Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-26, 09:25   #721
allckarola
Zadomowienie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Asia widze ze budzisz sie wtedy co ja maz sie wybiera do pracy wiec ja tez wstaje. Moze jak bede w domu to bede sie kladla jeszcze spac w co watpie ;p
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 09:25   #722
ZygaEffka
Zadomowienie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Paulina od Darka Zdrówka w dniu święta twojego
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 09:26   #723
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Paulina Darek najlepszego również dla Ciebie!
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 09:29   #724
Asia19x
Zakorzenienie

Dziś będzie bardzo intensywny dzień, mam tyyyyle nauki na jutro, wizyta u mamy jednej, potem drugiej i czasu nie będzie na nic Dlatego żegnam się póki co, bo inaczej się nie nauczę

Jeszcze tak gorąco jest za oknem

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Asia widze ze budzisz sie wtedy co ja maz sie wybiera do pracy wiec ja tez wstaje. Moze jak bede w domu to bede sie kladla jeszcze spac w co watpie ;p
Ja zawsze się budzę, bo jestem bardzo wyczulona na wszelkie hałasy itp, a Tż lubi poszaleć rano Potem jeszcze przyjdzie mnie przytulać, całować i dopeiro idzie i jeszcze kluczy swoich zapomni z garażu i muszę wstać po nim drzwi zamknąć, wysikać się i po spaniu Choć dzisiaj udało mi się pokimać jeszcze do 8:30, a spałabym dalej, ale OCZYWIŚCIE Tż mnie obudził telefonem

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 09:33   #725
ZygaEffka
Zadomowienie

Tak mni dziś glowa boli że to skandal az mi sie chce i podbrzusze nawala jak bym miala okres dostać , mała się wierci jak szalona , ale nie zbyt dobrze się czuję ... cisnienie zmierzyłam ale jest w normie , za parę dni , będzie rocznica śmierci mojej Amelci ... myslalam że juz sobie poradziłam z tym ale chyba nie
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 09:39   #726
etusiaaa
Wtajemniczenie

Wszystkim Mamuśką przyszłym i już obeocnym wszystkiego najlepszego!
oraz dla Paulinek najlepsze życzenia.

Ja dzis zabieram mamuskę i jedziemy na miast pochodzic po sklepach potrzebuje sukienke i leginsy i cos dla mojej corci trzeba kupic

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 09:40   #727
Niestabilna
Wtajemniczenie

Paulinki.... Wszystkiego naj naj

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-26, 09:42   #728
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Tak mni dziś glowa boli że to skandal az mi sie chce i podbrzusze nawala jak bym miala okres dostać , mała się wierci jak szalona , ale nie zbyt dobrze się czuję ... cisnienie zmierzyłam ale jest w normie , za parę dni , będzie rocznica śmierci mojej Amelci ... myslalam że juz sobie poradziłam z tym ale chyba nie
Biedactwo... Nie smutaj kochana, bo się i Zosia zesmuci Za pare miesięcy Zosia wynagrodzi Ci wszystkie smutki
Weź apap i się połóż, spróbuj zasnąć. A potem zapraszam na koktajl truskawkowy
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 09:45   #729
201610121609
Konto usunięte

Cytat:

Czyli dzisiaj tylko odpoczynek moze jakas drzemka pomoże...
Co do rocznicy nie wiem co napisać bo nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 09:47   #730
martek
Raczkowanie

Ewunia odpoczywaj dziś w najbardziej komfortowy dla ciebie sposób, może dolegliwości szybko przejdą jeśli chodzi o twoją stratę to nie napiszę,że wiem co czujesz, ale przytulam do serduszka i wiedz,że w niebie na pewno jest jej dobrze i spogląda na Ciebie , kibicuje i nie może doczekać się rodzeństwa

Hej dziewczynki tak w ogóle, przesyłam moc brokuła
mam dziś za☠☠☠isty humor od rana, mówi się,że pieniądze szczęścia nie dają, ale ten komfort psychiczny,że zus się nie czepia i wypłacą mi w tym tyg zaległą kasę nastraja mnie od razu i ma ochotę tańczyć i śpiewać

