Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X2013 czXI - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytułkolejnego wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 0 0%
Mama bardzo kocha mnie, daje buziaki całe dnie 2 6,90%
Była wiosna, przyjdzie lato, coraz większy jestem tato! 4 13,79%
Stoję, siadam lub raczkuję i na zloty podróżuję 10 34,48%
Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo 10 34,48%
Nowych rzeczy się uczymy, w nocy grzecznie sobie śpimy 0 0%
Dzień Mamy Minął, teraz Dzień Ojca, a my kochamy naszego brzdąca 3 10,34%
Głosujący: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-30, 08:49   #1591
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

idę bo mi dziecko z dużego pokoju wyszło.... i chyba zamierza pokonać 11 metrowy korytarz.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 08:49   #1592
dodinha
Wtajemniczenie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Witam się i ja po cienkiej mocy.Nie wiem co wstąpiła w moje dziecko.Pierwszy raz od 8 miu miesięcy spała ze mną.Walczyłam z nią wczoraj wieczorem,za nic nie chciała spac w łóżeczku.No masakra.Jesli to skok,to najgorszy jak do tej pory. A do tego dziś znowu sama jestem,źle się czuję i taki mój los.A w chacie syf...odechciewa się wszystkiego.Zdrowia wszystkim choruszkom

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-05-30, 08:49   #1593
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
nooo Lola i Alek mają śliczną karnację
Miki też ma fajną Moja niestety marchewek póki co nie je...
no wiem, pamiętam, że nie je mafefki

w ogóle to miałam Wam pisać! że mój Miki to jednak taki mięśniaczek bo Tusia od Motylka taka drobniusia, tak samo Ola Papalinkowa
pierwszy raz miałam jak go porównać do innych maluchów w jego wieku hehe ale wsumie to chłopiec więc wiadomo, że większy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 08:51   #1594
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Miłosz dziś kończy 8 miesięcy

wszystkiego dobrego
Stary 2014-05-30, 08:56   #1595
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
papalinko to nie skok. Naprawdę nie wiem co mu w tej nocy się dzieje. A najlepsze, ze dzisiaj spał prawie na czworaka.

No i mogę sie pochwalić. Kornel już siada całkowicie sam, wcześniej bał sie z siadu przewrócić na czworaki, dzisiaj już to robi. Przemierza mi pokój wzdłuż i wszeż. I zaczyna się podności do stania.
Potrafi się sam bawić przez 50 minut

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Spaliłśmy całą noc tzn wstał jak zawsze z płaczem o północy ale przytuliłam go, posmarowałam dziasła i spaliśmy do 7.30 a kochany tz wziął sobie wolne od niedzieli do wtorku bo we wtorek lecimy i chciał z nami spędzić ostatnie 3 dni
super ...miło tak

własnie kurier przywiózł wózek dla sebcia kolor brązowy i baaaaaardzo mi się podoba a wahałam się strasznie ze względu na kolor....ale po ostatniej akcji z wózkiem gdzie panowie co układają kostke przy drodze mi naprawiali wózek to mnie przytcisneło zeby w końcu zamówić
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 09:00   #1596
kaska87
Zakorzenienie

Miki się rozpłakał bo Oliwka nie chce się z nim bawić i schowała się za łóżkiem

Stary 2014-05-30, 09:08   #1597
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Dziewczyny macie polecić może jakieś fajne piankowe puzzle z atestem które nie są zbyt łatwe do rozbrojenia? DOpiero się zbieram aby kupić

My wczoraj byliśmy na testach alergicznych i nic nie wyszło Już nie wiem skąd on miał to na buźce. Czy to na jakąś chemię? Pomyślałabym, że za mały jest na to , ale obok chłopiec był i wyszły mu bąble a tylko miesiąc starszy od Mikiego. Do tego zbadałam go w kierunku pasożytów i póki co wynik ujemny, nic nie wygrzebali To ja już nie wiem skąd to zaflegmienie i wieczne glurry i kaszle...

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Miki się rozpłakał bo Oliwka nie chce się z nim bawić i schowała się za łóżkiem
Słodziak

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-30, 09:09   #1598
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie polecić może jakieś fajne piankowe puzzle z atestem które nie są zbyt łatwe do rozbrojenia? DOpiero się zbieram aby kupić
ja mam te dokładnie:
http://puzzle-piankowe.pl/produkty?p...&category_id=9
+dokupiłam jeden puzzel za 6zł i mamy matę 5x5

Stary 2014-05-30, 09:22   #1599
Madziuchna27
Zakorzenienie

Witam się!
Julek dał jazzu w nocy Powiedziałam mu, że jest okropny
A rano mnie obsikał, bo posadziłam go na sobie tylko w samym body i mam za swoje

Cytat:
Angelika no już 3x mu się to zdarzyło, wiadomo, że fajnie tak razem się przytulić, ale nie chcę żeby to się norma zrobiła bo ma swoje łóżeczko

no! chyba leki zaczynają działać- mam dobry humor, bo jednak wygląda na to, że cykl się powoooooli normuje nawet owu była niby fakt, że jest 39dc a do @ jakieś 10-12dni więc cykl będzie ponad 50 dniowy, ale poprawa jest także odrana mam dobry humor
1. u nas to niestety norma
2.

Cytat:
Heeej

Pospałyśmy dzisiaj do 8, więc fajnie
Mój małż jutro wyjeżdża do Białegostoku i wraca w niedzielę wieczorem mama do mnie przyjdzie na noc...
dawaj z nim! Spotkamy się

Cytat:
mój biedny TZ dostał skierowanie na operację tego kolana jeszcze musi na rezonans iść i 2 tygodnie jeszcze ma L4
biedny TŻ
a jak to wpłynie na jego pracę i hobby?

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Witam się i ja po cienkiej mocy.Nie wiem co wstąpiła w moje dziecko.Pierwszy raz od 8 miu miesięcy spała ze mną.Walczyłam z nią wczoraj wieczorem,za nic nie chciała spac w łóżeczku.No masakra.Jesli to skok,to najgorszy jak do tej pory. A do tego dziś znowu sama jestem,źle się czuję i taki mój los.A w chacie syf...odechciewa się wszystkiego.Zdrowia wszystkim choruszkom

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
mój też szalał
poszedł spać o 20.30, pobudki: 23.30 (podanie smoczka nie wystarczyło), potem 2.15 (dostał wody z soczkiem), 5.15 cyc, za chwilę znów się rozpłakał, więc dostał drugiego cyca, zasnął przed 6, a ok. 7 już była pobudka z wielkim żalem, dopóki ja nie wstałam

Cytat:

w ogóle to miałam Wam pisać! że mój Miki to jednak taki mięśniaczek bo Tusia od Motylka taka drobniusia, tak samo Ola Papalinkowa
pierwszy raz miałam jak go porównać do innych maluchów w jego wieku hehe ale wsumie to chłopiec więc wiadomo, że większy
Kasia, ja Ci od dawna powtarzałam, że Miki duży chłopiec jest

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 09:24   #1600
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
mój biedny TZ dostał skierowanie na operację tego kolana jeszcze musi na rezonans iść i 2 tygodnie jeszcze ma L4

Natala możesz zapytać małża gdzie najlepiej ciachają łąkotki? bo lekarz mu powiedział, że u nas nie polecał Opole i Kędzierzyn, ale może gdzieś indziej jeszcze?

Lola ja i tak muszę krem bb dawać bo mam poliki czerwone
moze szpital wojskowy we wro? dr krupa
bardzo chwala tez innego ale zapomnialam nazwiska kentel bodajze poznirj wrzuce

to masz nqturalny roz

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Bo ty masz naprawdę super karnację i Alek będzie miał taką po Tobie

tatus ma jeszcze lepsza

Cytat:
papalinko to nie skok. Naprawdę nie wiem co mu w tej nocy się dzieje. A najlepsze, ze dzisiaj spał prawie na czworaka.

