![]() |
#391 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Dove - Wizażanki o pielęgnacji włosów
Cytat:
![]() Wczoraj użyłam jej pierwszy raz i jestem zachwycona, włoski gładkie, miodzio ![]() Ale szampon jakoś mi się słabo pieni, nie wiem dlaczego, bo większość dziewczyn pisze, że właśnie pieni się dobrze i jest wydajny. U mnie jak zwykle inaczej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
Mój szampon tez jest ok, pieni się i wystarczy naprawdę wycisnąć go na dłoń niewielką ilość. A do testowania dostałam szampon do suchych i puszących się włosów, a dodatkowo zakupiłam do włosów farbowanych, wczoraj w biedronce był za 4 coś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj zobaczę co ona jest warta. Szampon jak szampon. Odżywka w tubie całkiem ok. No ale muszę dłużej potestować. Powinni nam dać czas do połowy czerwca chociaż. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez GosiuniaMP Czas edycji: 2014-05-16 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Coś w tym jest. Kiedyś podczas testu wystawiłam nie do końca pozytywną opinie i zwyczajnie z KWC zniknęła... czyżby zaniżała wymaganą średnią ![]() A wdzięczność najwyraźniej wymaga od potencjalnej testerki nie bycia szczerą, a miłą ![]() Ale dość narzekania na społeczeństwo... idę potestować nową maskę ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |||
Be Strong. ☑️
|
ankieta pewnie będzie lada dzień
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4647560 5]Ze skrzynki? A to nie przyszło poleconym? Może i ja mam coś w skrzynce, ale nawet nie zaglądałam ![]() W domu zadna przesyłka na mnie nie czekała. Żeby potem nie było lipy, bo recenzja nie wystawiona na czas.[/QUOTE] no u mnie w skrzynce było, nie był to na pewno polecony ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- moja dzisiejsza kolejna refleksja na temat testowanych kosmetyków: nie muszę myć głowy codziennie tak jak dotychczas tylko co 2 dzień.. dzięki Dove ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#401 |
Przyczajenie
|
Wiecie, tak sobie oglądam te opinie na KWC, które pojawiły się w ostatnich dniach-i zastanawiam się jak Wy to dziewczyny robicie? Ja nie jestem w stanie dobrze poznać działania produktu w ciągu 5 dni-bo przecież produkty do testów dostałyśmy właśnie jakieś 5 dni temu. KWC z uwagi na swój regulamin był dla mnie zawsze najlepszym i najbardziej rzetelnym katalogiem z ocenami produktów-a takie akcje chyba go mocno psują... No i zachęcają do łamania regulaminu KWC.
Zasady Oceniania w KWC, pkt 2A. b.: (cyt.) Jeśli nie ma zaleconego czasu używania kosmetyku, to: I. kosmetyki pielęgnacyjne (kremy, odżywki, maseczki, balsamy, środki do pielęgnaci włosów itp.) oceniaj po co najmniej 1 miesiącu regularnego stosowania, ponieważ taki jest cykl odnowy komórek naskórka i minimalny czas potrzebny na stwierdzenie, czy produkt nie powoduje skutków ubocznych, jaka ma wydajność itp.) lub po zużyciu jednego opakowania (np. maseczki)." Wcześniej możemy ocenić kosmetyk, ale pod pewnym warunkiem: (cyt). III." Warunkowo dopuszczamy recenzje wystawione po krótszym czasie używania, jeśli kosmetyk podrażnił lub uczulił cerę bez skłonności do podrażnień/alergii oraz jeśli takie reakcje wywołał kosmetyk hypoalergiczny, pod warunkiem, że informacja o uczuleniu jest tylko częścią oceny, a w recenzji znajduje się zapis o stopniu wrażliwości cery." Mamy też wyjaśnioną sprawę z próbkami-co w zasadzie jest trochę kpiną ze strony organizatora, żeby do testów dawać próbki... I co z tym teraz zrobić? cyt. "C. Jeśli zdecydujesz się ocenić kosmetyk pielęgnacyjny lub kolorowy na podstawie próbki, zawsze zaznacz to w recenzji. Pamietaj, że przy ocenie na podstawie próbek również obowiązuje podany powyżej mnimalny czas używania kosmetyków (7 lub 30 dni). D. Oceniając na podstawie próbek pomijasz w recenzji istotne dla innych użytkowników informacje: o wydajności produktu, trwałości, wygodzie w użytkowaniu opakowania, itd." No i co my mamy z tym zrobić dziewczyny????
![]() |
#402 |
Raczkowanie
|
My nic nie zrobimy. Mogą zrobić ewentualnie moderatorzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Przyczajenie
|
Dobry temat poruszyłaś, bo widzę że recenzje sypią się lawinowo. No cóż, ja zamierzam poczekać do ostatniej chwili, a i tak nie wiem, czy będę się mogła w 100% wypowiedzieć o przedłużeniu trwałości koloru, jako że stosuje lilię Color Repair.
No ale trudno, regulamin rzecz święta. Do pierwszego czerwca wszystko się zgadzać musi ![]()
2016 Rio silver medalist, Stockholm, Davis Cup winner 2014 Sydney 2013 Basel , Tokyo , Washington , Rotterdam 2012 Basel , Vienna , Estoril , Marseille 2011 Estoril , Delray Beach 2009 US Open , Washington , Auckland 2008 Washington , Los Angeles , Kitzbuhel , Stuttgart JMDP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Blessed be the fruit
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- anitka709, wybacz, że zwracam uwagę, ale baner ma być w podpisie jakby ogólnym(pod krechą), a nie w podpisie posta ![]() ![]()
![]() |
#405 |
Rozeznanie
|
Też uważam, że rzetelną opinię można napisać dopiero po dłuższym okresie używania (2-3tyg albo i dłużej). Co innego gdy ktoś stosował już wcześniej te kosmetyki. Dla mnie szampon jest mistrzostwem świata, mega wydajny, cudnie się pieni i bosko pachnie. Maseczkę jeszcze kilka razy muszę przetestować. Odżywkę bez spłukiwania muszę sprawdzić jeszcze na suchych włosach bo na mokrych próba już była.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
BAN stały
|
Hej Dziewczyny. Ja również jestem szczęśliwą posiadaczką zestawu Dove Hair Therapy
![]() Już od dawna przymierzałam się do zakupu produktów tej marki, a jak się okazało rozwiązało to kilka kliknięć myszką ![]() Wczoraj zdążyłam użyć maskę, a 2 dni temu odżywkę + szampon!. Rewelka. Moje blond (farba) włosy wyglądają dużo zdrowiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() początkowo np oleje na włosy to była magia, a teraz nie ma różnicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Raczkowanie
|
jak większośc z Was, również dziwią mnie tak szybko wystawiane opinie na KWC...
dostałam zestaw kilka dni temu, uzyłam narazie tylko raz... co do szamponu i maseczki się nie wypowiem bo niepotrafię po jedym uzyciu stwierdzić jak działa... jedynie spray bez spłukiwania bym mogła zrecenzować bo przy moich kręconych włosach zniszczonych i puszacych nadaje cudowny kształt moim lokom i niesamowitą miękkość... ale i tak poczekam jeszcze tydzień! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ![]() ![]() ![]() Ocene produktow rowniez mam zamiar wystawic dopiero pozniej, mamy na to dosc sporo czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie do dziewczyn co mają złotą serię uzywacie wszyskiego na raz tzn szampon, maska i spray czy np szampon plus maska , szampon plus spray bo ja chciałam wypróbować wszystko pojedyńczo a dopiero w nastepnej kolejności razem ale sama już nie wiem jak będzie lepiej a może ekspertki Dove coś podpowiedzą
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
JA wlasnie uzylam samego szamponu na probe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za ten baner
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
co do negatywnych opinii na KWC to powiem Wam, ze ostatnio miałam przyjemnośc testowac podkład https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...wa-wersja.html
i opinie raczej są słabe, także to nie jest chyba do końca tak, ze usuwają złe opinie, no chybaże proces jest bardziej skomplikowany ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2014-05-16 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
Niby ustawiłam baner
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Ingran i edyta 508 kochane czy już jest dobrze z tym banerem? ;-) wydaje mi się, że tak. I jeszcze raz dzięki za tą uwagę, bo miałabym źle nie wiedząc o tym. ![]()
#418 |
Raczkowanie
|
Banerek masz juz okey =)
Mimo, ze po kilku użyciach jestem bardzo zadowolona ze swojej serii dove color to tez z wystawieniem recenzji mam zamiar się wstrzymać, zeby dobrze poznać produkt ... tym bardziej, ze mamy na to czas do 01.06 ... do końca maja jest jeszcze trochę czasu i zamierzam go wykorzystać =) |
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, ze chcemy rzetelnych i prawdziwych opinii =)
Chyba po to jest ten portal, aby znaleźć te najlepsze i ze spokojem iść je kupić bez żadnych obaw czy faktycznie warto =) |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.