Byliśmy z małżem wczoraj na tej prymicji mojego przyjaciela, nie spodziewałam się,że będzie taki jump, ale miał dj, który grał same hiciory i wszyscy świetnie się bawili do tego stopnia,że pierwszy raz od początku ciąży złapał mnie potężny skurcz łydek, ale chwilę odpoczęła, wyłożyłam stopy na zimny marmur i dalej w tany
Dziewuszki, czy któraś jeszcze jest tak daeko w polu i nie ma dla malucha nic? jakoś nie mogę się zebrać do zakupów, ale to chyba dlatego,że planujemy remont sypialni,żeby przystosować ją też dla Franka no i będzie taka duuuża szafa na całą długość pokoju i komoda na jego rzeczy, a póki co musiałabym to upychać po naszych półkach i jakoś mi się nie uśmiecha

http://www.suwaczek.pl/cache/e690f5bba1.png
martek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 09:53   #731
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:

Odpoczywaj Kochana, położ się, może zaśniesz albo weź jakiś paracetamol na ten ból.

Nic więcej nie potrafię powiedzieć, bo nie potrafię sobie wyobrazić nawet jak to jest stracić dziecko, ale pomyśl o tym, że za kilkanaście tygodni przytulisz swoje maleństwo, które choć troszkę wynagrodzi Ci twoje smutki

Poodkurzam, Kawka
I jazda do nauki, ponoć w ciąży łatwiej to przychodzi, ale w moim przypadku niestety nie

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-05-26, 10:36   #732
Ana***
Zakorzenienie

Simran gratuluję 24 tygodnia
śliczne zwierzaczki

Zyga zatoczyć krąg w okół pępka? o tym nie słyszałam
Bardzo mi przykro... takie wspomnienia bolą. Ja półtora miesiąca temu przechodziłam przez to i myślałam o mojej kruszynce.
Wiecie, że to była dziewczynka?

Monika
ale Ci się porobiło... dobrze, ze ciśnienie się normuje, pewnie nieźle się wystraszyłaś.

Aliszcze
przegapiłaś czop? słyszałam że tego nie da się przegapić ale dobrze wiedzieć, bo znając mnie to też mogę przegapić

Perełko witaj

dzanet w lidlu będą w tym tygodniu sportowe

małaPaulina wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!

A wszystkim mamusiom wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy ))

My się witamy w 25 tygodniu

Byłam w lidlu... matko... tylu ludzi to ja w życiu tam nie widziałam!!!

Były ubranka na starsze dzieci, cudne za 3 koszulki 19,90 więc się nie dziwię, szorciki, sandałki... cuda

ja kupiłam 2 bukiety kwiatów dla mam

Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:39   #733
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Paulina Darek, zdrówka Bo to teraz najbardziej potrzebne

Ewka,ja też się jeszcze nie uporałam z tymi myślami. Ale wiesz... O tym nie da się zapomnieć i każda mama po stracie będzie o tym pamiętać całe życie Ale na szczęście ktoś chciał żebyśmy po raz drugi zostały mamusiami i teraz musimy się z tego cieszyć a we wrześniu nasze dzieciaczki swoim uśmiechem wynagrodzą nam te wszystkie cierpienia U mnie w sumie za kilka dni będzie rocznica jak zobaczyłam II kreski,ehh.. I też się tak źle czuję jakbym miała okres dostać Normalnie masakra...

Zdycham dzisiaj Boli tyłek od wczoraj,bolą plecy całe przy każdej pozycji i boli trochę brzuch Poradź mi ktoś co mogę zrobić żeby złagodzić te dolegliwości,bo mimo wszystko nie pomaga nawet leżenie I się schizuję

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:40   #734
aa2
Zakorzenienie

Ana sama w lidlu po 8 wylądowałam zakuiłam 2 paczki koszulek i szorty jakościowo super serio
ogólnie jesli kupujecie w lidlu to ja polecam, kazda rzecz sprawdza sie świetnie a gatunkowo ekstra nic jeszcze sie nei rozsypało
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:42   #735
allckarola
Zadomowienie

Chyba musze sie kawy napic bo zaraz tutaj zasne ;D nuuudzi mi sie a szef jeszcze mi mowi ze moge siedziec w pacy na chorobowym jak chce hehehe chyba nie powazny jest
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:58   #736
NATALUSIA14
Rozeznanie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46610384]Właśnie Ja w ogóle nie cierpię jeździć i szukać Wole z herbatką w łóżeczku z laptopem na kolanach pooglądać co mnie interesuje, kupić zapłacić i czekać aż mi przywiozą hehe [/QUOTE]

Ja mam tak samo Jakoś nie mam weny na chodzenie po sklepach odkąd jestem w ciąży. Fajne staniki takie sportowe widziałam na półeczce z akcesoriami dla kobiet w ciąży w Rosmanie, były tak majteczki wyższe, niższe, staniki do karmienia, sportowe... nie zwróciłam dokładnie uwagi na cenę, ale jakość na "oko" ok.

małaPaulina, Paulina Darek Wszystkiego najlepszego, zdrówka
Wszystkim mamusiom dużo zdrówka.

Poszłam dziś rano do Diagnostyki by zrobić obciążenie glukozy a Pani że muszę mieć skierowanie mnie lekarz nic nie dał powiedział tylko bym zrobiła no ręce i biust mi opadają

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:03   #737
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
Ana sama w lidlu po 8 wylądowałam zakuiłam 2 paczki koszulek i szorty jakościowo super serio
ogólnie jesli kupujecie w lidlu to ja polecam, kazda rzecz sprawdza sie świetnie a gatunkowo ekstra nic jeszcze sie nei rozsypało
akurat nie kupowałam, choć nie powiem ze miałam chrapkę na te 86
rzeczy super na dorosłych również, tylko dla rozmiarówka jest drażniąca s przeważnie jest na mnie za duże

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość

Poszłam dziś rano do Diagnostyki by zrobić obciążenie glukozy a Pani że muszę mieć skierowanie mnie lekarz nic nie dał powiedział tylko bym zrobiła no ręce i biust mi opadają
Właśnie tu dziewczyny coś pisały że trzeba skierowanie. Ja akurat nie miałam, też mi lekarz nie wypisał a w labie nie wymagali. Chyba zależy od laboratirum
Stary 2014-05-26, 11:03   #738
martek
Raczkowanie

SOLENIZANTKOM STO LAT I SZYBKIEGO, SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA

A NAM WSZYSTKIM MAMUSIOM, DUŻO ZDRÓWKA

http://www.suwaczek.pl/cache/e690f5bba1.png
martek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:09   #739
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martek Pokaż wiadomość

Dziewuszki, czy któraś jeszcze jest tak daeko w polu i nie ma dla malucha nic? jakoś nie mogę się zebrać do zakupów, ale to chyba dlatego,że planujemy remont sypialni,żeby przystosować ją też dla Franka no i będzie taka duuuża szafa na całą długość pokoju i komoda na jego rzeczy, a póki co musiałabym to upychać po naszych półkach i jakoś mi się nie uśmiecha
Ja można powiedzieć też że nie mam prawie nic, nie licząc wózka i fotelika od siostry. Mamy też od niej łóżeczko, ale jest po przejściach i wymaga malowania, i dorobienia spodu bo jej dzieciaki zarwałyI to by było na tyle, muszę się wziąć w garść i stworzyć swoją listę zakupów i po wypłacie chyba zacznę kupować coś bo w sumie nie ma aż tak strasznie dużo czasu a lista potrzeb jest dłuuuga i trzeba te wydatki jakoś rozsądnie rozłożyć co by w sierpniu nie jeść suchego chleba

Cytat:
Napisane przez Paulina Darek Pokaż wiadomość
witam się w 26 tygodniu
i po 2-dniowej nieobecności, już wszystko nadrobiłam, ale Wy produktywne jesteście
co do przekręcania się w łóżku ja mam okropny problem... czasem to mój mąż musi mi pomóc, najbardziej boli mnie kręgosłup...
małaPaulina ja pamiętałam,że masz dziś imieniny a to dlatego, że ja też je dziś obchodzę... ale nie mam problemu, że ktoś o mnie zapomni, a ciekawą sytuację mają moi teściowie, bo obie ich synowe mają dziś imieniny- Paulina i Ewelina...