No i mogę sie pochwalić. Kornel już siada całkowicie sam, wcześniej bał sie z siadu przewrócić na czworaki, dzisiaj już to robi. Przemierza mi pokój wzdłuż i wszeż. I zaczyna się podności do stania.

super!!! to ewidentnie skok
ale u nas to samo..

zlespi mqrudzi i duzo sie nquczyl hhe
Cytat:
no Lola ma śliczną karnację i w ogóle sexi urodę a Aluś za nią taką cerę ma ładną
my z P. bladziochy i Miki chyba ma najładniejszą z nas bo wpiernicza marchewki dużo

Cytat:
brawo Korn!

nooo Lola i Alek mają śliczną karnację
Miki też ma fajną Moja niestety marchewek póki co nie je...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 09:27   #1601
misia332
Zakorzenienie

znów mam mdłosci...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-30, 09:30   #1602
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
znów mam mdłosci...
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 09:36   #1603
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Miłosz dziś kończy 8 miesięcy

anutka nie znam się, ale mam nadzieję, że to nic groźnego i to przekroczenie nie jest jakieś duże, nie zamartwiaj się na zapas

a ja nie wiem co doradzić
kiedyś jak jeszcze Dawid był taki malutki to uwielbiałam jeździć z nim do rodziców na kilka dni, zawsze to zmiana otoczenia, ktoś tam się nim zajął, na wsi więc cały dzień na dworze, nie musiałam gotować ani sprzątać, a teraz od pewnego czasu już mi się nie chce, nie chce mi się pakować a potem rozpakowywać, nie lubię jak ustalony tutaj rytm dnia mi się burzy, dziwnym sposobem jestem tam po całym dniu bardziej zmęczona

zgadzam się w 100%

paskudny wirus, mąż ma kaszel, gardło go boli i się smarka, mnie też od paru dni boli gardło
podajemy pyrantelum, bo w kupie Miłka znalazłam owsiki Dawid był rok temu wiosną i potem jesienią odrobaczany mimo, że wyniki negatywne, bo miał bardzo słaby apetyt, ale nic to nie dało

współczuję nocy
dziękuje wydaje mi się, że na razie bez większych zmian, poza tym że praktycznie nie kaszle, ale i wczoraj tego kaszlu nie było wiele, nadal chrypi i ma okropny katar, ale bardzo ładnie spał od 20.30 do 6 z jedną pobudką krótką na jedzenie

super
za wizytę męża

dołączam
też mam syfiastą cerę i podkład muszę mieć, bo inaczej nawet do piwnicy nie zejdę
Wszystkiego najlepszego dla Miłka
Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam mamusie
monia wymiatasz

kropla ty mi o zębach nawet nie mów bo też mam przeboje i czeka mnie zabieg chirurgiczny czyszcenia torbieli i przycinania korzeni a w kolejce jeszcze do wyrwania ósemki tekże ten

u mnie postępów sebcia ciąg dalszy usilnie chce chodzić za rączki i się puszcza jeśli wczesniej trzymając sie palców wstawał i stał to nigdy nie przerabiał nóżkami żeby jakiekolwiek kroczki robić a dzisiaj przyszedł do mnie wyciągnął rączki żeby wstać i zobaczył auto adriana ...odwrócił się i zaczał stawiać piękne kroczki tak jakby miała za chwilę zacząć chodzic sam oczywiście podejmuje nadal próby puszczenia sie i ma zaciesz ze robi bam nie wiem czy to tylko chwilowe postępy czy mu już tak zostanie bo za duzo tego na raz sie dzieje

a tak poza tym to moje przemyślenie dzisiejszego dnia;
KOCHAM MOJE DZIECI
Ale Sebuś się rozpędził . Brawo
Cytat:

Brawa dla Kornelka
Co do nocki to Bartosz też jakoś dzisiaj niespokojnie spał.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 09:37   #1604
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
eh odebralam wieczorem wyniki badan krwi i mam zbyt wysoki potas.
mam 5,3. norma do 5.
a i jak powiedzial dr google od 5,6 jest hiperkaliemia. nawet nie wspominam, co to moze oznaczac
i nie mam pojecia dlaczego mam podwyzszony ten wynik
ani diety nie zmienilam. badam sie od dluzszego czasu regularnie i do tej pory problemu nie bylo.
musze isc do internisty, zeby orzekl co z tym robic.
no niestety martwie sie
Anutka pijesz dużo wody mineralnej?? czy źródlana?
i odstaw pomidory na jakiś czas i do lekarza marsz!

napaliłam sie przez Was na strój z Calzedoni a tak się składa że mojej sis przyjaciółka jest kierownikiem sklepu i ma 30 % zniżki tylko czemu one sa takie drogie?
Stary 2014-05-30, 09:38   #1605
Larysa88
Zakorzenienie

hej
miałam aktywne pare dni ostatnich i mnie mniej było, może nadrobie powoli resztę bo dzisiaj pogoda do kitu.

dziękuję za wszystkie życzenia facebookowe

Cytat:
matal, laryska prezentacja wykonania spódniczki są gotowe...preferujecie pocztą czy odbiór osobisty
będa jeszcze kwiatuszki do przyszycia na opaske lub czapke ....to już sobie same dopasujecie do czego będziecie chciały

Seba

Ewciu, ja mogę przyjechać w któryś dzień posiedzieć z Wami na trawce tylko napisz czy masz ochotę i kiedy
Stary 2014-05-30, 09:39   #1606
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
znów mam mdłosci...

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 09:40   #1607
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

no chłopaki zawsze większe
ale moja Tusia też tłuściutka przy Oli i Ninie Neny. Te to są dopiero szczupłe i długie! u mojej przede wszystkim udka są spore, ma na czym dziewczyna stać

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Witam się!
Julek dał jazzu w nocy Powiedziałam mu, że jest okropny
A rano mnie obsikał, bo posadziłam go na sobie tylko w samym body i mam za swoje

1. u nas to niestety norma
2.

dawaj z nim! Spotkamy się

biedny TŻ
a jak to wpłynie na jego pracę i hobby?

mój też szalał
poszedł spać o 20.30, pobudki: 23.30 (podanie smoczka nie wystarczyło), potem 2.15 (dostał wody z soczkiem), 5.15 cyc, za chwilę znów się rozpłakał, więc dostał drugiego cyca, zasnął przed 6, a ok. 7 już była pobudka z wielkim żalem, dopóki ja nie wstałam

Kasia, ja Ci od dawna powtarzałam, że Miki duży chłopiec jest
miałam taka myśl,ale on ma cały bus pełny

Cytat:
znów mam mdłosci...
biedna ale i tak Ci zazdroszczę

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Anutka pijesz dużo wody mineralnej?? czy źródlana?
i odstaw pomidory na jakiś czas i do lekarza marsz!

napaliłam sie przez Was na strój z Calzedoni a tak się składa że mojej sis przyjaciółka jest kierownikiem sklepu i ma 30 % zniżki tylko czemu one sa takie drogie?

a za ile one są?bo serio nie wiem

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 09:45   #1608
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Angelika no już 3x mu się to zdarzyło, wiadomo, że fajnie tak razem się przytulić, ale nie chcę żeby to się norma zrobiła bo ma swoje łóżeczko

no! chyba leki zaczynają działać- mam dobry humor, bo jednak wygląda na to, że cykl się powoooooli normuje nawet owu była niby fakt, że jest 39dc a do @ jakieś 10-12dni więc cykl będzie ponad 50 dniowy, ale poprawa jest także odrana mam dobry humor
tez jestem tego zdania ale nie zawsze to wychodzi i sie udaje bo gdy wstaję n-ty raz to sie poddaje i spi z nami zebym tez cos chociaz pospala

i super ze humorek dopisuje w koncu

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Heeej

Pospałyśmy dzisiaj do 8, więc fajnie
Mój małż jutro wyjeżdża do Białegostoku i wraca w niedzielę wieczorem mama do mnie przyjdzie na noc...

przepraszam, ale tekst pierwsza klasa:coj est::coje st:

ale w bikini też by odstawał, a tutaj nikt by nam nie zarzucił,że eksponujemy

ja bym pojechała

też mam syfiatą cerę, w dodatku blada jestem i też nie wyjdę do sklepu po bułki bez podkładu. Ogólnie żeby wyjść z domu muszę mieć podkład i pomalować brwi (też mam beznadziejne i nierówne, soł).

ale czemu Ci smutno?przecież to seria przypadkowych zgłosek, ona nie mówi tego świadomie. A nawet jeśli świadomie pierwsze powie tata to co?ja jam się cieszę,że moje dziecko się rozwija.
a co do baba to zależy, przy której babci to powie

Co do choróbsk to zgadzam się z Papalinką, aczkolwiek to odnosi się do wychodzenia wszędzie, gdzie są dzieci.
Ja mam rozkmine czy iść dzisiaj z Natką na zajęcie, bo od dwóch dnia ma gila, aczkolwiek nic więcej i nie ma gorączki. No ale nie wiem:/
tak wiem nie powinnam narzekac tylko sie cieszyc ale jakos mi tak smutno sie zrobilo bo pomimo ze nawet to nie swiadome to chcialam zeby pierwsze powiedzxiala mama no coz nie mozna miec wszystkiego co do baba to na szczescie jest to w domu raczej przy mojej mamie
Stary 2014-05-30, 09:47   #1609
karolson
Zakorzenienie

Cytat:

a za ile one są?bo serio nie wiem
od 200-300 tak mi siostra powiedziała ale zaraz napisze do tej dziewczyny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-30, 09:47   #1610
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
No ja tak ogólnie napisałam bardziej, bo kurcze nie myślałam, że mi się dziecko tak mocno może rozłożyć, mimo że to oczywiste, że jak dużo dzieci to jest ryzyko. A w ogóle to zapomniałam Ci napisać, a codziennie wieczorem mi się przypomina pod prysznicem, że zostawiliście żel hippa. Ale chyba nie opłaca się wysyłać co? Jak dzieciaki?
A to możecie zużyć, ja go na wyjeździe kupiłam, bo zapomniałam z domu, a normalnie allerco używamy. Ale polecam ten żel jako szampon do włosów
Lepiej, idziemy dziś jeszcze do lekarza.

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość

My wczoraj byliśmy na testach alergicznych i nic nie wyszło Już nie wiem skąd on miał to na buźce. Czy to na jakąś chemię? Pomyślałabym, że za mały jest na to , ale obok chłopiec był i wyszły mu bąble a tylko miesiąc starszy od Mikiego. Do tego zbadałam go w kierunku pasożytów i póki co wynik ujemny, nic nie wygrzebali To ja już nie wiem skąd to zaflegmienie i wieczne glurry i kaszle...
Niestety w testach alergicznych u dzieci poniżej 3 roku rzadko kiedy coś wychodzi. I to wcale nie znaczy, że nic nie ma

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 09:50   #1611
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:

Brawa za postępy

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 09:51   #1612
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
witam mamusie
monia wymiatasz

kropla ty mi o zębach nawet nie mów bo też mam przeboje i czeka mnie zabieg chirurgiczny czyszcenia torbieli i przycinania korzeni a w kolejce jeszcze do wyrwania ósemki tekże ten

u mnie postępów sebcia ciąg dalszy usilnie chce chodzić za rączki i się puszcza jeśli wczesniej trzymając sie palców wstawał i stał to nigdy nie przerabiał nóżkami żeby jakiekolwiek kroczki robić a dzisiaj przyszedł do mnie wyciągnął rączki żeby wstać i zobaczył auto adriana ...odwrócił się i zaczał stawiać piękne kroczki tak jakby miała za chwilę zacząć chodzic sam oczywiście podejmuje nadal próby puszczenia sie i ma zaciesz ze robi bam nie wiem czy to tylko chwilowe postępy czy mu już tak zostanie bo za duzo tego na raz sie dzieje

a tak poza tym to moje przemyślenie dzisiejszego dnia;
KOCHAM MOJE DZIECI
ale Ci Sebuś ruszył!!szok super!
co do zedbow to ja tez chyba bede musiala miec przycinany korzeń w jednym zebie:/
Stary 2014-05-30, 09:51   #1613
papalinka83
Zakorzenienie

Jednak idziemy jeszcze dzisiaj do lekarza. Dzwoniłam na infolinię i gadałam z lekarką. Powiedziała, że 5 dzień gorączki to trochę długo

Pawełek 20.03.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-30, 09:52   #1614
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:

wow czytam i oczy wyrtrzeszczam,bo moja z tego samego przeciez dnia i nawet nie obraca sie tak w 100% tzn zdarza jej sie ale jakos tak sprawnie jeszcze tego nie robi, nie pelza nie staje na czworaka nie siedzi sama a Konrel jzu takie postępy!! super
Stary 2014-05-30, 09:53   #1615
matallewar
Zakorzenienie

Motyl: z takich, co ewentualnie jeszcze myślę:

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 09:57   #1616
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:

A mi się Ola właśnie duża wydaje w porównaniu z innymi dzieciaczkami, ale może faktycznie dlatego, że taka długa
Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
moze szpital wojskowy we wro? dr krupa
bardzo chwala tez innego ale zapomnialam nazwiska kentel bodajze poznirj wrzuce

to masz nqturalny roz

tatus ma jeszcze lepsza

s.
Super Mój tata i moja siostra też taką mają i zawsze zazdrościłam, bo ja się strasznie wolno opalam
Cytat:
no chłopaki zawsze większe
ale moja Tusia też tłuściutka przy Oli i Ninie Neny. Te to są dopiero szczupłe i długie! u mojej przede wszystkim udka są spore, ma na czym dziewczyna stać
)
Ola te zma udka spore i nawet moja teściowa powiedziała, że po mamusi
Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
tez jestem tego zdania ale nie zawsze to wychodzi i sie udaje bo gdy wstaję n-ty raz to sie poddaje i spi z nami zebym tez cos chociaz pospala

i super ze humorek dopisuje w koncu

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

tak wiem nie powinnam narzekac tylko sie cieszyc ale jakos mi tak smutno sie zrobilo bo pomimo ze nawet to nie swiadome to chcialam zeby pierwsze powiedzxiala mama no coz nie mozna miec wszystkiego co do baba to na szczescie jest to w domu raczej przy mojej mamie
U nas Ola przez jakiś czas mówiłą mama, a teraz tylko tatatata babababa a mama nie chce

Pawełek 20.03.2015
Stary 2014-05-30, 09:59   #1617
MsLullaby
Zakorzenienie

ziemniaki + piers z kurczaka, co moge z tym polaczyc zeby wyszla smaczna i nie "sucha" zapiekanka?

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 10:00   #1618
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
ziemniaki + piers z kurczaka, co moge z tym polaczyc zeby wyszla smaczna i nie "sucha" zapiekanka?
warzywa typu papryka, brokuł, pieczarki. ser zółty na to.

Stary 2014-05-30, 10:03   #1619
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Motyl: z takich, co ewentualnie jeszcze myślę:

Ja jesli chodzi o stroj to moge pozwolic sobie jedynie na to lub jednoczęściowy bez wyciec zadnych

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
warzywa typu papryka, brokuł, pieczarki. ser zółty na to.

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-30, 10:03   #1620
policzanka
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja tylko na moment .wracamy od lekarza . lila ma infekcje wirusową. weszłam do gabinetu to lekarka zapytala czemu nie odbieram telefonów .próbowała dzwonić do mnie i do męża ale my zmieniliśmy numery i nie podaliśmy w przychodni nowych . ona dzwoniła bo mówi ze jej nie daje spokoju lilkowe ciemiaczko. Dała nam skierowanie do szpitala . przyznam się ze się tym tak nie przejmowałam bo ponoć szwagra córce tez szybko się zroslo ale po dzisiejszej wizycie jestem klębkiem nerwów, dodatkowo na necie przeczytałam jakie są skutki i wyje z rozpaczy!!

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez policzanka
Czas edycji: 2014-05-30 o 10:05
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości