|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Cytat:
Ja jem w sumie jem wszystko poza surowym mięsem czy rybami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2972 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
ja jem grzybki marynowane i one też w occie
![]() Dzwoniłam do ZUS i odesłali mnie do PIP Są po mojej stronie i mam dostać 100% a jak nie to mam zgłosić skargę do PIP i oni się tym zajmą Także mi ulżyło ![]() Dzisiaj nic nie chce mi się jeść Wogóle głodna nie jestem... W suie ostatnie kilka dni jadłam duuużo więc może dzisiaj jestem przepełniona. Podjadłam winogron troszkę, zjadłam danio... Ale brzuch mi wysadziło mega Już mam bardzo duży I jak leżę na płasko to odstaje już mocno a jak stoje wyprostowana to widzę czubki palców u stóp No i mam już hmmmm..... 117 na wysokości pępka hahaha Już mam fajną piłeczkę na brzusiu i jakie to ciężkie I mam już problem z zakładaniem butów i ze schylaniem
|
#2973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jem i to w duzych ilosciach i na dodatek robie sobie takie ogorki z pomidorkiem smietana i jeszcze z ocetem ... mmm pycha bynajmniej nie slyszlam ze nie wolno
|
|
#2974 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a ja tak troche zbocze z tematu jedzenia...
Zauwazylam u siebie takie galaretowate upławy czy ktoras z Was miala takie cos? Troche sie martwie tym... infekcji nie mam, nic mnie nie piecze i nie boli. Nie wiem o co chodzi:/Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka
|
|
#2975 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To chyba witamy w klubie tych co ciągle się tam ślinią Ja mam tam tego tak dużo że czasami to wygląda jak kisiel biały A rano zdarza się że jak wstanę to jak wypłynie tak do kolan mi wisi taki kisielowaty zwis
|
|
#2976 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie miałam tak, ale jeśli cię to martwi to może zadzwoń do gina, żeby się skonsultować... ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
![]() to ja aż tak nie mam
|
||
|
|
|
#2977 | |
|
Konto usunięte
|
Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Cytat:
Ja od siebie moge jedynie powiedzieć, ze nie miałam i ze na każdej wizycie lekarz mowi mi tylko żeby nie przejmować sie białymi uplawami wiec moze każde inne trzeba skonsultować? Bo rozumiem, ze sa bezbarwne i galaretowate? Przedzwoń do lekarza i sie uspokoisz bo tak to bedziesz myśleć o tym bez przerwy a pewnie nie ma o czym W sumie jak tak myśle to ostatnio miałam tak, ze 3dni wylatywala ze mnie rano woda jakbym sie posikala Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez 201610121609 Czas edycji: 2014-04-11 o 14:48 |
|
|
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też tak nie mam:P ale sa dni że rzeczywiście tego śluzu jest więcej, ale jest on biało-żółtawy i przeważnie wtedy właśnie pobolewa mnie brzuch okresowo bezbarwnego glutka nie miałam:P
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Wtajemniczenie
|
no dzis dzwonie wypowiedziec umowe mieszkania i wracam do domu,tylko najgorsze ze to inne miasto,nie mam tam zadnych zajec dla ciezarnych,w ogole to wiocha,jestem zalamana i to jest malenki pokoj...chyba wroce z Tztem nie wiem...
jestem zla,smutna,nieszczesliwa. .. ![]() ![]() ![]() Ja sama szukalam pracy 3 m-ce a szukalam bardzo intensywnie wiec to nie jest takie proste... łeb mi pęka od płaczu... Mam ochote zasnąc i obudzić się 25.04 na USG połowkowe przepraszam ze nie cytuje ale nie mam sily,zawalił mi się świat
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
małaPaulina
|
|
#2981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dziś na badaniach, zrobiłam morfologię, TSHi toksoplazmozę, by spradzić czy się przypadkiem nie zaraziłam.Roblam dziś z mamą domową pizzę,wyszły nam 3 i są przepyszne Potem poszła z babcią na ogródek,wróciła niosąc 3 tulipany i mówiąc,, to dla ciebie mamusiu"Popsiokałam się dziś perfumami, których już dłuższy czas nie używałam-Dolce Vitą Diora i stwierdziłam,że mi niesamowicie podchodzą w tej ciąży Zamówiłam wczoraj na allegro kilka tunik i przyszły też jedne z zamówionych spodni.Mogłyby być ciut mniejsze,ale i tak są fajne Paulinko-wiem, łatwo się pisze,ale nie łam się ,bo itak nic teraz zrobić nie możesz,a nie powinnaś się nadmiernie denerwować.Tż na pewno wie co robi i coś znajdzie,tylko nie jestem pewna,że za taką stawkę jaką miał...,ale może akurat Wczoraj dostałam zaproszenie do klubu i teraz staram się nadrabiać co tam naskrobałyście,ale tego jest tyyyle,że chyba nie dam rady ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Apropo łóżek turystycznych to ja mam takie po córci i dokupię do niego materac i będzie w nim spać Marcinek.Plusem jest to,że nie muszę do niego kombinować ochraniaczy,bo nie ma jak się w nim uderzyć ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2982 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Niestety np. ja bym tak nie potrafiła. Było by mi głupio, chyba, że naprawdę nie mogłabym już wystać i mega źle bym się czuła to wtedy bym się o swoje upomniała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi pieniądze przyszły dzisiaj za zwolnienie w dniach od 12 marca do 8 kwietnia. Mają 30 dni na wypłacenie od doniesionych dokumentów. Paulina Darek za tekst o rozstępach to bym tżtowie walnęła w łeb hehe Z pewnością nie była bym dumna ![]() Natomiast za tą propozycje o poduszce, żeby ci było wygodniej to jak najbardziej można być zadowolonym z męża ![]() Miminek widzę że pomidorki są nadal na pierwszym miejscu hehe ![]() Paulinka wiem, że macie teraz trudną sytuacje ale chyba tż wiedział co robi. Wie, że pieniądze są potrzebne wiec napewno szybko coś znajdzie. Bedzie dobrze ![]() Ja jeszcze też nic nie przytyłam wręcz przeciwnie schudłam. I nawet wczoraj tak o tym myślałam i zaczęłam się trochę martwić. Ale lekarz kontroluje moją wagę na każdej wizycie i nic nie mowił że to coś złego. Myslę, że każda dziewczyna inaczej ma w ciązy. I z pewnością jeszcze nabierzemy kilogramów
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, że prawo jest po Twojej stronie,więc niech nie kozaczą tylko dadzą Ci 100% tka jak powinno być.Pierwszy raz się spotykam z taką głupotą pracodawcy:O |
|
|
|
|
#2984 |
|
Zadomowienie
|
Jestem w koncu masakra ledwo zyje ja mam juz dosc porzadkow teraz odpoczynek... wiecej sie nie da. Paulinko pogadaj ze Swoim co i jak zdecydujcie cos razem moze on Cie jakos uspokoi eh tylko nie potrzebnie sie denerwujesz przez to wszystko, wspolczuje
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() monika super, że się wyjaśniło |
|
|
|
|
#2986 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To powiem jak to wygląda z moich obserwacji. Mam 3 koleżanki które właśnie od samego początku miały tylko łóżeczko turystyczne takie jak właśnie opisuje elffirka z przewijakiem, kieszeniami, wibracjami itd i w życiu one by je na nic innego nie zamieniły. Ich maluchy mają teraz 3 lata, 1,5 roku i 4 miesiące i na każdym etapie je chwalą. Ten najstarszy ma teraz jeden bok odpięty i sobie sam wchodzi i wychodzi kiedy chce z łóżeczka, ten 1,5 roczny to w dzień dla niego kojec do zabawy, a do spania zabawki wyciąga i małemu bardzo pasuje. No a ten 4 miesięczny to wibracje na kolki były zbawieniem
|
|
#2987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiesz, waga u ciebie stoi, bo pewnie była jakaś rezerwa przed ciążą, więc tylko się cieszyć trzeba, bo chyba żadna z nas nie chce przytyć ze 20kg czy więcej
|
|
|
|
|
#2988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No rezerwa to była z peeeeewnością ![]() A w ogóle to witam się dzisiaj w 18 tygodniu
|
|
#2989 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale już Ci mówiłam,że facet łatwiej coś znajdzie. Powiem Ci,że mój Tż też wysyła setki cv teraz i dupa ;] Mało kto się odzywa a jak ktoś się odezwie to stawka taka,że szkoda gadać.... Mam nadzieję,że się ułoży u was i zmobilizuj go do tego,żeby nie ograniczał się tylko do wysyłania cv,bo bardzo dużo daje to jak się przejdzie sam do firmy jakieś i zapyta o możliwość zatrudnienia. trzymam kciuki za was !! Cytat:
Teraz częściej niż na początku ![]() Cytat:
Wiadomo nie codziennie tylko do obiadu albo tak o "na zagrychę" między posiłkami ![]() Cytat:
I nie było to na pewno spowodowane infekcją a chyba normalne to jest O ja biedna dzisiaj cały dzień głodna znowu W końcu zjem obiad,bo tak w brzuchu mi już burka,że masakra Ale mam humorek dzisiaj dobry Chyba to słoneczko tak mnie nastraja,bo dzisiaj wyszłam w samym sweterku i krótkiej bluzeczce
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2990 |
|
Raczkowanie
|
małaPaulina
trzymam kciuki, żeby się wszystko dobrze ułożyło
|
|
|
|
#2991 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/wloska-sukienka-tu...116779402.html
Chyba zakupie sobie bede sexy mama. Maz sie ucieszy heh
|
|
|
|
#2992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2993 |
|
Zadomowienie
|
Mi tez sie strasznie podoba mysle ze bylaby troszkie na mnie dluzsza bo ja nizsza niz modelka takze
kupie ale jeszcze troche poczekam bo nie wiem ile mi kasy zostanie ;p
|
|
|
|
#2994 |
|
Rozeznanie
|
Tak mówiłam że jeść mi się nie chce dzisiaj...i co?
Zjadłam naleśniki...3 z serem i cukrem.... i dalej jestem głodna idę odgrzać wczorajszy gulasz bo umrę z głodu zaraz Tak mi bulgota w brzuchu że szok Normalnie w brzuchu się przelewa a dupskiem powietrze się ulatnia cały dzień I tak mi śmierdzi w salonie że maskę gazową chyba sobie zakupię
|
#2995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to znaczy, że ja jutro zaczynam 18t
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/listing/listing.ph...a+plodu+summer się zastanawiam
dziewczyna na YT polecała, tylko że innej firmy hm...
|
#2997 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wkoncu troszke ogarnelam nasze pieterko umylam sobie wloski i zaraz ide prostowac, a tak miedzy czasie zamowilam na alle kilka pieluch tetrowych (wiem ze nie bede ich uzywac jako pieluch - pampersow) ale do wtarca dzidziusia z pewnoscia sie przydadza.
A przy okazji wziełam tez 2 flanelowe takie kolorowe
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Misstic pisałam Ci coś wyżej
![]() - A mi na twarzy już po raz któryś wyskoczyły mnóstwo malutkich czerwonych kropek one zazwyczaj na drugi dzień znikają... ciekawe co to.
|
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam piramidki z kurczaka na przyprawie Kamis,pieczone ziemniaczki i brokuła i normalnie dalej padam z głodu
A cały wielki talerz wtrąbiłam. Ja chyba mam tasiemca ![]() Ana,mi też wyskoczyły jakieś kropeczki na twarzy. Na udzie tak samo mam... Z tym,że na twarzy pojawia się i znika od paru dni a na udzie mam już jakiś miesiąc,normalnie tyle tych kropeczek i wyglądają jak po ukąszeniu żmij.
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
#3000 |
|
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/12cz-posciel-dla-d...099123842.html
zobaczcie co znalazłam!!!! sówki i groszki... no cudo...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

w sumie jem wszystko poza surowym mięsem czy rybami 

Wogóle głodna nie jestem... W suie ostatnie kilka dni jadłam duuużo więc może dzisiaj jestem przepełniona. Podjadłam winogron troszkę, zjadłam danio... Ale brzuch mi wysadziło mega
27.07.2013 Ślub

bezbarwnego glutka nie miałam:P

Nie mam pojęcia kiedy teraz spodziewać się kolejnej kasy.

idę odgrzać wczorajszy gulasz bo umrę z głodu zaraz