The Originals - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-02-28, 19:56   #511
aszin
Zakorzenienie

Dot.: The Originals

A mi szkoda Klausa, nie dość, że Reb tak okrutnie go zdradziła i dowiedział się o tym w ten, a nie inny sposób, to jeszcze potem Elijah... Rozumiem, chronił siostrę, ale ta mina Klausa, jak zobaczył, że kolejny raz wszyscy się od niego odwrócili... łamiąca serce. Tak, był niedobry, zamykał ich w trumnie na całe lata, ale z drugiej strony, stara się, chciałby zdobyć ich zaufanie, polepszyć stosunki, a zawsze dostaje od nich po .
Odcinek, moim zdaniem, bardzo dobry, wcale się nie nudziłam i ciekawa jestem, jak to się dalej rozwinie.
Stary 2014-02-28, 20:42   #512
qaswe1
Raczkowanie

Ja chyba jako jedna z nielicznych tu lubie Hayley (pomimo sztucznych scen z Elijaha i sztucznej walki o rodzine, której nigdy nie wiedziała), obawiam się że może stracić w moich oczach po narodzinach. Jak myślicie, jak ułożą się między Klausem a rodzeństwem ?
qaswe1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-01, 11:47   #513
Lilkaatl
Przyczajenie

Wlasnie wrocilam z planu The Originals! Bylam tam od 16 do 5 rano!! Zimno bylo, sceny mialam w przewiewnej bluzeczce I spodnicy (niestety okrutne), jak nie bede chora to sie uciesze mialam sceny na paradzie witches, z glownymi witches aktorkami itp. Pozniej byly sceny z Hayley I Elijah. Musze wrocic we wtorek I w srode gdzie zagram jedna z czterech dead witches. Ktos sie pytal czy jestem aktorka - nie jestem. Tydzien temu bylam na planie vampire diaries jako statysta, dzis bylam na planie jako featured extra, czyli statysta z wieksza iloscia czasu na ekranie. Chcialam Tylko zobaczyc jak to wszystko wyglada po drugiej stronie. Wszystko powolne I setki ludzi pracujacych nad jedna scena. Ja bede w odcinku 18 z fajerwerkami I parada. Zdjecie daje mojego makijazu I peruki (oni wszystko zrobili). Ogolnie lepiej bylo na planie Vampire Diaries, ale zobaczymy jak bedzie wtorek I srode
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (90,4 KB, 65 załadowań)
Lilkaatl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-01, 11:53   #514
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilkaatl Pokaż wiadomość
Wlasnie wrocilam z planu The Originals! Bylam tam od 16 do 5 rano!! Zimno bylo, sceny mialam w przewiewnej bluzeczce I spodnicy (niestety okrutne), jak nie bede chora to sie uciesze mialam sceny na paradzie witches, z glownymi witches aktorkami itp. Pozniej byly sceny z Hayley I Elijah. Musze wrocic we wtorek I w srode gdzie zagram jedna z czterech dead witches. Ktos sie pytal czy jestem aktorka - nie jestem. Tydzien temu bylam na planie vampire diaries jako statysta, dzis bylam na planie jako featured extra, czyli statysta z wieksza iloscia czasu na ekranie. Chcialam Tylko zobaczyc jak to wszystko wyglada po drugiej stronie. Wszystko powolne I setki ludzi pracujacych nad jedna scena. Ja bede w odcinku 18 z fajerwerkami I parada. Zdjecie daje mojego makijazu I peruki (oni wszystko zrobili). Ogolnie lepiej bylo na planie Vampire Diaries, ale zobaczymy jak bedzie wtorek I srode
Fajnie!!!

