Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-04-17, 20:15   #1321
mauskacom
Wtajemniczenie

Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V [ASHER]

Cytat:
Napisane przez Britta2 Pokaż wiadomość
a jest juz druga
czesc? U kogo mozna szukac?
jest ,ale tylko 6 rozdziałów
mauskacom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-17, 20:23   #1322
elatygrys
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Masumi11 Pokaż wiadomość
Czytasz pierwszą część - którą uwielbiam. Czy drugą ?
Ogierka więc pierwszą - druga sie tłumaczy dopiero
elatygrys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-17, 20:25   #1323
Britta2
Zadomowienie

Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V

dzieki za info, trudno trzeba jeszcze poczekac. A ja odkladam ostatnia historie jacea I aggie z sinnersow I zaczynam Pania Agnieszke Loniewska. Od czego zaczac ? Po koleii z listy czy cos innego polecacie w pierwszej kolejnosci?
Britta2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-17, 20:32   #1324
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mauskacom Pokaż wiadomość
to moze lekki bob, taki bardzo kobiecy i z pazurem do tego to jedyna fryzura która pasuje to każdego typu urody i wieku ale ciężko komuś doradzic nie wiedzac jak wygląda mnie juz tez chodzi po glowie fryzjer, mam ochote tez na zmiane ,ale co ide to slysze od mojegro fryzjera,ze nic nie zmieni ,bo jest idealnie.. i ze jestem jego wizytówka a tak zupelnie serio nigdy nie naciskam,bo kazda moja zmiana kończy sie płaczem.za ciemne rycze, za krotkie rycze i chyba dobrze jest jak jest
Nic tylko pozazdrościć

Cytat:
Napisane przez emi_g Pokaż wiadomość

Ja boję sie zmian, chciałabym zaszaleć i totalnie kolor zmienić z blondu na ciemne ale powiem szczerze że waham się już bardzo długo...a że mam grzywkę to też nie wszystkie fryzurki mogę...dłuższy czas miałam boba właśnie raz prostego raz z dłuższym przodem, teraz zapuścilam i mam kitkę na głowie a włosy też lichutkie cieniutkie
I racja ciężko doradzić jak nie widzi się osoby
Chyba zaraz poszukam jakiejś fotki i się ujawnię

Cytat:

A ja poza rudymi przerobiłam już wszystko od czarnych po jasny blond i od długich daleko za łopatki po króciutkie
Szczególnie w ciążach miałam loty
No to ja też szalałam z kolorami.. Byłam jaśniutką blondynką o długich włosach, byłam ciemny brąz, niemal czarna i marchewkowo ruda.. Średnio długie, któtkie, na chłopaka.. Niemal wszystko przerabiałam
Sęk w tym, że najlepiej mi z grzywką, ale ona jest niepraktyczna niestety.. Muszę mieć ją mocno nalakierowaną żeby się jakoś trzymała, a to takie sztuczne jak wiatr dmuchnie. Poza tym na treningach czy imprezach pocę sie jak szczur, a wtedy to już w ogóle masakra..
Dlatego myślałam tym razem o czymś co poza tym, że fajnie by wyglądało, byłoby także praktyczne..

Cytat:
Napisane przez joanna12afi Pokaż wiadomość
Ja nie umiem doradzać. Jak pierwszy raz poszłam do niego to tylko powiedziałam żebym nie miała
lysych boków i nie ściąć mnie na bardzo krótko i sam dobrał fryzurę i kolor i jestem zadowolona
A mi właśnie podobają się ostatnio te wygolone boki, ale nie sądzę by do mnie takie fryzurki pasowały niestety

No nic.. Idę szukać fotki

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-17, 20:33   #1325
jola2243
Zakorzenienie

Nie skończę Fixed... połowa książki i nic się nie dzieje, opisy powalająco długie i nudne
biorę się za Dangerous to know & love

http://pasja-przeplatane.blogspot.com/

Lubimy Czytać--- jola2243
jola2243 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-17, 20:39   #1326
elatygrys
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jola2243 Pokaż wiadomość
biorę się za Dangerous to know & love
mnie sie podobało

Jak JA kocham tych niegrzecznych ohohoh
elatygrys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-17, 20:54   #1327
moniqa84
Rozeznanie

Cześć Wszystkim!
Właśnie niedawno skonczyłam czytać Greya i muszę przyznać że pomimo różnych mankamentów (m.in. ubogi język itp) jestem zafascynowana nie tyle książką co samym Panem Greyem zaczęłam czytać Crossa ale to chyba nie mój typ, przeczytałam ile dałam radę postów z poprzednich części i zaciekawiła mnie Ruda, wiem że pewnie macie dość wysyłania ale niezabardzo umiałam coś znaleść na necie wiec jakbycos to chętnie przygarnę pdfa
monikaf18@poczta.onet.pl
moniqa84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-17, 20:55   #1328
Yasinisi
Zakorzenienie

A tak w ogóle to zapomniałam się wyspowiadać z dzisiejszych ćwiczeń.. Przyznam się bez bicia, że miałam lenia koszmarnego.. Chciałam sie po pracy walnąć i zwyczajnie pójść spać.. Ale wzięłam się w garść i poszłam..

Za mną 1h body pump czyli treningu siłowego z obciążeniem na praktycznie wszystkie partie mięśniowe: nogi, plecy, barki, klatkę piersiową, biceps, triceps i brzuch
Cieszę się, że dziś było już znacznie lepiej niż tydzień temu.. Pewnie bez zakwasów się nie obejdzie, ale chyba nie będę aż tak stękać..

Chyba siły dodał mi nowy trener
Mówię Wam.. Ciacho takie, że aż mi się skupić było ciężko.. Lekko ciemniejsza karnacja, czarne włosy, delikatny zarost i do tego bardzo sympatyczny, uśmiechnięty.. Mmm.. Rozmarzyłam się normalnie..

Ps. Wygrzebałam dwie fotki.. Nie znoszę swoich zdjęć, więc łatwo nie było, no ale na tych dwóch wyglądam znośnie, to pokażę..
Jedna z imprezy, gdzie chyba nieźle widać twarz, druga w miarę aktualna.. Takie mniej więcej mam teraz włosy..
Czekam na Wasze sugestie odnośnie koloru i fryzurki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_6464.jpg (170,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2693.jpg (77,3 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez Yasinisi
Czas edycji: 2014-04-17 o 20:58
Stary 2014-04-17, 20:55   #1329
magpie101
Rozeznanie

Dzisiaj mialam wolne, a dopiero usiadlam. Od 8 na pelnych obrotach ale zakupy juz zrobione, dopiero po swietach pojade do sklepu, obiady do soboty sa, w domu posprzatane, wokol domu tez, makowiec i bigos juz jest. Jutro tylko jeszcze 2 ciasta zrobie, a w sobote salatke i wolne czyli duzo czasu na czytanie
Padam na pyszczek ale teraz relaks i zabieram sie za BŚ

Co do Konstelnacji to jest to ksiazka, ktora dodalam do ulubionych, poniewaz tak bardzo mi sie podobala, wiec troche jestem zawiedziona, ze Was nie wciagnela dziewczyny.
magpie101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-17, 21:10   #1330
jola2243
Zakorzenienie

Elu, to cos czuję że się nie zawiodę, mamy podobny gust

http://pasja-przeplatane.blogspot.com/

Lubimy Czytać--- jola2243
jola2243 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-17, 21:14   #1331
mauskacom
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to zapomniałam się wyspowiadać z dzisiejszych ćwiczeń.. Przyznam się bez bicia, że miałam lenia koszmarnego.. Chciałam sie po pracy walnąć i zwyczajnie pójść spać.. Ale wzięłam się w garść i poszłam..

Za mną 1h body pump czyli treningu siłowego z obciążeniem na praktycznie wszystkie partie mięśniowe: nogi, plecy, barki, klatkę piersiową, biceps, triceps i brzuch
Cieszę się, że dziś było już znacznie lepiej niż tydzień temu.. Pewnie bez zakwasów się nie obejdzie, ale chyba nie będę aż tak stękać..

Chyba siły dodał mi nowy trener
Mówię Wam.. Ciacho takie, że aż mi się skupić było ciężko.. Lekko ciemniejsza karnacja, czarne włosy, delikatny zarost i do tego bardzo sympatyczny, uśmiechnięty.. Mmm.. Rozmarzyłam się normalnie..

Ps. Wygrzebałam dwie fotki.. Nie znoszę swoich zdjęć, więc łatwo nie było, no ale na tych dwóch wyglądam znośnie, to pokażę..
Jedna z imprezy, gdzie chyba nieźle widać twarz, druga w miarę aktualna.. Takie mniej więcej mam teraz włosy..
Czekam na Wasze sugestie odnośnie koloru i fryzurki

dobra to od początku kochana, milo Cie zobaczyć super masz trenera,tylko pozazdrościć aaaa ja w ogole jestem fanka facetow z kilkudniowym zarostem (za to kozich bród nie cierpie ) no a trening ja pierdziele podziwiam.. ja to tylko cardio ,ale daje rade co dziennie,wiec jest okej.
sluchaj co do Twojej urody jestem niemalze przekonana,ze blond i ciemne beda Ci pasowac przynajmniej tak mysle.. a co do fryzury obstawiam dalej lekkiego klasycznego boba badz za brode na prosto podcięte ,za to z grzywka obstawiam ciut dłuższa.aby troche zapuścić

a powiedz mialas kiedys blond ? jestem ciekawa

Edytowane przez mauskacom
Czas edycji: 2014-04-17 o 21:16
Stary 2014-04-17, 21:42   #1332
Masumi11
Zakorzenienie

GG do Masumi11

Skończyłam.....
Książka jest cudna , musze ja mieć...
Stary 2014-04-17, 21:44   #1333
Britta2
Zadomowienie

popieram pomysl z grzywka zapuscic na dluzsza natomiast wedlug mnie fajnie byloby CI w troszke dluzszych ale dosc mocno pocieniowanych tzn. Wydluzony tyl z krotszymi wlosami na gorze glowy. Moja szwagierka jakos tak nozyczkami trzymanymi w pionie scinala mi tak wlosy kiedys , efekt byl super I do ukladania tez latwo I spoko
Britta2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-17, 21:45   #1334
joanna12afi
Zadomowienie

Cytat:
'pjona' ja nosze je juz ponad 3 lata i jest mi nudno troche ,ale mam to co lubie braz i blond wiec 2w1 a teraz tak sobie mysle,ze zrobie jak zazwyczaj latem ,ze od 2 -3 cm od nasady jasne czyli wiekszosc karmelowego blondu znalazlam tez super inspiracje i chyba sie zainspiruje troche. a na jesien przyciemnie
Mi się na razie nie znudziły bo mam je od jakiś 4-5 miesięcy

Cytat:
Nic tylko pozazdrościć

Chyba zaraz poszukam jakiejś fotki i się ujawnię

No to ja też szalałam z kolorami.. Byłam jaśniutką blondynką o długich włosach, byłam ciemny brąz, niemal czarna i marchewkowo ruda.. Średnio długie, któtkie, na chłopaka.. Niemal wszystko przerabiałam
Sęk w tym, że najlepiej mi z grzywką, ale ona jest niepraktyczna niestety.. Muszę mieć ją mocno nalakierowaną żeby się jakoś trzymała, a to takie sztuczne jak wiatr dmuchnie. Poza tym na treningach czy imprezach pocę sie jak szczur, a wtedy to już w ogóle masakra..
Dlatego myślałam tym razem o czymś co poza tym, że fajnie by wyglądało, byłoby także praktyczne..

A mi właśnie podobają się ostatnio te wygolone boki, ale nie sądzę by do mnie takie fryzurki pasowały niestety

No nic.. Idę szukać fotki
Mi też się podobają te boki ale u kogoś nie u siebie
A żeby zobaczyć Twoje zdjęcie muszę laptopa odpalić

A ja znowu miałam ambitne plany skończyć dziś pierwszy tom zakrętów a po fryzjerze pojechałam na zakupy i teraz weszłam do domu to zanim wszystko ogarnę to już będzie za późno na czytanie

Wysłane z mojego I9505
joanna12afi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-17, 21:49   #1335
mauskacom
Wtajemniczenie

Cytat:
Skończyłam.....
Książka jest cudna , musze ja mieć...

ja tez ,ta obowiązkowo ! juz sie nie moge doczekac kiedy zaczne ja kupowac rodzinie i przyjaciołom na prezenty..na gwiazdke siostrze kupilam Latwopalni i przyjaciółce i takie były zachwycone teraz czekam na imieniny ur którejś
Madzia a był placz ? gdy czekala na Piotra na lotnisku?? bo ja kuzwa nie moglam za siebie tak wyłam
Stary 2014-04-17, 21:54   #1336
Masumi11
Zakorzenienie

GG do Masumi11

Cytat:
Napisane przez elatygrys Pokaż wiadomość
Ogierka więc pierwszą - druga sie tłumaczy dopiero
Wiem, trzymam rękę na pulsie
Po Ogierze bardzo na nią czekam .

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Britta2 Pokaż wiadomość
dzieki za info, trudno trzeba jeszcze poczekac. A ja odkladam ostatnia historie jacea I aggie z sinnersow I zaczynam Pania Agnieszke Loniewska. Od czego zaczac ? Po koleii z listy czy cos innego polecacie w pierwszej kolejnosci?
Proponowała bym Zakręty
Stary 2014-04-17, 21:56   #1337
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
dobra to od początku kochana, milo Cie zobaczyć super masz trenera,tylko pozazdrościć aaaa ja w ogole jestem fanka facetow z kilkudniowym zarostem (za to kozich bród nie cierpie ) no a trening ja pierdziele podziwiam.. ja to tylko cardio ,ale daje rade co dziennie,wiec jest okej.
sluchaj co do Twojej urody jestem niemalze przekonana,ze blond i ciemne beda Ci pasowac przynajmniej tak mysle.. a co do fryzury obstawiam dalej lekkiego klasycznego boba badz za brode na prosto podcięte ,za to z grzywka obstawiam ciut dłuższa.aby troche zapuścić

a powiedz mialas kiedys blond ? jestem ciekawa
No miałam, miałam.. Ale fotki stare bo od dość dawna nosze już ciemniejsze włoski..
Tyle, że blond i rozjaśnianie mocno niszczą włosy, a moje i tak są słabe, więc nie wiem czy to dobry pomysł.. Aktualnie od ponad pół roku nie farbuję, chciałam dać im odpocząć, ale coś niedługo będę musiała zrobić, bo mój naturalny kolor jest taki nijaki mysio bury..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 151.jpg (77,4 KB, 11 załadowań)

Stary 2014-04-17, 21:59   #1338
Masumi11
Zakorzenienie

GG do Masumi11

Cytat:
ja tez ,ta obowiązkowo ! juz sie nie moge doczekac kiedy zaczne ja kupowac rodzinie i przyjaciołom na prezenty..na gwiazdke siostrze kupilam Latwopalni i przyjaciółce i takie były zachwycone teraz czekam na imieniny ur którejś
Madzia a był placz ? gdy czekala na Piotra na lotnisku?? bo ja kuzwa nie moglam za siebie tak wyłam
Kochana ja nadal siedzę i uspokajam serce, nadrabiam Wasze posty i dochodzę do siebie ...
Stary 2014-04-17, 22:01   #1339
joanna12afi
Zadomowienie

Cytat:
No miałam, miałam.. Ale fotki stare bo od dość dawna nosze już ciemniejsze włoski..
Tyle, że blond i rozjaśnianie mocno niszczą włosy, a moje i tak są słabe, więc nie wiem czy to dobry pomysł.. Aktualnie od ponad pół roku nie farbuję, chciałam dać im odpocząć, ale coś niedługo będę musiała zrobić, bo mój naturalny kolor jest taki nijaki mysio bury..
Jak patrze na zdjęcia to mi się najbardziej podobasz w jasnych

Wysłane z mojego I9505
Stary 2014-04-17, 22:07   #1340
mauskacom
Wtajemniczenie

Cytat:

to moze taki miedzy jasnymi a ciemnymi ,jakis sredni blond ,on i tak wyjdzie w odcieniu brazu ,ale nie beda takie ciemne a blond Ci pasuje ,ale to chyba taka uroda.
ja np jestem naturalna brunetka ,a jak sie z blondu zrobilam na braz to nawet moi rodzice sie smiali ,ze z natury jestem ciemna ,ale kompletnie mi nie pasuja i strasznie mnie postarzają,ale mimo to chodzi za mna jakis srdeni braz.. bardziej naturalny ,ach z babami

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:

Wysłane z mojego I9505

yhm tez tak uważam.

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Stary 2014-04-17, 22:21   #1341
Masumi11
Zakorzenienie

GG do Masumi11

Cytat:
A ja CIę lubię na tym zdjęciu gdzie siedzisz w fotelu i trzymasz w ręku kij od bilarda
Stary 2014-04-17, 22:32   #1342
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
A ja CIę lubię na tym zdjęciu gdzie siedzisz w fotelu i trzymasz w ręku kij od bilarda
Tam to w ogóle miałam taką prostą grzywkę i sredni brąz chyba

Cytat:
to moze taki miedzy jasnymi a ciemnymi ,jakis sredni blond ,on i tak wyjdzie w odcieniu brazu ,ale nie beda takie ciemne a blond Ci pasuje ,ale to chyba taka uroda.
ja np jestem naturalna brunetka ,a jak sie z blondu zrobilam na braz to nawet moi rodzice sie smiali ,ze z natury jestem ciemna ,ale kompletnie mi nie pasuja i strasznie mnie postarzają,ale mimo to chodzi za mna jakis srdeni braz.. bardziej naturalny ,ach z babami

yhm tez tak uważam.
Cytat:

Wysłane z mojego I9505
No to macie podobną opinię jak moja mama.. Hmm.. Chyba muszę to wziąć mocno pod uwagę.. Na początku czerwca wybieram się na ślub przyjaciół, których wyswatałam , to może na tę okazję sobie jakiś fajny jasny balejaż strzelę.. Tylko na fryzurkę muszę się zdecydować.. Z jednej strony takie jak mam teraz są wygodne, bo na trening w króciutką kitkę je złapię, ale z drugiej średnio mi się układają.. Szlak by to trafił.. Nic tylko wieczne dylematy..

mauskacom, taki średni naturalny brązik ja osobiście bardzo lubię.. Skoro za Tobą chodzi to dlaczego nie?
Może jakieś jaśniejsze refleksy skoro mówisz, że w ciemnych Ci źle?

Stary 2014-04-17, 22:44   #1343
myszkah
Raczkowanie

Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V

Cytat:
Kochana ja nadal siedzę i uspokajam serce, nadrabiam Wasze posty i dochodzę do siebie ...

Ja teraz odlozylam kindla .. Skonczylam czytac Bez przebacEnia
i &€&&*%# jestem spocona i nerwowa , zabronilam mezowi wchodzic do sypialni bo mnie irytowal samym oddychaniem!!!
Siedze i patrze w sufit, poszlam po czekolade - nie pomoglo ...
Nie wiem co w najblizszej przyszlosci przebije ta ksiazke!!
Kurka musze isc pod drugi prysznic!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
myszkah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-17, 22:48   #1344
gosia1305
Wtajemniczenie

oj dziewczyny widzę że na tapecie fryzury i kolory....

Yasinisi miło Ciebie poznać ze zdjęcia w końcu ktoś się ujawnił a co do Twojej fryzurki to rzeczywiście w jaśniejszych lepiej....

za mną od jakiegoś czasu chodzi zmiana koloru z blondu na taki karmelkowy, toffikowy... pewnie taki sobie niedługo zrobię ale boję się że potem będę jednak chciała wrócić do blondu...
gosia1305 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-17, 23:11   #1345
Masumi11
Zakorzenienie

GG do Masumi11

Zaczynam W Zapomnieniu ....

Kolorowych snów słoneczka
Stary 2014-04-17, 23:17   #1346
myszkah
Raczkowanie

Cytat:
Zaczynam W Zapomnieniu ....

Kolorowych snów słoneczka

Ja BŚ...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
myszkah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-17, 23:40   #1347
joanna12afi
Zadomowienie

A ja uciekam spać dobranoc

Wysłane z mojego I9505
Stary 2014-04-18, 00:01   #1348
rinos
Zakorzenienie

Ja tylko na chwilkę. Posty nadrobiłam, ale nie mam na nic siły. Po 22-giej wróciłam z zakupów i jeszcze jutro z rana jedna runda. Odezwę się jutro. Dobranoc

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
rinos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-18, 06:27   #1349
Yasinisi
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez gosia1305 Pokaż wiadomość
oj dziewczyny widzę że na tapecie fryzury i kolory....

Yasinisi miło Ciebie poznać ze zdjęcia w końcu ktoś się ujawnił a co do Twojej fryzurki to rzeczywiście w jaśniejszych lepiej....

za mną od jakiegoś czasu chodzi zmiana koloru z blondu na taki karmelkowy, toffikowy... pewnie taki sobie niedługo zrobię ale boję się że potem będę jednak chciała wrócić do blondu...
Jestem już niemal przekonana co do koloru.. Zrobię balejaż.. Zostaje kwestia fryzury..

Stary 2014-04-18, 06:31   #1350
joanna12afi
Zadomowienie

Dzień dobry

Wysłane z mojego I9505
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości