|
|
#931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.35
jeszcze chciałam dodać coś od siebie moze po tej wypowiedzi większośc z was mnie skrytykuje za to co teraz napisze. Od lat jestem konsultantką avon można powiedzieć że się od Avonu uzależniłam
kupuję wszystko kosmetyki, ubrania, najbardziej lubie wlasnie odzież, kapcie i z niecierpliwościa czekam na te fantastyczne mini katalogi w których zawsze znajde cos dla siebie. Jeśli chodzi o kosmetyki Avon, to niektore sa slabe jakosciowo, zaczne od najzwyklejszych zeli pod prysznic słabo sie pienią, naprawde duzo musze go wylac na gąbke by mieć fajną piane. Plyny do kąpieli rowniez daja wiele do życzenia slabo sie pienia w wannie... Kiedys wiele lat temu z Avonu byl super tusz do rzes no niepamietam jak sie nazywal ale mial malutenka szczoteczke i fantastycznie pogrubial i wydluzal rzesy porownywalny byl do loreala lash architect, no teraz nie ma tego tuszu niestety.... Podkład to tylko Luxe oraz puder prasowany Luxe. balsamy do ciala naturals matko jak mozna polaczyc róże z czekoladą? zawsze takie dziwne połączenia robią. Na kremy do twarzy i maseczki trzeba bardzo uważac poniewaz wiekszosc zawiera alkohol czy pochodne alkoholu, a wszystkie wiemy jak alkohol dziala na skore. Dlatego osoby z cerą naczynkowa powinny czytac etykiety. moj ukochany perfum to sensuelle, porzucilam dla niego versace bright crystal. Z kolorowych kosmetykow polecam Luxe uzywam i jestem bardzo zadowolona. Niektóre ubrania z avonu czy piżamy w katalogach wygladaja super , w rezeczywistosci raczej gorzej.... np pizama z mini katalogu 3-4 blush oraz niebieska pizama ta w paski. Polecam rowniez cala kolekcje avon signature torba marla w 2 wersjach, apaszka, portfel i kosmetyczka. Gatunkowo pierwsza klasa, bardzo elegancki zestaw, nie wygladaja jak z manhatanu. Niektore rzeczy z avonu maja kosmiczne ceny , szkoda ze na produkty niekosmetyczne jest tylko 20 %. Najbardziej cieszy mnie to ze jest mozliwosc zwrotu produktow do 3 miesiecy, ktore nam nie odpowiadaja. A wiec jest duzo fajnych produktow w avon choc i zdarzaja sie totalne porazki.....Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzeczy niekosmetyczne są różne jakościowo, ale ogólnie jestem zadowolona choć zdarzało mi się jakieś rzeczy zwracać. |
|
|
|
|
#933 |
|
Rozeznanie
|
a jeszcze chcialm zapytac o payback w avonie chyba na księżycu bylam ze nic o tym nie wiedzialam a akcja ruszyla niby w zeszlym roku.. znalazlam payback w srefie konsultanki w ten sposob ze wpisalam w okienku szukania payback wyszlo mi w wynikach wyszukiwania pb nacisnelam i pokazalo sie okno z paybackiem, tam wpisalam swoj numer karty payback, ale pisze ze nalezy zamowic z ofery specjalnej by punkty byly naliczane? wchodze w oferte soecjalna ale nic nie ma stronka pusta... to za co punkty sa naliczane?
Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mało kupuję z Avonu, bo uważam, że mając taki wybór w drogeriach bez sensu zamykać się na jedna firmę, zwłaszacza, że genialna nie jest
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Orientujecie się czy nowy odświeżający płyn do higieny jest gęsty, jak kremowy płyn?
|
|
|
|
#937 |
|
Rozeznanie
|
tak to byl prawdopodobnie tusz stylista ale ręki uciac sobie nie dam
a czy ktorys z nowych tuszy avon maj taka malutka szczoteczke? A co do paybacka w avonie to poczekamy do k7 i zobaczymy czy juz bedzie payback dostepny dla wszystkich. P.s fajne rzeczy sa w mini katalogu 7 , np :zlote sandalki z kamieniami...... Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
#938 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#939 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to takiego nie chcę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#942 |
|
Rozeznanie
|
a ktory najladniej pachnie ?
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
A co to się stało, że nie ma nowego demo
![]() Zawsze po kilku dniach dodawali nowe rzeczy
|
|
|
|
#944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chyba odkąd się w ogóle pojawia to zawsze w pierwszym tygodniu.---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Też ten najbardziej lubię, ten przezroczysty nie odpowiada mi zapachem. Nowego nie miałam, ale skoro jest rzadki to raczej się nie skuszę. |
|
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#948 |
|
Rozeznanie
|
nie ja mysle ze terac cale demo daja od razu a nie tak jak kiedys ze dawali polowe a pozniej dodawali na stronke nastepna polowe, szkoda bo sadzilam iz dadza ten nowy spray opalajacy i balsam nawilzajaco-koloryzujacy co beda w k6
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#950 |
|
vel Turkusoowa :)
|
dziewczyny jakie plany zakupowe na katalog 6? co bierzecie dla siebie?
