Tyłki wielkie mamy i o życiu rozmawiamy! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-14, 21:14   #61
Kretka666
Zakorzenienie

Dot.: Tyłki wielkie mamy i o życiu rozmawiamy!

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
hej dziewczęta przyłączam sie ja i moje 108 w biodrach podobnie w cyckach a w talii kolo 80 a dlonie paluszki i nadgarstki jak i stopy mam chudziutkie kosciaste a reszta lubi tłuszczyk szczegolnie bioderko i udziec

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

a w oole to przeczytalam" tylki wielkie mamy i o zarciu rozmawiamy..."
Hej ooo, stopy i palce tez kosciste (i dlugie), u stopy widac mi cale te dlugie palcowe kosci, co przez cala stope ida sciegna, zylki, itd. Ale lubie takie stopy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-07-14, 21:22   #62
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Wegetarianka, jem jajka czasami Kolacje jadlam u babci, bo akurat trafilismy z pora, a nie chcialo nam sie do domu od razu wracac i robic swojej, byl chlebek z pomidorem i ogorkiem kiszonym a Ty?
Na kolację jadłam ciastka owsiane z orzechami...
W końcu tyłek sam z siebie nie urośnie, trzeba mu pomagać.

Za to dziś się w kasze i miód obkupiłam, i będzie jutro od rana wyżerka.

Zmierzyłam swój nadgarstek. Lewy. Mam 15 cm. I co?

Fajny był ten kalkulator waga-talia, bo mi wyszło, że mam niedowagę.
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 21:23   #63
karola991
Zakorzenienie

no moje tez paluchy to mam rozmiar 10 wszystkie chyba
uda tez mi sie w upale obcieraja i odpazaja masakra to jest;/ no ale schudlam juz 25kg wiec jest lepiej, ale figure zawsze bede taka miala wiec trzeba sie przyzwyczaic
Stary 2014-07-14, 21:25   #64
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Za to ja nie lubie mocno widocznych obojczykow, a mi przy minimalnie mniejszej wadze (czyt. bez nadmiaru kilogramow) wystaja. I to cale. Lacznie z zebrami na klatce piersiowej. Yummy, cholera, yummy
Jak ważyłam sobie swoje 49 kg i wyglądałam jak wychudzona szkapa () to odstawało mi wszystko, tylko nie obojczyki. Żebra na klatce piersiowej- widoczne. Chude kostki- a jak. Nie mogłam nawet na brzuchu leżeć, bo mi się kości miednicy wbijały, a obojczyki po staremu-schowane. Zawsze mnie to irytowało, bo podoba mi się ułożenie łańcuszków na odstających obojczykach na przykład.
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 21:26   #65
Silence_
Zakorzenienie

Ćwiczyłam godzinę, padam i leżę Mam nadzieję, że za jakies 2-3 tygodnie będzie już widać pierwsze efekty

Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 21:28   #66
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Silence_ Pokaż wiadomość
Ćwiczyłam godzinę, padam i leżę Mam nadzieję, że za jakies 2-3 tygodnie będzie już widać pierwsze efekty
Ćwicząca? Ja motywacji szukam (jakby widok upy w lustrze był niewystarczającą motywacją..) i jakoś znaleźć nie mogę. Chyba, że liczy się szaleńcze sprzątanie całego domu jako ćwiczenia, to mam z głowy.
Stary 2014-07-14, 21:29   #67
Konto usunięte

Cytat:
A według jakiej rozmiarówki?

http://www.yes.pl/pdf/rozmiary.pdf ???

Po co my podajemy sobie nawzajem te wszystkie wymiary?
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 21:31   #68
Kretka666
Zakorzenienie

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47305529]Na kolację jadłam ciastka owsiane z orzechami...

Zmierzyłam swój nadgarstek. Lewy. Mam 15 cm. I co?

Fajny był ten kalkulator waga-talia, bo mi wyszło, że mam niedowagę. [/QUOTE]

Racja
Ty jestes wege, tak? Ja dietowo wege, ale np. kosmetyki vegan. No i ideologicznie tez bardzo za vegan. Pewnie w koncu przejde, taka jest kolej rzeczy

15 cm jak jestes sredniego wzrostu to wydaje sie normalnie. Moje 17 cm to szerokokoscistosc, to po prostu widac jestem koscista, z szerokim szkieletem. Dlatego mimo nieposiadania niedowagi widac mi kosci.

Cytat:
uda tez mi sie w upale obcieraja i odpazaja masakra to jest;/ no ale schudlam juz 25kg wiec jest lepiej, ale figure zawsze bede taka miala wiec trzeba sie przyzwyczaic
Moje to 14 chyba Nie wiem, zobacze na dniach jak do jubilera na obraczki bedziemy szli.
No, no, widze tez waga ladnie spadla

Stary 2014-07-14, 21:33   #69
karola991
Zakorzenienie

no 10 w yesie mi pani wymierzyła

yy no podajemy zeby nie bylo nam smutno ze tylko my mamy wielkie dupy i inne tez spotkalo to nieszczescie
Stary 2014-07-14, 21:34   #70
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Ćwicząca? Ja motywacji szukam (jakby widok upy w lustrze był niewystarczającą motywacją..) i jakoś znaleźć nie mogę. Chyba, że liczy się szaleńcze sprzątanie całego domu jako ćwiczenia, to mam z głowy.
Zaczynam od nowa. Jakiś czas temu ćwiczyłam w sumie z pół roku bez przerwy, a potem była sesja, obrona i upa. Zdążyłam się przez te kilka miesięcy spaść się jak świnia A tż przylatuje za 3 tygodnie i wolałabym wyglądać jak milion dolarów
Dla mnie najlepszą motywacją są te wszystkie metamorfozy, które są wrzucane na motywatorni na fb

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47305674]A według jakiej rozmiarówki?

Po co my podajemy sobie nawzajem te wszystkie wymiary? [/QUOTE]
Przy kolejnej części wątku będziemy wpisywać w pierwszym poście swoje wymiary tak jak w innych wątkach wpisują np. gdzie studiują

Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 21:35   #71
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez whiteglove Pokaż wiadomość
Szpara jest feee, co poruszę ten temat z kolegami to mówią że jest okropna
Szpara szparze nierówna ja mam trochę, bo moje biodra wraz z udami przybierają bardzo okrągły kształt - taki okrągły że w środku aż się rozchodzi ale zbiega się z powrotem mniej więcej w 3/4 odległości między kroczem a kolanami. Wygląda to normalnie, nigdy nie sądziłam że takie coś może być przedmiotem dyskusji że jest feee albo nie. ALE... właśnie z ciekawości wpisałam w googlach thigh gap i już wiem w czym rzecz. I dochodzę do wniosku że moja szpara to żadna szpara Niektóre laski wyglądają, jakby miały nogi zamontowane na szynie i ktoś je rozsunął na wschód i zachód pomijam już, że niektóre szpary są wynikiem skarjnego wychudzenia, a to nigdy nie jest ładne

Cytat:
a w oole to przeczytalam" tylki wielkie mamy i o zarciu rozmawiamy..."
o żarciu też możemy

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47305529]Na kolację jadłam ciastka owsiane z orzechami...

[/QUOTE]
Podążając tym tropem rozumowania, właśnie wcinam pizzę

co będziesz robić z kaszy i miodu?
lanavera jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-14, 21:37   #72
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Silence_ Pokaż wiadomość
Zaczynam od nowa. Jakiś czas temu ćwiczyłam w sumie z pół roku bez przerwy, a potem była sesja, obrona i upa. Zdążyłam się przez te kilka miesięcy spaść się jak świnia A tż przylatuje za 3 tygodnie i wolałabym wyglądać jak milion dolarów
Dla mnie najlepszą motywacją są te wszystkie metamorfozy, które są wrzucane na motywatorni na fb

Przy kolejnej części wątku będziemy wpisywać w pierwszym poście swoje wymiary tak jak w innych wątkach wpisują np. gdzie studiują
Pamiętam "starą" siebie- fit. Kiedy to było
Winka się chce, coś dobrego zjeść się chce, ale żeby upę bujnąć.. to już się nie chce.
Najwyższy czas coś z tym zrobić..

O cholera, kolejna motywacja. Ja nie chcę, żeby przy moim nicku widniały takie wymiary.
Stary 2014-07-14, 21:41   #73
Bela03
Zadomowienie

Cytat:
A probowalas z pudrem dla dzieci? Jak wazylam 40 kg wiecej to wiadomo, obcieraly mi sie uda na potege, a chodzilam jak zwykle tylko w spodnicach. I pudrem zacieralam te miejsca, tak samo pod stanikiem, przy duzych piersiach w upaly sie moze zdarzyc odparzenie od stanika. Dlatego teraz w upaly chodze w staniku od kostiumu kapelowego, jest lekki.
Nie mam pudru dla dzieci, będę musiała spróbować. Na razie zużywam na uda dezodorant Nivea Nie używam go normalnie bo testowany na zwierzętach ale szkoda było wywalić i do ud okazał się świetny. Już 3 rok świetny. Chyba powinnam wywalić Na szczęście moje cycki w staniku jedynie pocą się niemiłosiernie bo nie miałam dotąd kasy na brafitting i miękki stanik, ale w tym tygodniu to zmienię

A cellulit mam od gimnazjum, teraz też na łydkach i rozstępy, też na łydkach ale nie jest to związane z moim zwiększaniem objętości. Po prostu mam koszmarną skórę i poddałam się już z próbami naprawy.
Bela03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 21:48   #74
Konto usunięte

Cytat:
Racja
Ty jestes wege, tak? Ja dietowo wege, ale np. kosmetyki vegan. No i ideologicznie tez bardzo za vegan. Pewnie w koncu przejde, taka jest kolej rzeczy
Ja się znam tylko na mydle wegańskim.

Cytat:
yy no podajemy zeby nie bylo nam smutno ze tylko my mamy wielkie dupy i inne tez spotkalo to nieszczescie
Czy ja wiem, czy nieszczęście?
My mamy z natury, a celebrytki sobie muszą powiększać.
Nam wyszło taniej.

Cytat:
Napisane przez lanavera Pokaż wiadomość
Szpara szparze nierówna
Tak mi się przypomniało...

Że nie ważne jaki potwór, ważne by miał otwór.

Ale o szparze nic nie było.

()

Cytat:
Wszystko co się da, a nawet więcej.
O ile będzie mi się chciało.

Na śniadanie sobie strzelę, albo owsiankę z miodem i nektarynkami, albo kaszę jaglaną na ten sam sposób... Zależy, czy rano będę mieć dużego lenia, czy małego lenia.

Rano po przebudzeniu jestem jak zombie.

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Bela03 Pokaż wiadomość
A cellulit mam od gimnazjum, teraz też na łydkach i rozstępy, też na łydkach ale nie jest to związane z moim zwiększaniem objętości. Po prostu mam koszmarną skórę i poddałam się już z próbami naprawy.
Tak więc to wszystko wina gimnazjum.
A jednak gadające głowy w telewizji miały racje, gdy mówiły, że gimnazjum to zło.
Ciekawe.
Stary 2014-07-14, 21:48   #75
Kretka666
Zakorzenienie

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47305674]A według jakiej rozmiarówki?

Po co my podajemy sobie nawzajem te wszystkie wymiary? [/QUOTE]

Zeby nie bylo, ze przyjdzie jakas z 80 cm w biodrach, bo ma wieeeelka dupe a jak sie o dupach rozmawia, to wypadaloby wiedziec z jaka dupa sie rozmawia

Cytat:
Szpara szparze nierówna ja mam trochę, bo moje biodra wraz z udami przybierają bardzo okrągły kształt - taki okrągły że w środku aż się rozchodzi ale zbiega się z powrotem mniej więcej w 3/4 odległości między kroczem a kolanami. Wygląda to normalnie, nigdy nie sądziłam że takie coś może być przedmiotem dyskusji że jest feee albo nie. ALE... właśnie z ciekawości wpisałam w googlach thigh gap i już wiem w czym rzecz. I dochodzę do wniosku że moja szpara to żadna szpara Niektóre laski wyglądają, jakby miały nogi zamontowane na szynie i ktoś je rozsunął na wschód i zachód pomijam już, że niektóre szpary są wynikiem skarjnego wychudzenia, a to nigdy nie jest ładne

o żarciu też możemy

Podążając tym tropem rozumowania, właśnie wcinam pizzę

No wlasnie, te "na beczce prosowane" uda sa tragiczne jak dla mnie, wychudzenie na 100%, ale przeciez takie modne i kazdy chce miec, bo to symbol seksu w tych czasach widzialam kiedys obrazek, ze "wolisz pizze czy wystajace kosci miednicy? Ciastka czy wystajace obojczyki? Czekolade czy dziure miedzy nogami?" i odpowiedz na to - dziewczyna zazerajaca sie wszystkim naraz. Nom, to ja nigdy nie chcialabym tak wygladac. Coz, nie wpasowalam sie gustem w mode, bywa.

Stary 2014-07-14, 21:49   #76
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Jak ważyłam sobie swoje 49 kg i wyglądałam jak wychudzona szkapa () to odstawało mi wszystko, tylko nie obojczyki. Żebra na klatce piersiowej- widoczne. Chude kostki- a jak. Nie mogłam nawet na brzuchu leżeć, bo mi się kości miednicy wbijały, a obojczyki po staremu-schowane. Zawsze mnie to irytowało, bo podoba mi się ułożenie łańcuszków na odstających obojczykach na przykład.
Ech, mi to wszystko wystaje, ale brzuch nadal mam, i dupę i uda i wszystko W sumie podoba mi się tyłek i uda, ale brzuch to jakaś masakra, będę bogata to zrobię sobie chyba liposukcję :/ Obojczyki odstają mi strasznie bo w ogóle rejon dekoltu i piersi mam bardzo słabo otłuszczony Więc jak chudnę to momentalnie obojczyki odstają mi jak anorektyczkom Miednica też wystaje, żebra można policzyć jak podniosę ręce do góry, ech... Nobody's perfect

Cytat:
Ćwicz, ćwicz Tylko nie z Chodakowską bo szybko można się zniechęcić

Cytat:
To masz mega sexy nóżki! Mi się strasznie podoba jak uda są takie zaokrąglone na górze, mniam

Cytat:
Zeby nie bylo, ze przyjdzie jakas z 80 cm w biodrach, bo ma wieeeelka dupe a jak sie o dupach rozmawia, to wypadaloby wiedziec z jaka dupa sie rozmawia

Edytowane przez 201705121341
Czas edycji: 2014-07-14 o 21:51
201705121341 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 21:53   #77
Kretka666
Zakorzenienie

whiteglove, ktos mi kiedys pisal, ze jak sie zrobi mase na klatce piersiowej to nie widac tak tych kosci. Na sobie nie probowalam, ale obecnie cwiczysz to mozesz zobaczyc bo zwykle to wynik malego otluszczczenia i malego umiesnienia w tych rejonach.

Stary 2014-07-14, 21:53   #78
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whiteglove Pokaż wiadomość
Ech, mi to wszystko wystaje, ale brzuch nadal mam, i dupę i uda i wszystko W sumie podoba mi się tyłek i uda, ale brzuch to jakaś masakra, będę bogata to zrobię sobie chyba liposukcję :/ Obojczyki odstają mi strasznie bo w ogóle rejon dekoltu i piersi mam bardzo słabo otłuszczony Więc jak chudnę to momentalnie obojczyki odstają mi jak anorektyczkom Miednica też wystaje, żebra można policzyć jak podniosę ręce do góry, ech... Nobody's perfect

Ćwicz, ćwicz Tylko nie z Chodakowską bo szybko można się zniechęcić
Mi wszystko idzie w uda i ramiona. Na dekolt za to nie mam co narzekać- utrzymuje swoją wielkość niezależnie od tego, czy tyję, czy chudnę.

Przykro mi, z Panią E wytrzymałam niecałe 5 minut i więcej kalorii spaliłam irytując się jej stylem bycia, niż samymi ćwiczeniami. Wracam do ukochanej skakanki, Mel B, a jak się wkręcę i trochę schudnę, to może jeszcze raz A6W zrobię.
Stary 2014-07-14, 21:54   #79
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
whiteglove, ktos mi kiedys pisal, ze jak sie zrobi mase na klatce piersiowej to nie widac tak tych kosci. Na sobie nie probowalam, ale obecnie cwiczysz to mozesz zobaczyc bo zwykle to wynik malego otluszczczenia i malego umiesnienia w tych rejonach.

Ale ja lubię swoje obojczyki Tylko cycków mogłoby być nieco więcej, np. tłuszcz z ramion mógłby się tam przeprowadzić

Cytat:
Mi wszystko idzie w uda i ramiona. Na dekolt za to nie mam co narzekać- utrzymuje swoją wielkość niezależnie od tego, czy tyję, czy chudnę.

Przykro mi, z Panią E wytrzymałam niecałe 5 minut i więcej kalorii spaliłam irytując się jej stylem bycia, niż samymi ćwiczeniami. Wracam do ukochanej skakanki, Mel B, a jak się wkręcę i trochę schudnę, to może jeszcze raz A6W zrobię.
Ja panią E tylko pooglądałam i już miałam dosyć, ona wygląda i mówi jak jakiś robot ;x Mel jest super, a od jakiegoś czasu ćwiczę z FitnessBlender, bardzo polecam

Edytowane przez 201705121341
Czas edycji: 2014-07-14 o 21:55

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-14, 21:54   #80
Konto usunięte

Weźcie jakieś neutralne zdjęcie z netu i zaznaczcie czerwoną linią w którym miejscu się mierzycie, bo coś mi się wydaje, że każda to robi jakoś inaczej...
Stary 2014-07-14, 21:55   #81
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Malutkie umięśnienie potrafi niezłe rzeczy wycudować.
Stary 2014-07-14, 22:05   #82
201705121341
Konto usunięte

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47306165]Weźcie jakieś neutralne zdjęcie z netu i zaznaczcie czerwoną linią w którym miejscu się mierzycie, bo coś mi się wydaje, że każda to robi jakoś inaczej... [/QUOTE]

Ja mierzę tu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jgjgj.jpg (13,5 KB, 9 załadowań)
Stary 2014-07-14, 22:07   #83
karola991
Zakorzenienie

ja sie mierze w najszerszych miescach co mi tam
a co do szpary moje uda dawno szapry nie widziały nakładaja sie na siebie niczym płyty tektoniczne i moge swoim chodem spowodowac trzesienie ziemi a tak serio to mam mowi ze juz mi sie szparka robi miedzy nogami a wiec skakanka to jest super wynalazek skoro 25 kg w dol nie robiac nic wiecej i jedzac normalnie
Stary 2014-07-14, 22:11   #84
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

A jak jestem szczupla,ale mam kompletny brak cycek i brzucha,a wszystko mi sie oddklada w tylku i nogach to tez mogę dołączyć,chociaz centymetrowo malutko mam?

Nie dbaj o markę ołówka, sprawdź czy jest zatemperowany.

Porozmawiaj z nami o Bułgarii

Od dupy strony, zapraszamy
Niedopowiedzenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:19   #85
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Niedopowiedzenia Pokaż wiadomość
A jak jestem szczupla,ale mam kompletny brak cycek i brzucha,a wszystko mi sie oddklada w tylku i nogach to tez mogę dołączyć,chociaz centymetrowo malutko mam?
No pewka
Stary 2014-07-14, 22:24   #86
Konto usunięte

whiteglove,

Yhyhyyyyyyy...
Zmierzyłam się w tym miejscu i mi jakiś dziwny wynik wyszedł.
Miara krawiecka to zło.

karola991,

Ile czasu dziennie poświęcasz na skakankę?
Stary 2014-07-14, 22:29   #87
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cwiczyla moze ktoras z was tak,żeby mieć większe wcięcie w talii?
Mam tylko z jednej strony wcięcie,kiedyś mialam dość duże skrzywienie kregoslupa i to podobno przez to :/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-14, 22:31   #88
Stace
Zakorzenienie

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47306567]whiteglove,

Yhyhyyyyyyy...
Zmierzyłam się w tym miejscu i mi jakiś dziwny wynik wyszedł.
Miara krawiecka to zło.

karola991,

Ile czasu dziennie poświęcasz na skakankę?[/QUOTE]

Też nie polecam tego miejsca do mierzenia

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Mam tylko z jednej strony wcięcie,kiedyś mialam dość duże skrzywienie kregoslupa i to podobno przez to :/
Jak skrzywienie to nic nie poradzisz

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:35   #89
Konto usunięte

Cytat:
Jak masz (lub miałaś) skrzywienie kręgosłupa to najpierw musisz zapytać lekarza jakie ćwiczenia w ogóle możesz wykonywać, bo może być tak, że możesz sobie sama bardziej zaszkodzić niż pomóc.
Stary 2014-07-14, 22:37   #90
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Też nie polecam tego miejsca do mierzenia

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Jak skrzywienie to nic nie poradzisz
Wlasnie ostatnio intensywnie sie rehabilitowalam i naprostowałam sie na tyle,ze tylko przy łopatkach mam jeszcze skrzywienie,wiec wydaje mi sie,ze teraz cos juz mozna z tym zrobić

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47306679]Jak masz (lub miałaś) skrzywienie kręgosłupa to najpierw musisz zapytać lekarza jakie ćwiczenia w ogóle możesz wykonywać, bo może być tak, że możesz sobie sama bardziej zaszkodzić niż pomóc. [/QUOTE]

Przewrotow mam nie robić i cwiczyc intensywnie mięśni brzucha,

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości