|
|
#31 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 17 lat i wciąż samotna
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze dodam, że zauważyłam pewną tendencję, a mianowicie kiedy zajmowałam się sobą, poświęcałam sobie czas i nie czekałam na nic, to tadam, pojawiała się miłość. Nie myśl tyle o tym, skup na sobie, a samo przyjdzie.
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Cytat:
Przykro mi autorko |
||
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Ja poznałam pierwszego w wieku 22 i myślę, że było akurat. W liceum mialam grono kolegów i chwała za to, że mogłam się bawić bez paranoi i takich myśli. Do czego ten świat zmierza "mam 14 lat i jestem dziewicą czy to normalne?"
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze to was nie rozumiem , no bo sorry w gimnazjum masz szukać faceta , z którym będziesz już do końca ? jak dla mnie to jest przegięcie , bo prawdę mówiąc wtedy jeszcze nie wiesz czego szukasz i masz się związać z kimś na siłę w gim chociaż on ci później nie odpowiada , patrząc na takie wypowiedzi czuje się dumna , że przed 20 rokiem życia można mnie nazywać starą panną
|
|
#37 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Na przyszłość zanim walniesz takiego głupiego posta, sprawdź proszę w słowniku znaczenie słowa SARKAZM, bo cycki mi opadły po same jajca. |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grumpy dobrze prawi. Słuchaj, mądra jest. Nie znasz słowa ironia, sarkazm? Wszystko w życiu bierzesz na serio? Współczuję braku dystansu. Przecież WIDAĆ, że te wypowiedzi są 100% SARKASTYCZNE. Bardziej się chyba nie da.
|
|
|
#39 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Ja nie rozumiem tego pędu na bycie w związku ("bo mam już 17 lat") tylko dlatego, że koleżanki mają chłopaka, więc każdy musi być w związku. Nieważne, czy jest się na związek gotową, czy nie. Dla mnie to był zawsze niezrozumiały trend, by być z kimś tylko dlatego, żeby z kimkolwiek być bo inni są.
Do niedawna byłam zdeklarowanym singlem ( a mam 20plus) i nie dlatego, żebym narzekała na brak zainteresowania ze strony męskiej populacji ale dlatego, że nie spotkałam do niedawna tego jedynego. Nie było sensu być w związku z kimś, kto mi nie odpowiada a potem powodować niepotrzebne "dramaty". Tak i Autorce radzę nie kierować się kryterium wieku ale własnymi wyborami, własną gotowością i cechami, które nam w partnerze odpowiadają. Być może będziesz szukać jeszcze rok, dwa, ale warto. Nie warto natomiast martwić się, że nie jest się z kimś tylko dlatego, że tak wypada
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może dla niektórych tego nie widać i powinno dać się mocniej widac, widziec ironieee kur... juz mi łzy ze śmiechu zasłaniają klawiature
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
beforyou Ja miałam tak z półmetkiem, najbliższy kolega mnie wystawił i 2 innych też do tego tydzień przed półmetkiem !!! I poszłam sama może glupio się czułam ale bawiłam się świetnie
Edytowane przez indisponible96 Czas edycji: 2014-04-16 o 20:58 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyna nie napisała, że szuka miłości na całe życie, tylko chłopaka... Niepotrzebnie się czepiacie.
Żadna z Was w wieku 17-18 nie chciała poznać czym jest pierwsza miłostka...?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skąd poznasz czy to jest ta pierwsza miłostka
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
ojejku to urocze, ze sie tym teraz przejmujesz ^_^ Ale zobaczysz za jakies 3 lata bedziesz sie smiala ze swoich obecnych "problemow"
. Ja tez tak mialam, a teraz mam 20 lat i nikogo nie znalazlam, wiec to ja powinnam narzekac :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju serio? Az tak duza grupa jest tu zlosliwcow i przesmiewcow? Dostosujcie swoje posty do poziomu autora i czasami sluzcie rada a nie tylko wysmianiem. Tak, gdy zobaczylam tytul rowniez sie usmiechnelam, ale gdy przeczytalam post zobaczylam calkiem fajna dziewczyne, ktora obecnie na szczescie ma tylko taki problem i obawy i warto ke rozwiac a nie tylko sie wysmiewac.
Autorko, spokojnie, nic sie nie martw. Trafisz na pewno jeszcze nie raz na kogos kto zainteresuje Cie na tyle ( z wzajemnoscia ) ze stworzysz szczesliwy zwiazek. Na pocieszenie Ci powiem ze ja swojego meza poznalam majac 28lat ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
o mamusiu... ale szyder loża się zrobiła xD
serio chcecie się licytować wiekiem? to ciekawe kto przebije 27 lat i bycie singlem od... praktycznie zawsze, bo moje relacje z płcią przeciwną nigdy nie można było nazwać poważnymi... A Ty, paranoid, wyluzuj, bo na prawdę wpadniesz w jakąś paranoję. Nie szukaj nikogo na siłę, a znajomości przez internet nie skreślaj na starcie, bo nawet jeśli nic z tego nie będzie, może będziesz mogła się pochwalić wartościowymi osobami w gronie przyjaciół. Szukanie na siłę prowadzi do prostej sprawy - desperacji, czyli jesteś z byle kim, byle z kimś być. Kompletnie bez sensu. |
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyna napisała, ponieważ chciała się chyba komuś wygadać, nie wierzę, że wy w tym wieku nie chciałyście mieć chłopaka, nie chciałyście czegoś przeżyć ? A jak zauważyłam to może było kilka normalnych odpowiedzi, a tak to ją wyśmiewałyście. Dobra dziewczyna ma 17 lat jest młoda na pewno kogoś znajdzie, ale tak się składa że ja mam to samo, ja nie narzekam nie szukam ale to raczej nie jest fajne jak idziesz gdzieś ze znajomymi którzy są w związkach i czujesz się jak piąte koło u wozu przynajmniej ja tam mam
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
BEFORYOU
Ja na następny raz też juz mam zamiar kogoś zabrać, ale na półmetku jak widziałam kolezanki które zabrały kolegów i On potrafił się jej zrzygać na stół to dziękowałam że poszłam sama
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pchałam się w związek. Sam wyszedł, przypadkiem, nie planowałam, nie szukałam, nie było to moje marzenie czy urodzinowe życzenie.Nigdy się tak nie czułam. Może miałam dobrych znajomych, którzy nie obściskiwali się w kącie?
|
|
|
#53 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam podobnie, nie szukałam i samo wyszło, plus zadawałam się z ludźmi nie badającymi sobie publicznie migdałków. A że byłam złośliwa, to tak bywa w dorosłym świecie. Zwłaszcza że tytuł wieje desperacją, inaczej bym zareagowała na tekst "Mam 17 lat chciałabym mieć chłopaka". Niby to samo a jednak inaczej. |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#56 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witamy w internetach, gdzie liczy się też sposób w jaki opiszę się swój problem i jakich słów się użyje. Do tego bycie przewrażliwionym na swoim punkcie nigdy i nikomu nie wychodzi na zdrowie. |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Możliwe, że Autorka, jeśli zaboli ją to co dziewczyny pisały. A nie powinno, bo to żarty są. Nie można brać wszystkiego w życiu na poważnie, ludzie.
|
|
|
#60 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może Wy uważacie że w życiu nie można brać wszystkiego na poważnie, ja też tak uważam a co jeśli ona to odbiera inaczej od Nas , dziewczyna jest młoda i już po napisaniu wątku została wyśmiana są ludzie którzy różnie na to reagują inni się zamykają w sobie a inni mają to gdzieś
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

jak do końca gimnazjum nie trafiłaś na tego jedynego, to teraz już coraz trudniej ci będzie.
Przykro mi autorko 

Żadna z Was w wieku 17-18 nie chciała poznać czym jest pierwsza miłostka...?
07.07.2012
Nie pchałam się w związek. Sam wyszedł, przypadkiem, nie planowałam, nie szukałam, nie było to moje marzenie czy urodzinowe życzenie.