A jak główni bohaterowie? Rozmawiałaś z nimi?
I dlaczego lepiej było na VD?

masija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-01, 12:08   #515
Tusia forte
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojaa, zazdroszczę!(no tylko nie tego, ze trwało to tyle czasu i zmarzlaś, obyś się nie przeziębiła )
Też bym poszła na taką statystkę, tylko po to, żeby zobaczyć na żywo tych wszystkich aktorów i porobić sobie z nimi zdjęcia
Dawaj nam koniecznie relacje z dalszych nagrań!

noticemysoul

Is there a cure for this pain
Maybe I should have something to eat
But food wont take this emptiness away
Im hungry for you my love
Tusia forte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-01, 14:34   #516
rednails202
Raczkowanie

Dziewczyny patrzcie co w prawej ręce trzyma Klaus: http://vd24.pl/galeria/displayimage....794&fullsize=1

Myślałam, że wszystkie kołki z białego dębu zostały spalone
rednails202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-01, 15:21   #517
erk
Rozeznanie

Ciekawe w takim razie dla kogo kołek jest przeznaczony. Reb czy Elijah? Oboje go skrzywdzili, chociaż obstawiam blondynę. W VD pamiętam, że był wątek o jeszcze jednym kołku, ale ni chu chu kto i z kim i dlaczego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Oliwcia mój Aniołeczek 08.04.2016

1cs

erk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-01, 16:40   #518
Withers
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aszin Pokaż wiadomość
A mi szkoda Klausa, nie dość, że Reb tak okrutnie go zdradziła i dowiedział się o tym w ten, a nie inny sposób, to jeszcze potem Elijah... Rozumiem, chronił siostrę, ale ta mina Klausa, jak zobaczył, że kolejny raz wszyscy się od niego odwrócili... łamiąca serce. Tak, był niedobry, zamykał ich w trumnie na całe lata, ale z drugiej strony, stara się, chciałby zdobyć ich zaufanie, polepszyć stosunki, a zawsze dostaje od nich po .
Zgadzam się, dokładnie to samo o tym myślę.

Wining and dining, drinking and driving

Excessive buying, overdose and dying
Withers jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-02, 13:15   #519
Lilkaatl
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Fajnie!!!

A jak główni bohaterowie? Rozmawiałaś z nimi?
I dlaczego lepiej było na VD?
Nie mozna z aktorami tam rozmawiac. Tzn jak ktos chce to Moze, ale ja naleze do tych osob, ktore raczej nie rzucaja sie na gwiazdy hah. Bylam razem w poczekalni z devina, Hayley, Elijah I reszta, siedzieli stolik obok, ale nie chcialam im przeszkadzac ha. Rozmawialam kiedys w barze z Paul Wesley po polsku- bardzo mily I normalny chlopak, no I po polsku rozmawialismy, wiec to bylo fajne VD plan byl fajniejszy, Bo bylo mniej ludzi. Wczoraj nakrecslismy bardzo duza scene, wiec chyba bylo 250 osob. Fajnie Bo mnie wybrali jako witch czyli bylam w tych glownych scenach. Tzn patrzac na moje ubranie, chyba wolalabym, zeby mnie nie pokazali hah ale w sumie jestem tam czarownica, wiec musialam miec dziwny outfit jesli sie nie rozmysle zeby pojsc we wtorek I srode to dam znac jak bylo pozdrawiam.
Stary 2014-03-02, 13:38   #520
qaswe1
Raczkowanie

Koniecznie musisz isc, opowiadaj jak najwiecej Troche mozemy zmieszac watek i mozesz wiecej opowiedziec o VD. Paul mowi po polsku o_O ?! wow
Stary 2014-03-02, 14:34   #521
Tusia forte
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mozna z aktorami tam rozmawiac. Tzn jak ktos chce to Moze, ale ja naleze do tych osob, ktore raczej nie rzucaja sie na gwiazdy hah. Bylam razem w poczekalni z devina, Hayley, Elijah I reszta, siedzieli stolik obok, ale nie chcialam im przeszkadzac ha. Rozmawialam kiedys w barze z Paul Wesley po polsku- bardzo mily I normalny chlopak, no I po polsku rozmawialismy, wiec to bylo fajne VD plan byl fajniejszy, Bo bylo mniej ludzi. Wczoraj nakrecslismy bardzo duza scene, wiec chyba bylo 250 osob. Fajnie Bo mnie wybrali jako witch czyli bylam w tych glownych scenach. Tzn patrzac na moje ubranie, chyba wolalabym, zeby mnie nie pokazali hah ale w sumie jestem tam czarownica, wiec musialam miec dziwny outfit jesli sie nie rozmysle zeby pojsc we wtorek I srode to dam znac jak bylo pozdrawiam.
AAAaaaa, kobieto! Ale fajnie Ci się trafiło

A jak Joseph Morgan na żywo się prezentuje?
czekamy na dalsze relacje!

Cytat:
Napisane przez qaswe1 Pokaż wiadomość
Koniecznie musisz isc, opowiadaj jak najwiecej Troche mozemy zmieszac watek i mozesz wiecej opowiedziec o VD. Paul mowi po polsku o_O ?! wow
Jego rodzice są Polakami , a dziadkowie mieszkają w Polsce

noticemysoul

Edytowane przez Tusia forte
Czas edycji: 2014-03-02 o 14:36

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-02, 18:16   #522
rednails202
Raczkowanie

Cytat:
Mówi http://www.youtube.com/watch?v=8U4RtijjdBA
I to całkiem dobrze, nie pajacuje jak dżoana krupa.
Podobno czasem odwiedza babcie w Warszawie. Także Warszawianki możecie się kiedyś zdziwić jak spotkanie Stefana w Stolicy
Stary 2014-03-03, 02:59   #523
Lilkaatl
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Tusia forte Pokaż wiadomość
AAAaaaa, kobieto! Ale fajnie Ci się trafiło

A jak Joseph Morgan na żywo się prezentuje?
czekamy na dalsze relacje!

Jego rodzice są Polakami , a dziadkowie mieszkają w Polsce

Wlasnie nie bylo morgana! Bardzo chcialam go zobaczyc, tzn. bardziej uslyszec! Uwielbiam jego akcent!! Ha. Moze bedzie we wtorek badz srode. Posluchalam Elijah, wiec to tez bylo ok zdam relacje jak sie wybiore
Stary 2014-03-03, 11:32   #524
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e
Konto usunięte

Ale mamy mały spoiler, że powróci Davina Nie, żebym jakoś okrutnie tęskniła, no ale...
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-03, 15:08   #525
rednails202
Raczkowanie

[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;45414064]Ale mamy mały spoiler, że powróci Davina Nie, żebym jakoś okrutnie tęskniła, no ale...[/QUOTE]

A mi jej jakoś brakuje nie wiem dlaczego ale strasznie czekam na jej powrót. Zastanawiam się, po której stronie stanie. Po powrocie Monic widać w niej zmianę, tę wiarę w czarownice i wyższe dobro (na tyle, że zabiła własną ciotkę...) Ciekawe czy Davina też się zmieni.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-04, 10:02   #526
bolly93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rednails202 Pokaż wiadomość
A mi jej jakoś brakuje nie wiem dlaczego ale strasznie czekam na jej powrót. Zastanawiam się, po której stronie stanie. Po powrocie Monic widać w niej zmianę, tę wiarę w czarownice i wyższe dobro (na tyle, że zabiła własną ciotkę...) Ciekawe czy Davina też się zmieni.
Mnie się wydaje, że ta cała Celeste zrobiła jej pranie mózgu i dlatego ona tak była
Stary 2014-03-04, 11:31   #527
rednails202
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bolly93 Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że ta cała Celeste zrobiła jej pranie mózgu i dlatego ona tak była
Ahh faktycznie, tam była taka scena jak ona się obudziła. dopiero po chwili przybiegła Sophie, a wcześniej Monic była z Celeste... Teraz już pamiętam
Stary 2014-03-04, 19:25   #528
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Dołączam się do fanek "The Originals" - pokochałam ten serial od pierwszego odcinka, a Klaus jest boski

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-05, 08:35   #529
Tusia forte
Wtajemniczenie

Cytat:
Wlasnie nie bylo morgana! Bardzo chcialam go zobaczyc, tzn. bardziej uslyszec! Uwielbiam jego akcent!! Ha. Moze bedzie we wtorek badz srode. Posluchalam Elijah, wiec to tez bylo ok zdam relacje jak sie wybiore
oo szkoda, no ale może będzie w te dni na planie czekamy na relację z wtorku i środy
a gdzie nagrywacie teraz te sceny?

Cytat:
Napisane przez bolly93 Pokaż wiadomość

ja tam za Daviną kompletnie nie tęsknie, no ale może wnieść do serialu trochę mocnej akcji

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
Dołączam się do fanek "The Originals" - pokochałam ten serial od pierwszego odcinka, a Klaus jest boski

noticemysoul

Stary 2014-03-05, 10:08   #530
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e
Konto usunięte

Najnowszy odcinek rewelacja *_* Jestem wielką fanką retrospekcji, a znów zobaczyć paskudną mordę Mikaela i usłyszeć jego siarczyste "BOY" w stronę Klausa, to już było w ogóle wybornie. Elijah jak zwykle zagarnia prawie całe moje serducho
daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-05, 10:15   #531
bolly93
Raczkowanie

[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;45446139]Najnowszy odcinek rewelacja *_* Jestem wielką fanką retrospekcji, a znów zobaczyć paskudną mordę Mikaela i usłyszeć jego siarczyste "BOY" w stronę Klausa, to już było w ogóle wybornie. Elijah jak zwykle zagarnia prawie całe moje serducho [/QUOTE]

Kurczę nie wiem dlaczego ale jak dla mnie to Klaus jest bardziej do Mikaela podobny niż Eliajah a to on jest przecież jego prawowitym synem. Już nie chodzi o sam wygląd (a i tak jest bardziej podobny) to samo jego zachowanie jest identyczne. Chyba, że biedna Kluska tak chciała, żeby ją ojciec/ojczym zaakceptował, że we wszystkim go naśladował i sam się taki stał...
Stary 2014-03-05, 14:42   #532
iixi
Zakorzenienie

[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;45414064]Ale mamy mały spoiler, że powróci Davina Nie, żebym jakoś okrutnie tęskniła, no ale...[/QUOTE]

a ja się cieszę, że ona wraca. brakuje mi jej tam.

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-05, 22:13   #533
qaswe1
Raczkowanie

jak dla mnie znów słaby odcinek
Stary 2014-03-06, 13:56   #534
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Cytat:
jak dla mnie znów słaby odcinek
Zgadzam się, odcinek nijaki.
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-07, 14:09   #535
Lilkaatl
Przyczajenie

Jednak sie wybralam na plan we wtorek I srode. Nagrywalismy po 14 godzin. Bylam wykonczona I spalam wczoraj dlugo ha. W koncu zobaczylam I uslyszalam Klausa. Jego glos I akcent to sama slodycz bardzo mily jest Joseph. Taki maly slodziak. Bylo duzo scen z Elijah, Hayley, Klaus, witches. Nie bylo Marcel ani Rebekah. Widzialam Marcela na planie. Paul Wesley tez przyszedl chyba podtrzymac na duchy swoja dziewczyne (phoebe). Beda fajne sceny jak duzo witches ginie (m.in. ja), bede jedna z tych dead witches. Musialam udawac, ze jestem dead przez godzine pokryta krwia. Rezyser (pani z niemiec) zapytala sie czy chce uzyc mojej reki za Davine, zeby jakies pudelko otworzyc. Zmyli mi lakier I nalozyli jej ale niestety nie zdazylismy tego nagrac juz. Ten serial jest nagrywany w atlancie. Maja kilka miejsc. W pt parada byla nagrywana w ich glownej lokacji, natomiast we wt I sr, bylismy w innej, taki historyczny dom (tam beda sceny z imprezy). Duzo bylo nagrywania gdzie trzeba bylo udawac, ze jestesmy na imprezie, rozmawiamy, pijemy..pozniej bylo jak uciekamy przed wampirami I takie tam. Chyba bedzie ten odcinek za miesiac.
Stary 2014-03-07, 14:30   #536
Tusia forte
Wtajemniczenie

