|
|
#2311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV
Cytat:
dla nas tutaj Melissy to nic nowego, ale większość ludzi nie widziała na oczy butow z gumy a o cenie lepiej nie wspominać![]() A tak a propos banków, to mam na nie uczulenie ostatnio i obiecałąm sobie, że jak tylko będę mogła to likwiduję jakiekolwiek konta posiadałam i chowam do słoików. W życiu bym nie pomyślała, że będę przchodzić przez to przez co przechodzę |
|
|
|
|
#2312 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Book Positive It was legen ... wait for it ... married! Legenmarried! ![]() "Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
|
|||||
|
|
|
#2313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem przez co przechodzisz, ale ja też jestem cięta na kilka banków. Na sprzedaż wszystkich O braku wiedzy pracowników oddziałów nie wspomnę. Cytat:
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka inspiracji
Tym razem serca ![]() I moja tapeta obecnie w pracy - kulki
|
#2315 | |
|
Wtajemniczenie
|
A z dobrych wiadomości to wczoraj wysłali moje kokardy
straciłam na ich błędzie całe 4 zl![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
mogliby wznowić większość serc
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Mogliby bo ładniutkie są
|
#2317 | |
|
Rozeznanie
|
wracam do zycia
Cytat:
|
|
|
#2318 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2320 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Koleżanka strzeliła mi dziś w pracy focię to się chwalę, jak ubiorę szarą kiecę do pracy to też wrzucę
Edytowane przez malgoska_78 Czas edycji: 2014-03-21 o 21:03 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
BTW - Kochana, nie wszyscy mają plany, ja własnie wróciłam od moich ukochanych Bratanic, siedzę w szlafroku i piję herbatę malinową- oglądam jednym okiem Taniec z Gwiazdami (N. Siwiec znów jak kłoda) i odpisuje na wizażu :-DDD Też zmęczona po ciężkim tygdniu! A o wodę się na martw ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- [QUOTE=ladybird1122;456940 72]A z dobrych wiadomości to wczoraj wysłali moje kokardy straciłam na ich błędzie całe 4 zl [COLOR="Silver"]To super )) Pochwal się koniecznie
|
||
|
|
|
#2323 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ładnie Ci w niebieskim i do tego kulki :brawo:
Book Positive It was legen ... wait for it ... married! Legenmarried! ![]() "Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
|
||
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie z FB
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no coś Ty :-D Rozm 38 jest dla mnie idealny w ołówku, ale ta Pani wygląda MEGA ![]()
Edytowane przez malgoska_78 Czas edycji: 2014-03-21 o 21:14 |
|
|
|
|
#2326 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=malgoska_78;4569608 6]To ich pomyłka więc nie powinni robić z tego Halo! Moja Bratowa jakiś czas temu kupiła u nich właśnie Trippy miętowe i dopiero po tyg okazało się, ze oni jednak ich nie mają i oddali kasę ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
walne jakieś zbiorcze zdjęcie wszystkich butów, które ostatnio się przykleiły i pewnie się przerażę ile tego ale co tam kupno 10 par butów w porównaniu z bombą atomową (takie powiedzonko z czasów podstawówki |
||
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Czekamy na fotki
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Ladybird... ja potrafię wciągnąć 20 pierogów
))Czekam na fotki - przytargałam dziś z pracy 3 pary Meliss i jutro będę robić fotki mojej kolekcji, to też wrzucę
Edytowane przez malgoska_78 Czas edycji: 2014-03-21 o 21:34 |
|
|
|
#2329 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2330 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Tak uważam, już nie raz przegapiłam jakąś okazję i żałowałam...
Melissy trzeba kupowac jak jest promo, kod itp bo potem jak sie ich zachciwa to jakoś dziwnym trafem zawsze drogo :-( Mojej Przyjaciółki Mama zawsze mówi - cyt. Kup... i tak Cię kiedyś łopatą po d poklepią :-DDD |
|
|
|
#2333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w sumie przez neta kupuję głównie buty, a jeśli coś z ubrań to z inditexu, żebym mogła zrobić zwrot stacjonarnie. Teraz doszły te sukienki z asosa i chyba częściej będę tam kupować jak będą kody ![]() Cytat:
szkoda, że nie mam lidla blisko, bo często są fajne rzeczy...ale jak mam jechać i jeszcze nic nie zastać to mi się nie chce ![]() Cytat:
ja wiem, że jestem przez co niektóre obgadywana ze względu na moje zamiłowanie do butów, co gorsza DROGICH butów... to nic, że sama na nie pracuję. |
|||
|
|
|
#2334 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) wrzuciła w niej fotkę na wątku miłośniczek klasyki, po tym wszystkie zaczęłyśmy kupować bardzo ją lubię Kurcze, muszę serio tego lidla kiedyś odwiedzić ![]() Cytat:
Super, za tydzień pewnie będą u Ciebie ![]() mam nadzieję, że moje pary też dojdą ![]() Cytat:
Cytat:
Ja się chyba nigdy nie przekonam, żeby na co dzień nosić sukienki :/ Zapomniałam napisać, że wyszłam w lodach drugi raz - na gołą stopę o niebo lepiej, chociaż mogłyby być węższe polecam, zwłaszcza dziewczynom z szerszymi stopami ![]() weszłam sobie na instagram kahmelissa i jest fotka pudełek, w opisie: Depois de 5 meses de desapegos, de uma coleção de mais de 300 pares, me restaram apenas 50. Não costumo contar com bolsas da marca chaveiro e mini melissa. Em breve vídeo de todas essas lindas, agora tenho o que eu vá usar de verdade e que gosto. "Ser melisseira, não é ter 100/200 pares..." Ser melisseira, é gostar da marca, sentir-se bem ao adquirir um produto, olhinhos brilhando ao ver cada lançamento, perder 1min do dia olhando blog, sites, páginas para ver o que tem de novidades, é consegui sentir o cheirinho de chiclete sem ficar enjoada rsrs... Isso sim pra mim é ser melisseira wrzuciłam do translatora z ponad 300 par zostało jej 50, w ogóle kilka par sprzedaje, w tym spikes, wiśnie...na tablicy są chabrowe amazonista rozmiar 39
Edytowane przez Olcia Czas edycji: 2014-03-22 o 01:39 |
||||
|
|
|
#2335 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Założyłam wczoraj balerinki ultragirl i tak poobcierały mi kostki po kilku godzinach, że nie dało rady chodzić
|
|
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Olcia;45698308]
Olcia, dzięki bardzo. Zgadzam się, ze idealnie leży - tylko warunki trochę inne niż u Pani Modelki dlatego też klapki nie są powywijane.... no i chodzę w kieckach do pracy więc nie ma co za bardzo świecić dekoltem ![]() Fajnie, że lody lepiej się noszą. Do spodni możesz nosić bez antygwałtów :-D Tak, ta zazdrość i zawiść jest najgorsza w PL... ja też na wszystko w życiu sama pracuję i też mnie to wkurza ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
Qrcze |
|
|
|
|
#2337 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jestem gotowa kupić te kulki tutaj ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś jest wyjątkowo uparty w wystawianiu podrób, wydaje mi się, że już co najmniej raz allegro blokowało tę aukcję z żółtymi butami...
http://allegro.pl/vivienne-westwood-...079631947.html http://allegro.pl/vivienne-westwood-...079631961.html |
|
|
|
#2339 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no chyba, że piechotą idą![]() A co do sukienek, to nie uwierzę, że ktokolwiek w sukience będzie gorzej wyglądał niż w spodniach Tylko, podobnie jak spodnie, taką trzeba wybrać, żeby podkreślała walory, a nie jakieś tam niedociągnięcia![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() Do nonnon działa kod 2ND10 - odejmuje 10% tylko musisz mieć nowe konto bez wcześniejszych zamówiń
|
||
|
|
|
#2340 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wróciłam do domu i padłam spać od razu. Wykończył mnie ten tydzień. Piękneeeee Ja je chcę!Cytat:
Wrzucaj, chętnie popatrzę! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

mogliby wznowić większość serc