|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
[QUOTE=Malinka_Malinka;468 07481]
Cytat:
|
|
|
|
|
#1442 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
[QUOTE=Malinka_Malinka;468 07481]
Cytat:
![]() ![]() klask i: bardzo motywuj±ce Widzê ze nie tylko ja mia³am problemy ze spaniem nocka nie przespana ,w dodatku duszno jak diabli ,rano przywita³a nas ma³a burza i lekkie och³odzenie jednak spowrotem jest skwar zaraz uderzam do basenu poudawac syrenkê![]() do wieczorka |
|
|
|
|
#1443 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1444 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1445 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
Ze wzglêdu na to, czym siê zajmujê, nie chcê umieszczaæ tego typu informacji na forum publicznym W tym momencie i przez najbli¿szy miesi±c i tak nie mam szans na chwilê wolnego, wiêc na razie Ci podziêkujê, ale je¶li po tym czasie nadal mi siê nie uda wyczarowaæ jakiego¶ roweru to mo¿e siê do Ciebie zg³oszê . Cytat:
. Koniecznie poka¿ jakie¶ zdjêcia . za spodnie! Idziesz jak burza!
Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-09 o 11:35 |
||
|
|
|
#1446 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Dziewczyny, nie chcê Wam tu s³odziæ, ale chcia³abym bardzo gor±co podziêkowaæ za to, ¿e jeste¶cie.
Zazwyczaj w diecie wytrzymywa³am tydzieñ, dwa, w porywach do trzech ale dziêki Wam to ju¿ kolejny za mn±, a ja nie wróci³am jak na razie do z³ych nawyków ¿ywno¶ciowych. Jestem pewna, ¿e zawdziêczam to w³a¶nie WAM. Wiêc jeszcze raz bardzo dziêkujê
|
#1447 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Cytat:
![]() Ja te¿ mogê wam podziêkowaæ, du¿o siê tutaj nauczy³am a co najlepsze z³apa³am wielk± motywacjê Sama ¶miejê siê z siebie, ¿e jak nie zrobiê chocia¿ 100 wio¶larzy dziennie to bêdzie mi tu wstyd pisaæ... ![]() Ps. Kociaki poka¿ê, ale pó¼niej... teraz net jest s³aby i nie chce nic wgraæ! |
|
|
|
|
#1448 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja siê zmotywowa³am i zrobi³am w koñcu focie rano przed treningiem w topie i szortach,za tydzieñ o tej porze powtórzê sesyjkê-przez moment mia³am my¶l, aby robiæ zdjêcia codziennie rano-ale mia³abym masê nie potrzebnych foci brzuszyska ![]() 15 minut Cardio z Mel B da³y mi taki wycisk Ju¿ dawno nie by³am tak wykoñczona,mokra i szcze¶liwa.Pe³na motywacja i mobilizacja! Projekt Sarbinowo
|
|
|
#1449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1450 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
![]() Ja dzi¶ mam szczê¶liwych dni ci±g dalszy. Na egzaminie mi nie posz³o, totalnie schrzani³am opisówkê a¿ siê rozp³aka³am...Wysz³am 5 minut przed tym, jak siê okaza³o ¿e nie dostarczyli nam na dysku programu, daltego nie mog³am czego¶ zrobiæ! Cholera wie teraz, czy mi zalicz± czy nie. Siedzê i na zmianê albo pop³akujê albo co¶ kopiê, w dodatku sama bo narzeczony egzamin ma w³a¶nie w toku. Mam ochotê siê nawaliæ. I mam ¶wiête prze¶wiadczenie, ¿e zemrê w biedzie.
|
|
|
#1451 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na ca³e 5 dni Cytat:
![]() Spokojnie zawsze s± poprawki nie ma co siê spinaæ egzaminami
|
|
|
#1452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki. Kiedy bêd± wyniki ???? ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- bebemwls; W pierwszej wersji mieli¶my jechaæ do Pobierowa,ale nie by³o wolnych noclegów. Uderzamy na Sarbinowo 20 lipca Na ca³e 5 dni Ja bêdê w Mielnie do 19 lipca, gdyby¶my zgra³y siê terminami mo¿e mia³yby¶my okazjê siê poznaæ osobi¶cie , a tak to siê rozmijamy
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-06-09 o 12:57 |
|
|
|
|
#1453 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziêki dziewuszki za s³owa otuchy, ja mam przerost ambicjii, jak mi co¶ nie wyjdzie perfekt to potrafiê sobie nawet krzywdê zrobiæ. Co do stewii to za jakie¶ 15 - 20 minut opiszê bo ju¿ jest
|
|
|
#1454 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a to wszystko przez to,¿e siostra T¯ nie dosta³a urlopu od pi±tku-18 lipca- tylko od niedzieli-20 lipca Kurcze tak by¶my mia³y jeden dzieñ na jakie¶ spotkano. ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
Ciebie to tylko laæ za g³upoty po ty³ku! Jednak to prawda,¿e kobieta ma 100 twarzy.Czekam na opinie
|
|
|
#1455 |
|
Zadomowienie
|
aamidale Wyniki w sierpniu dopiero, ale pewnie co¶ tam sie dowiem wcze¶niej.
Dziêki dziewuszki za s³owa otuchy, ja mam przerost ambicjii, jak mi co¶ nie wyjdzie perfekt to potrafiê sobie nawet krzywdê zrobiæ. Zdecydowanie TAK NIE MO¯NA, tylko ten siê nie myli co nic nie robi. Licz± siê chêci, starania, wk³ad w³o¿ony - czasami z³y moment nam co¶ zaprzepa¶ci - ale ¿eby zaraz sobie z tego powodu krzywdê robiæ. BEZ PRZESADY - za rok bêdziesz siê z tego ¶mia³a. Jak to kto¶ m±dry kiedy¶ powiedzia³. B³êdy i pora¿ki ucz± nas tysi±ca nowych i istotnych rzeczy. Zwyciêstwa - NIC.
|
#1456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1457 |
|
Rozeznanie
|
Drogie Panie, oto Stewia.
Smak Lekko cierpki, podobny nieco do aspartamu [najpopularniejszego s³odziku], trochê zio³owy. Herbata jest smaczna. Aromat Czarna herbata lekko pachnie po niej zio³ami, mo¿e trochê skrzypem polnym. Nie przeszkadza mi to, aczkolwiek mo¿e dra¿niæ. W potrawach prawdopodobnie niewyczuwalny. Ilo¶æ Na zdjêciach przedstawiono : kubek 250 ml, zwyk³± kuchenn± ³y¿eczkê, ¶redni koszyczek do parzenia herbaty. Poniewa¿ nie lubiê fifruniów w herbacie, stewiê w³o¿y³am do zaparzacza. Da³am jedn± ³y¿eczkê, potem pó³ drugiej - niepotrzebnie, jedna wystarczy na taki kubeczek. Trzeba odczekaæ jakie¶ 5 minut i oczywi¶cie pomieszaæ, aby s³odycz siê uwolni³a. Konkluzja Za cenê 4 z³otych stewii jest bardzo du¿o, w pokazanym na zdjêciu s³oiczku musia³am j± nieco ugnie¶æ. Pojemno¶æ s³oiczka równie¿ widaæ. Mi osobi¶cie smakuje, podoba mi siê jej wydajno¶æ, dodaje nieco ciekawego posmaku. Jej minusy to moim zdaniem przede wszystkim forma - nie wyobrazam sobie li¶ci w cie¶cie, zanim siê co¶ ni± pos³odzi trzeba bêdzie uzyskaæ roztwór np. w mleku lub w wodzie. Wybaczcie kota, nie sposób by³o odci±gn±æ od szeleszcz±cej paczuszki. Jak macie jeszcze jakie¶ pytania - piszcie
|
|
#1458 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1459 |
|
Raczkowanie
|
aamidale
¦wietna recenzja. Wygl±da jak siano Jezu normalnie siedzê i siê topie...
|
|
#1460 |
|
Rozeznanie
|
Sarbinowo is the best
ja tam bêdê od 14 sierpnia do 28! A tak poza tym to zrobi³am 200 wio¶larzy i zjad³am zupê pomidorow± z kluskami, a teraz rozmra¿am pier¶ z kurczaka i my¶lê co mo¿na z niej fajnego zrobiæ. ![]() A dla fanów Maine - Coon mam niezwyk³± wiadomo¶æ, moja kocia dzi¶ po 10.oo urodzi³a jeszcze jedno kocie, najpiêkniejsze po kremowe - a jeszcze takiego umaszczenia nie widzia³am Zreszt± zobaczcie sami
|
|
|
|
#1461 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Te¿ mi siê marzy "6" Polecam przepis donkej na pier¶ w otrêbach owsianych zapiekan± w piekarniku lub w kruszonych p³atkach kukurydzianych. Ja pomijam maczanie w jajku obtaczam tylko w panierce ![]() Cudne kociaki
Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-06-09 o 14:19 |
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystkie s± przepiêkne i cudowne. Po prostu Fantastyczne. ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Za mn± w³a¶nie twaro¿ek ziarnisty z olbrzymim pomidorem.
|
|
#1463 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj wymiêkam z æwiczeniami. Tak mnie boli g³owa od tych nerwów, ¿e zwyczajnie siê bojê wsiadaæ na rower. Mo¿e wieczorem przejadê siê nad jezioro... W dodatku w³a¶nie siê dowiedzia³am, ¿e na 90% zda³am ten egzamin! Jestem g³uuuuupol ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
jak na czym¶ mi zale¿y to jestem wariat, i tak ju¿ siê nauczy³am wyciszaæ, bo jako nastolatka robi³am z ig³y nie wid³y, ale rakiety typu ziemia - ziemia
|
|
|
#1464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Osobi¶cie jak mam jaki¶ problem to staram siê, u¶wiadomiæ sobie co ten mój dzisiejszy wielki k³opot bêdzie wart za rok - od razu nabiera siê dystansu. Bardzo siê cieszê, ¿e Twój egzamin jednak zostanie zdany bezproblemowo.
|
|
#1465 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z opisu brzmi w porz±dku, ja próbowa³am stewi w pastylkach co¶ jak slodzik, ale w³±snie za bardzo przypomina³a mi w smaku zwyk³y s³odzik (aspartam) i kawa by³a nie do wypicia niestety ale pewnie jak listki gdzies spotkam to sprobuje mimo wszystkoCytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1466 |
|
Rozeznanie
|
Wróci³am w³a¶nie z ogródka poplewi³am jakie¶ pó³ godziny, ale d³u¿ej siê nie da³o! Upa³y strasznie... pocê siê stoj±c
![]() Tak w ogóle to zdecydowa³am siê na pier¶ z kurczaka pieczon± w piekarniku z ro¿nymi przyprawami, ale bez soli. Do tego pieczone ziemniaki i sa³ata z szczypiorkiem! |
|
|
|
#1467 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w±tek odniós³ sukces, pomóg³ przynajmniej jednej osobie . Ja po raz pierwszy tak dzielnie æwiczê . Ju¿ 7 dni, dzisiaj bêdzie 8 dzieñ z rzêdu Cytat:
Tyle roboty, a tylko spaæ siê chce przy takiej pogodzie . Chêtnie bym siê teraz przenios³a nad jakie¶ morze .
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mierzy³a¶ siê przed robieniem Shredów? Ciekawa jestem ile nam poleci cm po tych 30 dniach |
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
#1470 |
|
Rozeznanie
|
W³a¶nie pijê zielon± herbatkê i przegl±dam internet za rowerami... nabra³am wielkiej ochoty na jazdê
![]() Najgorsze jest jednak to, ¿e nic mi siê nie chce... nawet 10 minut æwiczeñ nie zrobiê bo pocê siê na sam± my¶l.
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
| Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

klask i: bardzo motywuj±ce
zaraz uderzam do basenu poudawac syrenkê

Ciebie to tylko laæ za g³upoty po ty³ku! Jednak to prawda,¿e kobieta ma 100 twarzy.

w±tek odniós³ sukces, pomóg³ przynajmniej jednej osobie