Przyszłe styczniowe mamusie 2015 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-04, 13:51   #4411
suszarka
Buc

Dot.: Przyszłe styczniowe mamusie 2015

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
suszarka nie mam genetycznego, nie zapisywałam się. USG mam robione na każdej wizycie lekarskiej i póki lekarz nie widzi niczego złego tego się trzymam. Po prostu teraz między jedną wizytą, a drugą muszę czekać 4 tygodnie, bo lekarz na urlopie A to czekanie się ciągnie i ciągnie i ciągnie.

a ok. a co ile normalnie chadzasz na wizyty?

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Suszarka, Ty w środę a ja w poniedziałek ale 21.07 więc nie mówcie że musicie długo czekać
kurczę, to który Ty masz tydzień teraz? chyba, że robisz zwyczajne usg?

QUOTE=fashionaddicted;471 60691]
W poniedziałek mamy 2 rocznicę ślubu ale raczej nic nam się nie uda zaplanować[/QUOTE]

czemu nie?
Stary 2014-07-04, 13:53   #4412
Brawurka_29
Zakorzenienie

U mnie na centrum mothercare zamknęli !! Skandal !

Dzień dobry rano "porozmawialam" z muszla.nie wiem co sie dzieje.
Pochwale sie.dzisiaj moja apka pokazala ze zaczynamy 4 miesiac jupiii.

Lilijka biedna Ty .
Ja to tam nie mam nic przeciwko jak mi pobierają krew.w pl nawet byłam honorowym dawcą krwi

Ooo ja to w wielka sobotę już majstrowalam nad ranem

A ja na obiad ravioli .ciekawe czy uda mi sie zjeść :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

11.05.09 żegnaj kruszynko
17.03.10 żegnaj kruszynko
wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę
07.05.13 ciąża pozamaciczna
04.05.14 - II kreseczki
20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud córeczka Hannah

Brawurka_29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 14:02   #4413
Martusia1499
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Brawurka_29 Pokaż wiadomość
U mnie na centrum mothercare zamknęli !! Skandal !

Dzień dobry rano "porozmawialam" z muszla.nie wiem co sie dzieje.
Pochwale sie.dzisiaj moja apka pokazala ze zaczynamy 4 miesiac jupiii.

Lilijka biedna Ty .
Ja to tam nie mam nic przeciwko jak mi pobierają krew.w pl nawet byłam honorowym dawcą krwi

Ooo ja to w wielka sobotę już majstrowalam nad ranem

A ja na obiad ravioli .ciekawe czy uda mi sie zjeść :/

Ja na samą myśl o jakiejkolwiek krwi, ale mimo to zawsze chciałam przezwyciężyć strach i zostać honorowym dawcą, tylko wagę zawsze miałam za małą
Stary 2014-07-04, 14:04   #4414
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
a ok. a co ile normalnie chadzasz na wizyty?
do 16 czerwca chodziłam prawie co tydzień (3 razy w sumie), a tak znając lekarza, wizyta będzie co 3 tygodnie, jedynie teraz dłużej, bo urlop
Cytat:
Lilijka biedna Ty .
hehehe Brawurka, no co ty nad ranem majstrowałaś

Mi też zazwyczaj nie przeszkadza, jak pobierają (chociaż rodzinnie "nie mam żył" jak to mówią), ale kurcze ten punkt pobrań ewidentnie mnie nie lubi - babki nie potrafią w nim pobierać, a jest mi do niego najbliżej dojechać i najwygodniej, bo jak wychodzę, to od razu przystanek z autobusem powrotnym. No i chyba tak na dobre trochę się zraziłam, jak mnie zmaltretowali po cesarce - poszedł wenflon, 2 położne nie dały rady się wkuć, z neonatologii też nie, dopiero przyszła babka z anestezjologii i stwierdziła "jakie piękne żyły" Jednak uraz pozostał mi.

No to za 4 miesiąc

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Brawurka nie narzekaj na rozmowy z muszlą, bo przecież narzekałaś, że nie masz objawów
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 14:29   #4415
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
szpital jest publiczny - i nie ma tak, że szpital nie wykonuje aborcji bo jego szefuncio ma odbicie umysłowe. to co jak jest zagrożenie życia matki to szpital nie ma prawa dokonać aborcji? błaaaaaagam. to jest zadania szpitala - ratowanie życie a nie propagowanie swoich przekonań..
mnie tylko jedna sprawa zastanawia, gdyby było zagrożenie życia matki np. że na bank umrze rodząc tak chore dziecko, co by taki doktor powiedział.
generalnie nie jestem ani za nim ani przeciwko. jak dla mnie nie ma obowiązku takiego aby to zrobić ale powinien był jej pomóc wskazać takiego lekarza, lub miejsce.

Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość
Eirene ooo no to cudownie, już możesz poczuć jak Ci dzidziuś rozrabia w brzuchu

ma.ko ja już mam prawie identyczny ps. ale masz cycuszki
nie wiem czy to dzidzia ale wzdęcia na bank nie. więc chyba dzidzia
to samo sobie pomyślałam tzytzkach że wow ;

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
No a wczoraj miałam zaległa sesje slubna w plenerze. Normalnie w brzuchu nie mogłam się związać juz tak jak do ślubu i widać mi było spod wiązania plecy i musiałam tam kawałek białego materiału włożyć ale sesja się udała i zrobiliśmy przy okazji zdjęcie z bucikami dziecięcymi takie dla nas bo wiadomo ze w sukni ślubnej a idąc do ślubu nie byłam w ciąży wiec nie dam tych zdjęć do albumu bo znowu by rodzina gadala ze wyszłam za mąż ze względu na dziecko.
Dzieciątko było planowane i zaszłam w ciążę dokładnie w noc poslubna a raczej hmm poranek
o ale super ja też jestem z nocy poślubnej
moi rodzice brali ślub 17 stycznia a ja urodziłam się 18 października dokładnie 9 miesięcy później

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Nie dziwcie sie ze panikowalam, do brązowych plamien sie juz przyzwyczaiłam ( o ile mozna sie przyzwyczaić), ale jak zobaczyłam czerwona krew to zaczęłam sie trzesc. Poszłam siusiu, siadlam na toalecie patrzę w dół a tu normalnie kapie kropla po kropli co sekundę. Było tego duzo wiecej niż plamien, bo plamienia tak nie kapia. Potem założyłam podpaske bo pomyślałam sie cos jak miesiączka zacznie, i wtedy było ciezko zobaczyc ile tego dokładnie jest bo podpaski sa jednak bardzo chlonne. Ale dalej troche było. U gina juz nie było czerwonego bo sprawdzał kolor tylko brunatno-brazowe.
przez to wszystko aż mi się dziś śniło że krwawiłam. chyba się tak przejęłam

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
Ale ciężkie tematy... Wybaczcie, ale się nie włączę bo właśnie wróciłam od lekarza, maluch machal rączkami, wkładał je do buzi, serducho bije 3,14cm długości i jestem mega szczęśliwa

Zdziwiła mnie tylko jedna rzecz. Pytałam lekarza o prenatalne i mi powiedział, że nie ma potrzeby bo nie ma obciążenia genetycznego, jestem młoda, zdrowa i że mogę we własnym zakresie zrobić

Facet ma super opinie, ja jestem zadowolona, ale to mnie zaskoczyło. Chyba, że się nie zrozumieliśmy i dla niego to jest oczywiste, że mi zrobi pomiary przy kolejnej wizycie. Co myślicie?
super że wszystko w porządku. nie wiem - mój od razu powiedział że to genetyczne. te pomiary

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez croppka23 Pokaż wiadomość
Lepiej takie dziecko w łonie matki które dokładnie wszystko czuje rozszarpać na kawałki podczas aborcji? Ta matka na pewno będzie się cieszyła z takiego przebiegu sprawy, że mogła to dziecko zobaczyć, dotknąć, pocałować i godnie pożegnać, a nie zabić.
ponoć z tego co czytałam na kobieta chce złożyć pozew na tego lekarza.

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
boli mnie ręka po pobraniu krwi
współćzuję.

ja w tym tygodniu miałam 3 razy pobieraną krew już się chyba przyzwyczaiłam

Cytat:
Fotka z wczoraj.
no super dzidzia i brzuszek śliczny

Cytat:
Suszarka, Ty w środę a ja w poniedziałek ale 21.07 więc nie mówcie że musicie długo czekać
to ja dopiero 23.07 jeszcze lepiej. dłuuuży się. byłam w poniedziałek ten a wydaje mi się jakby miesiąc temu

Cytat:
Napisane przez Martusia1499 Pokaż wiadomość

Ja na samą myśl o jakiejkolwiek krwi, ale mimo to zawsze chciałam przezwyciężyć strach i zostać honorowym dawcą, tylko wagę zawsze miałam za małą
to tak jak ja haha

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 14:35   #4416
Brawurka_29
Zakorzenienie

Martusia mojej kolezance też zawsze odmawiali bo chudziutka była .

Lilijka, ano tak wyszlo wtedy dostalismy telefon ze moja bratanica się wlasnie urodziła . także bedzie 9 miesiecy roznicy haha

A ja jak byłam kiedyś na pibraniu to pani o czarnym kolorze skory bez rękawiczek do mnie podchodzi.mowie hola hola, a rekawiczki gdzie? Ta ze nie używa .mowie ze w takim razie nie ma pobierania i niech mi zawola inna nurse ktora mi pobierze.to usłyszałam ze rasistowskie zachowanie mam.mowie ze nie rasistowskie tylko skad mam wiedzieć czy w dupie nie grzebalas , a teraz do mojej reki bez rękawiczek się zabierasz.ta druga jak to uslyszala to śmiechem wybuchła i przyznala mi racje

Lilijka nie narzekam, niech sa w koncu czuje się jak w ciąży

Katerina odebralam dzisiaj sobie ten bounty pack.dostalam reczniczek z kapturkiem.jednego pampersiaczka, sudocrem, krem na rozstępy z serii mum&me .wkladki tena i inne takie gazetek sporo

Aa wlasnie ktora z Was pisała ze chce quinny moodd.dzisiaj widziałam go na "żywo" .rewelacyjnie wyglada ! Musze popatrzec jak wyglada gondola do niego

04.05.14 - II kreseczki

Stary 2014-07-04, 15:04   #4417
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
A ja jak byłam kiedyś na pibraniu to pani o czarnym kolorze skory bez rękawiczek do mnie podchodzi.mowie hola hola, a rekawiczki gdzie? Ta ze nie używa .mowie ze w takim razie nie ma pobierania i niech mi zawola inna nurse ktora mi pobierze.to usłyszałam ze rasistowskie zachowanie mam.mowie ze nie rasistowskie tylko skad mam wiedzieć czy w dupie nie grzebalas , a teraz do mojej reki bez rękawiczek się zabierasz.ta druga jak to uslyszala to śmiechem wybuchła i przyznala mi racje

hahahahaha padłam

Stary 2014-07-04, 15:24   #4418
Kinqaa
Zakorzenienie

Brawurka bo może widziała jak koleżanka grzebie

Gotuję wkońcu gulasz. Juz nie mogę się doczekać aż wyląduje przede mną na talerzu

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 15:29   #4419
Brawurka_29
Zakorzenienie

Haha może widziała.
Glowa mnie coś cmi :/

04.05.14 - II kreseczki

Stary 2014-07-04, 15:49   #4420
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Martusia mojej kolezance też zawsze odmawiali bo chudziutka była .

Lilijka, ano tak wyszlo wtedy dostalismy telefon ze moja bratanica się wlasnie urodziła . także bedzie 9 miesiecy roznicy haha

A ja jak byłam kiedyś na pibraniu to pani o c zarnym kolorze skory bez rękawiczek do mnie podchodzi.mowie hola hola, a rekawiczki gdzie? Ta ze nie używa .mowie ze w takim razie nie ma pobierania i niech mi zawola inna nurse ktora mi pobierze.to usłyszałam ze rasistowskie zachowanie mam.mowie ze nie rasistowskie tylko skad mam wiedzieć czy w dupie nie grzebalas , a teraz do mojej reki bez rękawiczek się zabierasz.ta druga jak to uslyszala to śmiechem wybuchła i przyznala mi racje

Lilijka nie narzekam, niech sa w koncu czuje się jak w ciąży

Katerina odebralam dzisiaj sobie ten bounty pack.dostalam reczniczek z kapturkiem.jednego pampersiaczka, sudocrem, krem na rozstępy z serii mum&me .wkladki tena i inne takie gazetek sporo

Aa wlasnie ktora z Was pisała ze chce quinny moodd.dzisiaj widziałam go na "żywo" .rewelacyjnie wyglada ! Musze popatrzec jak wyglada gondola do niego

Mi ani razu pielęgniarka nie założyła rękawiczek do pobierania krwi
Raz w pracy jak założyłam rękawiczki do zrobienia klientce paznokci to złożyła na mnie skargę, ze ją tymi rekawiczkami obraziłam.
U nich poziom higieny jest tragiczny...

Właśnie mi położna przełożyła wizyte z 17tego na 24tego
W ogóle jest dostępna tylko raz w tygodniu i jak cos to na IP moge jechać, a tam sie czeka godzinami i tez nie wiadomo, czy cie poważnie potraktuja.

W Mothercare obkupilam synka juz jakiś czas temu, sandały, majtki z cerata, bluzę, czapeczke, pizamke kupiłam...

Edytowane przez Katerina_00
Czas edycji: 2014-07-04 o 15:51
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 15:57   #4421
Martusia1499
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Raz w pracy jak założyłam rękawiczki do zrobienia klientce paznokci to złożyła na mnie skargę, ze ją tymi rekawiczkami obraziłam.
U nich poziom higieny jest tragiczny...

Właśnie mi położna przełożyła wizyte z 17tego na 24tego
W ogóle jest dostępna tylko raz w tygodniu i jak cos to na IP moge jechać, a tam sie czeka godzinami i tez nie wiadomo, czy cie poważnie potraktuja.

W Mothercare obkupilam synka juz jakiś czas temu, sandały, majtki z cerata, bluzę, czapeczke, pizamke kupiłam...
Stary 2014-07-04, 16:03   #4422
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Dodam, że to byla Niemka od 20 lat mieszkająca na stałe w Uk,
Widac przejęła tutejsze standardy lokalnych brudasow...
Stary 2014-07-04, 16:18   #4423
smerfetka2808
Zakorzenienie

suszarka, według lekarza 9t5d bo pododno tydz później plemniczek znalzl jajeczko więc to bedzie 12tydz

Lilijka, słyszałam że właśnie w h&m są fajne i na pewno tam cos będziemy kupować bo brat męża pracuje i ma 25% zniżki także korzystać trzeba będzie se se

Brawurka, ale Ci zazdroszczę a ta rozmowa musiała się kiedyś odbyć na pewno więcej ich nie bedzie skoro nie miałaś żadnych dolegliwości
Haha do dobry tekst ale miałaś całkowita racje!

Eirene, bo my z z jednego rocznika to i badanie w podobnym czasie musimy miec
Jeju my byliśmy tak zmęczeni po naszym weselu ze poszlismy spac i o niczym więcej nie myśleliśmy

Ale mi narobilyscie smaka na barszczyk z uszkami

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Szczerze to nie wyobrażam sobie jakby mi miala bez rękawiczek pobierać krew, masakra jak dla mnie

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

W ogole Aanglia i Irlandia to sa takie brudasy jakich mało ja nie koglam patrzeć jak brudnymi lapami szamali te cale m donaldy czy fast foody oni w ogóle o siebie nie dbaja, wiadomo ze sie i tacy zdarza co sa mega zadbani, czyści i pachnący ale torzadkosc niestety u nich
Stary 2014-07-04, 16:27   #4424
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Brawurka dobrze powiedziałaś (wcięło mi odp dla ciebie)
Smerfetka to co kurierem czy samolotem wysłać michę barszczu z uszkami? Był pyyyyycha
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 16:42   #4425
TOMORROW
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko ok! Dzidzi ma 3 cm, serce bije 182 na min. Nie znalazł przyczyny krwawienia, żadnego krwiaka. Mam cyste ktora w sumie juz zmalała, ale moze byc powodem krwawień. Mam odpoczywać ale nie lezec, lezy sie jak jest krwiak.
cudownie! wiem, co przeżywałaś i ciesze się razem z Tobą
Cytat:
Dziewczyny powiedzcie mi czyjak na skierowaniu miałam napisane mocz to było badanie móczyzgu czy posiewu ? Bo kupiłam normalny pojemnik na mocz a nie ten bardziej sterylny na posiew i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam
lepiej brać sterylny też na to zwykłe, mi ostatnio wyszło na tym ogólnym:dość liczne bakterie, no i nie wiadomo, czy to moje czy z kubka brudnego
Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
hej ho

ja wczoraj zaliczyłam pierwsze wymiotowanko w 14 tygodniu ciąży... superowo
ale czad
Cytat:
dostałam skierowanie na kolejne badania glukoza, HCV i jakas trepomena
kiła
mój mąż "a skąd Ty byś miała mieć kiłę?"
Cytat:
Dziewczyny, które miały usg genetyczne mam do Was pytanie:
czy przed badaniem dostałyście informację, że macie mieć wypróżniony pęcherz moczowy czy właśnie macie przed badaniem nie iść do ubikacji?
ja zawsze sikam chwilę przed
Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Brawurka bo może widziała jak koleżanka grzebie

ok, lecę do teściów obwieścić nowiny
TOMORROW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 16:54   #4426
allgoodthings
Zadomowienie

Cytat:
alb ja prywatnie na takie porządne usg się wybieram w 16 tygodniu, bo się doczekac nie umiem także nie płacę za opiekę w ciąży, bo chodzę na nfz. Co do porodu, na razie nie myślę o tym zbytnio, ale mimo wszystko jeśli SIĘ DA to SN jest najlepszym rozwiązaniem wg mnie, CC to już jeśli trzeba...

smerfetka2808 mi też się często słabo robi, trochę się przez to boję chodzić sama

Dziewczyny, które miały usg genetyczne mam do Was pytanie:
czy przed badaniem dostałyście informację, że macie mieć wypróżniony pęcherz moczowy czy właśnie macie przed badaniem nie iść do ubikacji?
Miałam usg genetyczne i poszłam z pustym pęcherzem. Lekarz nie nic nie mówił, czy to dobrze czy źle.

Stary 2014-07-04, 17:12   #4427
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
w szoku jestem....

Cytat:

Eirene, bo my z z jednego rocznika to i badanie w podobnym czasie musimy miec
Jeju my byliśmy tak zmęczeni po naszym weselu ze poszlismy spac i o niczym więcej nie myśleliśmy
no dokłądnie

eee to my znaleźliśmy jeszcze troszkę sił

Cytat:
Napisane przez TOMORROW Pokaż wiadomość

ale czad
co nie?? normalnie miodzio

w ogóle najchętniej to bym poszła spać a tu synek ciągle coś chce.

Stary 2014-07-04, 17:17   #4428
simonee
Zakorzenienie

Suszarka, Mako, Alb, Teja - popieram to co napisalyscie.
Teja-masz bardzo szlachetna prace-pisze serio

Croppka- my pisalysmy o konkretnym przypadku o ktorym jest glosno w tv.

Elvira- wszystkie trzymalysmy kciuki aby bylo ok i jest ok. Dziecie slicznie sobie rosnie
Stary 2014-07-04, 17:28   #4429
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
w szoku jestem....
w ogóle najchętniej to bym poszła spać a tu synek ciągle coś chce.
Mnie tez dziś strasznie spanie bierze, co sie próbuje położyć na 5minut to synusiek skacze po mnie jak oszalały, nudzi im sie .
Stary 2014-07-04, 17:38   #4430
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tez dziś strasznie spanie bierze, co sie próbuje położyć na 5minut to synusiek skacze po mnie jak oszalały, nudzi im sie .
u nas to samo. kładę się: mamo nie śpij. no co ty śpisz??? wstawaj idziemy na wdól (dwór )

więc idę

Stary 2014-07-04, 17:41   #4431
smerfetka2808
Zakorzenienie

Lilijka, samolotem będzie szybciej ja juz mówiłam teściowej że zjadła bym sobie barszczu albo pierogów z mięsnem to może mi zrobi

Tomorrow, no właśnie skąd ja mam mieć kiłę?

Eirene ee to dobrzy zawodnicy jesteście my byliśmy wypompowani, a zakwasy to przez tydz miałam od tańczenia

A co do spania to ja dzisiaj tak rewelacyjnie się czuje ze hoho mogłabym sie tak czuć codziennie
I dzwonili do mnie z dziekanatu 8lipca godz 9 mam obronę obym się tylko dobrze czuła
Stary 2014-07-04, 18:08   #4432
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Suszarka, Mako, Alb, Teja - popieram to co napisalyscie.
Teja-masz bardzo szlachetna prace-pisze serio

Croppka- my pisalysmy o konkretnym przypadku o ktorym jest glosno w tv.

Elvira- wszystkie trzymalysmy kciuki aby bylo ok i jest ok. Dziecie slicznie sobie rosnie
Wiem I dziekuje!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 18:26   #4433
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Eirene ee to dobrzy zawodnicy jesteście my byliśmy wypompowani, a zakwasy to przez tydz miałam od tańczenia

A co do spania to ja dzisiaj tak rewelacyjnie się czuje ze hoho mogłabym sie tak czuć codziennie
I dzwonili do mnie z dziekanatu 8lipca godz 9 mam obronę obym się tylko dobrze czuła

a to ja jak o 4 buty ściągnęłam to normalnie siadłam i powiedziałam że nie wstanę. no ale potem nóg nie używałam hahahahaha więc daliśmy radę
no i potem jeszcze poprawiny - też się wyszalałam

super że obrona tuż tuż

Stary 2014-07-04, 18:27   #4434
ellyunia
Wtajemniczenie

Elvira wcale sie nie dziwię że panikowałaś na widok krwi. Ja cały czas patrze czy nic niepokojącego tam nie leci. Kiedyś jak miałam to brazowe plamienie byłam przerażona
Najważniejsze że dzieć rośnie i że wszystko dobrze

ma.ko brzuszek i cyc

Katerina super brzuchol

lilijka we wtorek mam pogrzeb mam nadzieję że to się nie odbije na moim dzieciu

Co do tego całego profesora Ch. to patrzeć na tą gembę nie mogę...
A ta klauzula to jakaś porażka...jakiś czas temu wypowiadał się inny profesor i trafnie ujął ta całą klauzulę zamiast być lekarzem to lepiej bułki było w sklepie sprzedawać wtedy nie trzeba by na pewno podejmować niewygodnych decyzji.
Dla zainteresowanych: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/prof-...uratowal/tg5wy

Edytowane przez ellyunia
Czas edycji: 2014-07-04 o 19:04
ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 19:07   #4435
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Mój mózg zaczyna zamieniać sie w kalafior
Wsiadlam dziś do auta po nie tej stronie co trzeba i szukam stacyjki bo chce odpalić auto....po chwili sie kapłam, ze nie ma tam też kierownicy

Kupilam w polskim sklepie Inke mleczną pasty z makreli nie bylo
Stary 2014-07-04, 19:26   #4436
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:

Jesteś mistrzem

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
A ją wlasnie sidze w kolejce do gin. Myślałam że jak przyjdę godzinę wcześniej to będę pierwsza ale już jedna babeczka pomyślała tak jak ja.
qrcze nie poczytam was bi mi net w tel działa jakby chciał a nie mógł.
Nie zapomnij podzielić się nowinkami z wizyty
akrolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 19:26   #4437
sjero
Raczkowanie

witajcie dziewczyny

w końcu wróciliśmy do domku, teraz chyba przez miesiąc będę nadrabiać zaległości hihi
sjero jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 20:00   #4438
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sjero Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny

w końcu wróciliśmy do domku, teraz chyba przez miesiąc będę nadrabiać zaległości hihi
No Witamy! Co tam u Ciebie? Jak samopoczucie?
akrolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 20:05   #4439
fashionaddicted
Zakorzenienie

suszarka - raczej nic nie zaplanujemy, bo ja wrócę późno z pracy, on najpierw wróci z jednej pracy i niestety ale wyglądana to że wyjątkowo w poniedziałek bedzie musiał iść na noc w drugiej pracy

Kinqaa- ale cudności <3

Edytowane przez fashionaddicted
Czas edycji: 2014-07-04 o 20:15
fashionaddicted jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 20:09   #4440
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
a to ja jak o 4 buty ściągnęłam to normalnie siadłam i powiedziałam że nie wstanę. no ale potem nóg nie używałam hahahahaha więc daliśmy radę
no i potem jeszcze poprawiny - też się wyszalałam

super że obrona tuż tuż
tuż tuż i dobrze że to już będzie za mną może stres nie wpłynie źle na dzidziusia?

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
Elvira wcale sie nie dziwię że panikowałaś na widok krwi. Ja cały czas patrze czy nic niepokojącego tam nie leci. Kiedyś jak miałam to brazowe plamienie byłam przerażona

lilijka we wtorek mam pogrzeb mam nadzieję że to się nie odbije na moim dzieciu
Cytat:
Mój mózg zaczyna zamieniać sie w kalafior
Wsiadlam dziś do auta po nie tej stronie co trzeba i szukam stacyjki bo chce odpalić auto....po chwili sie kapłam, ze nie ma tam też kierownicy

Kupilam w polskim sklepie Inke mleczną pasty z makreli nie bylo
oj bidulko tylko nie denerwuj się zbyt mocno
haha szalona! dobrze że nie dałaś rady odpalić

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
suszarka - raczej nic nie zaplanujemy, bo ja wrócę późno z pracy, on najpierw wróci z jednej pracy i niestety ale wyglądana to że wyjątkowo w poniedziałek bedzie musiał iść na noc w drugiej pracy
jak to do drugiej? to ma 2 prace?
a to może w niedziele coś pokombinujcie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości