Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-04, 09:12   #2911
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek - cz. 13

Napisałam się i mi skasowała się wiadomość na komórce ehh

Cześć dziewczyny!
Mam trochę zawirowań w życiu dlatego nie mam czasu ani chęci się udzielać... niedługo będziecie mnie odwiedzać w wariatkowie ale! postaram się by mnie gdzieś w środku pl usadowili, żebyście miały blisko

Dziś sterylka kotki i dodatkowy stres... jeszcze będzie ryk jak zobaczę jak ją usypiają i słania się na nogach
także bardzo lubię Państwową Szkołę Muzyczną, robi ze mną co chce

no więc co ja chciałam rzec... że, iż ponieważ...

moja córka do mnie 2 dni temu: "mami kupi dzidzi, wieś??" noo, gdyby to było takie łatwe... ona by chciała i jest za dziećmi... ehh znów się poryczałam

Voris! Gratuluję spadków jestem z Ciebie dumna!
Ja mam dalej dupę jak szafa 3-drzwiowa i bebol jak u ciężarnej poza tym nikt mnie nie lubi i nikt mnie nie kocha także nic tylko no to se pomarudziłam z rańca

DebraM nie peniaj maleńka! Może się zagnieżdża tak późno i jutro skoczy jak u Godi?? Nie martw się, ja nie przyjmuje do wiadomości nie-ciąży

a Makaroniara to gdzie? Pewnie ściemnia gdzieś indziej

Meire ależ Ci zazdroszczę tych idźcie i rozmnażajcie się jak kicajce

Jagatka mam nadzieję, że leżysz cycorami do góry i cieszysz się z mężuniem ciążą! A my się niepotrzebnie denerwujemy...

Wiecznie a Ty jak zawsze masz pod górkę... strasznie mi przykro nie myślałaś o inseminacji??

Lea! Trzymam kciuki za bliźniaki!

Godi 17 tydzień... przecież 2 dni temu co dopiero napszczyłaś na test!!!!!! jak to leci, masakra! A brzuszek masz przedni

idę się szykować, bo mnie czeka 3 randka w tym tygodniu z przyjaciółką także lecę się zrobić na cycek blancek

paaaaaaaaaa

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-04-04 o 09:14
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 09:47   #2912
agnieszkaK
Zadomowienie

a mi się jakoś dziś nic nie chce, nie cierpię mieć na południe do pracy.. bez sensu to jest

a co do god to ja się zgadzam dopiero testowałaś, a tu takie rzeczy!!! ależ ten czas leci..

a ja mam dziś jeszcze mniej tego plamienia, którego w ogóle to było mało, ale on jest jakiś dziwny, bo to, to raczej w śluzie, takim trochę się ciągnącym mam takie karmelowe, janobrązowe nitki zawsze plamienie tak,że całe to co wypływa jest inne koloru, no i oczywiście nie od 14dc.. najwcześniej miałam 21dc.
czy to może być to okołoowulacyjne?? tyle dni? w niedzielę było różowe.
w niedzielę i w poniedziałek wydobywała się też ze mnie reszta globulki na te pieprzone drożdzaki..tak się zastanawiałam, czy to może mieć z tym związek ??
pierwsze globulki jak wypływały były bielusieńkie, dopiero ta z nocy sobotniej i nocy niedzielnej.. kto wie..
może w poniedziałek się dowiem.. a może jakieś inne cholerstwo mi się zrobiło, ale przez tydzień to chyba nie? bo w ubiegły czwartek przecież mnie badał..
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 10:00   #2913
Lea_ny
Zakorzenienie

Hello.
Ja mam dzisiaj doła i o. Jeszcze do dentysty muszę iść na przeglad, bo cos mnie dziwnie cmiło w zębach... a co najgorsze, mam tam wszystkie plombowane, wiec boję sie, ze dentystka nic nie zobaczy bez zdjęcia No bo ciężko, żeby mi wszystkie rozwiercala, a ja nie jestem w stanie stwierdzić czy czulam to w 5., 6. czy 7.

Ide sie dzisiaj powiesić... moze jutro wrócę

Wysłane z mojego HTC Desire C przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-04-04, 10:05   #2914
jagodzia133
Zakorzenienie

Hej
Ja myślałam że będę nadrabiać z godzinę a tu tylko 2 strony. Ale to dobrze bo moje małe nie spi tylko się kręci więc trzeba z nią pogadać troszkę

A o Jagatce nic a nic nie słychać. Matko oby wszystko było dobrze
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 10:10   #2915
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Hello.
Ja mam dzisiaj doła i o. Jeszcze do dentysty muszę iść na przeglad, bo cos mnie dziwnie cmiło w zębach... a co najgorsze, mam tam wszystkie plombowane, wiec boję sie, ze dentystka nic nie zobaczy bez zdjęcia No bo ciężko, żeby mi wszystkie rozwiercala, a ja nie jestem w stanie stwierdzić czy czulam to w 5., 6. czy 7.

mam ten sam problem, czasem coś mnie boli w bliżej nie zidentyfikowanym zębie, byłam,ale nic nie widziała. właśnie mówiła mi o zdjęciu, jak ból się powtórzy, więc pewnie masz rację.

a co do złego dnia, to każda z nas je niestety ma.. znam ten ból. zbieram się do pracy, pa!
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 10:26   #2916
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Hello.
Ja mam dzisiaj doła i o. Jeszcze do dentysty muszę iść na przeglad, bo cos mnie dziwnie cmiło w zębach... a co najgorsze, mam tam wszystkie plombowane, wiec boję sie, ze dentystka nic nie zobaczy bez zdjęcia. No bo ciężko, żeby mi wszystkie rozwiercala, a ja nie jestem w stanie stwierdzić czy czulam to w 5., 6. czy 7.

a idź Ty . Nie smęć . Bo fasola musi mieć dobre warunki, a nie znerwicowaną matkę

a teraz masz na poprawę nastroju

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Napisałam się i mi skasowała się wiadomość na komórce ehh

Cześć dziewczyny!
Mam trochę zawirowań w życiu dlatego nie mam czasu ani chęci się udzielać... niedługo będziecie mnie odwiedzać w wariatkowie ale! postaram się by mnie gdzieś w środku pl usadowili, żebyście miały blisko

Dziś sterylka kotki i dodatkowy stres... jeszcze będzie ryk jak zobaczę jak ją usypiają i słania się na nogach
także bardzo lubię Państwową Szkołę Muzyczną, robi ze mną co chce

no więc co ja chciałam rzec... że, iż ponieważ...

moja córka do mnie 2 dni temu: "mami kupi dzidzi, wieś??" noo, gdyby to było takie łatwe... ona by chciała i jest za dziećmi... ehh znów się poryczałam

Voris! Gratuluję spadków jestem z Ciebie dumna!
Ja mam dalej dupę jak szafa 3-drzwiowa i bebol jak u ciężarnej poza tym nikt mnie nie lubi i nikt mnie nie kocha także nic tylko no to se pomarudziłam z rańca

DebraM nie peniaj maleńka! Może się zagnieżdża tak późno i jutro skoczy jak u Godi?? Nie martw się, ja nie przyjmuje do wiadomości nie-ciąży

a Makaroniara to gdzie? Pewnie ściemnia gdzieś indziej

Meire ależ Ci zazdroszczę tych idźcie i rozmnażajcie się jak kicajce

Jagatka mam nadzieję, że leżysz cycorami do góry i cieszysz się z mężuniem ciążą! A my się niepotrzebnie denerwujemy...

Wiecznie a Ty jak zawsze masz pod górkę... strasznie mi przykro nie myślałaś o inseminacji??

Lea! Trzymam kciuki za bliźniaki!

