![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Aśka iczesze bardzo fajnie oraz sprawnie i szybko!
Pani Ela ma budkę na przeciwko kościoła (tzn w tej częsci blizej kościoła), obok niej jest budka z zabawkami, zeszytami i innymi takimi. A na przeciwko jest piekarnia i kwiaciarnia takiego hindusa!!!!
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Ale namachałyście! Miałam dużo zaległości... Ślub i wesele udały się niesamowicie! Było idealnie, rewelacyjnie! To był najwspanialszy dzień i noc w moim życiu! I strasznie żałuję, że to wszystko już się skończyło... Opiszę wszystko dokładnie, jak będę miała trochę czasu. Pozdrawiam Was serdecznie! Buziaczki! ![]()
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do cen to Pani mi powiedziała ze tak za 200 zł to można zrobic na prawde ładny bukiet dla Panny młodej i Druhny + butonierki dla Panów są gratis ![]() ![]() Bukiet odbiera się w sobote bo z tego co wiem to oni robia go raniutko ze świeżych kupionych kwiatów ![]() ![]() Zna ktoś moża opinię na temat Kosmetyczki i makijażu ślubnego robionego przez Panią Ulę z Salonu p. Anny Chołoty na ul. Bursztynowej w Lublinie?? Zapisałam sie od niej na 26.06 na próbny makijaz - 35 zł i na 14.07 na normalny śluby za ok 50 zł czy to dużo??? Może ktos wie jak maluje, czy umie dobrac cienie itp??
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() My jestesmy w stadium rozdawania zaproszeń-narazie mocno wstępnym,wszystko przez sesję( ale jutro ostatni egz ![]() No i w przyszłym tygodniu ruszamy już trochę inteensywniej.Musze sie wybrac do cymbeliny po sukienkę- kurczę, kuopwałąm ja we wrzsniu i juz w ogole nie pamiętam jak wygląda-ostatnio mi się sniło że jest taka brzydka,nie ecru tylko jakas przyżółkła i w ogole koszmarek... Nie wiem tylko- njapierw chyba pojde na przymiarki i dopasowanie i wybieranie dodatków a potem ja oddać na czyszczenie (bo wisiała, zeby ją odswieżyć)? przyszły już buty z akcesu,sa rewelacyjne, przewygodne i doskonale dopasowane, zapłaciłam 204zl z przeyslką, zamieszcze zdjęcie jakoś niedługo acha i umówiłam się wstepnie na malowanie i czesanie- na krolewskiej do salonu mariee, była tam moja bratowa a wczesniej koleżanka i obie wygladały pięknie, naturalnie i przez cała noc ![]() Indygo masz piękne obrączki w avatarku, to wasze? Tez takie planujemy mieć ![]() a poza tym, czy orientujecie się gdzie mozna pojsc na to spotkanie z poradni rodzinnej? My mamy jedno narazie-w ramach nauk było no i teraz problem, bo podobno trzeba mieć wszystkie żeby dać na zapowiedzi. Jak to wygląda i czy to prawda ze tylko w parafiach narzeczonych |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Witajcie,wczoraj wrócilismy z moim TŻ z wesela przyjaciół z zamościa,było niesamowicie fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Proszę
![]() ![]()
#131 | |
Raczkowanie
|
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
u nas przesunięcie o 2 miesiące prawie wiec obrączek nie szukamy ubrania dla TŻ też nie wszystko to zrobimy we wrześniu. I jestem bardzo szczęśliwa bo na październik jest wolna limuzyna 9 metrowa tą którą chcieliśmy na sierpień i była zajęta. Zaproszenia też będziemy rozwozić dopiero we wrześniu więc pozostaje leniuchowc przez wakacje..... Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-11 o 17:23 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pod postem już to napisałam, dodam jeszcze tu - w przypadku zmian i uzupełnień, proszę pisać do mnie na PW. Pomijając fakt, że mogę nie zauważyć czyjejś prośby wśród gąszcza różnych wypowiedzi, to ważniejsze jest dla mnie żeby nie zaśmiecać wątku. To co zauważyłam, już dopisałam. Ja już mam w podpisie tamten nowy post. Tak w ogóle mam propozycję - typowo osobiste wypowiedzi kierowane do jednej tylko osoby, które nikomu innemu się nie przydadzą, piszmy przez PW. Wątek wtedy nadal będzie miał świetną atmosferę, a jego pojemność może nie będzie tak dramatycznie wzrastać ![]() No i tak jak już było wspominane, nie twórzmy kilku postów po kolei - różne informacje można zawrzeć w jednej wypowiedzi. Jak będzie mniej postów, to może nas tak szybko znów nie zamkną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
dzisiaj zaliczyliśmy fotografa i myśle że się dogadamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak to nasze obrączki kupowane w KORNIE, w leclercu na Zana. aha przez pomyłkę źle jest mój adres mailowy - indygo79@poczta.fm
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Hej!Dziś bylismy u spowiedzi,zjedlismy kolacyjke i mój TŻ pojechał.Spotkamy sie w piątek na podpisywaniu dokumentów.Mógł zostac ale lepiej sie stęsknić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No w końcu skończyłam ![]() ![]()
![]() |
#138 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jeśli chodzi o ten salon juz tu były opinie, może nie o fryzurze zapamiętałam, ale że nerwowa strasznie atmosfera. ja bym się nie chciała dodatkowo stresowac p[przed ślubem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() gratuluję karolinka. A może by tak jeszcze post ze spisem lokali, zespołów itd....? jolinek, ty tez w szkole pracujesz??ja tez już sie ciesze na wakacje, padam z nog w tych ostatnich dniach. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi coś więcej o giełdzie w Elizówce. Ona jest czynna codziennie czy tylko w niedzielę? Chciałam tam obejrzeć i ewentualnie zamówić kwiaty do wiązanek ale nie wiem gdzie się tam udać po nie i w jakich godzinach jest to wszystko czynne. Pytam, bo pamiętam że gdzies pisałyście, że właśnie tam któraś z wizażanek kupowała sobie kwiaty i dekoracyjne elementy. Dzięki za odpowiedź.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zarówno kwiaty jak i dodatki sa w jednej hali, nie pamiętam numeru, ale jest tez obrazkowe oznaczenie - kwiatek własnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym wydaje mi się, że im wcześniej pojedziesz na giełdę, tym bardziej prawdopodobne, że stoiska będą otwarte. Kiedyś byliśmy o 11 to połowa z tych sklepików była już niestety zamknięta, również z żywymi kwiatami ![]() ![]() Dobrej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Troszkę mnie nie było, ale niedługo wyślę zdjątka na maile. Ślub i wesele z przekrętami, ale u mnie chyba to normalne, chociaż planowaliśmy wesele 2 lata, to i tak wszystko nie wyszło tak jak chcieliśmy. Ślub cywilny też w tydzień organizowany i na prędkiego. Chciałabym ostrzec przyszłe panny młode, które się zapisały na fryzurę ślubną do salonu "U Ani" na Fabrycznej w Lublinie. Katastrofa, atmosfera jak na jarmarku, zamiast relaksik przed ślubem to stres, a fryzura też nie taka jak chciałam. Miałyśmy ze starszą opóźnienie ponad godzinę. Byłyśmy zapisane na 8:45 a dopiero o 10 zaczęły nam myć głowę i wałki krecić. Podobno jedna pracownica nie przyszła i dlatego te opóźnienia, istna katastrofa, a dodatkowo właścicielka naciąga na kasę. Jak wcześniej pisałam fryzura kosztuje tam 100 z wsuwkami, a dodatki drogo. Tydzień przed ślubem byłam w salonie zobaczyć ich dodatki i fryzury, dziewczyna powiedziała mi że za takie perełeczki na drucikach 12 zł za 3 sztuki, a właścicielka wzięła za nie 40 zł za 4 sztuki. Nie chciało mi się już kłócić i psuć sobie jeszcze bardziej humoru w dniu ślubu, a ponadto byłam już spóźniona do makijażystki, więc nic nie powiedziałam. Odradzam wszystkim ten salon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkiego naj naj naj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Indgo wyglądaliście prześlicznie, dziękuję za zdjątka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
mam prośbę czy mogłybyście zmienić na liście lubelskich panien młodych moją datę??
20.10.2007 Parafia Św.Antoniego / zajazd SAS |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
wszytsstkiego najlepszego i nie przejmuj sie najwazneijsze że już jest po i jesteście razem
![]() GABI tekst powyżej to dla Ciebie za szybko napisałam ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 17:03 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Widzę że temat makijażu się pojawił, wiec ja byłam wczoraj na próbnym w salonie SlinLine na Wolskiej. Zwykle nie maluje się u kosmetyczek wiec nie mam porównia ale byłam zadowolona. Pani była miła wypytała o wszystkie kolory jakie bede mieć na sobie żeby dopasować odpowiedni makijąż, nawet kazała mi z kwiatkiem z bukietu przyjść żeby wiedziała jaki odcień cieni dobrać. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
<usunięto przez moderatora>
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-20 o 22:57 Powód: złamanie regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.