|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie maj - czerwiec 2014 cz X
Ale smakowotosci robicie... zjadloby sie...
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
A Justiwi rodzi?
![]() Justyna my na emolium jedziem bo przy Olim i tak jest w użytku a przy stópkach i dłoniach nadal sie łuszczy więc pewno musi poprostu... aczkolwiek w dotyku jest milusi po emolientach ![]() Jeden śpi, choć od dwóch tyg nie miał drzemki, drugi wygląda na padnietego ale jeszcze boje sie odłożyć
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
MADZIULA to chyba zainwestuje w to.cudo... bo nie moge patrzec jak mu sie ta skora luszczy.wszedzie jest.
Lubie czytac twoje wpisy o Olafie i.Majce. moze powinnas zalozyc.blog ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Ups i.Patryku... pomylilam z majka NIKI Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Madziula chyba jestem do tyłu o co chodzi z tym „może spróbuj karmic jak Muffinka radziła rozebrana?[IMG]file:///C:\DOCUME~1\obi\LOCALS~1\ Temp\msohtml1\01\clip_ima ge001.gif[/IMG]”
Justynka Majce też się łuszczy i nie ma się czym martwić. Tak jak Madziarek pisze kąpiel i normalna pielęgnacja skóry a samo przejdzie ![]() Ja nie weranduję, połozna mówiła że nie trzeba jak jest ciepło na dworze Syna też nie werandowałam.My już po spacerku Oskar cały spacer pchał wózek Mi nawet dotknąc nie pozwolił Uwielbiam patrzeć i cieszę się jak Oskar podchodzi do Majki. Z taką czułością ![]() Ostatnio jak usypiałam go na drzemkę , Majka obudziła się na karmienie. Tak więc wzięłam ją do Naszego łóżka, Oskar położył się obok Majki złapał ją za rączkę i tak sobie zasypiali |
|
|
|
#185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słodziaki
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
Hej, chyba bardziej od sprzątania i domowej roboty nie lubię bezczynności
chyba jestem z tych, którym ciężko dogodzić.. No ale wynalazłam sobie zmianę pościeli. Umyłabym też okno, ale się boję tż i mojej mamy. Ostatnio nawet gadają tak samo![]() justwi nie mogę się doczekać wieści powodzenia![]() Niegrzeczna trzymaj się! kciuki za usg! a swoją drogą to ciekawe czemu nie mogą go zrobić dzisiaj, skoro i tak nic innego przy Tobie nie robią ![]() Nikii ale masz cudowne dzieci! Mam nadzieję, że uda mi się podobnie wychować Maleńką
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
NIKI slodki ten twoj starszak
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się ponownie, jakoś nie mam ostatnio weny do pisania, wolę podczytywać
![]() Niegrzeczna naprawdę masakra, mi już też przez myśl przeszło, żeby Ci poradzić wypisanie się na żądanie, ale nie wiem co ja bym zrobiła w Twojej sytuacji, bo jednak tęsknota za starszakiem jest okropna, wiadomo, ale z czegoś musi wynikać to, że gin zlecił pobyt w szpitalu, więc jakby się wypisać to strach pewnie by pozostał ![]() Tak czy siak Iga na pewno nie zapomni jak wyglądasz Co do krzyków przy porodzie to ja nawet nie miałam jak, bo jak tylko próbowałam to moja położna mnie sprowadzała do pionu i przypominała o oddychaniu a przy parciu jakoś sobie nie wyobrażam krzyczeć , szkoda energii ![]() Karolkya brawa za wizytę i udany dzień ![]() Justyna ja też bym poleciła emolient – Emolium, Oilatum itp. Zawsze jest też krem Oilatum Soft w razie W Nikii ale cudny widok to musiał być ![]() Chansons a ja to bym sobie posprzątała w chacie, ale ostatnio mam taką wspaniałą kondycję, że po prasowaniu padłam i nie mogłam wstać a nawet samo wejście po schodach na piętro mnie męczy tak, że trudno się potem oddycha w weekend obrabiałam kurze to niestety 4 pomieszczenia musiałam podzielić na dwa dni porażka i ja chyba nie tyle bezczynności nie cierpię co nieporadności swojej ![]() Od rana mnie brzuch pobolewa okresowo, właściwie to od wczoraj jutro kosmetyczka, w środę mąż mi odbierze gbs i mogę iść rodzić, nie ma na co czekać
|
|
|
|
#189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale słodko musi to wyglądać
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecko śpi i nagle w niani słyszę HAU! takie głośne, aż sama podskoczyłam, nie wiem czy jej się pies przyśnił czy jak
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() Właśnie wróciłyśmy z przychodni. Byłysmy się zważyć i Ola przytyła pół kilo Także waży 3300 teraz, a przy wypisie miała 2800. Chyba dobrze co?![]() Nikii - u mnie też jest nadużywany cyc Dopóki nie uleje. Nie umiem sobie z tym poradzić zupełnie. Nawet smoka już nie chce bo przecież nic z iego nie leci, a takie ciumkanie na sucho nudna sprawa. Madziuuula co na to poradzisz?? ![]() Co do łuszczenia. Moja też traci skórę jak wąż Do kąpieli dolewam oliwkę i w trakcie natłuszczamy ją. Rano też smaruję te najbardziej suche miejsca. Samo przejdzie.A no i kąpiemy codziennie. Na początku było co drugi dzień, ale sama nie wiedziała kiedy spać. Teraz kąpiel ok 20 cyc i spanie. A tak to do 21 drzemała i później nie chciała na noc zasnąć. Ja tam krzyczałam na porodówce. Jakby mnie ze skóry obdzierali Ale mi to pomagało więc położone nie komentowały
Dziewczyna - 27.06.2006 Narzeczona - 24.01.2012 Żona- 10.08.2013 ![]() MAMA- 03.05.2014 http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png Edytowane przez kasiab91 Czas edycji: 2014-05-19 o 13:12 |
|
|
|
#192 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za wagęa ciekawe jak tam u nas z wagą.... W środe mamy wizytę to się okaże
|
|||
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na męża jak wróci z pracy, bo mamy iść na spacer - nie chce mi się kisić w domu już
Milenka dzisiaj ma chyba DZIEŃ OGLĄDANIA ŚWIATA Sucho, pojedzona, i nie chcę spać. W nocy dwie pobudki, i od 5 sobie świat ogląda, z 20-30minutowymi drzemkami - spryciulka moja Jak ona ostatnio głowę odchyla, kopie nóżkami normalnie jakby mogła to by chodziła chyba Bierzecie swoje maluszki na swój brzuszek, brzuszkiem maluszka kładziecie na swoim ? Moja lubi tak zasypiać ostatnio
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Kasian czyzby przepowiadacze?
![]() ![]() Kasiab za wagę malutkiej ![]() Ja sobie wmawiam że ona ma dopiero tydzień i jeszcze nie uregulowała sobie tego jedzenia ![]() Dzięki za komentarze odnośnie moich pociech Muszę Wam to kiedyś sfotografować ![]() Dzieci śpią , ja bym mogła posprzątać , ale nie opłaca mi się bo u dziadków remont i bez sensu byłaby moja praca. Co do krzyków to ja też krzyczałam , bo mi to pomagało :P |
|
|
|
#195 |
|
Wtajemniczenie
|
to z okazji skończenia 38 tc i rozpoczęcia 39 pokazuję wam mojego bąka
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
MARTUSZKAO kapiemy w mace ziemniaczanej ale poprawy brak. Dlatego pytalam na forum. Musze sie zaopatrzyc w te emolienty.
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 39tc
|
|
|
|
|
#198 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
#199 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie dziękujemy za wszystkie kciuki i dobre słowa. Synka urodziłam o godz.11 SN 3200GRAM 53CM zdrowy i sliczny.Więcej info wieczorem
![]() Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
|
|
#200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje!!
|
|
|
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie do phadwao i jej zupy szparagowej. Czy po ugotowaniu szparagi wyciągasz i wyrzucasz? Czy je kroisz na kawałki i razem z zupą się je?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Cudowne pół godziny
a potem starszy sie wybudzil, położyl na małego i koniec spania Papryka a starszy dalej kima :pNikki slodki Oskar jest ![]() Kasiab no ale może Oleńka taka glodna jest? Mój je dlugo 30-50 minut... A Muffinka pisała o karmieniu na bodziaku, coby maluch nie zasypiał
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Justiwi gratulacje ogromne
Nikki ja tam nadal nie wiem jeszcz jakies 9kg
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiab brawa za wagę Oleńki
![]() Nikii no przepowiadacze, męczące dziady są kurde przy Hani cisza była aż do właściwych skurczy ![]() Odpocznij sobie jak dzieci śpią, chociaż chwilę Karolkya bardzo ładny brzuszek Justiwi brawa ogromne gratulacje
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Madziula słodki widok
No u Nas jak na razie Oskar delikatnie podchodzi do Majki , ale i tak trzeba pilnować ![]() A wiesz że mój budyń jeszcze pozostał bo przeczytałam z 10 razy o karmieniu na bodziaku i nie kumam o co kaman :P |
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuula
Ja też długo nie będę wiedziała jak to jest z tymi jeansami buuuu |
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
madziula słodziaki
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.

powodzenia

w weekend obrabiałam kurze to niestety 4 pomieszczenia musiałam podzielić na dwa dni