Godi 17 tydzień... przecież 2 dni temu co dopiero napszczyłaś na test!!!!!! jak to leci, masakra! A brzuszek masz przedni

idę się szykować, bo mnie czeka 3 randka w tym tygodniu z przyjaciółką także lecę się zrobić na cycek blancek

paaaaaaaaaa
leine, a nie PMS

na razie na inseminację to dla mnie chyba by za wcześnie było. Jest jeszcze masa dróg do przebycia zanim pewnie dotarłabym do IUI. Zobaczę co mi powie inny gin

Wróciłam . Dziękuję za kciuki . Wszystko się wchłonęło . Bierzemy clo i zaczynamy od nowa . Standardowo moje "coś" nadal jest , ale jest też już 1 pęcherzyk ok 11 mm . Mówiłam gin o moich poprzednich 7-dniowych plamieniach i znów zaczęła zastanawiać się nad zmianą leku (ale jak na razie w tym cyklu znów dołączymy luteinę) i dodała: "już niedużo tych stymulacji nam zostało" . Chyba chodziło o to że zwykle stymulację ma się 6-miesięcy,nie . Pytałam też o śluz, a raczej jego znikome ilości. Mówiła że żele to tylko dadzą poślizg i tyle. Kiedyś dawali estrogeny ale już od tego odchodzą bo niby efekty niezadowalające.

Poza tym podskoczyłam do przychodni i zażądałam skierowania do poradni endokrynologicznej na nfz i o dziwo obyło się bez gadania . Pytał mnie o ostatni wynik tsh. Więc wyciągnęłam swoją teczkę z badaniami (z racji że miałam przy sobie po wizycie u gin) i facet się zszokował że tyle mam tych karteczek . Spytał po co skoro młoda jestem to mu ładnie powiedziałam "że jak nie może się mieć dzieci to chodzi się po lekarzach i tyle "karteczek" się ma" i się zamknął

Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr
Czas edycji: 2014-04-04 o 10:39
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 10:28   #2917
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cześć krowy

Wiecznie

Debra niestety nie widzę Twojego wykresu ale coś za dużo tych spadków co ?

Leine jestem jestem moja Luba układaj tam układaj

Viora co za GRZIBY ci w głowie zaś ?

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-04, 10:36   #2918
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Hello.

Mam nadzieję, że dentysta coś poradzi i nie będzie boleć.
Ja idę do dentysty za tydzień i juz się boję.

A tak a ogóle to ciekawe jak CARMENKI ząb???

Agnieszka poczekaj co powie gin na wizycie bo sama nic pewnie nie wymyślisz.

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Wiecznie to dobrze, że ok po wizycie. Ja też mam już wielką teczkę z badaniami...

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 10:52   #2919
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
Cześć krowy
Debra niestety nie widzę Twojego wykresu ale coś za dużo tych spadków co ?
Oj no niby nie spada dużo, ale 3 dzień z rzędu jest coraz niższa. 37,24; 37,21; 37,19 i zamiast rosnąć to mi spada

Więc co zrobiłam... nasikałam na testa i jedna krecha Nie zaznaczę tego na wykresie, bo Tż nie może widzieć, że testowałam... Także jakby coś było to by było już widać ... Strasznie się rozczarowałam

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 10:55   #2920
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Oj no niby nie spada dużo, ale 3 dzień z rzędu jest coraz niższa. 37,24; 37,21; 37,19 i zamiast rosnąć to mi spada

Więc co zrobiłam... nasikałam na testa i jedna krecha Nie zaznaczę tego na wykresie, bo Tż nie może widzieć, że testowałam... Także jakby coś było to by było już widać ... Strasznie się rozczarowałam
na test to było zdecydowanie za wcześnie . Jeszcze jest szansa .Wykres nadal pięknie wygląda
Stary 2014-04-04, 11:01   #2921
manieczka1
Zakorzenienie

Hej
w końcu uporałam się z najgorszą robotą w pracy jeszcze mi papierkowa robota została, ale do świąt z palcem w zdążę

Widzę, że wieści od Jagatki nadal nie ma...

Debra, nie spada jakoś drastycznie, poczekaj na jutrzejszą, a z testem może po prostu za szybko

wiecznie no to dobrze, że u gina ok, a chodzisz nadal do tego samego? bo coś wspominałaś o zmianie. Mam nadzieję, że w końcu Wam się uda. i super, że tą tarczycę będziesz mogła na nfz zbadać

Lea_ny mnie coś ostatnio ósemka ostatnio ćmiła, też chyba będę musiała się wybrać do dentysty...
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 11:05   #2922
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Hej
w końcu uporałam się z najgorszą robotą w pracy jeszcze mi papierkowa robota została, ale do świąt z palcem w zdążę

Widzę, że wieści od Jagatki nadal nie ma...

Debra, nie spada jakoś drastycznie, poczekaj na jutrzejszą, a z testem może po prostu za szybko

wiecznie no to dobrze, że u gina ok, a chodzisz nadal do tego samego? bo coś wspominałaś o zmianie. Mam nadzieję, że w końcu Wam się uda. i super, że tą tarczycę będziesz mogła na nfz zbadać

Lea_ny mnie coś ostatnio ósemka ostatnio ćmiła, też chyba będę musiała się wybrać do dentysty...
mania, wybieram się do innego gina , bo chce usłyszeć jakąś inną opinię. Na razie u swojej obecnej zostaje. Zobacze jak bardzo spodoba mi się ten pan

Właśnie dzwoniłam po przychodniach endokrynologicznych i w 90% nie ma już miejsc na ten rok . Znalazłam 2 tylko, w których coś się znajdzie. W jednej na połowę czerwca a w drugiej na sierpień . Idę dzwonić na ten czerwiec
Stary 2014-04-04, 11:10   #2923
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
Właśnie dzwoniłam po przychodniach endokrynologicznych i w 90% nie ma już miejsc na ten rok . Znalazłam 2 tylko, w których coś się znajdzie. W jednej na połowę czerwca a w drugiej na sierpień . Idę dzwonić na ten czerwiec
ja jak w styczniu dzwoniłam to terminy były na listopad
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-04-04, 11:29   #2924
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Hello.
Ja mam dzisiaj doła i o.

Co jest kochanie?

wiecznie_pod_wiatr to dobrze ze wizyta się udala i jak zalatwila skierowanie tylko z NFZ to czekania dużo

Cytat:

Póki temp w gorze i @ nie ma to trzymam mocno kciuki

Wysłane z mojego X2 10.25 przy użyciu Tapatalka

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 11:34   #2925
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Co jest kochanie?

wiecznie_pod_wiatr to dobrze ze wizyta się udala i jak zalatwila skierowanie tylko z NFZ to czekania dużo

Póki temp w gorze i @ nie ma to trzymam mocno kciuki

udało mi się zapisać na ten koniec czerwca . Normalnie "tylko" 3 miesiące czekania -w sumie to i tak krótko
Stary 2014-04-04, 11:49   #2926
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:

Debra może za wcześnie na test jak mówią dziewczyny? Ja na tel więc potem zobaczę na laptopie.

A teraz wypada iść z Małym na spacer bo u nas pogoda cudna, potem zaśnie od razu i mamusia wreszcie poćwiczy choć ostatnio mi się nie chce a jeszcze dziś@. Wpadnę później może coś JAGATKA napisze.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 11:52   #2927
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam . Dziękuję za kciuki . Wszystko się wchłonęło . Bierzemy clo i zaczynamy od nowa . Standardowo moje "coś" nadal jest , ale jest też już 1 pęcherzyk ok 11 mm . Mówiłam gin o moich poprzednich 7-dniowych plamieniach i znów zaczęła zastanawiać się nad zmianą leku (ale jak na razie w tym cyklu znów dołączymy luteinę) i dodała: "już niedużo tych stymulacji nam zostało" . Chyba chodziło o to że zwykle stymulację ma się 6-miesięcy,nie . Pytałam też o śluz, a raczej jego znikome ilości. Mówiła że żele to tylko dadzą poślizg i tyle. Kiedyś dawali estrogeny ale już od tego odchodzą bo niby efekty niezadowalające.

Poza tym podskoczyłam do przychodni i zażądałam skierowania do poradni endokrynologicznej na nfz i o dziwo obyło się bez gadania . Pytał mnie o ostatni wynik tsh. Więc wyciągnęłam swoją teczkę z badaniami (z racji że miałam przy sobie po wizycie u gin) i facet się zszokował że tyle mam tych karteczek . Spytał po co skoro młoda jestem to mu ładnie powiedziałam "że jak nie może się mieć dzieci to chodzi się po lekarzach i tyle "karteczek" się ma" i się zamknął
że znowu macie zielone światło a za ten tekst jesteś miszcz
Cytat:

Kochana może to za wcześnie
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 11:56   #2928
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
udało mi się zapisać na ten koniec czerwca . Normalnie "tylko" 3 miesiące czekania -w sumie to i tak krótko
no jak na nfz to wręcz ekspresowo
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-04-04, 11:57   #2929
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

jagodzia, jak tam córeczka?

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
no jak na nfz to wręcz ekspresowo
może lekarz konował to i nikt tam nie chce chodzić
Stary 2014-04-04, 12:10   #2930
malinOla1
Wtajemniczenie

Wiecznie to szybko Ci się udalo, ja mialam prywatnie termin maj lub lipiec zależy który punkt ale babka przez tel dala się przekonać. W maju na ta wizytę co bym miala to 2tyg po operacji bede a Ty bylas kiedyś u endo?

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 12:19   #2931
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Wiecznie to szybko Ci się udalo, ja mialam prywatnie termin maj lub lipiec zależy który punkt ale babka przez tel dala się przekonać. W maju na ta wizytę co bym miala to 2tyg po operacji bede a Ty bylas kiedyś u endo?

chodzę od lutego zeszłego roku , ale prywatnie . Babsko i tak tylko mi recepty wypisuje i placę za tę "przyjemność" 100 zł. Więc po recepty mogę chodzić gdziekolwiek na nfz . Mam też nadzieję że wyłudzę skierowanie na usg tarczycy
Stary 2014-04-04, 12:24   #2932
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
chodzę od lutego zeszłego roku , ale prywatnie . Babsko i tak tylko mi recepty wypisuje i placę za tę "przyjemność" 100 zł. Więc po recepty mogę chodzić gdziekolwiek na nfz . Mam też nadzieję że wyłudzę skierowanie na usg tarczycy
A nie mógł Ci endokrynolog dać zaświadczenia, że musisz stosować ten lek? Wtedy lekarz pierwszego kontaktu mógłby Ci wypisywać na niego recepty (chociaż niektórzy, to i bez takiego zaświadczenia wypisują)
Stary 2014-04-04, 12:32   #2933
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
A nie mógł Ci endokrynolog dać zaświadczenia, że musisz stosować ten lek? Wtedy lekarz pierwszego kontaktu mógłby Ci wypisywać na niego recepty (chociaż niektórzy, to i bez takiego zaświadczenia wypisują)
to coś takiego istnieje? Nie wiedziałam . Tylko raz udało mi się dostać receptę od lekarza rodzinnego

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

ja zmykam na razie . Tak piękna pogoda jest , że trzeba wykorzystać. Zabieram psiaka i idziemy na długi spacer

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-04, 12:55   #2934
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
to coś takiego istnieje? Nie wiedziałam . Tylko raz udało mi się dostać receptę od lekarza rodzinnego
No istnieje Tylko nie wiem jak to jest w przypadku zaświadczenia od lekarza prywatnego Ale od takiego na NFZ na pewno możesz je dostać (nawet sam z siebie powinien Ci je wydać podczas wizyty - ale chyba wielu nie daje, jak się nie upomnisz ) - więc jak będziesz w czerwcu, to poproś o taką karteczkę Bo płacenie stówy tylko po to, żeby dostać receptę, to masakra
Stary 2014-04-04, 12:55   #2935
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość

A tak a ogóle to ciekawe jak CARMENKI ząb???
.

zrobiony ukruszyło mi się szkliwo i dlatego ten ból.założyła lekarstwo a za 2tygodnie mam przyjść chyba plombe na ubytku założyć í tam jakąś małą dziurke mi jeszcze znalazła,więc też machnie.

Cytat:

Za wcześnie takie liche spadki to dla mnie nie spadki dalej wierze i fluiduje

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 13:03   #2936
manieczka1
Zakorzenienie

ok piczony, ja zmykam, jadę zaraz po pracy pod męża pracę i ruszamy na weekend do rodziców ale będę wchodziła przez telefon
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-04-04, 13:07   #2937
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
Za wcześnie takie liche spadki to dla mnie nie spadki dalej wierze i fluiduje
Dziękuję ale i tak mam paskudny humor, a jeszcze cyce mnie strasznie zaczęły boleć i tym bardziej się denerwuję, bo po co one bolą jak nic się nie kluje

Przepraszam, że tak tylko o sobie

Idę sobie posiedzieć w wannie

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-04, 13:29   #2938
vioris
Zakorzenienie

Cześć piczony przebrzydłe

Ja dziś długo spałam a potem córka do szkoły i sprzątałam chałupkę Świąteczne porządki powoli robię, dziś szafę w przedpokoju ogarniałam i pod szafkami w kuchni wszystko czyściłam, bo przy kotach to tam się zbierają tony futra a trzeba się nakombinować żeby tam się dostać.
Jeszcze zauważyłam że nam przecieka jedna rurka co idzie z pralki do kuchni przez ścianę i tam się leje ten syf na podłogę w rogu kuchni, teraz będzie trzeba rozkręcić pół kuchni żeby się tam dostać

Jagatki nadal nie ma Ale nam stresów narobiła, nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie i powie że wszystko ok

wiecznie u nas funkcjonuje PSM a nie PMS - nie wiedziałaś?
Stary 2014-04-04, 13:33   #2939
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
wiecznie u nas funkcjonuje PSM a nie PMS - nie wiedziałaś?
jakoś mnie to ominęło
Stary 2014-04-04, 13:50   #2940
meire
Zakorzenienie

Cytat:
jakoś mnie to ominęło
Dzieki mnie to funkcjonuje...
Szczescie mialas z tym endo, tak szybko na NFZ... wow...

Debra, po co tak szybko testowalas... a tempke masz nadal piekna!!.. U mnie w poprzedniej ciazy tez takie minimalne skoki byly, ale ciagle w granicach 37, wiec spokojnie piczo!!... ja ciagle wierze.

Ja padam na cycki.. Zlazilam sie po galerii w poszukiwaniu kurtki dla Zuzy na wiosne i na szczescie sie udalo fajna kupic, z odpinana podszewka.. Kupilam jej jeszcze majty, czapke, skarpety i buty i 400 zl nie moje... ceny ciuchow dla dzieci sa wieksze, niz dla doroslych... Jakas masakra, normalnie... no, ale mam z nia spokoj, jeszcze tylko trampy do latania jej kupie i do lata mam ja z glowy... czemu ona tak szybko rosnie...

Padam na cycki teraz, spijam kawe i ide sledzie robic na obiad... a ja dzis sama bede, bo maz pojechal na uczelnie.. Buuu...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości