![]() |
#2881 | |
Moderator
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 22 :)
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2882 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() choć bardziej góra mi sie podoba i tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
hybryda jest jak lakier tylko własnie utwardzana lampami uv ![]() ale nie jest tak gruba tylko warstwa jak lakieru ![]() Pani utwardza lampą i przemywa wacikiem nasączonym tzw. cleanerem i juz mozesz sobie robic co tam chcesz bo jest suche ![]()
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
U nas na takie przyspieszone weekendowe kursy trzeba mieć skierowanie z parafii jednego z narzeczonych
![]()
#2886 |
Moderator
|
O masakra... w warszawie po prostu się zapisujesz i tyle. My chcemy w św Annie zrobić i tam się po prostu trzeba przez ich stronę rejestrować. U nas inne kursy nie wchodzą w grę bo mieszkamy 200 km od siebie
#2887 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja sama czekam teraz na jakas dobra promocje zeby zrobic..i na wiekszy przyplyw gotowki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Konto usunięte
|
Ale cyrk.. Rozmawiałam z chrzestnym niedawno przez telefon, w sumie nie gadałam z nim odkąd 5kl podstawówki skończyłam, bo się z mama pokłócili - to jej brat - i przestał dzwonić pisać przyjeżdżać.. No i myślę niby ponad rok do ślubu ale zadzwonie zapytam co słychać i wspomnę o ślubie. Odebrał, odpowiadał z wielkiej łaski jednym słowem a jak powiedziałam o ślubie, to powiedział, że nie przyjedzie i się rozłaczył.. Widzę, że będzie więcej znajomych z mojej strony jak rodziny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i w takiej sytuacji nawet bym nie zaprosiła Edytowane przez aga99792 Czas edycji: 2014-07-03 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
no niby dorosli ludzie a zachwują sie jak dzieci.. jak z siostra poklocony to niby czemu na Tobie ma sie odgrywac
![]() a co do hybryd to polecam samemu kupic lampe ipt (koszt 100-120zł) i mozna robic sobie samemu ![]() mi zajmuje godzine (ze skorkami piłowaniem itp) ale WARTO! bo lakier 25zł i mam je ponad rok a we wro hybryda 80-100zł :P
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Poczekaj jeszcze trochę, może jednak zmieni zdanie ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Konto usunięte
|
No nieźle, wychodzi na to że od M. będą i rodzice i rodzice chrzestni, a u mnie tylko mama... Tata nie żyje, chrzestny odmówił, a chrzestna znowu jest taka, że może zrobić w konia i mówić że będzie a i tak się nie pojawi.. Przykro.. Wgl z mama też mam problem
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
i to koniec Twojej rodziny?? :O nic? ciocie 'wujki'?
![]()
#2895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale jak nie kupi to kiedys sama kupie na pewno! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Ja bym generalnie z chęcią połowy mojej rodziny nie zapraszała. Nie mam z nimi kontaktu od ponad 6 lat i nie czuję potrzeby ich obecności na weselu
![]()
#2897 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
sQuaara taki zestaw byłby ok? http://allegro.pl/zestaw-manicure-hy...371050679.html
Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... Edytowane przez _groooszek_ Czas edycji: 2014-07-03 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie ale rodzice mowia ze wypada
![]() rodzice za nich zapłaca wiec mi nie przeszkadza ze beda (to rodzenstwo mojego taty) ![]() ![]()
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2902 |
Konto usunięte
|
mam ale ze strony mamy się nie odzywaja z nia, jak starsza siostra brała ślub zaprosiła babcię ze strony mamy, to powiedziała że to tamto sramto i nie przyszła, był jeden z mamy braci z żona, a potem się okazało że babcia siedziała i pilnowała jego dzieci.. Masakra, mogła chociaż do kościoła przyjść. Zaproszę ich ale dam sobie rękę uciąc że nikt się nie pojawi. A ze strony taty już jest lepiej, ale nie wiem czy będą tak daleko jechać na wesele, chociaż z drugiej strony ślub bierzemy u TŻa a sala jest od niego niedaleko, na ślub na pewno przyjadą więc może i na wesele. Coś czuje, że muszę od nowa listę gości zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce mi sie wlaczyc... ale za tanio. tzn lampa lampą mozna brac sama ale lakiery raczej do d.py osobiscie moge polecic taki zestaw ![]() jest drozszy ale 1lakier/baza/top z CZ kosztuje 25zł to ze 160 masz wartosc lakierków za 75zł ![]() wiec nie warto brac tanszej lampy+potrzebne rzeczy+lepsze lakiery ;]
![]() |
#2904 |
Konto usunięte
|
Mi mama powiedziała, żebym według własnego sumienia zapraszała, i że jak nie zaproszę nikogo z jej strony to i tak ona to zaakceptuje bo wcale się nie zdziwi jak nie będę ich chciała. Siostra zapraszała tyle rodziny mniej znajomych żeby jakoś w miarę to wyszło a potem ponad 20 miejsc wolnych było.. I mama mówi, żebym lepiej sobie znajomych pozapraszała niż marnować miejsce na kogoś kto i tak ma Cię gdzieś. Także będzie szóstka mojego rodzeństwa razy dwa i mama z partnerem. I strona ojca, ale to już nie wiem ile, bo nie wiem ile się wybierze na wesele, na ślubie na pewno będą, byli nawet u mojej siostry, chociaż mój ojciec to nie był jej ojciec. (mój tata to mamy drugi mąż był) . Także widzicie. Nie wiem jak to zrobić, ale chyba naprawdę jeszcze raz ułoże listę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co do mojej chrzestnej to jej corka takie cyrki odwala ostatnio całej rodzinie ze jak mi cos strzeli przed slubem to jej powiem co o niej mysle i sie najwyzej ciocia obrazi (choc szkoda by bylo ![]() moja Sis (ta corka) ost miala slub to bylo wielkie halo i scigala rodzine ponad 450 km i mialo nie byc noclegow... o noclegach powiedziala we wtorek gdzie w sb bylo wesele (jak ktos mial to juz sobie sam zalatwil ;/ a ona z wielka łaską...) ja rozumiem ze ich nie stac ale wtedy mogli dac liste najblizszych hoteli/agroturystyk z cennikiem np i zapewnic chociaz transport z kosciola do sali albo chociaz z sali do pokoju ale NIE bo przeciez to wszystko goscie sami powinni... dziwne bo cale zycie miala inna wizje na to a jak poznala swojego mena to rodzina dla niej rpzestala istniec i takie akcje robi... na jej slubie kuzynka nasza ja zagadala (kuzynka ma w pazdzierniku wesele) i mowila ze ja zaprasza jak sie z nia widzi a zaproszenie dosle - to Sis jej od rauz wtedy odpowiedziala ze ona nie rpzyjdzie bo pracuje i na pewno nie da rady... ok... ale jak kuzynka pisala do Sis po adres aby zapro wyslac to bylo "a chcecie rpzyjechac nas zaprosic? no ok..." a za chwile "ale nas moze nie byc" - ani nie wiedzieli kiedy, ani nic, ani nawet kuzynka nie chciala jechac tylko wyslac ale to wyszlo na to ze "Na moje wesele przyjedz i baw sie dobrze mimo ze mam Cie w dupie (naet do nas nie podeszla zapytac jak sie bawimy, tylko jak kamera byla to RAZ z nami potanczyla chwileczke), na twoje na pewno nie rpzyjade ale przyjedz do mnie 200 km i zapros (choc nie wiem czy bede w domu wtedy) abym mogla odrzucic zaproszenie)"... w grudniu kuzynowi tez taka akacje zrobila (on zapraszal tylko 20 osob - najblizszych z pokolenia wyzej niz my - a ona nie dosc ze od razu wiedziala ze nie rpzyjedzie to potem zrobila awanture ze nie dostala zapro a jak on zadzwonil aby wyjasnic sytuacje to padl tekst "mogles mnie zaprosic abym mogla odmowic" bo przeciez wiadomo bylo anim zapro byly ze ona i tak by nie przyjechala... ehhhh ja jestem wredota wiec jakm mi taka akcje bedzie robic ze ona juz pol roku wczesniej bd wiedziec ze nie przyjdzie ale ja zapraszac z fanfarami trzeba to bedzie wojna ![]() a sie rozpisalam ;p |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój chrzestny niedawno zmarł (nie byłam z nim w żaden sposób związana to przypadkowa osoba, niespokrewniona). Za to będę miała problem z wujkiem, który w grudniu robił wesele swojej córki i my byliśmy, a mój tato nie poszedł, choć to rodzony brat. No i na weselu wujkowi było bardzo przykro jak o tym gadaliśmy, mówił, ze czekał do ostatniej chwili z rezerwowym nakryciem dla moich rodziców. Teraz obawiam się, ze wujek nie przyjdzie do nas, skoro tak go tato potraktował, a ja szczerze mówiąc licze na niego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
ok Panienki lece do fryzjera i mierzyc suknie <3
#2909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
hydrydka super sprawa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
z mojego pysznego obiadu wyszło gówno.
mieso jakoś się popsuło nie wiem jak nie wiem czemu śmietana nie zgęstniała do wywalenia wszystko ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- jak Ci się uda to zrób jakoś fotusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.