|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
|
|
#15422 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Użyłam parę razy tylko bo jakoś zapominam że go mam..Gagix - może "waliłaś" tego dużo na włoski i nadmiernie spryskiwałaś je u nasady..może temu ci się przetłuszczały czy co tam...bo jak spryskać włosy na całej długości oprócz czubka głowy to na prawdę jest ok Może to zależy też od włosów ...Ale ogólnie ten spray to taki gadżet..nie potrzebny...lepiej zainwestować w odżywkę czy cuś
|
|
#15423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie dawałam go dużo, ale po prostu moje włosy nie lubią takich gadżetów. Dlatego ich nie używam. Może ten spray nadaje się do suchych włosów... ![]() a co do tego, że lepiej kupić odżywkę do włosów czy też serum do włosów zniszczonych np. to się zgadzam z Tobą całkowicie.
|
|
#15424 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Na fakturze i w moich wiadomościach w strefie mam napisane, że mogę składać do 22 zamówienie, a dostawa będzie 28. A przy składaniu zamówień mam napis Pierwszy termin dostawy 29/06/2007 To który termin jest prawidłowy? ![]() A na stronie powitalnej mam napisane: Twój termin złożenia regularnego zamówienia internetowego: 25/06/2007 Więc jak? |
|
|
|
#15425 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#15426 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Moje wrażenia z wczorajszej paczuszki: * Szampon na lato i balsam na lato fajnie pachnie, bardzo podobnie do innych szamponów AT ( dla siostry ciotecznej, więc muszę się jej spytać jak po użyciu będą się miały jej włoski) ![]() * Balsam z beta karotenem- pachnie mega waniliowo, użyłam tylko raz więc na razie trudno mi coś powiedzieć, ale dobrze się wchłania. ![]() * Poduszeczki żelowe do butów - mięciutkie, jeszcze nie używałam, ale pewnie będę z nich zadowolona. * Różdżka zapachowa always z błyszczykiem, zapaszek fajny w kulce, błyszczyk tłusty, ale na moich ustach bezbarwny i nie widać żadnych drobinek ![]() * Spray do stóp rajska plaża - oczywiście super kokosowy - chyba 3 opakowanie z kolei
|
#15427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni dopiero dzisiaj, czyli pewnie jutro zrobią porządek i będzie zgodnie z tym co dostałaś na fakturze ![]() I ja też mam ten sam termin 25/06/2007 :P |
|
|
|
|
#15428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#15429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Efekt powiedzmy, że jest
|
|
|
#15430 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Poczatkowo musialam sie nauczyc nim malowac, bo mi nie wychodzilo ale jak widzailam jakie "firanki" ma po nim moja siostra, która ma raczej proste i nie zadlugie rzesy, to sie zawziełam i teraz to juz nie chce rzadnego innego tuszu. Dla mnie jest on super. Moja przyjaciólka tez go uwielbia. Ale to kwestia gustu.O dobrze ze mi przypomnialyscie bo ja go zamówilam i gdzies schowalam w kacie. Musze go poszukac i wypróbowac. |
||
|
|
|
#15431 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Też tak uważam. Wypróbowałam te kredki w COKu i tą częścią z aplikatorem, czyli z cieniem nie dało się malować. Nic nie było widać, tak jakby cień był wykończony. Beznadzieja. Ciekawe czy komuś to się podoba?
|
|
#15432 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#15433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#15434 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Któraś z Was pisała, że dobrze nim pryskać włosy omijając "czubek" głowy. Ja właśnie tak robię, włosy wtedy nie są obciążone. Jakichś spektakularnych efektów nie widzę, bo z natury mam kręcone włosy, więc ciężko wydobyć z nich głębię blasku Ale fakt faktem, włosy są jakby bardziej miękkie no i ten zapach- bardzo go lubię, więc choćby dla niego mogę pryskać czuprynę![]() Cytat:
Gdybyście widziały miny niektórych z nich jak zobaczyły szczoteczkę!!!! Oczy jak 5 zł i pytanie: "ekhhh ten drapak maluje???" hihihi, dopiero jak zobaczyły moje rzęsy, to dały się przekonać. I takim sposobem praktycznie co kampania któraś z nich go zamawia Jednak na początku faktycznie potrzebne jest "oswojenie" z tym narzędziem
|
|
