|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | ||
|
Buc
|
Dot.: Przyszłe styczniowe mamusie 2015
Cytat:
a ok. a co ile normalnie chadzasz na wizyty? Cytat:
QUOTE=fashionaddicted;471 60691] W poniedziałek mamy 2 rocznicę ślubu ale raczej nic nam się nie uda zaplanować [/QUOTE]czemu nie?
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na centrum mothercare zamknęli !! Skandal !
Dzień dobry rano "porozmawialam" z muszla.nie wiem co sie dzieje.Pochwale sie.dzisiaj moja apka pokazala ze zaczynamy 4 miesiac jupiii. Lilijka biedna Ty . Ja to tam nie mam nic przeciwko jak mi pobierają krew.w pl nawet byłam honorowym dawcą krwi Ooo ja to w wielka sobotę już majstrowalam nad ranem A ja na obiad ravioli .ciekawe czy uda mi sie zjeść :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#4413 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja na samą myśl o jakiejkolwiek krwi, ale mimo to zawsze chciałam przezwyciężyć strach i zostać honorowym dawcą, tylko wagę zawsze miałam za małą
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
do 16 czerwca chodziłam prawie co tydzień (3 razy w sumie), a tak znając lekarza, wizyta będzie co 3 tygodnie, jedynie teraz dłużej, bo urlop
Cytat:
![]() Mi też zazwyczaj nie przeszkadza, jak pobierają (chociaż rodzinnie "nie mam żył" jak to mówią), ale kurcze ten punkt pobrań ewidentnie mnie nie lubi - babki nie potrafią w nim pobierać, a jest mi do niego najbliżej dojechać i najwygodniej, bo jak wychodzę, to od razu przystanek z autobusem powrotnym. No i chyba tak na dobre trochę się zraziłam, jak mnie zmaltretowali po cesarce - poszedł wenflon, 2 położne nie dały rady się wkuć, z neonatologii też nie, dopiero przyszła babka z anestezjologii i stwierdziła "jakie piękne żyły" No to za 4 miesiąc---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Brawurka nie narzekaj na rozmowy z muszlą, bo przecież narzekałaś, że nie masz objawów
|
|
#4415 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie nie jestem ani za nim ani przeciwko. jak dla mnie nie ma obowiązku takiego aby to zrobić ale powinien był jej pomóc wskazać takiego lekarza, lub miejsce. Cytat:
![]() to samo sobie pomyślałam tzytzkach że wow ;Cytat:
ja też jestem z nocy poślubnej moi rodzice brali ślub 17 stycznia a ja urodziłam się 18 października dokładnie 9 miesięcy później ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
współćzuję. ja w tym tygodniu miałam 3 razy pobieraną krew już się chyba przyzwyczaiłam ![]() no super dzidzia i brzuszek śliczny ![]() Cytat:
jeszcze lepiej. dłuuuży się. byłam w poniedziałek ten a wydaje mi się jakby miesiąc temu ![]() Cytat:
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia mojej kolezance też zawsze odmawiali bo chudziutka była .
Lilijka, ano tak wyszlo wtedy dostalismy telefon ze moja bratanica się wlasnie urodziła . także bedzie 9 miesiecy roznicy haha A ja jak byłam kiedyś na pibraniu to pani o czarnym kolorze skory bez rękawiczek do mnie podchodzi.mowie hola hola, a rekawiczki gdzie? Ta ze nie używa .mowie ze w takim razie nie ma pobierania i niech mi zawola inna nurse ktora mi pobierze.to usłyszałam ze rasistowskie zachowanie mam.mowie ze nie rasistowskie tylko skad mam wiedzieć czy w dupie nie grzebalas , a teraz do mojej reki bez rękawiczek się zabierasz.ta druga jak to uslyszala to śmiechem wybuchła i przyznala mi racje Lilijka nie narzekam, niech sa w koncu czuje się jak w ciąży Katerina odebralam dzisiaj sobie ten bounty pack.dostalam reczniczek z kapturkiem.jednego pampersiaczka, sudocrem, krem na rozstępy z serii mum&me .wkladki tena i inne takie gazetek sporoAa wlasnie ktora z Was pisała ze chce quinny moodd.dzisiaj widziałam go na "żywo" .rewelacyjnie wyglada ! Musze popatrzec jak wyglada gondola do niego Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahahaha padłam
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Brawurka bo może widziała jak koleżanka grzebie
Gotuję wkońcu gulasz. Juz nie mogę się doczekać aż wyląduje przede mną na talerzu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Haha może widziała.
Glowa mnie coś cmi :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raz w pracy jak założyłam rękawiczki do zrobienia klientce paznokci to złożyła na mnie skargę, ze ją tymi rekawiczkami obraziłam. U nich poziom higieny jest tragiczny... Właśnie mi położna przełożyła wizyte z 17tego na 24tego ![]() W ogóle jest dostępna tylko raz w tygodniu i jak cos to na IP moge jechać, a tam sie czeka godzinami i tez nie wiadomo, czy cie poważnie potraktuja. W Mothercare obkupilam synka juz jakiś czas temu, sandały, majtki z cerata, bluzę, czapeczke, pizamke kupiłam... Edytowane przez Katerina_00 Czas edycji: 2014-07-04 o 15:51 |
|
|
|
|
#4421 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
suszarka, według lekarza 9t5d bo pododno tydz później plemniczek znalzl jajeczko
więc to bedzie 12tydz ![]() Lilijka, słyszałam że właśnie w h&m są fajne i na pewno tam cos będziemy kupować bo brat męża pracuje i ma 25% zniżki także korzystać trzeba będzie se seBrawurka, ale Ci zazdroszczę ![]() Haha do dobry tekst Eirene, bo my z z jednego rocznika to i badanie w podobnym czasie musimy miec Jeju my byliśmy tak zmęczeni po naszym weselu ze poszlismy spac i o niczym więcej nie myśleliśmy Ale mi narobilyscie smaka na barszczyk z uszkami ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Szczerze to nie wyobrażam sobie jakby mi miala bez rękawiczek pobierać krew, masakra jak dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- W ogole Aanglia i Irlandia to sa takie brudasy jakich mało ja nie koglam patrzeć jak brudnymi lapami szamali te cale m donaldy czy fast foody oni w ogóle o siebie nie dbaja, wiadomo ze sie i tacy zdarza co sa mega zadbani, czyści i pachnący ale torzadkosc niestety u nich
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Brawurka dobrze powiedziałaś (wcięło mi odp dla ciebie)
Smerfetka to co kurierem czy samolotem wysłać michę barszczu z uszkami? Był pyyyyycha
|
#4425 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mój mąż "a skąd Ty byś miała mieć kiłę?" ![]() Cytat:
![]() ok, lecę do teściów obwieścić nowiny |
|||||
|
|
|
#4426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() eee to my znaleźliśmy jeszcze troszkę sił co nie?? normalnie miodzio w ogóle najchętniej to bym poszła spać a tu synek ciągle coś chce.
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
Suszarka, Mako, Alb, Teja - popieram to co napisalyscie.
Teja-masz bardzo szlachetna prace-pisze serio Croppka- my pisalysmy o konkretnym przypadku o ktorym jest glosno w tv. Elvira- wszystkie trzymalysmy kciuki aby bylo ok
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) więc idę
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
Lilijka, samolotem będzie szybciej
ja juz mówiłam teściowej że zjadła bym sobie barszczu albo pierogów z mięsnem to może mi zrobi ![]() Tomorrow, no właśnie skąd ja mam mieć kiłę? Eirene ee to dobrzy zawodnicy jesteście my byliśmy wypompowani, a zakwasy to przez tydz miałam od tańczenia ![]() A co do spania to ja dzisiaj tak rewelacyjnie się czuje ze hoho mogłabym sie tak czuć codziennie ![]() I dzwonili do mnie z dziekanatu 8lipca godz 9 mam obronę obym się tylko dobrze czuła
|
#4432 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem I dziekuje!!!
|
|
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to ja jak o 4 buty ściągnęłam to normalnie siadłam i powiedziałam że nie wstanę. no ale potem nóg nie używałam hahahahaha więc daliśmy radę ![]() no i potem jeszcze poprawiny - też się wyszalałam super że obrona tuż tuż
|
|
#4434 |
|
Wtajemniczenie
|
Elvira wcale sie nie dziwię że panikowałaś na widok krwi. Ja cały czas patrze czy nic niepokojącego tam nie leci. Kiedyś jak miałam to brazowe plamienie byłam przerażona
![]() Najważniejsze że dzieć rośnie i że wszystko dobrze ![]() ma.ko brzuszek i cyc Katerina super brzuchol ![]() lilijka we wtorek mam pogrzeb mam nadzieję że to się nie odbije na moim dzieciu![]() Co do tego całego profesora Ch. to patrzeć na tą gembę nie mogę... A ta klauzula to jakaś porażka...jakiś czas temu wypowiadał się inny profesor i trafnie ujął ta całą klauzulę zamiast być lekarzem to lepiej bułki było w sklepie sprzedawać wtedy nie trzeba by na pewno podejmować niewygodnych decyzji. Dla zainteresowanych: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/prof-...uratowal/tg5wy
❤️Majka 21.12.2014 Szczęścia nie da się kupić, ale można je sobie urodzić .. Edytowane przez ellyunia Czas edycji: 2014-07-04 o 19:04 |
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mózg zaczyna zamieniać sie w kalafior
![]() Wsiadlam dziś do auta po nie tej stronie co trzeba i szukam stacyjki bo chce odpalić auto....po chwili sie kapłam, ze nie ma tam też kierownicy ![]() Kupilam w polskim sklepie Inke mleczną pasty z makreli nie bylo |
|
|
|
#4436 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4437 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny
![]() w końcu wróciliśmy do domku, teraz chyba przez miesiąc będę nadrabiać zaległości hihi |
|
|
|
#4438 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
suszarka - raczej nic nie zaplanujemy, bo ja wrócę późno z pracy, on najpierw wróci z jednej pracy i niestety ale wyglądana to że wyjątkowo w poniedziałek bedzie musiał iść na noc w drugiej pracy
![]() Kinqaa- ale cudności <3
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2014-07-04 o 20:15 |
|
|
|
#4440 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może stres nie wpłynie źle na dzidziusia? ![]() Cytat:
Cytat:
tylko nie denerwuj się zbyt mocno ![]() haha szalona! dobrze że nie dałaś rady odpalić Cytat:
![]() a to może w niedziele coś pokombinujcie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

więc nie mówcie że musicie długo czekać 
[/QUOTE]

rano "porozmawialam" z muszla.nie wiem co sie dzieje.
.ciekawe czy uda mi sie zjeść :/ 

za 4 miesiąc

oni w ogóle o siebie nie dbaja, wiadomo ze sie i tacy zdarza co sa mega zadbani, czyści i pachnący ale torzadkosc niestety u nich
mam nadzieję że to się nie odbije na moim dzieciu