Więc Paulinko życzę Tobie i sobie mało cellulitu, to można zwalczyć żadnych rozstępów, przynajmniej tych nowych, które miały zamiar dopiero wyleźć, szybkiego powrotu do formy po porodzie,sylwetki jaką chciałybyśmy mieć, żeby nasze dzieci były zawsze zdrowe, grzeczniutkie i żeby nie miały kolek. Żebyśmy zawsze miały uśmiechy na twarzach i cieszyły się każdym dniem...
nasze zdrowie!!!!!!!
brawa za 26 tydzień i oczywiście dołączam się do życzeń
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-26, 11:09   #740
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
akurat nie kupowałam, choć nie powiem ze miałam chrapkę na te 86
rzeczy super na dorosłych również, tylko dla rozmiarówka jest drażniąca s przeważnie jest na mnie za duże

Właśnie tu dziewczyny coś pisały że trzeba skierowanie. Ja akurat nie miałam, też mi lekarz nie wypisał a w labie nie wymagali. Chyba zależy od laboratirum
jako tako rzeczy dla siebie nie kupowałam, jedynie ostatnio bluzke ciążowa i masakra rozmiar M jest lekko odstajacy, ale wziełam przynajniej starczy do konca ciazy hehee

ale dla dzieci rozmiary sa całkiem ok

z wszytkich takich sklepów jak kupowałam to najlepsze lidlowskie własnei, w biedronce tez ok-zalezy co sie trafi, a duzym rozczarowaniem były rzeczy z f&f z tesco, kupiłam pare bluzek z takimi obrazkami jakby naprasowane i wszytko popekało i zesło, dodatkowo jak miałam np żółta bluzke z dodatkiem niebieskiego to to niebieskie pofarbowało całą bluzke i była do wywalenia, oczywiscie bodziaki jakies sa ok, ale trzeba uwazac na to co sie kupuje
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:14   #741
Konto usunięte

Cytat:

dzanet w lidlu będą w tym tygodniu sportowe

Oooo faktycznie, dzięki za cynk
I gratuluję 25 tygodnia!!! Ale pędzicie, chyba nie dogonię

Natalusia również dziękuję , zerknę do rosmana co tam mają
Stary 2014-05-26, 11:21   #742
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
gratulacje

Mamuśki, życzę wszystkiego dobrego i wszystkim Paulinom i Ewelinom w dniu imienin też wszystkiego dobrego

Ja już po zakupach - kupiłam 2 kg truskawek - cena poszła tak w dół, że grzech było nie brać zaraz je zrobię z jogurtem i cukrem i będziemy wcinać z Milenką.
Ostatnio byliśmy w odwiedzinach u kuzyna Tż i jak Mała się urodzi to nam pożyczą kołyskę z Tiny Love, którą później zamienia się na bujak. Mieliśmy zamiar to kupić, ale jak jest możliwość pożyczenia to nawet się nie zastanawiamy.

Ściskam mocno
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brown.jpg (78,4 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez Simran86
Czas edycji: 2014-05-26 o 11:22
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:35   #743
małaPaulina
Wtajemniczenie

Dziękuje wam
Paulina Darek o prosze nie spodziewałam się,nie znam zadnej Pauliny ktora obchodzi imieniny w dzien matki Tobie tez wszystkiego naj naj i zdrowka dla Ciebie i maluszka

a ja wrocilam z fitnessu i ide żreć dziś wypłata

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:36   #744
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
jako tako rzeczy dla siebie nie kupowałam, jedynie ostatnio bluzke ciążowa i masakra rozmiar M jest lekko odstajacy, ale wziełam przynajniej starczy do konca ciazy hehee

z wszytkich takich sklepów jak kupowałam to najlepsze lidlowskie własnei, w biedronce tez ok-zalezy co sie trafi, a duzym rozczarowaniem były rzeczy z f&f z tesco, kupiłam pare bluzek z takimi obrazkami jakby naprasowane i wszytko popekało i zesło, dodatkowo jak miałam np żółta bluzke z dodatkiem niebieskiego to to niebieskie pofarbowało całą bluzke i była do wywalenia, oczywiscie bodziaki jakies sa ok, ale trzeba uwazac na to co sie kupuje
Dla dzieci chyba tak ja bardzo lubię legginsy z lidla, są fajne bawełniane, nie lubię tych sztucznych i tunik już kilka mam. Właśnie na rozmiar trzeba patrzeć, bo na folii jest często inny niż na metce, tzn na folii jest s a na metce 36/38 to wiem że za duże a jak na folii jest s a na metce 34/36 to będzie dobre

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46612292]Oooo faktycznie, dzięki za cynk
I gratuluję 25 tygodnia!!! Ale pędzicie, chyba nie dogonię
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Simran86 Pokaż wiadomość
Ostatnio byliśmy w odwiedzinach u kuzyna Tż i jak Mała się urodzi to nam pożyczą kołyskę z Tiny Love, którą później zamienia się na bujak. Mieliśmy zamiar to kupić, ale jak jest możliwość pożyczenia to nawet się nie zastanawiamy.

Ściskam mocno
fajna ta kołyska
Stary 2014-05-26, 11:43   #745
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jestem stałą bywalczynią Lidla, zazwyczaj robimy tam zakupy i zawsze biorę nowe gazetki i poluję na nowości Ostatnio kupiłam jak Wam pisałam ten stanik do karmienia, usztywniany, który o ile cycki mi nie spadną, będę mogła normalnie sobie po karmieniu nosić, koszulkę ciążową na ramiączkach za 15zł! No i bodziaszków mam już 6 par z lidla i wszystkie takie milusie

Poza tym lubię majtki, bo super są stamtąd, Tż zawsze kupuje skarpetki i ogólnie kocham Lidl

W nowej gazetce są super ażurowe sukienki na strój kąpielowy np., także koniecznie muszę podejść zobaczyć jak wyglądają i sukienki maxi są świetne, tzn. będą jakoś od przyszłego tygodnia albo pod koniec tego, nie pamiętam

Zjadłam kaszę jaglaną z wczorajszym kurczakiem, zerknęłam tylko do Was i wracam do nauki

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-05-26, 11:46   #746
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:

Fakt z Lidla ciuchy dla dorosłych mają powalona rozmiarowke, ale dzieciowe sa fajne. O ile na jakieś uda się załapać

Co do ciuchow FF z tesco mam odmienne zdanie. Moja cora ma mnóstwo ciuchow z tej firmy i że wszystkich jestem mega zadowolona. Ale fakt, jescze nie mieliśmy nic z prasowanka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:46   #747
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Dla dzieci chyba tak ja bardzo lubię legginsy z lidla, są fajne bawełniane, nie lubię tych sztucznych i tunik już kilka mam. Właśnie na rozmiar trzeba patrzeć, bo na folii jest często inny niż na metce, tzn na folii jest s a na metce 36/38 to wiem że za duże a jak na folii jest s a na metce 34/36 to będzie dobre
:
Ogólnie S rozmiar w Lidlu jest dość spory, dlatego na mnie M to zdecydowanie jest za duże.

A czy któraś kupiła te legginsy ciążowe w Lidlu? Bo ja już trochę wydałam i nie miałam zbytnio kasy, a teraz żałuję, bo gatunkowo świetne.

Też kupuję tam czarne, zwykłe legginsy, naprawdę super są te z bawełny
Raz kupiłam z lycry i były beznadziejne, jedyny zły zakup tam.

Przyszła Pani Magister

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-26, 11:48   #748
agnes 20
Zadomowienie

A ja muszę się pochwalić, właśnie listonosz przyniósł mi paczkę z moją poduchą do spaniaJako gratis dziwczyna dołożyła laktator ręczny z Aventa Isis, mam nadzieję że nie będę go potrzebowaćMam nadzieję że w końcu zacznę się wysypiać.
Stary 2014-05-26, 11:57   #749
Asia19x
Zakorzenienie

Jaką poduszkę? Pochwal się

Ja śpię z Cebuszką. Najlepiej wydane 100zł w moim życiu

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-05-26, 12:02   #750
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Jaką poduszkę? Pochwal się

Ja śpię z Cebuszką. Najlepiej wydane 100zł w moim życiu
Szkoda mi było trochę kasy na nową, ale ta jest naprawdę w świetnym stanie, wypiorę tylko jeszcze raz poszewkę i będzie git
http://allegro.pl/poduszka-kojec-mot...229968452.html
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości