![]() |
#4141 | |
... choć nie Westwood
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 20 :)
Cytat:
![]() Moja magisterka miała 109 stron, pisanie jej to był dla mnie koszmar. Miałam "rewelacyjną" promotorke, co mi wcale nie pomagało ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4142 |
Wtajemniczenie
|
Ech ech... Chciałam zamówić próbki na amelia-wedding, ale nie są one dostępne
![]() ![]()
#4143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej.. to mi zostały 2 obrony hahaha xD w poniedziałek obrona raportu ze stażu xD ale no to jest naprawdę dziwne ;p Cytat:
Mój to mi ani razu nie powiedział nawet czy bibliografię mam ok ;p A koleżanki które mają już pół pracy napisane były u naszego promotora raz jeden i drugi z pierwszym rozdziałem- zaakceptował bez problemu, nagle kazał zrobić nam prezentacje to jednak koleżanka zrobiłaz tego napisanego rozdziału i nagle nasz promotor sie oburzył że to co ma napisane to wszystko jest źle! i poszła do niego i kazał jej 10 stron wyrzucić (czyli prawie połowe tego co miała :P) i takiego mamy wspaniałego pomocnego promotora <3 dlatego chyba ciesze sie ze pisze mgr na ostatnia chwile :P nie bedzie mial zbytnio czasu na marudzenie ![]() I też bym w życiu nie chciała tego robić, nawet za pieniądze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja juz od 2 lat co najmniej sie oswiadczyn spodziewam i dlatego robimy plany bez pierscionka bo juz dostawalam fiola troche ze ile tak mozna ja tu on tam i bez zadnych planow :P mysle ze po dlugim weekendzie czerwcowym wroce z pierscionkiem bo M. wyjazd nam organizuje ale kto to wie :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | ||
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ile mi ta baba nerwów napsuła.... ![]() Ale to już za mną! Dlatego żadna kasa nie zmusiłaby mnie do pisania komuś magisterki. Niech sobie sami piszą, a co ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę bardzo pochwalić mojego promotora. Niesamowicie się zaangażował przy mojej magisterce. Może też już ma mnie dość. xD ;P Szybko czytał, pisał komentarze i mówił mi, co mam poprawić i dopisać. Bardzo mi zależało, żeby się bronić teraz w czerwcu, a na moim wydziale w teorii nie ma teraz obron, tylko dopiero we wrześniu, i mimo to mój promotor się spiął i wszystko się udało złożyć w terminie, a nawet trochę przed.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ost pisałam kilka projektów ludziom na zaoczne i patrzac na to ile czasu tam wloczylam a ile kasy dostalam sie oplacalo... ale magisterki komus napisac i to jeszcze za tylko tyle co Wy piszecie to w zyciu.. za duzo pracy a te kwoty to naprawde niewielkie sa... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;46850768]Szczerze? Dla mnie to kpina.... Jeżeli ktoś nie potrafi napisać swojej pracy to oznacza, że nigdy nie powinien mieć ukończonej uczelni wyższej z tytułem mgr. Już nie mówiąc o tym, że namnożyło nam się uczelni, w których jest poziom dno dna. Ale dzięki temu nasza Polska wygląda jak wygląda - każdy ma dyplom, każdy musi mieć dyplom i do ekipy sprzątającej niedługo trzeba będzie mieć studia.... Tak jak ostatnio na weselu usłyszałam, że na ATH koleś wpadł, zrobił zadymę dziekanowi: "Bo on płaci za te studia i jemu się ten inżynier należy!" No chyba nie.... Potem mamy w kraju to co mamy... Kreciorek, nie odbieraj tego proszę jako personalny atak na Ciebie, każdy robi co uważa - mnie prostu mnie ten temat ogólnie bulwersuje i nie popieram...[/QUOTE] Ej dziewczyny Wy mnie chyba źle zrozumiałyście ![]() ![]() ![]() A ja pytałam z tego względu, że piszę znajomej, bo ona 1)nie ma czasu, 2)nie umie, 3) i tutaj cytuje "jestem matoł komputerowy i nie ogarniam nawet worda" ![]() ![]() ![]() Szefowa przywiozła mi (mały bo mały ale jednak) wiatrak ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 |
Zadomowienie
|
krolewna smieszka w jakim sensie ryzykowne?
Dziewczyny wygrałam milion w totka, która chce kilka tysi na wesele? Mam niezłego porszaka i ukryte brylanty od mojego "Misia". Pozdrawiam złodziei, mieszkam w domku na kaczej nóżce:P. Przecież nie chodze po mieście i o tym nie rozpowiadam:P A takie prace pisalam tylko i wylacznie w przypadkach, gdy studenci zaoczni (3 przypadki) wylosowali tematy prac(tak sa jeszcze uczlenie, gdzie tematy sie losuje, nie wazne czy zwiazane z tym co studiujesz), które ni w ząb nie pojmowali. Swoja droga śmieszne, że np. osoba na socjologii ma pisać o hotelach, geografii i podawanym jedzeniu (nie wierzyłam, że takie tematy istnieją w pracach mgr..), a osoba na BPH o wojnie w Czadzie. Kreciorek, jak praca badawcza to ok. 400-500zł, jak esej - z 300 ![]() Edytowane przez okaro Czas edycji: 2014-06-12 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja powiedziałam K. ze chcialabym z nim planowac i ze chciałabym slub w 2015 bo bedzie mi przykro ze wiem ze chce a nie ma odwagi i czasu i w ogole.. ![]() wiec powiedziałam mu ze niestety ani pół pomyslu mu nie powiem poki zareczyn nie bedzie :P bo inaczej to bym czekala do us...anej smierci;P
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
Ej.. Okaro.. ale to strasznie mało!!
Ja jak słyszałam o cenach.. to jednak za licencjat słyszałam że ok 1000 zł biorą.. zamgr to minimum 2 tysiące! ;p Znowu o pracy z języku francuskim to słyszałam z plotek uczelnianych że za licencjat 2 tysiące brali :P a mgr to o matko nawet nie chciałabym wiedzieć :P Yeah!! remont pod spodem mam <3 tego mi brakuje :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też pierścionek dostałam po podpisaniu najważniejszych umów.. planowaliśmy wspólnie i tak mimo że pierścionka nie było.. pierścionek to tylko symbol ;p Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz.. trochę przykro bo ja faktycznie to właściwie od ponad 2 lat czekam na zaręczyny, znajomi którzy sa ze sobą krócej niż my juz są po ślubach a On dalej zwleka, z drugiej strony On jest taki, ze na pewno by chciał aby to było w jakimś tam stopniu wyjątkowe a nie zwykła kolacja albo spacer... M. Moj sie ostatnio "przyczepił" do mysli, ze będzie tradycja u mnie w rodzinie bo moja Babcia nie miała nigdy pierścionka a moja Mama dostała go w windzie jak jechali z Tatą do cywilnego :P - a ten złośliwiec Mój się przyczepił do tematu :P Ja mu kiedyś powiedziałam jak już czekałam 1,5 roku, ze jak będą zaręczyny byle jak to się nie zgodzę bo nie po to tyle czekam aby mi "na odwal się" teraz zrobił :P zwłaszcza, że wiele znajomych z jego strony mówi mi, że teraz to M. wymysli coś takiego, że wszystkim szczeny opadną - no to czekam ![]() a wesele swoją droga juz planujemy bo w końcu trzeba było coś zdecydować a tak jak nie było planów to ani on do mnie ani ja do niego z przeprowadzką a te 200 km to jednak swoje robią... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to się też czasami w duchu strasznie złościłam że jak to jest że jesteśmy w tym samym wieku co nasi znajomi, którzy są krócej starzem, a już 3 pary są po ślubie a my nawet zaręczeni nie byliśmy :PP A hm.. po weselu w takim razie co planujecie z tymi 200 km zrobić? kto się przeprowadzać będzie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz moje myśli sie przerzuciły na rozkminianie szczegółów wesela ale jak Was czytam to jestem daaaleko w tyle i nawet połowy rozkmin takich jak Wy chyba nie mam :P Mój to ma własciwie tylko kilka rzeczy które na pewno chce mieć: dwa szpalery, chciałby wóz strażacki dla nas plus oczywiscie w mundurze do slubu i wlasciwie tyle - reszte raczej sie wypowiada co do moich pomysłów niż sam cos fosruje (chociaz sale znalazl On i zespol tez ale do mnie nalezala decyzja ;p teraz ogarnia muzyke do kosciola ale tylko mi podsyła co mu ktos polecil a ja sobien i tak grzebie w soim tempie ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
z tym też u nas był problem bo najpierw ja miałam do niego ale warunek "z Twoimi rodzicami to ja będę mieszkać najwyzej 3 msc" plus dodatkowo warunek realnej szansy pracy to troche go przerosło... miał kupowac dom i nawet się zgodziłam choć ja z blokowiska ale mu nie pykło... a z praca w Kielcach to masakra jeśli się nie chce w sklepie czy na sprzataniu pracowac ![]() podejscia do mojej przeprowadzki tam byly 2 ale ostatecznie on sie do mnie przeprowadza bo moja Bbacia dostała udaru i teraz będzie mieszkać z moja mama a babci mieszkanie przepisują na mnie wiec swoje M2 od razu bedziemy miec... teraz tylko znalezc miejsce rpzenosin i M musi napisac raport o przeniesienie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi było przykro jak K. chciał planowac a nie mial w sobie odwagi klęknąc i zapytać. dla mnie to było ważne.. mimo ze dla 1 symbol to jednak dla mnie taka dorosła deklaracja ze chce Cie na całe życie, jestes tą jedyną kobieta i bede wspaniałym ojcem naszych dzieci tak abys na starosc wspominala te czasy w bujanym fotelu ![]() chcialam to usłuszec... wiedziałam to jak podpytywał o plany i w ogole ale chciałam zareczyny i juz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
strasznie długo!! :O
![]() |
#4168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Zakorzenienie
|
Czesc. A ja czekam właśnie na to szkolenie i na szczęście tutaj jest otwarte wifi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedyś z bratowa mnie prosiła o pomoc jak była w technikum - też nie ogarniała komputera. Ale siedziałam z nią, pokazywałam, pomagałam, tak, żeby cokolwiek z tego ogarnęła i miała wkład pracy w to również. Ale co... no świata nie zmienię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.