problem z chlopakiem . - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-03-19, 00:21   #1
ptysia_ptys
Przyczajenie

Cool

problem z chlopakiem .

hej
ogolnie to mam maly problem z moim chlopakiem . jestem z nim juz ponad pol roku i bardzo go kocham .
moj chlopak nie jest polakiem .. pochodzi z Armenii i jest bardzo wrazliwy co w nim uwielbiam . na poczatku zwiazku jak to na poczatku bylo cudownie ale potem zaczely sie problemy .. zaczelismy sie klocic a zdania do dzisiaj sa podzielone . on od dluzszego czasu nie pisze mi juz ze mnie kocha i nie mowi nic o swoich uczuciach co bardzo mnie martwi . od dwoch tygodni tez pisze ze swoja " kolezanka" . nie przeszkadzaloby mi to gdyby nie chowal przede mna telefonu i gdybym nie znalazla jego zdec z zeszlych wakacji gdzie bardzo dobrze sie razem bawili a ta "kolezanka" siedziala mu na kolanach . chcialabym znac Wasze zdanie na ten temat .. co o tym sadzicie ?
ptysia_ptys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-19, 10:22   #2
Kocica84
Raczkowanie

Dot.: problem z chlopakiem .

Cytat:
Napisane przez ptysia_ptys Pokaż wiadomość
hej
ogolnie to mam maly problem z moim chlopakiem . jestem z nim juz ponad pol roku i bardzo go kocham .
moj chlopak nie jest polakiem .. pochodzi z Armenii i jest bardzo wrazliwy co w nim uwielbiam . na poczatku zwiazku jak to na poczatku bylo cudownie ale potem zaczely sie problemy .. zaczelismy sie klocic a zdania do dzisiaj sa podzielone . on od dluzszego czasu nie pisze mi juz ze mnie kocha i nie mowi nic o swoich uczuciach co bardzo mnie martwi . od dwoch tygodni tez pisze ze swoja " kolezanka" . nie przeszkadzaloby mi to gdyby nie chowal przede mna telefonu i gdybym nie znalazla jego zdec z zeszlych wakacji gdzie bardzo dobrze sie razem bawili a ta "kolezanka" siedziala mu na kolanach . chcialabym znac Wasze zdanie na ten temat .. co o tym sadzicie ?
Hej może ten etap zauroczenia zakochania juz wam troche minął i zaczęły sie schodyPrzyznam że chowanie telefonu przed tobą jest troche podejrzane jakby miał coś do ukrycia i dziwne jest że tak nagle zaczął sie interesować swoją "koleżanką". Ja bym ci radziła z nim pogadać musisz wiedzieć na czym stoisz jeżeli chodzi o wasz związek czy traktuje to na poważnie i nic sie nie zmieniło mimo waszych kłótni czy dał se spokój i nawet nie raczył cie poinformować o tym ważnym fakcie Ważne byście jak sie kłócicie o coś starali sie znaleźć jakieś wspólne rozwiązanie to co on robi to nie rozwiązanie ale ucieczka od problemów
Kocica84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-19, 10:23   #3
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

ja bym go olała bo na bank coś jest nie tak...
MascarpOOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-19, 10:46   #4
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Myślę, że facet jest bardziej zainteresowany "koleżanką", niż Tobą... Cóż możesz zrobić? Olać pana, zanim on Ciebie ostatecznie oleje.
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-19, 17:19   #5
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Dokładnie !
Stary 2014-03-19, 18:52   #6
Clemence
Zakorzenienie

Sorry,ale mialam podobna sytuacje i niestety powiem szczerze- FACET DĄŻY DO ZAKOŃCZENIA ZWIĄZKU Z TOBĄ.
U mnie związek właśnie na tym się zakonczyl ,gdzie z tą lubą wylądował w związku..
Jak chowa= to coś ukrywa i mydli oczy,że to tylko ZNAJOMA.

Ja bym zwiała..

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-20, 10:01   #7
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Cytat:
hej
No niestety, to są zazwyczaj objawy tego, że facetowi przestaje zależeć. Jeśli do tego coś kombinuje, chowa telefon, rozmawia z inną za Twoimi plecami to rzeczywiście są powody, aby nie ufać. Zwłaszcza, że wcześniej mieli się ku sobie. Może przygotowuje sobie grunt pod nowy związek, a z Tobą nie zrywa jeszcze, bo w razie czego nie chce zostać potem na lodzie? Ale wy jesteście w związku na odległość?
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-22, 08:28   #8
ptysia_ptys
Przyczajenie

[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;45671639]No niestety, to są zazwyczaj objawy tego, że facetowi przestaje zależeć. Jeśli do tego coś kombinuje, chowa telefon, rozmawia z inną za Twoimi plecami to rzeczywiście są powody, aby nie ufać. Zwłaszcza, że wcześniej mieli się ku sobie. Może przygotowuje sobie grunt pod nowy związek, a z Tobą nie zrywa jeszcze, bo w razie czego nie chce zostać potem na lodzie? Ale wy jesteście w związku na odległość?[/QUOTE]

niee . jestesmy w normalnym zwiazku . w zasadzie to troche nam sie teraz pokomplikowalo .. zaproponowal abysmy oficjalnie byli w zwiazku ale sami dla siebie zachowywali sie jak przyjaciele . ponadto nie chcial zrezygnowac z calowania sie .. trzymania za rece no i wiecie z czego jeszcze
nie rozumiem tej postawy bo przeciez chcial "przyjazni" .. wiem to wszystko jest jakies dziwne .no ale coz
Stary 2014-03-22, 17:41   #9
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

wiesz nie poczuj się urażona ale dla niego to chyba otwarty związek i luźny seks...
Stary 2014-03-23, 09:26   #10
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Cytat:
niee . jestesmy w normalnym zwiazku . w zasadzie to troche nam sie teraz pokomplikowalo .. zaproponowal abysmy oficjalnie byli w zwiazku ale sami dla siebie zachowywali sie jak przyjaciele . ponadto nie chcial zrezygnowac z calowania sie .. trzymania za rece no i wiecie z czego jeszcze
nie rozumiem tej postawy bo przeciez chcial "przyjazni" .. wiem to wszystko jest jakies dziwne .no ale coz
I to jest dla Ciebie "normalny związek"? Jak facet chce żeby oficjalnie nazywało się to jak nazywa, ale nie chce się angażować emocjonalnie? Przyjaźń, seriously? Jeśli jemu odpowiada przyjaźń a Ty chcesz miłości i zaangażowania, to taką drogą daleko razem nie zajedziecie.

Ustalcie razem co z tego ma być, jeśli wasze priorytety się mijają, to chyba czas to zakończyć, żeby potem dłużej nie cierpieć.
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-23, 14:09   #11
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Trochę inaczej rozumiem NORMALNOŚĆ W ZWIĄZKU... Ten układ bardziej przypomina mi FF... Ciekawa jestem, czy lub chciałby dalej się PRZYJAZNIĆ, gdybyś nie pozwalała w ogóle na tzw. przyjemności cielesne... Teraz bzykanko owszem, ale nie masz prawa się wkurzać, jeśli on będzie się w podobny sposób PRZYJAŹNIŁ z inną lub innymi dziewczynami. Ewentualnie czeka, co przyniesie nowa znajomość...

Wysłane z mojego cudownego komórczaka

Edytowane przez limonka1983
Czas edycji: 2014-03-23 o 14:12
Stary 2014-03-23, 14:49   #12
alabia
Raczkowanie

''niee . jestesmy w normalnym zwiazku . w zasadzie to troche nam sie teraz pokomplikowalo .. zaproponowal abysmy oficjalnie byli w zwiazku ale sami dla siebie zachowywali sie jak przyjaciele . ponadto nie chcial zrezygnowac z calowania sie .. trzymania za rece no i wiecie z czego jeszcze
nie rozumiem tej postawy bo przeciez chcial "przyjazni" .. wiem to wszystko jest jakies dziwne .no ale coz''

to co mogę doradzić: nie zgadzaj się na taki układ! jeśli nawet chce abyście na jakiś czas byli tylko przyjaciółmi, to niech faktycznie będzie to tylko przyjaźń, a nie całowanie i seks! tak to dla niego najlepiej... brak zobowiązań, ale zbliżenia -tak....

ale nie podoba mi się jego zachowanie. moim zdaniem postępuje niewporządku. przykro mi to stwierdzać, ale on chyba kręci z tą swoja koleżanką. ale pewnie przed nią chce udawać, że nie ma nikogo. moim zdaniem powinnaś porozmawiać z nim stanowczo i postawić sprawę jasno.

powodzenia!
alabia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-23, 14:55   #13
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez alabia Pokaż wiadomość
przykro mi to stwierdzać, ale on chyba kręci z tą swoja koleżanką. ale pewnie przed nią chce udawać, że nie ma nikogo. moim zdaniem powinnaś porozmawiać z nim stanowczo i postawić sprawę jasno.

powodzenia!
Uważam tak samo. Zresztą chyba ciężko spotkać faceta, który powie: TAK, KOMBINUJĘ Z X NA BOKU. JEDNAK NIE MAM CHWILOWO NIKOGO DO ŁÓŻKA, WIĘC WYBRAŁEM CIEBIE DO TEGO CELU Takie rzeczy raczej się nie zdarzają...

Czas edycji: 2014-03-23 o 14:58
Stary 2014-03-23, 19:36   #14
ptysia_ptys
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Uważam tak samo. Zresztą chyba ciężko spotkać faceta, który powie: TAK, KOMBINUJĘ Z X NA BOKU. JEDNAK NIE MAM CHWILOWO NIKOGO DO ŁÓŻKA, WIĘC WYBRAŁEM CIEBIE DO TEGO CELU Takie rzeczy raczej się nie zdarzają...

Wiecie co ? macie calkowita racje !! wydawalo mi sie to normalne bo on caly czas mnie o tym przekonywal . Ale wczoraj postawilam przed nim sprawe jasno . I nie uwierzycie czego sie dowiedzialam . okazalo sie ze on tak po prostu mnie wykorzystywal .. spal ze mna a z tamta sie umawial .. chodzil na romantyczne randki i kupowal prezenciki . Ta kobieta zostala oszukana tak samo jak ja .. zlaczylysmy sily i planujemy do niego taka mala 'zemste ' . chcemy aby poczul sie tak jak my gdy sie o tym dowiedzialysmy . zwykly cham
Stary 2014-03-23, 20:42   #15
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

hah byłam kiedyś w podobnej sytuacji, nie dość, że pod koniec związku typ miał już inną to jeszcze nagadał bzdur (a to było w 1 kl gimnazjum), że uprawiał ze mną seks bez zobowiązań a to ja wkręciłam sobie, że jestem jego dziewczyną...(dodam, że oczywiście nie uprawiałam seksu w czasie chodzenia do gimnazjum ... ) niestety miał pecha, że jego aktualna dziewczyna przejrzała mu tel i zobaczyła, że pisał do mnie kochanie w takim i w takim czasie, że czemu nie chcę z nim być i wgl... a to było jak oni już byli razem miesiąc albo dwa... oraz jak mi groził, że jeżeli będę się wpie****** w jego obecny związek to zaczeka na mnie pod szkołą itp. za te akcje odwrócili się od niego wszyscy nawet jego najlepszy przyjaciel z którym znał się dosłownie od urodzenia także wiesz jeżeli mogę coś doradzić nie masz co się mścić ja wierzę , w powiedzenie " wszystko to co robisz do Ciebie wraca" i on prędzej czy później za to zapłaci. zresztą jak można zemścić się na człowieku bez uczuć? on nie kocha ani Ciebie ani jej cokolwiek nie zrobicie będzie miał to głęboko w poważaniu...
Stary 2014-03-24, 08:16   #16
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Ta historia pokazuje, że czasem jednak warto "posłuchać" opinii osób postronnych. Mój eks odstawiał mi podobne numery, tylko ja nie dawałam sobie przegadać przez 10 lat Bardzo Ci współczuję, bo wiem jak się teraz czujesz... Tamta dziewczyna uwierzyła Ci od razu? Może też coś jej nie grało...

Czas edycji: 2014-03-24 o 11:29
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości