|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 |
leśny stwór
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!
o, fajnie, że się tak spodobał
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- no szkoda, bardzo żałuję.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!
Maliniarka cudne stempelki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Perfekcyjne pazurki i kolorek i mat ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;47055632]Mam mani ![]() ![]() Mrrrr uwielbiam ten lakier ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dalej w golasach ![]() ![]() I musiałam pousuwać emoty :/
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;47057973]Maliniarka cudne stempelki ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() już się cieszę na mani ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() tak nas przyzwyczaiłaś do mroku, że teraz kolory wyglądają nietypowo u Ciebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sama nie wiem, ale nie umiem zmyć nigdy jednego nie uszkadzając reszty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Zakorzenienie
|
możesz kogoś poprosić, mnie by było szkoda mani, jak to jeden pazurek, a chcesz jeszcze ponosić
![]() |
#2047 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2048 | ||
leśny stwór
|
Cytat:
![]() dziekuję, to fakt - fajne są ![]() dziękuję ![]() ![]() maluj! ![]() Cytat:
![]() ![]() hahaha, śmiesznie ![]() dziękuję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Zakorzenienie
|
poczułam się jak geniusz
![]()
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Zakorzenienie
|
chcę TEN TOP!
![]()
![]() |
#2052 | ||||
Zakorzenienie
|
no cóż w pewnym sensie to zaszczyt, że mnie z czyms kojarzą
![]() ![]() Cytat:
Ale spam ![]() ![]() umarłam!!!! Bombowo wyszło!!! ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- super, mi się w macie bardzo podoba! [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;47055632]Mam mani ![]() ![]() [/QUOTE]Jakoś smiesznie wyszedł lakier na zdjęciach, jakby miał jaśniejsze placki... a może to monitor w pracy ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nieobiektywna jestem, ale pooglądam na pewno ![]() Noooo a piersi to ja wiedzialam, że nie zobaczę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() Witam się z rana dziewczyny. Ostatnio mam jakąś masakrę, przychodzę z pracy i usypiam... śpię całe popołudnie, budzę się koło 21 żeby umyć zęby, wyłączyć komputer i z powrotem spać.... i dalej jestem zmęczona ![]()
![]() |
#2053 | ||||
Zakorzenienie
|
Borze, na jakim świecie ja żyję. Czy tylko ja nie wiedziałam,że dzisiaj zaczynają się wakacje?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Ponadrabiam chociaż troszkę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam, mam!:hura: Gdzie jest Demka? Żyjesz cholero? ![]() Śliczny jest, ale ja jakoś nie bardzo mogę nosić maty. Strasznie niemiłe są w dotyku ![]() I wkurzają mnie u mnie niemiłosiernie te lekko błyszczące skórki bo zawsze mi się wydaje, że się upieprzyłam lakierem ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;47055632]Mam mani ![]() ![]() [/QUOTE] Ładniutkie, co to? Jakie długie:O Maliś, wszystkiego najlepszego dla Ciebie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Zaspamuję całą stronę ![]() Mani time! Nabierało mocy urzędowej przez miesiąc na dysku ![]() Edit!! Popierdaliłam, dzisiaj będzie to ![]() ![]() edit 6790679768 Dobra, bedo dwa ![]() ![]() Ach te problemy techniczne ![]() ![]()
Nie wiem jak Ty, ale ja często myślę o świecie, który dawno przestał istnieć. Tęsknię za ludźmi, do których było jakoś bliżej, prawdziwie i spontanicznie... Gutek Edytowane przez cooone Czas edycji: 2014-06-27 o 08:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Zakorzenienie
|
COONE dzięki, bazowy to jakiś lakier z biedronki, ostatnim razem jak mieli jakąś akcję lakierową to wzięłam
YEN super mrocznie, podoba mi się ta delikatność drobinek Oo i dzieci widzę, jakieś takie mało mroczne ![]() MALINKO ale eleganckie pazurki, mani fajne, długość mi się podoba ![]() CHU ślicznie, podobają mi się te Twoje niby króciaki ANULA miodzio ![]() AMELKO mani Malinkowe śliczne, tęczę mi się podoba nooo i kciuka widać ![]() HANA cała wrzutka mani super, aktualny kształt najlepszy ANTEIA delikatniutkie, śliczne Śniegowa, Chu dziękuje za pochwałę pazurków U mnie już od wczoraj słonecznie, a dziś tak jak Mgiełka mam problemy z utrzymaniem otwartych oczu, a czuje się dobrze Chyba mam za dużo pracy w pracy ![]()
#2055 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też mam od kilku dni coś takiego, pracować nie pracuję więc jak mam wolniejszą chwilę i położę się na kanapę, max 30min a ja już śpie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 |
Raczkowanie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;46915234]ja ogarniałam też ale już przy 300 mi pamięć szwankuje i się muszę zastanawiać czy mam czy nie
![]() 300?? WOW! Niezła kolekcja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | ||||
Oby do wiosny
|
Fenomenalnie w macie wygląda. Jak na to patrzę, to chcaiałbym go mieć, ale jak sądzę po pomalowaniu by poszedł w odstawkę
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;47055632]Mam mani ![]() ![]() [/QUOTE] Jakoś mi się tu to nie widzi. Dziwaczne ciepłe tony wyszły. Moze to wiba zdjęcia? Rozczarowałaś mnie ![]() Cytat:
I Ni kuta nie widzę, ze coś źle odbite... Hahaahaha ! Genialna riposta! Cytat:
Podobnie mam z lubu heels ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fajne... Ale te naklejki to jak robaczki wyglądają ![]() Dziwnie mi się wizaż zachował. Jak zaznaczyłam do cytowania ostatnią wiadomość Coone, to mi przekierowało, ze błędny wątek. Odznaczyłam ją... i zacytowało z ostatnią ![]() Śnieg wczoraj poszalał. Kupił sobie w Inglocie liner (Miranda? Ty polecałaś?), kohl beżowy i puder konturujący (505). Liner jest faktycznie mega! On sam maluje!!! Namalowanie idealnej kreski zajmuje mniej niż minutę, a zawsze się z tym pitoliłam jak głupia. Żelowe sa do kitu i to po dziesięciokroć. Puder. O jaaaaaaa... Niech się Bahama schowa, a zawsze myślałam że jest idealna. Zakochałam się Kohl testuję obaczym po południu. Zadaj szyku (buahahahaha) z francuskim mejkapem z czerwonymi ustami i koralowymi pazurkami (pokażę później) Jakimś cudem w Hebe wpadły mi do koszyka 2 maski do włosów, piling do twarzy, balsam do ciała 2 maski i 2 pilingi do ciała Tołpy... No ja nie wiem jak. Normalnie same się wepchnęły!
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2014-06-27 o 12:06 Powód: ort. Dziękuję Meeow |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzeba przykryć to i owo ![]() ![]() Cytat:
dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hehe noo te skórki mnie wkurzają, są takie kanciaste jakby i zawsze pod jakimś kątem wyjdzie błysk, za cholerę się tego nie da ogarnąć ![]() ![]() ![]() mani fajnie skomponowane, podoba się ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | ||||
Konto usunięte
|
Niestety,bo słońce zachodziło i dlatego
![]() Cytat:
![]() ![]() Lakier cudny ![]() Daleko ![]() To pomaluj ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jakie ładne to mani ![]() Dzięki Aluś ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
Oooo to poszalałaś ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2060 |
Oby do wiosny
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;47063008]
Wiesz co bardzo możliwe,zdjęcia robione były pod wieczór. Oooo to poszalałaś ![]() Tak pomyślałam, bo nie masz takich purpurowych skórek. Nom, ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że Inglota z imieninowej kaski kupiłam ![]() A poszłam buty w CCC kupować, bo mam do niedzieli rabat 20% ![]() Była ze mną dziewczyna Brata, która chciała też kupić buty... wyszła z torebką ![]()
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2014-06-27 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Zakorzenienie
|
COONE ale gdzie te piórka? To mani ładne, ale tamto było lepsze
![]()
#2062 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo edytowałam post chyba 50 razy, blogger mi zrobił psikusa i inna notka teraz jest. Dałam na górze jeszcze jedno mani ![]() Cytat:
![]() Nie mam, jakbym miała byłabym szczęśliwym człowiekiem ![]() Pewnie tak, ja robiłam na wariata ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;47063008] Jakie ładne to mani ![]() Dzięki Aluś ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2063 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2064 |
Zakorzenienie
|
Już edytowałam i jest na górze
![]() Przez przypadek kliknęłam na blogu i mi żółciaki też opublikowało, na bocznym pasku po przywróceniu wersji roboczej nadal były, więc piórkowe będą jutro ![]()
#2065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To musi być dobry dzień ![]()
![]() |
#2066 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() A, i wszystko jasne ![]() Fajny żółtek. Czy on ma szimmer, czy ja omamy? Po wypłacie ![]() Musiałam sobie nastrój poprawić. Wróciłam do domu, szybki obiad, poleciałam po antytabsy do apteki (bo nieomal wtopę zaliczyłam, gdy rano w aptece koło pracy ich nie dostałam, a powinnam łyknąć pierwszą...), potem pół godzinki wyginania śmiało ciała, prysznic i szybki marsz do złotych. Wróciłam przed 9 i na biegu mani robiłam
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2014-06-27 o 08:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2068 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To ja to samo, chwila i śpię... a w pracy się nie przepracowuję ostatnio. Cytat:
EDIT: brałam pod uwagę 505 albo 504, ale tylko po zdjęciach promocyjnych. Swatchy nie było jeszcze w necie. Macałaś wszystkie? Opowiadaj! Beżowy kohl jakby się utrzymywał to tez bym brała! ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;47063008] Ja żadnych placków nie widzę. [/QUOTE]to może być wina kompa w pracy... tutaj często widać coś czego normalnie nie ma ![]()
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2014-06-27 o 08:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2069 | |
Oby do wiosny
|
Hahaha padłam
![]() Cytat:
Jak nie zapomnę, to słocze zrobię. Pierwsze wrażenie jak je macałam było mieszane (to na kacu ![]() Te drobinki w sumie faktycznie są niewidoczne, to dziwaczne arkadyjskie światło sprawiło, ze wyglądało to jak brokat ![]() 504, ma taką lekko wpadającą w róż poświatę, a 505, jest jakby idealnym (przynajmniej dla mnie), kolorem cienia na mojej twarzy. Coś jeszcze chcesz wiedzieć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | |||||
leśny stwór
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() o! piękny ten MIYO ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() haha, dzieci wyszły raczej z jasności nie mroku, ale lato mamy ![]() niestety ![]() Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;47063008] Lakier cudny ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.