|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rybnik - Ciucholandy ... :)
ja też polecam bigę ; ) długo chodziłam do tej w Leszczynach lub w Żorach- mam stamtąd pół szafy chyba : D a teraz jest w końcu w centrum Rybnika : ) wcześniej ten co był w hermesie też nawet spoko, mam stamtąd skórzaną torebkę : )
|
|
#62 |
|
Żona Gargamel
|
Mi się Bigi raz na zawsze odechciało gdy mnie prawie stratowali na przecenie, aż mi wstyd za ludzi było
|
|
|
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
ja lece 2 września na PKP tam mają całkowitą wymiane napewno zaś wyjde z pełnym koszem
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Aż tak źle? Dlatego chyba nigdy nie odważę się iść na dostawę, przecenę. ![]() Ostatnio odkryłam szmateks obok szpitala i jestem zachwycona. Dziewczyny, wiecie może kiedy mają dostawy?
|
|
|
|
#65 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() też się wybiorę ale dzień później bo pierwszego jest masakra, a drugiego dokładają, a jest spokojnie, właścicielka zawsze mi to podpowiadała i w końcu się przekonałam ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
Ludzie w lumpeksach są czasami jak zwierzęta...
|
||
|
|
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny !!!
Macie jakieś nowe info o fajnych wyprzedażach w sh w Rybniku. Ja chcę odwiedzić ten na przeciwko Urzędu Miasta , w piątki jest -50% a w soboty każda rzecz za 1 zł ostatnio upolowałam kurteczkę skórzaną z bershki za 1 zł ;D Co sądzicie o tej Bige na przeciwko Focusa??? |
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Podpinam się bo tez nie mam pojęcia gdzie to.
Ja swoją drogą to polecam lumpa koło tej biedry koło Plazy , dość drogo za niektóre rzeczy ale naprawde się opłaca bo często trafia się na perełki
|
|
#69 |
|
Żona Gargamel
|
Dziewczyny, czy któraś wie kiedy są dostawy na Orzepowickiej?
Jeszcze tam nie byłam, wybieram się na poszukiwania swetrów, a nie chcę trafić na resztki
|
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
Ja polecam "humana" na kościelnej
może ceny średnie, ale porządek, naprawdę świetne marki i jakość ) często da się upolować ubrania jeszcze z metką. Biga Leszczyny raczej nie polecam wieczny bałagan i ten zapach. Za to na Biga na Pekinie świetna )
|
|
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie dowiedziałam się , że jutro jest wymiana na nowinach w wandzie , czy ktoś wie o której tam otwierają?
|
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny świetny wątek
muszę się tu podpiąć ![]() Jeśli chodzi o lumpex na orzepowicach koło szpitala to słyszałam że 13.03. ma być wymiana towaru wie coś ktoś więcej? A powiedzcie mi jeszcze czy któraś była w lumpeksie na zebrzydowickiej gdzie kiedyś był chyba sklep meblowy? przed chińskim centrum? to jest jakiś nowy lumpeks? pytam bo nigdy nie widziałam a dziś przez przypadek przejeżdżając rzuciła mi się reklama w oczy. Była tam któraś z Was?
|
|
#73 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pozostają mi w piątek orzepowice mam nadzieję że będzie coś fajnego
|
|
|
#75 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ma racje , byłam tam dwa razy i za każdym razem szmaty nie warte uwagi. Podobno słyszałam że są to ciuchy z polskich kontenerów porozkładanych dookoła. Sama tam w torebce znalazłam 5 zł wiec chyba jest coś w tym prawdy. Nie kupiłam tam nic . Więc tak szybko jak sie rozłożyli tak szybko się zwiną ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mi bratowa mówiła że na orzepowicach 13.03 całkowita wymiana towaru na nowy niby, czyli chyba dzisiaj.
|
|
|
#77 |
|
Przyczajenie
|
hejo ha mam co dwa tydnie zabawe w moim ulubionym lumpiku na PKP zrobili nowy system Co dwa tygodnie nowy towar i naprawde warto musze szafe powiekszyć hihi teraz nowy 24 marca
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny możecie napisać jak jest z dostawami w Humanie i na PKP? W jakie dni?
Dawno nie byłam tak że nie jestem obeznana w temacie. A co do lumpów to moim ulubionym jest ostatnio Biga na ul.Mościckiego. Nie wiem od czego to zależy bo ta sieć ma zwykle drogą wycęne a na wadze nic ciekawego nigdy nie ma , a tam akurat na wagę całkiem fajne rzeczy ostatnio upolowałam a na wycenie taniej niż np w tej na chrobrego.
|
|
#80 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
ogólnie sieć biga spodoba się ludziom, którzy doceniają angielskie sieciówki takie jak atmosphere ewentualnie topshop itd. bo jest tam pełno ciuchów z anglii (a zapewne tylko stamtąd). ja doceniam skandynawskie ciuchy, marki typu bikbok czy monki- niestety mało jest lumpeksów, które mają sporo takich ciuchów. jestem z jastrzębia-zdroju i jeżeli doceniacie dobre lumpeksy, to mogę polecić ten na ulicy pszczyńskiej, zaraz przed zjazdem na ulicę północą po prawej stronie. mały ale bardzo dobrze zatowarowany. nie ma tam chyba dostaw w konkretne dni, dokładają na bieżąco, cały tydzień można znaleźć nowe ciuchy. reszta second-handów w j-biu to głównie wielkie ciuchole o wygórowanych cenach. jednym z docenianych jest ten na moszczenicy koło WORDu, a także na zajezdni autobusowej jagiełły pętla. jeżeli odwiedzacie jastrzębie to może się wybierzecie..
|
|
|
|
|
#82 |
|
Przyczajenie
|
Moze tak odswiezyc wątek
![]() Czy te lumpeksy dalej istnieja? Ten kolo Pkp? I kolo ekonomika? Kiedy sa dostawy? Dzisiaj kolo ekonomika? Czy cos sie zmienilo? Moze policie jakies jeszcze z Rybnika, Mikolowa, Żor itp.. Bez Bigi bo to juz kazdy zna i strone maja takze to nie problem. Podawajcie ulice bedzie latwiej ceny, najlepiej jakies wieksze lumpeksy jesli znacie.
|
|
|
|
|
#83 |
|
Żona Gargamel
|
przy PKP dalej jest, ale zmienili system, dostawa jest co drugi poniedziałek, a w pozostałe jest wyprzedaż
|
|
|
|
|
#84 |
|
Przyczajenie
|
Ja dalej lubię ten na Nowinach na piętrze nad Carrefourem to jest ul. Broniewskiego (taki blaszany pawilon) jest dość duży, ale w godzinę go można zaliczyć, a jak mam więcej czasu to Biga.
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Tak mi napatoczył ten wątek, dlatego postanowiłam napisac i go odświeżyć. Szałem dla mnie i miejscem gdzie wyłapuje super ciuszki (przeważnie firmowe) jest Lumpek przy szpitalu w Orzepowicach
. Czy isnieje jeszcze wspomniany kilka lat lumpek na przeciwko pkp który tak zachwalałyście? Jeszcze nie miałam okazji tam zajrzeć
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
siostra pracuje w tym szpitalu w orzepowicach, pewnie na jej miejscu już dawno bym tam wparowała.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
A jak tam to wygląda?Jest wycena i waga?
fajne ciuszki mozna trafić?
|
|
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() W Orzepowicach są dwa działy, jeden - wszystko po 18 zł/kg drugi towar z wyceną na metce. Obydwa działy mniej więcej tej samej wielkości. Wycena np. koszul takich powiedzmy kościołowych lub na disco to od 12 do 18 zł ale warto przejżeć moim zdaniem. Rozkładówki kiedy nowy towar i jak przeceniają nie mieli.Otwarte pn-pt 9-18 sob 9-14 Lump na Broniewskiego nad Carreforurem: ![]() Ceny przystępne (koszula tiszert od 7 do 9zł), towar co najmniej przyzwoitej jakości. Otwarte pn-pt 9-18 sob 9-13 Lump na Św Józefa czynne pn-pt 9-17 sob 9-13 Przecena od 5.2.15r 5 luty 5,5zł/kg 6 luty 5 7 luty 4,5 9 luty 4 10 luty 3,5 11 luty 3 12 nowy towar Dużo koszul kościołowych średniej jakości może już z racji przeceny, spodnie tiszerty bluzy jakby gdzieś wywiało ![]() Humana ul. Kościelna (od 16 lutego przenoszą się tam gdzie kiedyś było Cocomo) Podział na regał extra z ciuchami najlepszych marek, i na całą resztę. Kolekcja extra rzadziej jest przeceniana, przy końcu wyprzedaży robią -50%. Poza tym (normalny regał) przeceny zchodzą przez okres 2 tyg. od ceny 12zł do 2 zł za sztukę. Na półkę extra raczej nie ma co się napalać, w normalnym sorcie też można cos fajnego znaleźć. Ostatnio wypatrzyłem tam fajną koszule z Lagerfelda, niby marka extra a leżała w normalnym sorcie tyle że za duża na mnie :/ Nowy towar 9.3.15r. Pn-Pt: 9-17 Sob: 9-16 Jest też fajny SH na Dąbrówki w pawilonie na Grunwaldzkiej, ceny przyzwoite, towar również, aktualnie wyprzedaż na ubrania zimowe -50%. Otwarte 9-17 chyba pn-pt Jakbym coś niejasno napisał to sory, czasem tracę wątek
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
podacie dokładniejsze adresy lumpów? bo dawno mnie nie było i jeszcze nie ogarniam co i jak się pozmieniało na mieście
Edytowane przez szpilka666 Czas edycji: 2015-02-22 o 19:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.

ostatnio upolowałam kurteczkę skórzaną z bershki za 1 zł ;D