|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Retises, Lasting Performance, Dior, Gucci SZYBKA WYMIANA
Oddam:
Retises 0,25% krem przeciwzmarszczkowy - odlewka 1/3 kremu czyli 10ml - za coś fajnego Retises 0,25% krem przeciwzmarszczkowy 80%- za coś naprawdę ekstra. najchętniej dużo półproduktów z ZSK czy BU ew. dobre perfumy calutki Contratubex 20g żel Lasting Performance Max Factor 101 70% LRP, Effaclar K 80% Joanna, jedwab do włosów cały Cetaphil, Galderma emulsja micelarna70 % Dior Addict Moisturizing Perfumed Shower Gel 50 ml calutki Avon On Duty 24 h protection 50ml calutki, nowy Lirene mineralne serum ujędrniająco-łagodzące 200ml 90% Tusz INGLOT False Lash Effect 70% Gucci Flora Perfumed Body Lotion 100 ml 70% KORUND- mikrodermabrazja ZSK, calutki, mała saszetka Retises 0,25% krem przeciwzmarszczkowy 80% Garnier Czysta Skóra żel do twarzy odblokowujący pory 200ml prawie cały oraz 1)cały olej z krokosza 2)cały organiczny olej z pachnotki 3)cały alkohol cetylowy mała saszetka 4) cąły hydrolat z kwiatu lipy wszystko ZSK, 15ml W zamian za: jakieś półprodukty- hydrolaty, glinki, algi itd peelingi enzymatyczne wszelkie produkty naturalne, mile widziane Organique. Preferuję też BU, ZSK, e-naturalne itd tusze MaxFactor wszelkie inne, czekam na propozycje Edytowane przez olxon Czas edycji: 2014-04-05 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Retises, Lasting Performance, Dior, Gucci SZYBKA WYMIANA
hej
![]() Lasting Performance Max Factor 101 70% Dior Addict Moisturizing Perfumed Shower Gel 50 ml calutki
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Lasting Performance Max Factor 101, Contratubex, garnier i tusz
cos u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? zalezy mi głównie na retises, ale widzę też kilka innych rzeczy
U mnie min półprodukty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Szopenhaga retisesa wymienie tylko za mnóóóstwo półproduktów bo mnie sporo kosztował
![]() Chętnie bym brała twoje półprodukty z ZSK za coś innego u mnie. Jak będziesz coś chciała to mów. Nie jeżdzisz nigdy przypadkiem do Warszawy? ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Katarzyna, ImpudentDolly niestety nic :-/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Duużo oddam za:
Lasting Performance Max Factor 101 70% ![]() Lirene mineralne serum ujędrniająco-łagodzące 200ml 90% Gucci Flora Perfumed Body Lotion 100 ml 70% KORUND- mikrodermabrazja ZSK, calutki, mała saszetka Znajdź coś u mnie ![]()
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Lasting Performance Max Factor 101 70%
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Retises 0,25% krem przeciwzmarszczkowy
Odam bardzo wiele. Edytowane przez sensualistka Czas edycji: 2014-04-04 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
poszukaj czegoś u mnie za retises
nowe Missguided,Zara, Asos, river isl., kosmet. MAC, Chanel,NYX https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49195590 Kosmetyki naturalne Dushka, Chanel, MAC, Shiseido https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1215911 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
calutki Contratubex 20g żel
Retises 0,25% krem przeciwzmarszczkowy 80% Garnier Czysta Skóra żel do twarzy odblokowujący pory 200ml prawie cały Gucci Flora Perfumed Body Lotion 100 ml 70% LRP, Effaclar K 80% Joanna, jedwab do włosów cały Cetaphil, Galderma emulsja micelarna70 % Dior Addict Moisturizing Perfumed Shower Gel 50 ml calutki cos u mnie? oddam duuzo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za:
calutki Contratubex 20g żel Lasting Performance Max Factor 101 70% LRP, Effaclar K 80% oddam dużo ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Gucci Flora Perfumed Body Lotion 100 ml 70%
Dior Addict Moisturizing Perfumed Shower Gel 50 ml calutki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za Retises 0,25% krem przeciwzmarszczkowy 80%?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Żywieczdrój biorę twoją biochemię za to co tam chcesz. DEAL ?
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- orsztyna, niestety nie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Masz może coś jeszcze poza wątkiem?
U mnie sporo półproduktów, ale chętnie wymieniłabym za jakieś inne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Przypominam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Cześć, nie jestem z wawy, ale mam tam rodzinę, wiec ewentulanie przez moją kuzynkę mogłybyśmy się wymienić. Podałabyś jej ten podkład, przed świetami, ja bym się z nią widziała w czasie świąt i wtedy bym jej dała ten zmywacz.
Widze u Ciebie jeszcze kilka rzeczy: cetaphil, 1)cały olej z krokosza 2)cały organiczny olej z pachnotki 4) cąły hydrolat z kwiatu lipy ps. regulamin wymaga aby odpisywać w wątku na pw adresy
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2014-04-05 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
sensualistka, niestety nic u Cb nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
raczej nie podróżuje do Wawy, ale może Ty czasem witasz w Łodzi?
![]() Niedługo planuję zamówienie z ZSK, to może powiększę swój arsenał i wtedy więcej rzeczy Ci wpadnie w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Okiej, to Szopenhaga powiększaj arsenał
![]() Też mi się nie uśmiecha wysyłać :-/ A może kogoś z rodziny/znajomych wyślesz na wymianę, w końcu święta idą, ludzie podróżują...? Może ktoś będzie jechał przez Warszawę to wysiądzie z pociągu i się wymienimy i wsiądzie znowu...taki mi szalony pomysł do głowy wpadł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
jesteś nowa więc wprowadze Cie netykietę wizazu. przyjęło się że się odpowiada na czyjeś zapytania, zawsze można zapomnieć, ale kiedy ktoś Ci przypomina a Ty nadal nie odpowiadasz to już jest naprawde chamskie zachowanie
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
nic u Ciebie nie znalazłam jednak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.