|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Dobra spadam na razie
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- A widzicie mój avatarek? 16 krotny Natuś
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Cytat:
![]() ruda a co ja moge?tatus powie ze trzeba w pole to trzeba.ja mam całe G do gadania. tzn tz dostanie opiernicz i to porzadny ale to i tak nic nie zmieni ![]() rok temu sie postawił-fakt a co ja mam powiedziec tz na jego relacje z ojcem? ze jest kto?tatusynek? ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- zeby tak nie oczerniac tz to napisze ze on swoje ojcu powie,nagada mu,pokłóci sie ale i tak pojedzie w pole.
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, ze mało dziś cytuję. jakoś mnie życie przygniotło
![]() Zophiee, to dopiero początki kp, nie martw się na razie. dokarmianie mm nie jest czymś zły, dostawiaj Boryska jak najczęściej i jak trzeba doładuj mm. dodatkowo popracuj laktatorem po karmieniu piersią (skoro Borysek zasypia to powinno dać radę). zobacz ile z nas tutaj musiało dawać coś poza kp, prawie wszystkie. ciężko jest o super laktację od pierwszych chwil ale już niedługo powinno być ok ![]() a tż nie może wziąć paru wolnych dni jak Twoja mama przestanie pomagać? kurczę, wierzę, że Ci ciężko bo szczególnie na początku zaangażowanie tż jest cenne Basiu, Arletko, cieszę się z dobrych wyników Agabi, na moje oko Dżass urodziwa dziewczyna, nie taka wychudzona wcale. a pokaż może foto w samym bodziaku? Ewciu dużó sił życzę teraz a Kostusiowi życzę, żeby pzeszło szybciutko kiedy bęzie tż?Iza a na co idziecie? też myślę, że może Wam dobrze zrobić takie wyjśćie
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam do łóżka,cosik obejrze i spac, dobrej nocy iii...
mysia ogromne kciukasy dla ciebie na jutro!!! trzymaj sie kochana
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Klusiu oj siły nie tylko mnie się przydadzą
TŻ mówił że na północ może będzie w domu więc będę czekać na niego,pogarnęłam troszkę i popijam colę.Miałam iść biegać ale nie miałam głowy do tego,za bardzo przeżywam Kostusia. Szwagier po nockach zblazowany miał mieć jutro wolne ale jadą ochraniać jakiś mecz bo kibice mogą szaleć więc wyszło na to że oboje mamy czas w poniedziałek i mamy zamiar przebiec więcej niż 3km i myślę że mi to dobrze zrobiArletko ważne że chociaż czasem mu się postawi Lila szalona mamusia
|
#1086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Rudziak, już mam ebooka. zaraz się zabiorę. Kluska, muszę zrobić fotkę i wstawię to mi ocenicie Lila, jak moją wysypało t pediatra mówiła, że to może byc od jakiejś przyprawy. miałam ścinkę z tż o pasierbice. Powiedziałam żeby eks potrząsnął, może żeby powiedział że widzi jaka mała jest zaniedbana. Wkurzył się na mnie, to już się nie odzywam.
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Izuniu super lakier! uwielbiam rimmela, kiedyś mieli taki cudny czerwony, mój ulubiony ale już go nie produkują
mam nadzieję, że jednak tym razem coś do tż dotrze, że w końcu coś się między Wami zmieni. w życiu są różne sytuacje a związek powinien być na dobre i na złe (hahaha i kto to mówi Ewciu to już niedługo się zobaczycie ależ mi się zachciało manicuru i pedicuru zachciało się mieć, ale obić się nie chce ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Agabi, a ja ciągle pod wrażeniem imienia Twoje córci jestem. dziś byłam w parku i widziałam, że jaśmin zaczyna kwitnąć Lila hahaha jaki avatar
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-06-06 o 22:44 |
|
|
|
#1088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chetnie zobaczę DŻass w bodziakach ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
Klusia chodź ja Ci zrobię mani i pedi ![]() A wiecie że ksiądz mi powiedział że jako panna z dzieckiem nie powinnam podawać dziecka do chrztu ale zrobi dla mnie wyjątek W ogóle to mamy w parafii super księdza bo nawet się nie czepiał że chcę Kostusia chrzcić bez ślubu a mojej sąsiadce odmówił (też panna). Posiedziałam z nim,trochę pogadałam,psa wygłaskałam i poszłam do domu,jutro wyciągnę TŻta na "niedzielną" mszę a jak nie to w niedzielę,jestem raczej wierząca-niepraktykująca ale powiem Wam że dzisiaj modliłam się z całego serca o zdrowie dla Kostusia-o nic innego.On jest taki maleńki i tyle już się wycierpiał że w końcu przyszedł czas żebym Boga o pomoc poprosiła
|
|
#1089 |
|
Wtajemniczenie
|
Kluska, pani neurolog pytała nas czy to jest Dżasmina czy Jaśmina, potem słodko przemawiała o kwiatkach, itd. Cieszę się, że imię zostało przez wszystkich "przetrawione", bo niestety nie każdy wypowiadał się pozytywnie (moja babcia, i kumpela). Szczerze nie mogłam zakumać o co ludziom chodzi, przecież nie dałam dziecku na imię Scrapi Cocco, nie?
nie wiem, czy nie za ostro pojechała w k. czasem mi ciśnienie skacze. sorki jak coś, przecież kochasz tż i powinnam to była uszanować Ruda, a kto nie lubi książek wąchać. No ja na ebookach jadę bo mało miejsca zajmują i wszędzie mogę go mieć. Przy Jaśminie średnio mi czytanie idzie. Lubisz zapach piwnic? ja uwielbiam ![]() Tż doskonale kuma, ale nie chce się z tym zmierzyć. Powiedziałam, że wszycy kochają Młodą, ale jakoś nikt jej nie pomoże, smutne. Przed chwilą przyszedł do mnie i powiedział że coś tam z eks pogada. Jej to trzeba w pysk dać i o ścianę przydzwonić...
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana jak kocham wszystko co stare-stare książki,kartony z bibelotami,zdjęcia,mam nawet koszulkę po "pierwszej miłości" nie praną od 7lat jak wariatka jakaś,wyniosłam ciuchy po nim na strych-nie chciałam czuć Jego obecności-nie wyszło mi...No i chwała TŻtowi za to co do imienia to pamiętam jak Teściówka stwierdziła że "zrobię dziecku krzywdę dając mu takie długie imię" a teraz się jara że nikt nie ma takiego imienia.Mój tato wszystkim w pracy opowiada jak jego wnusio ma pięknie na imię i jego koleżanki z pracy są zachwycone
|
|
#1091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie mów?
|
|
#1093 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a podobno papież Franciszek walczy o inne podejście kościoła do związków partnerskich i rozwodników - czyli tych, którzy teraz są na porządku dziennym a kościół ich nie chce rozgrzeszać. i bardzo dobrze, wreszcie postęp ![]() ja też jestem niepraktykująca, choć stale tego żałuję. chciałabym pochodzić do kościoła czasem a nie ma kiedy (chociaż ponoć dla chcącego nic trudnego). zawsze w niepokalanowie idę do kościoła, chociaż nie zawsze na mszę (a często tam jestem, mieszka tam babcia tż i braliśmy tam ślub) ostatnio poza swoimi sprawami myślałam o tym małym Krzysiu z wątku mamusiowego i o naszej Mysi Cytat:
ja pierdzielę, za to z zapachem piwnic jeseś otra ja się piwnic boję- przede wszystkim tego, że martwego szczura albo kociaka spotkam ![]() a zapach książek to jest coś
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
||
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Kostuś gada przez sen,dałam mu Nurofen bo jest rozgrzany,woła :"mama?tata?mama?tata? " a wczoraj wołał :"baba?dziadzia?".Co się przebudzi daję mu picia,wiecie że lekarka która była na zastępstwie tak mu zajrzała go gardła że jak wchodziłam z nim do auta to się Bidulek krwią porzygał? suka jedna
|
#1096 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Aga nie daje nawet do buzi sobie zajrzeć
Kochane spadam bo TŻ ma być za 10 minut.@nadal jest tak poza tym jak on Bidulek się tak kręci to ja nawet przez sekundę nie myślę o przytulankach ![]() Myszonku Dobranoc Kochane
|
#1098 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewcia bidulek Kostello. Wymiotował z krwią - chyba zawału bym dostała no co za franca
Agabi szkoda pasierbicy, dziecko samo na świat się nie pchało, a już na pewno matki nie wybierało. Kluska ja dziś rano wreszcie pomalowałam paznokcie na pastelowy żółty lakierem który kupiłam po świętach ![]() Mysia ![]() Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Agabi, ciśnij jak coś przegapiam
Ewcia, krwią?! Padłabym ![]() Ziajka, dlatego myślę czy sobie hybrydowego lakieru nie kupić, przynajmniej suszyć nie trzeba tylko paznokcie jednak niszczy
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2014-06-07 o 00:20 |
|
|
|
#1100 |
|
Wtajemniczenie
|
Padam na pyszczek, jestem wykończona.
Odezwę się jutro... |
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Arketko oklad wody z octem - proporcje szklanka wody i jedna lyzeczka octu . Taki roztwór przykładasz na szczepionkę i zaklejasz plastrem .najlepiej zmieniać kilka razy dziennie . Zawsze pomaga.
wysłano z telefonu ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Aga dobrze że Dzas wyszło dobrze usg wysłano z telefonu ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Aga a ta laktacje Twoja próbowałas rozchystac laktatorem i herbatkami i ciepła woda? wysłano z telefonu
|
#1102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne to czekam na info kiedy bedziecie w B-B ![]() Co sie dzieje? [QUOTE=agabiwro;46786695]kolorek super. ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Rudziak, już mam ebooka. zaraz się zabiorę. Kluska, muszę zrobić fotkę i wstawię to mi ocenicie Lila, jak moją wysypało t pediatra mówiła, że to może byc od jakiejś przyprawy. miałam ścinkę z tż o pasierbice. Powiedziałam żeby eks potrząsnął, może żeby powiedział że widzi jaka mała jest zaniedbana. Wkurzył się na mnie, to już się nie odzywam.[/QU Mam nadzieje że coś do niego dotrze bo szkoda dziewczyny. Cytat:
Super ksiądz,ale fajnie ze poszedł ci na ręke ![]() Cytat:
Powinnaś sie tam wrócić i tak ją opiep.rzyć że by jej w pięty poszło.Idiotka bez podejścia
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dziś na 14:00 idziemy do tego kina. ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Mysiu czekam na 2 tłuste krechy
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Temperatura w dol.. test negatywny.
Jestem pewna, zecnatulanie to w ta ciaze nie zajdziemy. Odezwe sie pozniej, mam troche rzeczy do ogarniecia.
|
#1106 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysiu, może jeszcze za wcześnie na test. Dobra jakby co to luzik. Czerwiec- lipiec to też piękne miesiące do zachodzenia.
Dzisiaj moja Pimpulina Pierdzidupkowa kończy 3 miechy, no i jeszcze całkowicie dłonie nie rozłozone, ale że tak powiem i co z tego dzisiaj jedziemy na działkę, wlazłam przerażona na wagę a tam niespodzianka, cały czas waga jak przy karmieniu, cieszę się jak cholera. Myślałam że spasłam się jeszcze bardziej. Iza, udanej randki. Pogadajcie od serca, u mnie do duzo daje. Wywal wszystko na spokojnie i będzie dobrze. Zaraz wrzucę do albumu Dzas w pampku, ocenijcie jak możecie, tylko błagam szczerze, czy wygląda jak Kostucha, czy może być. Ruda, jak Kostello i tż. Pewnie wniebowzięci Kluska, jedziecie na działkę?
|
#1108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
mysia,jeju tak strasznie mi przykro,nawet nie wiem co napisac...jeszcze my kuzwa tak pisałysmy,ale wiesz,chciałysmy dobrze i byłysmy pewne...sory.
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja piernicze ale lecicie Mysiu macie plan ustalony wiedz glowa do gory![]() Aga brawo dla Dzas, silna dziewczyna i gratki za 3 miechy Arletko ja szczep i to stwardnienie smarowalam altacetem tym zwyklym i zeszlo po 4 dniach Kluska co sie dzieje? Przemeczenie? Iza to udanej randki wam dzis zycze ;D Ewciu cholera biedny nasz czarodziej maly duze caluski od cioci ;*Lila nie chce cie martwic ale te plamy ktore opisalas i miejsce w ktorych sie pojawily to typowe wypryski dla AZS szukaj dobrego dermatologa.Biedny maluszek![]() Basiu jak tam z tz , byl na usg? Dogadaliscie sie ? Zophee ja robilam tak ze najpierw dawalam cyce po 20min kazdy potem butle mm i szlam pobudzac cycki laktatorem.walka trwala prawie 2 tyg ale bylo warto.Laktacja sie rozkreci nie martw sie.I ja nie wierze w cos takiego ze pokarm jest nietresciwy czy malo tlusty dla mnie to bzdura, sluchaj czy maly polyka czy tylko ssie.Herbatki laktacyjne pij i nie denerwuj sie przede wszystkim super sobie radzicie!Ide do mojego pierdka kochanego bo juz wola, Milego dnia dziewczyny jest tak pieknie ze na pewno bedzie udany ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

a Kostusiowi życzę, żeby pzeszło szybciutko 
TŻ mówił że na północ może będzie w domu więc będę czekać na niego,pogarnęłam troszkę i popijam colę.Miałam iść biegać ale nie miałam głowy do tego,za bardzo przeżywam Kostusia. Szwagier po nockach zblazowany miał mieć jutro wolne ale jadą ochraniać jakiś mecz bo kibice mogą szaleć więc wyszło na to że oboje mamy czas w poniedziałek i mamy zamiar przebiec więcej niż 3km i myślę że mi to dobrze zrobi

ja się piwnic boję- przede wszystkim tego, że martwego szczura albo kociaka spotkam 
Babka TŻa chce zobaczyć małego i obiecałam jej, że przyjedziemy, tylko na razie czekam aż zejdzie mu ta wysypka, bo to straszna histeryczka i jakby go teraz zobaczyła to by zawału dostała 
macie plan ustalony wiedz glowa do gory