![]() |
#91 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. II
Cytat:
![]() Tak ogólnie to jak to być kierownicą? ![]() Fajnie, że zdałaś za pierwszym arzem i super trafić na jakiegoś normalnego wyrozumaiłego egzaminatora ![]() Ja nigdy nie wymysliłam, że nie bedę jadła słodyczy i nigdy nie byłam na żadnej diecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
laylaaa ja to uzależniłam się od netropolu
![]() Agosek to Ty miałaś chłopaka Włocha? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak pozatym też mam tego messengera, ale zauważyłam, że bardzo mało osób go ma.. tak mi się przynajmniej wydaje.. np ja na liście kontaktów mam tylko trzy osoby.. Trzymam kciuki byś dostała się tam gdzie najbardziej chcesz ![]() A tekst o solarium już umieściłam w wątku "Teksty facetów" A ciasta przesyłaj przesyłaj, bardzo chętnie pojem ![]() ![]() marta szkoda, że za daleko ![]() uhahana, i_n_e_s mnie ten tekst też rozbroił... Ale ci koledzy nie są zabardzo rozgarnięci.. hm.. może dlatego już nie są moimi kolegami.. uhahana a co Ty na to by na jakiejś polanie zebrać grupę najbliższych znajomych zrobić ognisko, kupić kiełbaski, piwo, załatwić bomboxa na baterie i będzie w miarę tanim kosztem, a napewno bardzo sympatycznie ![]() mathilda GRATULUJĘ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To może rzeczywiśćie narazie daj spokój sobie z miłościami i i ciesz się życiem ![]() ![]() ![]() i_n_e_s tez muszę poszukać sobie czarnych rurek.. fajne widziałam w H&M ale to było jakieś dwa miesiące temu.. a do rurek napewno się przyzwyczaisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
mathilda gratuluje
![]() ![]() ines ja tez kupilam niedawno czarne rurki i eeee, zle sie w nich czuje. nie dlatego, ze to rurki, bo mam inne i b. je lubie, ale te sa dziwne. wrocilam z rozmowy o prace hostessy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieje, ze to nie jest wciskanie roznych badziestw ludziom na ulicy, bo na takie cos nie pojde. kobieta powiedziala, ze promocje odbywaja sie w tesco, leclercu itp, ale nigdy nic nie wiadomo ![]() ogolnie bylo smiesznie, bo spotkalam tam 2 osoby z mojej klasy ![]()
#94 |
po prostu Em :)
|
Już nieaktualne.
![]() Zdrowieję, zdrowieję. Przed chwilą nawet zjadłam bułkę z białym serkiem, a to naprawdę niezły wyczyn jak na mój żołądek. ![]() mathilda, gratuluję!! Od dziś jesteś moim guru. Ja nie wyobrażam sobie w ogóle usiąść za kierownicą, a co dopiero zdać ten egzamin (nawet za dziesiątym razem). ![]() Agosek, zapomniałam Ci pogratulować wyników matury!! ![]() ![]() ![]() No to jak dziewczyny z tym naszym spotkaniem? ![]() Po pracy poszłam z TŻem do kina na Shreka. Było bardzo fajnie (nie licząc filmu, który okazał się strasznie naciągany i mało śmieszny). Właściwie, to było cudownie. Poszliśmy w takie Nasze miejsce, w którym nie byliśmy chyba z rok.. i od razu wszystko zmieniło się na lepsze.. ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
em wymieniłam się numerem tel. z Agoskiem i z Kasią, więc umówimy się już na miejscu chyba. Ja będę pewnie koło 12, ale idę jeszcze odwiedzić kolegę
![]()
#96 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej białogłowe me
![]() ![]() Wróciłam niedawno, śmiesznie było z tą moją mamuśką ![]() Wszystko jak na najlepszej drodze z tym jej leczeniem, powinno już się wszystko poprawiać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aale wracając do dzisiejszego dnia-pochodziłyśmy chwiluńkę po sklpeach. Kupiłam sobie zieloną bluzeczkę tą ciążówke ![]() ![]() ![]() Do Krk i spowrotem jechałyśmy z tym samym kontrolerem i był tak strasznie zakręcony i śmieszny ![]() ![]() ![]() No a teraz odp Cytat:
Teraz może Ci się wydawać to złe, ale zobaczysz-z perspektywy czasu będzie Ci się to wydawało coraz lepszym rozwiązaniem. A nóż poznasz teraz kogoś. A jakbyś wróciła do tego gościa może ominęła by Cie prawdziwa miłośc.. Naprawdę nic nie dzieje się dla niczego. ![]() Cytat:
![]() Ale masz cudownie ![]() Zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Jestem z Ciebie dumna ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ciekawe jak tam Krówka? Jak się trzyma ![]() em-co się stało? Mam nadzieję, że nic poważnego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Łoł
![]() ![]() Nic specjalnie ciekawego nie napiszę, bo praktycznie cały dzień siedzę w domu i doprowadzam się do stanu używalności po wczorajszym opalaniu ![]() ![]() Pamelija no w sumie całkiem spoko pomysł z tym ognichem, kolejny do mojej listy pt. 'jak spędzić osiemnaste urodziny' ![]() ![]() Blaque to dobrze, że z mamą dobrze. Jak będziesz miała możliwość i chęci, to pochwal się bluzką ![]() Ja też niedawno zauważyłam, że rodzice w końcu zaczynają mnie traktować jak człowieka, fajne uczucie ![]() ![]() Mój allegrowy interes kwitnie... bueheeh.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie już wcześniej gdzieś pisałaś ale przypomnij: Gdzie Ty pracujesz? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No widzisz nie musisz kupować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Em miło Cię widzieć kochana
![]() ![]() Jutro jadę na chwilę na jezioro załatwić może jakiś domek na wyjazd, a jak się nie uda to postanowiliśmy z TŻem, że jedziemy w ciemno nad morze ![]() Znacie może jakieś fajne miejsca gdziekolwiek nad morzem, tylko żeby było tanio i mogłybyć razem 4 osoby? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
blaque z tymi moimi nocowaniam u TŻ to jest tak, że jego Rodzice zawsze są albo na działce, albo u jego Babci gdzieś tam daleko, a ja mówię Mamie, że albo nocuję u przyjaciółki, albo mówię, że jadę razem z TŻ'tem i jego Rodzicami na działkę
![]() ![]() ![]() uhahana i tak Twoje urodziny napewno będą o wiele fajniejsze od moich ![]() ![]() a co jeszcze sprzedajesz na allegro poza gazetami? ![]() ![]() laylaa gratuluję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Martusia B. ja chyba jednak na Twoim miejdcu zarezerwowałabym jakieś miejsca nad tym morzem.. w okresie wakacyjnym naprawdę jest tam ciężko z miejscami, a chyba nie byłoby fajnie jakbyście niczego nie znaleźli.. Więc lepiej czegoś poszukać i zarezerwować ![]() ![]() A mi tak głupio, że wy sprzątacie, a ja się obijam całymi dniami więc posprzątałam moją zasyfioną klawiaturę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Pamelija tak ostatecznie, to nie jesteś sama - ja też się lenię i sprzątam tylko, jak już NAPRAWDĘ muszę
![]() Na Allegro sprzedaję jak narazie stare ciuchy [głównie] i pierdoły typu właśnie gazety, karty telefoniczne, które kiedyś zbierałam. Jeszcze niedawno strasznie sentymentalna byłam i zostawiałam każdą pierdółkę ['a, może kiedyś się przyda' ![]() ![]() A hafty to chyba aktycznie nie jakaś ciężka praca, więc dla osoby bez doświadczenia 1000 to nie tak źle. Nooo zależy jeszcz, ile się pracuje, ale chyba nie po 12 godzin, co? ![]() Też ciułam na wakacje i wyprzedażowe okazje. Chociaż to drugie, mam nadzieję, rodzice właśnie przysponsorują. Liczę też na jakąś kasę na urodziny, ale wiele tego nie będzie, bo rodzinę mam dość niewielką, tzn. taką bliską, a tak to raczej nieduży kontakt utrzymujemy z resztą... Cóż. Damy radę ![]() Je, ale jestem daremna. Jutro wstaję o 6:45 [bo wykłady na 8:00], więc powinnam już co najmniej od godziny spać. A co robię? Pfff. Dobra, spadam się wykąpać... PS.: Macie jakieś sposoby, żeby zjarana skóra szybciej zbrązowiała? Smaruję różnymi nawilżającymi bzdetami, ale nie wiem, czy to coś pomaga... Mam niby brązującego Garniera, ale to nie to. On farbuje, a ja chcę już taki naturalny brąz i żeby nie piekło aaaaa ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
|
Cytat:
![]() Zapomniałam wam powiedzieć, że wczoraj w nocy, pierwszy raz w życiu, ugryzł mnie szerszeń! I to w stopę, od spodu! Dobrze, że nie mam uczulenia, bo by mnie już tu z wami nie było. ![]() A dzisiaj mi się śniło, że urodziłam mi i TŻowi dziewczynkę. ![]() ![]() ![]() A ja mam dzisiaj wolne, sialalala. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem!! Żyje
![]() Ten pierwszy dzien w pracy to był jakis koszmar... Jeden z najbardziej stresujących dni w moim życiu. Ale już za mną, teraz musi być lepiej ![]() Dzsiaja też miałam jechac do pracy, ale cos tam się w grafiku pozmieniało i mam dzień aby ochłąnąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też bym tak chciała, ale z moją znjaomością języków wolę się nie wychylać ![]() to przyjedz w sierpniu do Krakowa, to może coś się uda ![]() Ja jadę. Zanam juz termin będe od ok.4 do 11.08. Mam nadzieje, ze któraś sie ze mną spotka? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mielno, Łazy, Ustronie- w zaleznosci od tego na jakim wypoczynku Ci zależy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
O przepraszam, za ten ohydny dubelek...
Nie chcialo sie wysłac, a potem wysłało sie dwa razy ![]()
a kiedy senna to leżę świętem radości jest życie kiedy chcę grzeszyć to grzeszę Edytowane przez krowa_bez_mleka Czas edycji: 2007-07-04 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak z innymi. Tylko nie wiem, czy w niedziele już tam będę, mam nadzieje, ze tak, bo zastanawiam się, czy pojechać na Woodstock ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
|
Miałam wkleić zdjęcia dwa dni temu i zapomniałam.
![]() A więc macie. ![]()
![]() |
#108 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chętnie przyjechałabym do Krakowa, ale właśnie w takim terminie jedziemy nad to jezioro albo morze. Nie wiem, gdzie chcę jechać.. dawno już nie byłam nad morzem, zreszą może uda nam się dzisiaj zarezerowować domek nad moim kochanym jeziorem i nie bedzie trzeba kombinować ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
|
I dalej.
![]() To ciastko to tarta truskawkowa, którą jedliśmy z TŻem w patisserie. Jedna z najpyszniejszych rzeczy, jakie widziałam. ![]() Croissanty jedliśmy ostatniego dnia, po porannym spacerku po plaży, na śniadanie (jeszcze cieplutkie), popijając kawą i żałując, że już wyjeżdżamy.. Ostatnie zdjęcie tuż przed wyjazdem, w nocy (wyjeżdżaliśmy o 24). ![]()
![]() |
#111 |
|
A teraz moje. Umieszczone tak, żebym mogła wykasować nie zarabiając bana.
![]() http://love4ever.fm.interia.pl/giens1.jpg http://love4ever.fm.interia.pl/giens11.jpg http://love4ever.fm.interia.pl/giens12.jpg http://love4ever.fm.interia.pl/giens13.jpg http://love4ever.fm.interia.pl/giens15.jpg http://love4ever.fm.interia.pl/giens2.jpg http://love4ever.fm.interia.pl/giens3.jpg http://love4ever.fm.interia.pl/giens5.jpg http://love4ever.fm.interia.pl/giens7.jpg http://love4ever.fm.interia.pl/giens8.jpg ![]()
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogę pomóc Ci cos tu znaleźć ![]() Em-świetne zdjecia, jak zwykle takie apetyczne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Potwierdzam, że zdjęcia fantastyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Hej !
![]() Super fotki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Matko nie uwierzycie jaki mam bałagan w pokoju.. Zmieniam meble i ogólnie malowanie, tapetowanie.. Pokoik wygląda jakby huragan przeszedł... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Słońca mam do was pytanko. Może trochę dziwne ale potrzebne ![]() ![]() ![]()
#115 |
Zadomowienie
|
em pięknie..
![]() ![]() KBM chcę pojechać nad morze w miejsce gdzie będzie fajne miasto tzn. wieczorami będzie co robić ale też nie chce być jakby w centrum, tj. w takich miejscach gdzie plaże są pełniutkie. Moja kuzynka jeździ często nad morze i mówiła, że była gdzieś, że plaża była przepiękna i prawie pusta ale miasta praktycznie nie było, znów jak była w fajnym mieście to plaża do bani... Ja bym chciała piękną, mało zaludnioną plażę i fajne miasteczko ![]() No nie wiem może znasz taką miejscowość ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
uhahana no to ja chyba też zacznę sprzedawać te wszxystkie pierdoły, które zbierałam
![]() ![]() A co do haftów.. to no właśnie jeśli godziny pracy będą normalne to mogę do nich iść.. to chodzi o to, ze komputer hafryje jakgdyby, a ja tylko wycinam z materiału to ![]() ![]() em fajna praca ![]() ![]() ![]() ![]() Martusia B.oj to już zależy tylko od CIebie.. ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ się na mnie wkurzył nie wiem za co.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do TŻów to oni jakoś tak mają... raz nie wiadomo jak dobrze, a raz zupełnie fatalnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
uhahana-u mnie jeszcze tak w pełni nie jest, bo wiadomo-18 nastka przede mną, ale zawsze to coś
![]() A zdjęcia nie dam, bo gdzieś mi się łądowarka do baterii zapodziała.. ![]() Krówka-widzisz, przeżyłaś ![]() ![]() Martusia-jedź! Mi się marzy taka wycieczka na 'będzie co będzie' ![]() O tak i ten dreszczyk emocji ![]() ![]() em-super zdjęcia ![]() ![]() B. podoba mi się to, jak malujesz się przed lusterkiem auta- typowa kobieta ![]() pamelija- ![]() ![]() I kto tu jest słabą płcią? ![]() ![]() Jest takie powiedzenie: Co się polepszy to się spiepr**. Ale może być też na odwrót, nie? ![]() Ja chytam właśnie o włosach. Postanowiłam wziąć się za nie, bo są w tragicznym stanie.. ![]() Jutro idę kupić Wax'a, szampon Hipp. I idę do kosmetyczki na mój pierwszy manicure ![]() ![]() Ale zrozumcie-to mój pierwszy raz. Drugi już nie będzie taki szczególny (a będzie za jakieś 3 tyg ![]() Tanio. 20 zł zrobienie, 25 french ![]()
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
blaque wiem, że będzie dobrze.. zawsze po takich sprzeczkach jest dobrze, bo ja staram się jakoś załagodzić sytuację i w efekcie, ja go przepraszam za swoje złe rzeczy i on wkońcu mnie nie przeprasza i wychodzi na to, ze wina jest moja zawsze, a i jeszcze w międzyczasie zawsze na mnie nawrzeszczy powie wiele niemiłych rzeczy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do paznokci to też robiłam miesiąc temu frencha pierwszy raz u manikiurzystki i zapłaciłam 45 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pamelija Czas edycji: 2007-07-04 o 16:13 Powód: emotka |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Padam... tak to jest, jak się w wakacje wstaje o 6:45... brak przyzwyczajenia jednym słowem. Dopiero teraz mam jako tako wolny czas, to wpadłam tu skontrolować, czy za dużo przypadkiem nie piszecie
![]() ![]() Em sie da się ukryć, że Twój TŻ [bo rozumiem, że on robił zdjęcia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja się chyba jednak położę... EDIT: Krówka, kojarzysz może to coś: http://www.morze.fpga.pl/ Jak bym zwerbowała 5 osób [w co raczej nie wierzę], to dość tanio wychodzi... Chciałam tylko spytać, czy się orientujesz, jak jest tam np. z transportem, nie mając auta, tzn. publiczna komunikacja dużo stawia problemów z dostaniu się na plażę? ![]() E tam, jak by nie było, nie uda się zebrać tylu ludzi...
Choose life.' Edytowane przez uhahana Czas edycji: 2007-07-04 o 16:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.