![]() |
#3631 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pola zasnęła kilka minut przed 19, już pod koniec kąpieli był ryk (niespotykane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie miałam pytać, czy Cię na granicy zatrzymali, czy co :nnoniewiem: opowiadaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Zadomowienie
|
Marsi ALE SUPER, GRATULACJE!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3634 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Zakorzenienie
|
Marsi, my wiemy pierwsze???
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
wariatki moje
![]() cała się trzęse z przejęcia kurde no czułam że się uda, myślałam,że dziś @przyjdzie i zastanawiałam się czemu te mdlości co mnie męczą od kilku dni nie przechodzą ![]() to teraz wymyślcie jak powiadomić TZ, na razie poprosiłam przez telefon żeby kupił butelkę wina powiem żeby sobie nalał sobnie dwa i wypił zdrowie moje i fasolki ![]() a no i standardowo przechodzi mnie fala radości i wielkiego strachu..... ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- tak,Wy i dziewczyny z wątku o staraniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Wtajemniczenie
|
marsi!!!!!!!!! Gratulacje!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nawijo ten wózek genialnie się składa! a na odparzenie Tanno Hermal ![]() ezzo dziękuję za opinie ![]() nancy u nas jest to samo. gdzie Hania nie wejdzie to syf zostawia ![]()
#3638 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Wtajemniczenie
|
hje u nas się sprawdził
![]()
#3640 |
Wtajemniczenie
|
jak ja włączyłam kompa, to tu nikogo ni ma
![]() czy pozostaje mi rzec dobranoc ? ![]()
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 | |
Zakorzenienie
|
Nic nowego nie jadl.
Pije malo, ale to stala tendencja. Zwykle 100ml dziennie, jak wypije 150ml to cos niespotykanego. Kuba juz spi. Ostatnio tak ladnie zasypia kolo 20. Skonczylo sie wariowanie do 23. Az sie boje, zeby nie zapeszyc... jeszcze przed snem zaliczyl kupke i kolejne wrzaski ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
![]() Widze, ze u Was tez lepiej ze spaniem ![]() ![]() boj sie boga, o tej godzinie? ![]() zdziadziałaś czy co? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem o co cho, ale u mnie wyświetlają się tylko dwie osoby ![]() a tak przy okazji, to powiem Wam, że kupiłam lidlowe pampy i są całkiem okej ![]()
![]() |
#3644 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko 3
![]() ![]() No właśnie słyszałam, że tużursy nawet dobre są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |
Wtajemniczenie
|
pewnie, że zdziadziałam. Jak stare kalesony ![]() ![]() ps. miałam dzisiaj rosół i myślałam o Tobie i Twoim teściu, bo dość późno jadłam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
u nas np. dady odparzały, a te się całkiem fajnie sprawdzają- już prawie całą pake zużył Julas. No i cena nie taka kosmiczna jak Pampers ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 |
Zakorzenienie
|
marsi gratulki!! Jaka wspaniala wiadomosc!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yyy.. właśnie dzisiaj było gorzej ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nawijko - oby ta masc (?) pomogla! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() chyba tez jestem w ciazy bo jak o Was (o WAS!!!!!!) pomysle to mi sie ryczec chce ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale jakbys byla w P. kiedys to daj znac ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() my mamy 7 ale kolejne w drodze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie wyszlo z ta praca Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
radze zrobic to przeswietlenie, moze cos uciska cos innego np i Cie boli... lepiej sprawdzic ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko kurde, nie wiem, czy ryzykować, bo Pola wakacyjnej zmianie pampersów (z dad na bd) miała odparzenie masakrę i nie mam pewności, że te też nie odparzą. No a jednak oryginalne pampy nam się sprawdzają... tylko właśnie ta cena ![]() Choć z kartą mamy w rossie za 43 zł - ponad 50 sztuk, więc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Rozeznanie
|
Marsi - gratulacje!!!!!
![]() ![]() ![]() Aż się wzruszyłam! Kochane, nie nadrabiam, bo mam bardzo dużo pracy, muszę jeszcze dziś przygotować się do jutrzejszego spotkania. Buziaki dla Was i dzieciaczków! |
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() cudowna wiadomość ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Wam, ze jak Amelka przeszla na dady to miala lekko dupinke czerwona, pomógł sudocrem, czasem sie zdarza też ze ma lekko czerwoną (ok 3 razy) ale no kurna.. u mnie ostatnio w ogóle nie ma promocji na pampersy.........a teraz juz nie bede kombinować, zostane przy dadach. A i chusteczki tutti poszly w ruch;p nawet jestem zadowolona.; Kurcze Marsii, ciagle mysle o Tobie ![]() ![]() ![]() ![]() A byłam dzis u tego dentysty, niby mam zęby wyleczone, ale no musze wymienic..5 wypełnień;o bo juz nie bardzo to wygląda estetycznie. Czyli 7stówek aaa chlip chlippppppppppppp
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-03-18 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() e, kolezanko! nieladnie to tak!!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nadrobilam ![]() moge sie dalej podniecac njusem od Marsi ![]() w sekrecie powiem ze zazdroszcze ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zakorzenienie
|
![]() Marsi ogromne gratulacje! Jak się czujesz? ![]() Nawijko mam nadzieję że szybko przejdzie odparzenie,u nas sprawdziła się mąka ziemniaczana i częste zmiany pampersa,więc nie potrafię Ci pomoc ![]() Michael ![]() Bokeh opowiadaj jak było? Black gratuluje pracy TZ! Strasznie się cieszę ze zaczęło się układać. Cała witaj z powrotem ![]() Meduza czemu myślisz że się nie nadajesz? Kochana pomyśl że możesz uratować komuś życie. Jeśli ja odebrałabym telefon z DKMS i doszłoby do oddania szpiku to czułabym się maksymalnie spełniona życiowo. Każde badania dawcy dają nadzieję chorym ![]() Nancy Blanka też roznosi zabawki po całym mieszkaniu,ale jak powiem że Sprzątamy,to mi pomaga ![]() Hope ale młodziutka jesteś ![]() Neti dużo Zdrówka dla Antonia! Deli jak po wizycie u dentysty? Sylwietta dobrze że już jesteś ![]() Yellow jak się czujesz? Hje przepraszam że to powiem,ale Twoja rodzina rozkłada mnie na łopatki. Ja wiem,że nie uchronimy dzieci przed solą i słodyczami tego świata ale póki mamy coś do powiedzenia to chyba możemy zabronić? Staraj się być bardziej stanowcza. Trzymam mocno kciuki za szybką wyprowadzke ![]() Blanus miała dzisiaj jedną drzemkę od 9 do 10. Zasnela pięknie o 19. Mała ma nowa zabawę-jak tylko położe się na podłodze to atakuje mnie buziakami i przytulasami ![]() Ona jest taka rozumna ![]() 1. Blanus chodź schowamy piżamę do łóżeczka-dziecko bierze piżamkę i wynosi. 2. Blanka jedziemy do żłobka-Mała bierze buciki,karteczkę i gotowa do wyjścia. 3. Blanka mama musi wysuszyć włosy-Mała otwiera szufladę i wyjmuje Suszarkę ![]() 4. Zawsze jak wracamy do domu to wkładam Ją do fotelika do karmienia w nakładam sobie obiad. Dzisiaj usiadłam z Nią do zabawy a ona mnie ciągnie za rękę do Fotelika i krzyczy "am am " 5. TZ jak wraca do domu to bierze Mała na ręce i idzie się przebierać w domowe ubrania. Dzisiaj poszedł najpierw się napić a Blanka krzyczy na Niego z sypialni ze powinien się przebrać ![]() Poza tym to dzisiaj panie w żłobku powiedziały że Blanka dużo je. Tzn nie mówiły tego ze złością czy coś,tylko tak pozytywnie że ma ogromny apetyt. Powiedzcie mi kiedy powinnam się zacząć martwić nadmiernym apetytem małej? Dodam że Blanka je zdrowo,żadnych słodyczy,cukru czy soli. Ale się rozpisałam-przepraszam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Zakorzenienie
|
TZ oszołomiony
![]() ![]() ja pierdziu ciekawe jak to będzie, mam nadzieję,ze ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Zakorzenienie
|
Omojboze marsiiiiiiiiii cos cudownego, jejkus, niech fasoleczka rosnie zdrowo, jejku, takie ciary mam wszedzie i lzy mi leca gratuluje kochana!!!!!!!!! Chcialam smsa wyslac a mam nowy telefon i nie mam Twojego numeru
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3658 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiecie, ze w ostatnio niedziele drugie danie bylo o 11:10? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla nas też oryginalne najlepsze, ale ostatnio tż patrzył w którymś samie i były po ponad 50 zl, więc mowie, żeby wziął na spróbowanie te lidlowe. Na noc i tak zakładam pampersa org, a te lidlowe w dzien, chociaż czasem przemieszam z oryginalem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Zakorzenienie
|
a mi kompletnie chińszczyzna nie przeszkadza chodzi mi o to jak traktują ludzi w pracy i jakie praktyki stosują
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.