#15435 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam "Pelnie rzes" 7 m-cy i tak do 3m-cy byl super pozniej juz zasechl i musialam 2 razy malowac.Szkoda ze juz nie bedzie tanio.Bo za 18.90 albo 27.90 to go nie kupie.
|
|
#15436 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#15437 |
|
Zakorzenienie
|
No ale kolezanka juz wyslala zamowienia na 8 i niedlugo przyjdzie.
juz po ptokach
|
|
#15438 |
|
szeryfcio
|
nie, nie ma drobinek, tylko włosy tak się mienią w sztucznym świetle, jakby były drobinki. To takie moje skojarzenie.
Oczywiście efekt jest delikatny, nie błyszczy mocno.
|
#15439 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dzieki za opinie |
||
|
|
|
#15440 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie w strefie - jak klikam na "składanie zamówienia" i pokazuje mi się katalog 08 to pisze obok ze termin pierwszy niedostępny
, oby to naprawili
|
|
|
|
#15441 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cos tam nablyszczal,ale w ekspresowym tempie nablyszczenie znikalo i pozsoatwaly tylko tluste wlosy. Na jego niekorzysc przemawia tez fakt,ze za podobne pieniadze mozna kupic naprawde swietne nablyszczacze, lekkie jak mgielka, w ogole nieobciazajce wlosow
|
|
#15442 |
|
Zadomowienie
|
Dziewuszki, czy ktoras z Was miala lub ma zel brazująco-rozswietlajacy Arabian Glow??? Pamietam, ze byly 2 odcienie, ale chodzi mi o ten Rose Bronze, bo tego drugiego juz dawno nie ma - ciekawia mnie opinie o tym zelu, czy warto i jaki to jest kolorek, czy bardzo rozowy??? Jesli nie kojarzycie o co mi chodzi, to on jest w netto do K08. Na KWC niestety nie ma go w ogole. Z gory dziekuje za odp
|
|
|
|
#15443 |
|
Rozeznanie
|
hej
złożyłam zamówienie z katalogu 8/2007 - zaryzykowałam i wpisałam wszystkie trzy wody Urban Flowers - zobaczymy jak będzie wyglądać faktura ![]() a co do My Avon - to "Szefowa" mojego okręgu ma fajny numer 789 000 106 właśnie jesteśmy okręg 106 ![]()
|
|
|
|
#15444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#15445 |
|
BAN stały
|
u mnie juz jest
|
|
|
|
#15446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zobaczymy
|
|
#15447 |
|
Rozeznanie
|
podpisuję się pod tym także......
|
#15448 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie ładnie, gdyż to moj pierwszy post tutaj
Jestem konsultantka juz od jakiegos roku i całkiem mi sie to konsultantkowanie podoba Tylko że boje sie wakacji, jak to bedzie z zamowieniami, bo mam zle wspomnienia z ubiegłego roku. Chociaz w sumie w ubieglym roku to w wakacje bylam calkiem swiezo upieczona i moze teraz bedzie juz inaczej, w koncu wiecej mam juz Klientek![]() No dobra, ale przejdzmy do rzeczy. Szukalam w googlach, ale niewiele znalazlam, wiec pytam Was. Co sadzicie o mgielce do wlosow Exotic Beaches (jest teraz w netto do kat.08)? Bo zastanawiam sie nad jej kupieniem, ale chcialabym najpierw posluchac jakichs opinii Co sadzicie o zapachu, jak dziala na wlosy, czy nie obciaza, nie skleja? Co robi w ogole? ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#15449 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witamy ![]() Co do mgiełki to masz tu opinie z KWC moze cos Ci sie przyda http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14006 |
|
|
|
|
#15450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja tej mgiełki nie mam i nie miałam ![]() Nie powiem Ci więc o niej nic ciekawego ... Tutaj ==> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14006 <== jest kilka recenzji tego kosmetyku ![]() Zresztą, wydaje mi się, że tu, na tym forum, już Dziewczyny o niej rozmawiały ![]() PS. O kurcze... Zauważyłam, że zanim ja swojego posta napisałam(Hmm...Widać, że jedzenie przy kompie nie popłaca), to Petitka mnie wyprzedziła ![]() PS II. Gdzies w okolicy 354 strony tego wątku pojawiła się analiza składu tej mgiełki, opis jej działania
Edytowane przez nutka85 Czas edycji: 2007-06-21 o 18:13 Powód: dopisek |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

Takie jest moje zdanie na ten temat.

Użyłam parę razy tylko bo jakoś zapominam że go mam..

Oczy jak 5 zł i pytanie: "ekhhh ten drapak maluje???" hihihi, dopiero jak zobaczyły moje rzęsy, to dały się przekonać. I takim sposobem praktycznie co kampania któraś z nich go zamawia