Cytat:
Jednak sie wybralam na plan we wtorek I srode. Nagrywalismy po 14 godzin. Bylam wykonczona I spalam wczoraj dlugo ha. W koncu zobaczylam I uslyszalam Klausa. Jego glos I akcent to sama slodycz bardzo mily jest Joseph. Taki maly slodziak. Bylo duzo scen z Elijah, Hayley, Klaus, witches. Nie bylo Marcel ani Rebekah. Widzialam Marcela na planie. Paul Wesley tez przyszedl chyba podtrzymac na duchy swoja dziewczyne (phoebe). Beda fajne sceny jak duzo witches ginie (m.in. ja), bede jedna z tych dead witches. Musialam udawac, ze jestem dead przez godzine pokryta krwia. Rezyser (pani z niemiec) zapytala sie czy chce uzyc mojej reki za Davine, zeby jakies pudelko otworzyc. Zmyli mi lakier I nalozyli jej ale niestety nie zdazylismy tego nagrac juz. Ten serial jest nagrywany w atlancie. Maja kilka miejsc. W pt parada byla nagrywana w ich glownej lokacji, natomiast we wt I sr, bylismy w innej, taki historyczny dom (tam beda sceny z imprezy). Duzo bylo nagrywania gdzie trzeba bylo udawac, ze jestesmy na imprezie, rozmawiamy, pijemy..pozniej bylo jak uciekamy przed wampirami I takie tam. Chyba bedzie ten odcinek za miesiac.
Fajnie się czyta Twoje relacje. Można się sporo dowiedzieć od strony technicznej no i dodatkowe info: nie wiedziałam, że Paul Wesley jest teraz z Phoene(nie lubię tego ale cóż )

Będziesz jeszcze kiedyś na planie?

A tak a propo odcinka to chyba coś przeoczyłam, bo nie zrozumiałam jakim cudem ożyła Davina

noticemysoul

Stary 2014-03-07, 21:12   #537
bolly93
Raczkowanie

Davina ożyła bo ta najstarsza wiedźma zginęła, Thierry ją zabił.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-07, 21:12   #538
qaswe1
Raczkowanie

Ja również bardzo chętnie czytam opowieści prosto z planu, wybierasz sie jeszcze kiedys ?
Stary 2014-03-07, 22:55   #539
rednails202
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tusia forte Pokaż wiadomość
Fajnie się czyta Twoje relacje. Można się sporo dowiedzieć od strony technicznej no i dodatkowe info: nie wiedziałam, że Paul Wesley jest teraz z Phoene(nie lubię tego ale cóż confused:
Szook, nie miałam pojęcia, że Paul i Torrey DeVitto wzięli rozwód.
Stary 2014-03-07, 23:05   #540
Lilkaatl
Przyczajenie

Nie wiem czy pojde jeszcze kiedys. Zobacze czy bedzie mi Sie chcialo.to jest troche za dlugo, caly dzien trzeba tam siedziec. Teraz bylam jako featured extra, wiec I tak musialabym chyba poczekac abym znow mogla pojsc, chyba, ze nie pokaza mnie za duzo w tym odcinku. W sumie I tak mialam peruke I makijaz, wiec rozpoznac mnie by I tak byloby ciezko. Po tym razie wiem, ze musze wziac swoje ubranie, Bo to co mi wybrali bylo tak tragiczne, ze zastanawialam sie jaki grzech popelnilam, ze to mnie spotkalo )) we wtorek chcieli mnie tez do vampire diaries, ale ze juz bylam w the originals, wiec odmowilam. Jeszcze raz pojde do vampire diaries, Moze jako traveler. Zobaczymy. Chce tez do Hunger Games I Moze do the walking dead. To wszystko od czasu zalezy, Bo mam stala prace I szkole, wiec z tym jest problem. Tu chcialam zobaczyc morgana, tzn. uslyszec go no I tak tez sie stalo
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości