oddaje swiatlo sloneczne, plus bonus nie moge z tej ostatniej fotki ![]() DSC02936.jpgDSC02961.jpgDSC02982.jpg
|
|
#2844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ah ta Anwen
|
|
|
|
|
#2845 | |
|
koci świat
|
Cytat:
![]() nie za bardzo wiem o co dokładnie ta kłótnia ale z tego co pokrótce wyczytałam - jestem po twojej stronie
|
|
|
|
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osobiscie nie uwazam sie za śliczna, mam ladną buzię "słodkiego aniołka" (ach te pozory myla ), do pieknosci mi daleko. duzo bardziej lubie swoja figure i uwazam ze jest idealna ale pojechalam skromnoscia, ale nie bede fałszywcem, a co ![]() DSC02941.jpg i wiecie do jakiego doszlam wniosku ogladajac fotki? tu gdzie fotografem jest moj maz, albo jestemy na zdjeciach razem, wygladam naprawde pieknie- szczescie bije mi z buzi, nie umiem tego opisac, ale magia
|
|
#2847 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie pytam o wiek, ale serio wyglądasz bardzo, bardzo młodo. Moje rówieśniczki potrafią z mejkapem wyglądać na starszą od Ciebie
|
||
|
|
|
#2848 | |
|
koci świat
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze z tym zyc dalej ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
to kolejny powod do nienawidzenia mnie macie ze mozna kochac po ponad 10 latach zwiazku jak pierwszego dnia a moze i mocniej i ze prawdziwa milosc istnieje i ja nie watpie ze mnie spotkala, trzeba tylko poczekac az was znajdzie i zaufac sercu
|
|
#2850 | |
|
koci świat
|
Cytat:
ale przy moim następnym farbowaniu pomożesz ??? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

Zapach jak dla mnie też ładny. Nie obciąża. Jak będzie w promo to kupię jeszcze jedno opakowanie.
.
a miałam robić sam odrost. No nic zobaczę co fryzjerka powie, muszę się niedługo zapisać

daję sobie bana na zakupy, jeszcze czaję się na ramoneskę z Sinsay, a zdecydowanie za dużo nakupowałam na wyprzedażach