|
|
|
|
#951 |
|
Rozeznanie
|
no ja kupie te kosmetyczke w marynarskie paski co mozna powiesic , przyda mi sie do lazienki na maseczki
, dla tesciowej wezme z oferty netto pastelowy szal. Dla siebie ten balsam nawilzajaco koloryzujacy oraz spray koloryzujacy to produkty w stylu dove summer glow . Opaske sobie wezme te z brzoskwiniowym kamykiem, dla mamy ultimate anew dzien i noc , a i z netto wezme cosie te szminke color trend nude flesh. a wy?Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zestaw "Kwiat Wiśni" i ze 3 mgiełki, ale coś pewnie z tego odpadnie
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba te Anew - Reversalist i E-defance (kremy na dzien i na noc), ale muszę to jeszcze przemyśleć. Miałam kiedyś z serii Aqua Youth i nie podobały mi się.
|
#954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja biore mamie anew 7s na dzien i na noc, a sobie nowy peeling gommage z planet spa, jakas odzywke do wlosow i krem na sexi pupe z focusa jeszcze mysle nad balsamem koloryzujacym i jakims lakierem z netto ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#956 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
po przeczytaniu twojego pytania zaczęłam szukać i znalazłam
faktycznie mamy program na tusze SS, więc wiem co biorę w 6Cytat:
i na pewno wezmę dla mamy dwa kremy Anew Platinum na dzień (nie dość, ze cena bardzo atrakcyjna to jeszcze będzie 40 % na nie)
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#958 | |||
|
Recenzentka Miesiąca - Wrzesień 2016
|
Cytat:
. Cytat:
A naszyjnik i tak jest taki nijaki - niby ładny, ale nie mam do czego go nawet nosić. Cytat:
a) z Focusa: - kolorowy tusz SS - myślę nad fioletowym i niebieskim, ale może mama weźmie niebieski a ja fioletowy a jak będą ładne to w katalogu zamówię jeszcze ![]() - antyperspirant OnDuty w sprayu i może w kulce - w sumie z tych w kulce nie byłam aż tak zadowolona, ale nie były złe. Teraz zdecydowanie ładniejsze opakowania są ![]() - serum ujędrniające pośladki Solutions b) z katalogu: - korektor na wypryski Clearskin ten nowy - mgiełkę Granat lub Śliwka/Wanilia - peeling gommage z minerałami MM - żel Senses Recharge ![]() - mydło peelingujące Foot Works - nowa seria AT - może skuszę się na tę kurację albo odżywkę, bo szampony tej serii mi nie służą. W sumie ta lista pewnie się zmieni, ale szczerze mówiąc ten 6 katalog mnie nie zachwycił .
http://cosmeticsandwoman.blogspot.com/ ![]() 25-11 kuracja AT z olejkiem arganowym 26-11 Planet Spa Sleep Serenity - mgiełka i balsam 27-11 Anew Reversalist krem na dzień 28-11 balsamy Care 29-11 tusz Infinitize 05-12 krem SSS z olejkiem arganowym |
|||
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na paletkę kwotowo miałam spokojnie, ale nie sprzedałam tyle hitów
|
|
|
|
|
#960 |
|
Rozeznanie
|
ja tez mialam duza sprzedaz i spokojnie paletka moglabym zamowic, ale wymyslili ze trzeba zakupic hit katalogu, bzdura kompletna nie byly mi te hity potrzebne to co mialam na sile kupowac by miec paletke?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.

kupuję wszystko kosmetyki, ubrania, najbardziej lubie wlasnie odzież, kapcie i z niecierpliwościa czekam na te fantastyczne mini katalogi w których zawsze znajde cos dla siebie. Jeśli chodzi o kosmetyki Avon, to niektore sa slabe jakosciowo, zaczne od najzwyklejszych zeli pod prysznic słabo sie pienią, naprawde duzo musze go wylac na gąbke by mieć fajną piane. Plyny do kąpieli rowniez daja wiele do życzenia slabo sie pienia w wannie... Kiedys wiele lat temu z Avonu byl super tusz do rzes no niepamietam jak sie nazywal ale mial malutenka szczoteczke i fantastycznie pogrubial i wydluzal rzesy porownywalny byl do loreala lash architect, no teraz nie ma tego tuszu niestety.... Podkład to tylko Luxe oraz puder prasowany Luxe. balsamy do ciala naturals matko jak mozna polaczyc róże z czekoladą? zawsze takie dziwne połączenia robią. Na kremy do twarzy i maseczki trzeba bardzo uważac poniewaz wiekszosc zawiera alkohol czy pochodne alkoholu, a wszystkie wiemy jak alkohol dziala na skore. Dlatego osoby z cerą naczynkowa powinny czytac etykiety. moj ukochany perfum to sensuelle, porzucilam dla niego versace bright crystal. Z kolorowych kosmetykow polecam Luxe uzywam i jestem bardzo zadowolona. Niektóre ubrania z avonu czy piżamy w katalogach wygladaja super , w rezeczywistosci raczej gorzej.... np pizama z mini katalogu 3-4 blush oraz niebieska pizama ta w paski. Polecam rowniez cala kolekcje avon signature torba marla w 2 wersjach, apaszka, portfel i kosmetyczka. Gatunkowo pierwsza klasa, bardzo elegancki zestaw, nie wygladaja jak z manhatanu. Niektore rzeczy z avonu maja kosmiczne ceny , szkoda ze na produkty niekosmetyczne jest tylko 20 %. Najbardziej cieszy mnie to ze jest mozliwosc zwrotu produktow do 3 miesiecy, ktore nam nie odpowiadaja. A wiec jest duzo fajnych produktow w avon choc i zdarzaja sie totalne porazki.....

, zestaw "Kwiat Wiśni" i ze 3 mgiełki, ale coś pewnie z tego odpadnie