| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-03-18, 16:56 | #151 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-07 
				 | 

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

witam sie w nowym wątku    
				__________________ . Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ | 
|     | 
|  2014-03-18, 16:57 | #152 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-01 Lokalizacja: CK 
				 | 

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

na ślubie.. to organista

__________________ | 
|     | 
|  2014-03-18, 16:57 | #153 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2013-07 
				 | 

A ja miałam łyżwy na nogach i wielkiego siniaka na kolanie    | 
|     | 
|  2014-03-18, 16:59 | #154 | ||||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Over the rainbow :) 
				 | 

Cytat: 
  Lepiej ci w ciemnych - brązach lub rudościach. Cytat: 
  Chyba pokażę go mojej MUA. Mogie??    Cytat: 
 A coś takiego:       Wiem, że niektóre fryzury zostały wykonane na dłuższych włosach, ale przy krótszych też będą się fajnie prezentować   Cytat: 
  Dziewczyny ostatnio przyznaję, że nie odwiedzam Was zbyt często, ale w pracy na wizaż wbijam z partyzanta - szef się uwziął, co chwile przychodzi, prosi żeby mu coś znaleźć/napisać/przefaksować i zastanawiam się, czy nie widzi jakość że na necie siedzę zamiast pracować  Niemniej jednak witam nowe PMki     Gratuluję też zakupu sukien ślubnych - szczególnie Pannie Izabeli - twoja suknia jest boska  A wszystkie PMki 2014 witam w nowym wątku i obiecuję częściej się udzielać   
				__________________ | ||||
|     | 
|  2014-03-18, 17:01 | #155 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-06 
				 | 

witajcie   inteligentnie i ambitnie nadrabiam stary wątek, nadrabiam i ZONK  Panna Izabela śliczna suknia, te plecy - no no żadna biżuteria już nie potrzebna, super  mikonada witaj! bardzo ładna suknia! docik10 makijaz bardzo mi się podoba, a Twoje rzęsy  Cytat: 
  milka777 witaj!  Cytat: 
 jak już pisałam - przepiękna muzyka   
				__________________ 27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 | ||
|     | 
|  2014-03-18, 17:06 | #156 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-05 
				 | 

Lg_ago, większość ludzi lubi to wino, jest bardzo popularne na weselach. Dotka90, spóźnione, ale wszystkiego najlepszego! Lusiija, chciałabym dać tylko na poprawiny, ale TŻ chce też na wesele. No i jeśli już piwo, to coś w typie żubra  klaudik21, witaj rabbitka, wypasione  iza1336, zostań z nami  Ogólnie zrobiła się nas tu już trochę, zauważam, że pewne osoby się nie udzielają już sporo lub rzadko i rozumiem z czego to wynika. Też czasami nie mam po prostu czasu. Ja prosiłam o zdjęcia  Aasikk, ładny welon  Panna Izabela, gratuluję sukni! mikonada, witaj! basiczek24, pamiętam  Przymierzałam podobną w salonie, gorset robi mega efekt  Witam się w nowym wątku laseczki  Miły tytuł  Jestem w szoku. Sis - świadkowa nie kupi biletów (z UK), bo nie wysłałam jej jeszcze zaproszenia... to nic, że jeszcze nie mamy. Na dodatek chce, żeby wpisać jej faceta przed nią. Trochę witki mi opadły, mnie nic nie powiedziała, tylko oczywiście Mamie. | 
|     | 
|  2014-03-18, 17:10 | #157 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

bardzo ładne   Elrosa może TŻ stwierdził, że chce fajnie wypaść na pierwszym tańcu, albo może tanczenie mu się spodobało? Super, że taka zmiana u niego nastąpiła  A koleżanka, no cóż, niech lepiej już zacznie ćwiczyć układ do dirty dancing  Cytat: 
  edit cude czemu siostra chce, żeby wpisać faceta przed nią?? Edytowane przez 201605100 Czas edycji: 2014-03-18 o 17:13 | |
|     | 
|  2014-03-18, 17:11 | #158 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  tak mnie wmurowało że zamiast odpowiedzieć na pytanie, powiedziałam : "to jak to- kłódki nie będzie"???  On w śmiech ja w śmiech, dopytał czy to znaczy "TAK" bo portki ma już mokre od klękania na moście, więc powiedziałam: "no dobra"   
				__________________ 13.09.2014   | |
|     | 
|  2014-03-18, 17:15 | #159 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-05 
				 | 

Cytat: 
  troche podczytuje, iż z racji branży, w której pracuje muszę być na bieżąco  jak przygotowania?  czy któraś z Was też wybrała na kolor przewodni amarant???? 
				__________________ czekamy <3 | |
|     | 
|  2014-03-18, 17:17 | #160 | 
| Raczkowanie | 

positive rebel fryz nr 2 i 4    
				__________________ 13.09.2014   | 
|     | 
|  2014-03-18, 17:22 | #161 | |||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-11 Lokalizacja: nad morzem 
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
  czyli idealnie na poprawiny  Cytat: 
  Cytat: 
  ja w moim ostatnim koszmarze, też przespałam wesele  Cytat: 
  ja nie mogę się ogarnąc po mojej ostatniej wizycie u makijażystki, wydałam 60 zł na darmo  wyglądałam tragicznie 
				__________________ "Szczęście można znaleźć nawet w najciemniejszych czasach, trzeba tylko pamiętać, aby zapalić światło." | |||||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2014-03-18, 17:22 | #162 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-01 
				 | 

__________________ Są ludzie, z którymi czas nie istnieje...  I tacy, dla których szkoda jest go tracić. 1 randka : 17.06.2010  zaręczyny: 08.09.2013  ślub: 24.05.2014   | 
|     | 
|  2014-03-18, 17:24 | #163 | 
| Rozeznanie | 

aaaa... no nie da się nie dałam rady dokładnie nadrobić ponad 40 stron  gratuluję zamówionych sukni , obrączek i innych załatwionych spraw witam wszystkie nowe PMki   wychodzi na to,że jestem inna - podczas zaręczyn miała na sobie sukienkę - może nie jakąś super elegancką ale zawsze coś :P byłam w sukience tylko dlatego,że TŻ oświadczył mi się w dniu moich 22 urodzin , nie robiłam jakiejś super imprezy tylko moja mama, siostra i MY. Dzwonek do drzwi , otwieram a ten klęczy z pierścionkiem (dodam,że był w koszuli z krótkim rękawem na dworze a urodziny mam w grudniu  ) | 
|     | 
|  2014-03-18, 17:25 | #164 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-05 
				 | 

ysia, w ciemniejszych jesteś bardziej wyrazista  docik10, ładny makijaż, lubię fiolet  Mi ten z wibo troszkę pomógł na wzrost rzęs, szybko wysechł :/ milka777, witaj  alucior, podejrzewam, że chce mu zrobić przyjemność  Moim zdaniem przesadza, pytała Go o pozwolenie czy może mi świadkować | 
|     | 
|  2014-03-18, 17:33 | #165 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: stąd 
				 | 

Cytat: 
  Śliczny makijaż i jakie masz piękne rzęsy  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Zostały nam 2 zaproszenia. Nastrój u nas nieciekawy. Dowiedzieliśmy się o chorobie bliskich nam osób (nowotwory, operacje). Jesteśmy przygotowani na wszystko. W najczarniejszym scenariuszu zamiast 100 osób, będzie 50... Niestety tak się niefortunnie złożyło, że te problemy zdrowotne pojawiły się u kilku osób z mojej strony i strony TŻ  81 ddś | ||||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2014-03-18, 17:33 | #166 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-06 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 positive rebel a dla mnie trzecia!   
				__________________ 27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 | ||
|     | 
|  2014-03-18, 17:34 | #167 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2011-03 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

milka777, witaj   zakrecona_kropka, moja polonistyczna dusza cierpi czytając tego maila  Ale jako że z Czech, to są trochę usprawiedliwieni, ale chyba na interpunkcji, spacjach i dużych literach się znają  Cytat: 
  Ja uniform zaręczynowy miałam ładny  Bo i zaręczyny były klasyczne, oświadczyny na rynku, a potem do restauracji  Miałam na sobie płaszczyk i kozaki do kolan na obcasie, a pod spodem czarne jeansy i czarną bluzkę z koronkową górą   | |
|     | 
|  2014-03-18, 17:36 | #168 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-09 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
  Znajomi powiedzieli, że drogo. Podobno osoby po szkole muzycznej biorą 100-150 zł. Ale u Nas trudno kogoś takiego znaleźć, bo nigdzie w pobliżu nie ma takich szkół. Sama już nie wiem. 
				__________________ durna miłości, gdzie chcesz nocą iść?  | ||
|     | 
|  2014-03-18, 17:36 | #169 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  ale to może dlatego, ze ja sie na co dzień dość mocno maluje  Cytat: 
  Pojechalismy do Wrocławia miesiąc po rozpoczęciu związku. Wcześniej czytałam troche w internecie i właśnie natknęłam się na ten most z kłódkami  legenda również mówi, ze jak się przejdzie ten most trzymając się za rękę bedzie się razem forever  i ja tak TŻta kurczowo trzymałam i modliłam się, zeby tylko mu sie nie zachcialo sięgnąc po fajke  ale nie siegnął, trzymaliśmy sie za ręke cały czas no i jak widać dalej jesteśmy razem  powiedzialam mu o tym dopiero po kilku latach  A co do oświadczyn jak ktoś nie wie jak caly dzień byłam odpieprzona ma maksa, super ciuch, pelny make-up itp  byliśmy w naszej restauracji gdzie chodzimy na specjalnie okazje tylko, więc byłam pewna, ze to tam sie stanie  Przyjechaliśmy do domu bez pierscionka na palcu, ja wkurzona szybko zmylam tapete, wskoczyłam w piżamke i wtedy mi się oświadczył   | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2014-03-18, 17:38 | #170 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-09 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

To się ciesz !  Podobno po ciąży czasem się powiększa rozmiar, więc jest szansa, że wrócisz do swojego starego  Ciekawe tylko jakie ja wtedy będę buty kupować, męskie  A co do stroju zaręczynowego, podobnie jak większość - dresy, spocona, brudna, głodna - czytaj niemożliwie wściekła. Po ponad 5 godzinach wspinania się na szczyt, w upale, padł na kolana   
				__________________ durna miłości, gdzie chcesz nocą iść?  Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2014-03-18 o 17:39 | 
|     | 
|  2014-03-18, 17:42 | #171 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  zycze dużo zdrowia dla całej rodziny     | |
|     | 
|  2014-03-18, 17:43 | #172 | 
| Raczkowanie | 

Anesthesia mnie też chyba nogi zmalały bo zawsze miałam 39 a teraz 38   pysia1987 hehe fajna historia jak tam kiedyś znowu będę to na pewno mi się przypomni i też będę ściskać rękę TŻ-a przez cały most  a może kłódkę tam zawiesimy  w końcu w Krakowie i w Pradze już wiszą więc w końcu przyjdzie czas na Wrocek  magdalenka_w_86 współczuje   
				__________________ 13.09.2014   Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-03-18 o 17:44 | 
|     | 
|  2014-03-18, 17:52 | #173 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-11 Lokalizacja: nad morzem 
				 | 

tak, umówiłam się wstepnie u najbardziej znanej makijazystki u mnie w mieście, ale chyba to odwołam, bo ona jest na urlopie w czasie mojego wesela i malowałaby mnie jej koleżanka   instruktorka z siłowni mi jeszcze jedną babeczkę poleciła, poszukam jej w necie i polezę się zapytać 
				__________________ "Szczęście można znaleźć nawet w najciemniejszych czasach, trzeba tylko pamiętać, aby zapalić światło." | 
|     | 
|  2014-03-18, 17:54 | #174 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2014-02 
				 | 

Cytat: 
  Może macie kogoś wśród gości, kto na niej gra i chciałby Wam zrobić taki prezent? Brzmiałoby to mniej więcej tak (jest tylko fragment dostępny): http://tabs.ultimate-guitar.com/h/hu...guitar_pro.htm Swoją drogą my bierzemy ten utwór, też rockowy, ale w ładnym przełożeniu: http://www.youtube.com/watch?v=TeFDIwxCq5g . Też chcę tango, ale raczej połączone z walcem (na zmianę), bo raczej nie zdażymy na tyle opanować tanga, żeby przez cały czas tańczyć w tym stylu i się nie powtarzać  Cytat: 
 Co do zaręczyn - ja miałam w Dark Restaurant, także najpierw usłyszałam w ciemności kelnerkę jak mówi: "Oh! Gratuluję!" (mają tam noktowizory na oczy) a na moją zdziwioną minę się zmitygowała: "Ojej, bo Pani jeszcze nic nie wie...". Pierścionek zobaczyłam dopiero jak grzecznie zjadłam przystawkę, obiad i do tego wypiłam soczek :P | ||
|     | 
|  2014-03-18, 17:55 | #175 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Over the rainbow :) 
				 | 

Cytat: 
  Mi też się stopa z 40 do 39 skurczyła  A w Deichmanie to w ogóle 38 mam  Mój strój zaręczynowy był normalny - nawet nie pamiętam co, ale wiedziałam, że jedziemy coś zjeść w mieście to pewnie wyglądałam po ludzku  Choć z racji tego, że zaręczyny pod cmentarzem, to powinnam mieć chociaż jakieś podarte rajstopy na sobie i czarną powłóczystą suknię... Ech, żebym wiedziała   
				__________________ | |
|     | 
|  2014-03-18, 17:58 | #176 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Oświadczyny... Czerwony Staw w drodze na Krzyżne, maj, zimno, śnieg z nieba, śnieg dookoła, straszny wiatr   Ja miałam na sobie spodnie do chodzenia po górach, buty górskie, polary, kurtkę, czapę zimową... i gila po pachy, tak zimno było... Szukałam chusteczek, wydmuchałam nos, a tu TŻ z pierścionkiem  I za chwilę zadzwonił jego kolega a on podzielił się wiadomością "zaręczyłem się!"   
				__________________ Teraz nie czas myśleć o tym, czego nie masz.  Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. | 
|     | 
|  2014-03-18, 17:58 | #177 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: stąd 
				 | 

Ja mam wrażenie, że to rozmiarówka się zmieniła   Całe życie miałam 37 jak w mordę strzelił, a teraz mam 36   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2014-03-18, 18:01 | #178 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Mi się nic nie zmieniło, jak miałam 40 tak mam 40    | 
|     | 
|  2014-03-18, 18:04 | #179 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-09 
				 | 

Elrosa - zazdroszczę zaangażowania TŻ   Przyjaciółką się nie przejmuj - najważniejsze jest to, że Tobie się podoba i że Ty jesteś zadowolona. To Twój dzień  mikonada - nieciekawie z tą ceną  Romantyzm jak się patrzy  myślę, że dopiero jak Ci powiedział, przemyślał, że jednak niepotrzebnie. Mój też czasem coś powie zanim pomyśli  Taki chyba ich urok  Opiumalfa - rozwaliłaś mnie tym glutem  , ale miejsce mieliście cudne - osobiście uwielbiam góry  docik10 - obłędny makijaż  cude - kiepska ta sytuacja z siostrą... ale ułoży się zobaczysz  KaMilka4891 - naprawdę jest tak źle? mówiłaś makijażystce, że jesteś niezadowolona z efektu? magdalenka_w_86  nie myśl o najczarniejszym scenariuszu. Bądź dobrej myśli, że wszystko się ułoży  Zdrowia dla rodzinki! Co do skrzypka to rzeczywiście u Was drogo. U mnie będzie grała dziewczyna po szkole muzycznej i chce coś koło 100 zł (chyba 80, ale nie jestem pewna). Warto jeszcze szukać  Ja na zaręczynach też nie byłam super ubrana. Miałam potargane od wiatru włosy i wyciągnięty sweter. A pod spodem kostium kąpielowy  Budowaliśmy zamki z piasku i jak kopałam to wykopałam pierścionek w pudełeczku z piachu  Wtedy TŻ się oświadczył  później powiedział, że miał specjalną przemowę, ale niestety odjęło mu mowę z przejęcia i spytał tylko czy zostanę jego żoną   | 
|     | 
|  2014-03-18, 18:10 | #180 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: ZAGRANICO 
				 | 

Melduje sie   Niezbyt dobre wiesci do mnie dzisiak dotarly. Moja serdwczna kolezanka, wraz z mezem, moze nie beda mogli przyjechac na nasz slub. Zarezerwowali juz loty, ale maz kolezanki dowiedzial sie, ze w dzien naszego slubu zaczyna kurs przygotowujacy do wstapienia do anglikanskiego seminarium. Do maja nie beda wiedziec, czy odpuszcza mu ten 1 dzien  Poza tym tato kolezanki jest ciezko chory i nie wiadomo, w jakim stanie bedzie w lipcu... 
				__________________ Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją!  PRZYNAJMNIEJ  ≠ BYNAJMNIEJ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

Zaręczyny 11.10.2013
 Zaręczyny 11.10.2013 

jak to, nie na mój widok będzie płakać? (żartuje
 jak to, nie na mój widok będzie płakać? (żartuje