Ostrowieckie Pogaduszki Ślubne - część IX - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-06-25, 00:25   #901
anka1897
Wtajemniczenie

Dot.: Ostrowieckie Pogaduszki Ślubne - część IX

mogg nie daliśmy zaproszeń rodzicom ze względu że finansują/współfinansują wesele. Trochę żałuję, bo to jednak fajny gest. Oczywiście tekst takiego zaproszenia różni się od tych wręczanych i jest po prostu miłym gestem

Pisaliśmy na zaproszeniu "babcię Kasię" "babcię Alę"

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-26, 15:54   #902
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
mogg nie daliśmy zaproszeń rodzicom ze względu że finansują/współfinansują wesele. Trochę żałuję, bo to jednak fajny gest. Oczywiście tekst takiego zaproszenia różni się od tych wręczanych i jest po prostu miłym gestem

Pisaliśmy na zaproszeniu "babcię Kasię" "babcię Alę"
U Nas to samo rodzice finansują :P i chyba damy myślę że to fajny gest )
Wszystko już u Ciebie gotowe ??
mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 22:18   #903
anka1897
Wtajemniczenie

Kochana, w sobotę - w dniu ślubu jeszcze jeździłam i doglądałam wszystkiego Do domu przyjechałam o 15:30 a Tż z rodzicami miał być u mnie o 16:00

Stary 2014-07-04, 16:30   #904
mogg
Zakorzenienie

Aniu czekam na tecenzje !!
Stary 2014-07-07, 14:45   #905
anka1897
Wtajemniczenie

Sala - Zajazd Pod Różą - REWELACJA - nie mogę nic złego powiedzieć na temat sali. Jedzenie pyszne - dania gorące podawane sprawnie przez kelnerów, nie zdarzyła się sytuacja aby kto otrzymał zimne danie. Talerzyki, sztućce wymieniane na bieżąco. Pomimo tego, że z gorącymi napojami był osobny stół - kelnerzy również proponowali kawę/herbatę i przynosili na miejsce ( w jednym z lokali spotkałam się z sytuacją, że pokazali gdzie można zaparzyć). Mnóstwo przekąsek - nie sposób było wszystkich spróbować.
Pokoje w hotelu - czyste, schludne. Podczas naszego wesela część pokoi zajmowali inni goście, jednak nie było problemów- cały czas ochroniarz stał na straży.
Okolica - cicha, spokojna. Goście mieli możliwość wyjśc na zewnątrz, przewietrzyć się.
Kontakt z właścicielką bardzo dobry - świetnie doradza na każdym etapie - zarówno na etapie wyboru menu jak i później przy rozmieszczeniu stołów, usadzaniu gości i podczas wesela

Kościół pw.NMP Saletyńskiej na Piaskach - Msza piękna, udzielana przez nowego księdza, dla którego był to pierwszy ślub w tej Parafii.
oprawa Mszy - organista oraz schola z Kościoła na Ogrodach -zarówno ja jak i Narzeczony mieliśmy ciarki jak dziewczyny śpiewały pieśni.
Jedynym minusem jest siostra zakonna która na wszystko jest nie (nie można sypać płatkami, ryżem, monetami) a rozłożenie dywanu przez nią kosztuje "co łaska" 100 zł.

Zespół Szarotka - wokalistka o pięknym głosie. Jednak za dużo własnych utworów śpiewali oraz jak dla mnie oczepiny były za długie - chociaż goście mówią, że za krótko

Fryzjer - Kasia Łata z salonu 2+1 na ul. Sienkiewicza - fryzura idealnie dopasowana do urody i do sukni ślubnej. Wytrzymała od godz. 12 całe wesele oraz poprawiny.

Makijaż - p. Ania Nowak z salonu na Jana Pawła II - piękny, trwały makijaż. idealnie dopasowany a moje "nierówne" powieki wyglądały rewelacyjnie. Każdy z gości zwracał uwagę na "duże oczy".

Fotograf - codwiegłowy - czekamy na plener i efekty pracy.

Kamerzysta - TORG studio z Lublina- na efekty współpracy czekamy, bardzo kreatywni, pomysłowi. Podpowiadali co robić aby ujęcia były ładne.

suknia ślubna - salon Mariaż w Radomiu - suknia z kolekcji Sincerity. pomimo wielu wątpliwości nie zamieniłabym na żadną inną. Idealnie dopasowana - skrócona, zwężona. Nawet w dzień odbioru sukni Panie ją zwężały bo schudłam jeszcze. Jak najbardziej polecam.

- kwiaciarnia - Es Flores - bukiety warte każdej wydanej złotówki. Mój bukiet z piwonii i frezji nadal stoi w domu. Bukiety na salę wytrwały cały tydzień po weselu.

Dodatkowo korzystałam z usług:
- wykonanie zaproszeń - Galeria Ślubna w Kielcach - nie polecam. Mimo, że ostatecznie zaproszenia są ładne to stres który kosztowała mnie współpraca z firmą nie był tego wart.
- pozostała papeteria ślubna - winietki, menu, tabliczki - deconatka blog - jak najbardziej polecam, kontakt z dziewczyną cały czas, wszystkie sugestie, propozycje bierze do siebie. Efekt przerósł moje wyobrażenie
- majlaf.pl - cudowna skrzynka na koperty i pudełeczko na obrączki

W razie pytań piszcie
W załączniku zdjęcie bukietu, dekoracji stołów i naszego stołu na sali.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0831.jpg (84,2 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10492430_821523334532920_789848181160800427_n.jpg (58,5 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10372584_821523147866272_3644533480504165027_n.jpg (58,8 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2014-07-07 o 14:57
Stary 2014-07-07, 15:29   #906
mogg
Zakorzenienie

dziękuję!! ja te mam nierówne powieki , w którym salonie Pani Ania Nowak maluje bo jana pawła II długa jest

Ps. Z fotografa myślę że na 100% będziesz zadowolona znam Marcina
Stary 2014-07-09, 20:37   #907
agulka21
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny zrobiliśmy dziś wstępne rozeznanie w lokalach weselnych na około 80 osób. Bardzo podobało mi się w Venus, oddają tam do dyspozycji pawilon i jest śliczny, jasny i świetlisty. Ale kusząca była też sala w Restauracji Rudka (dawna przystań), szczególnie ze względu na cenę. Słyszałyście jakieś wiarygodne opinie o tym lokalu?
agulka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-09, 23:07   #908
mogg
Zakorzenienie

Ja jak wybieralam to bylam w Venus ale stanelo na pod roza ze wzgledu na bardzo dobre opinie ludzi ja mam w maju wlasnie slub bo mam ok 120 osob a dom weselny na 200 jest

Ania widzialam ze 2 zdjecia na co dwie glowy pieknie wygladalas !))
Stary 2014-07-10, 08:18   #909
agulka21
Raczkowanie

No właśnie ale pod różą przyjmuja zamówienia od min. 110-120 os., a my mamy ok. 70, max do 80
Stary 2014-07-10, 09:20   #910
Ywanka
Zadomowienie

Anka1897, śliczny bukiet.
Stary 2014-07-10, 10:37   #911
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
dziękuję!! ja te mam nierówne powieki , w którym salonie Pani Ania Nowak maluje bo jana pawła II długa jest

Ps. Z fotografa myślę że na 100% będziesz zadowolona znam Marcina
Aleja Jana Pawła II 7 C - studio kosmetyczne Blask nad apteką.
Jeżeli będziesz chciała mogę przesłać Ci zdjęcie makijażu z bliska

Aż dwa zdjęcia? ja widziałam jedno na stronie

A Wy kogo wybraliście?

Cytat:
Napisane przez agulka21 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny zrobiliśmy dziś wstępne rozeznanie w lokalach weselnych na około 80 osób. Bardzo podobało mi się w Venus, oddają tam do dyspozycji pawilon i jest śliczny, jasny i świetlisty. Ale kusząca była też sala w Restauracji Rudka (dawna przystań), szczególnie ze względu na cenę. Słyszałyście jakieś wiarygodne opinie o tym lokalu?
Również braliśmy pod uwagę Venus. Jednak jako przeszkodę traktowaliśmy to,że w jednym czasie mogą odbywać się tam dwie imprezy. Poza tym jedzenie bardzo smaczne i super kontakt z właścicielką.
W przystani byłam dwa lata temu na komunii -jedzenie bardzo dobre.
Pod Różą - poza sezonem (czerwiec -sierpień) robią mniejsze wesela. Lokal jak najbardziej polecam

Cytat:
Napisane przez Ywanka Pokaż wiadomość
Anka1897, śliczny bukiet.
dziękuję

Stary 2014-07-10, 21:47   #912
mogg
Zakorzenienie

my mamy arkadiusza jabłońskiego z alchemii kadru
Stary 2014-07-11, 10:15   #913
agulka21
Raczkowanie

anka1897 i mogg bardzo Wam dziękuję za opinie i cenne uwagi
Co myślicie o zespołach: Riva Band (Ostrowiec), Wanted (Kielce), Sto Lat (Lublin)? Może słyszałyście jakieś opinie?
Stary 2014-07-11, 12:15   #914
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
anka1897 i mogg bardzo Wam dziękuję za opinie i cenne uwagi
Co myślicie o zespołach: Riva Band (Ostrowiec), Wanted (Kielce), Sto Lat (Lublin)? Może słyszałyście jakieś opinie?
zespół Riva Band koleżanka miała na weselu i poleca o pozostałych nie słyszałam.

Stary 2014-07-11, 16:26   #915
mogg
Zakorzenienie

Ja mam nocne alibi i słysze same pochlebne opinie ale my szukaliśmy zespołu nie disco polowego ;D dla mnie są rewelacyjni ja usłyszałam w ich wykonaniu knocking on the heaven door , i pretty woman nastąpiła 100% i absolutna pewność że to odpowiedni zespół dla nas

Swoją drogą jedyni jakich widzieliśmy na żywo na próbie i od razu się zdecydowaliśmy
Stary 2014-07-13, 22:01   #916
agulka21
Raczkowanie

anka1897 i mogg jesteście kochane dziękuję Wam bardzo za opinie i pomoc. Mieszkam od roku spowrotem w okolicach ostrowca, a od kilku lat chodzę min dwa razy z roku na ślub, bo wszyscy znajomi zmieniają swój stan cywilny, ale akurat tak się złożyło że wszystko się dzieje poza ostrowcem....
Dziś podpisaliśmy umowę w venus na razie na tę mniejszą salę, ale jak skończą pawilon zewnętrzny to przepiszemy termin na pawilon.
Zespół riva band, spotkaliśmy się z nimi w sb, z tego co mówią i nam pokazali to grają przekrojową muzykę, różne style i możemy sobie określić charakter muzyczny wesela jeśli chcemy. Poza tym obiecali, że są w stanie przygotować dla nas każdą piosenkę, jeśli nie znajduje się w ich repertuarze, pod warunkiem, że uprzedzimy ich odpowiednio wcześniej (0.5 roku).
Przed nami ostatnia z istotnych spraw w tym okresie, czyli fotograf. Z nikim jeszcze się nie kontaktowaliśmy, nie znamy cen, ale z tego co przeglądałam forum to polecani są:[/LIST]Arek Pękalski (pstryki)
  • Marcin (co dwie głowy)
  • Artur Jabłoński (alchemia kadru)
  • Norbert Schidler
  • Przemysław Jaśko
  • Grzegorz Lewandowski
  • Robert Górczyński
Na mojej siostry ślubie zdjęcia robił Tomek Urbanowicz ze staszowa, zdjęcia cudowne, ale ślub+plener kosztował ich cztery tysiące
Stary 2014-07-13, 23:26   #917
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
anka1897 i mogg jesteście kochane dziękuję Wam bardzo za opinie i pomoc. Mieszkam od roku spowrotem w okolicach ostrowca, a od kilku lat chodzę min dwa razy z roku na ślub, bo wszyscy znajomi zmieniają swój stan cywilny, ale akurat tak się złożyło że wszystko się dzieje poza ostrowcem....
Dziś podpisaliśmy umowę w venus na razie na tę mniejszą salę, ale jak skończą pawilon zewnętrzny to przepiszemy termin na pawilon.
Zespół riva band, spotkaliśmy się z nimi w sb, z tego co mówią i nam pokazali to grają przekrojową muzykę, różne style i możemy sobie określić charakter muzyczny wesela jeśli chcemy. Poza tym obiecali, że są w stanie przygotować dla nas każdą piosenkę, jeśli nie znajduje się w ich repertuarze, pod warunkiem, że uprzedzimy ich odpowiednio wcześniej (0.5 roku).
Przed nami ostatnia z istotnych spraw w tym okresie, czyli fotograf. Z nikim jeszcze się nie kontaktowaliśmy, nie znamy cen, ale z tego co przeglądałam forum to polecani są:[/LIST]Arek Pękalski (pstryki)
  • Marcin (co dwie głowy)
  • Norbert Schidler
  • Przemysław Jaśko
  • Grzegorz Lewandowski
  • Robert Górczyński
Na mojej siostry ślubie zdjęcia robił Tomek Urbanowicz ze staszowa, zdjęcia cudowne, ale ślub+plener kosztował ich cztery tysiące
Ja mogę ze swojej strony polecić na 100% :

- marcin - piękne zdjęcia twórczy zdjęcia mają fajny klimat
- artut jabłoński - mój fotograf fajny sympatyczny i w ogóle taki miły w obyciu
- norbert schidler - też bardzo fajny , koleżance robił zdjęcia i są o wiele piękniejsze niż na jego stronie
- przemysław kraśko - nie znam
- grzegorz lewandowski - prywatnie to mój kolega jak coś to na priv mogę napisać swoją opinię
- robeert górczyński - nie znam
Stary 2014-07-14, 09:13   #918
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Przed nami ostatnia z istotnych spraw w tym okresie, czyli fotograf. Z nikim jeszcze się nie kontaktowaliśmy, nie znamy cen, ale z tego co przeglądałam forum to polecani są:

• Arek Pękalski (pstryki)
  • Marcin (co dwie głowy)
  • Norbert Schidler
  • Przemysław Jaśko
  • Grzegorz Lewandowski
  • Robert Górczyński
  • Arek Pękalski (pstryki) - odkąd pstryki pracują oddzielnie, zdjęcia Arka bardziej mi się podobają bardzo miły, sympatyczny, skory o pomocy człowiek.
  • Marcin (co dwie głowy) - mój fotograf otrzymałam kilka zdjęć reportażu ślubnego i zapowiada się ciekawie. Najbardziej w ich zdjęciach urzekają mnie kolory - mocne, ale nie przesadzone. Podoba mi ię jak potrafi uchwycić niezwykłe momenty.
  • Artur Jabłoński (alchemia kadru) - tutaj moje odczucia są mieszane, jedne zdjęcia mnie zachwycają a inne nie podobają.
  • Norbert Schidler - piękne zdjęcia
  • Przemysław Jaśko - nie znam
  • Grzegorz Lewandowski - nie znam
  • Robert Górczyński - nie znam
najlepiej spotkać się z kilkoma fotografami, obejrzeli ich portfolia (przeważnie zupełnie inne niż te na stronach). Zobaczycie również z kim najlepiej Wam się porozumiewa, kto ma takie samo spojrzenie na reportaż niż wy.

Umknęło mi - kiedy planujecie ślub?

Stary 2014-07-14, 12:28   #919
agulka21
Raczkowanie

Dziewczyny - mogg, anka1897. Bardzo Wam dziękuję, Wasza pomoc jest naprawdę nieoceniona Mogg, mój prywatny e-mail: azurek@wp.eu choć z zestawu, który wytypowałyście z anka1897 (na szczęście nominacje się pokrywają) mamy w kim wybierać Anka1897, dziękuję za słuszną uwagę, poumawiamy się coś w tym tygodniu, koniecznie. Termin ślubu ustaliliśmy na 05.09.2015.
Mogg, widziałam, że pytałaś wcześniej o makijaż, ze swojej strony mogę polecić Justyne Syderek - Masłek, malowała w ubiegłym roku moją siostrę. Makijaż oczu był śliczny (jeśli chcesz mogę podesłać Ci jakieś zdjęcia). Tylko już w dzień ślubu wieczorem pojawiło się jej uczulenie na dolnej lini żuchwy. Podejrzewałyśmy, że to wina utrwalacza, ponieważ tydzień wcześniej miała makijaż próbny i żadnych niespodzianek nie było. Dodam jeszcze, że pierwotnie była umówiona na makijaż ślubny do Edyty Parki, niestety tuż przed samym ślubem okazało się, że pani Edyta umówiła sobie na ten dzień bardzo dużą liczbę klientek i makijaż miał trwać krócej niż wynikało to z wcześniejszej umowy.
Stary 2014-07-15, 09:10   #920
kalusia87
Zakorzenienie

Dziewczyny, znacie może jakieś makijażystki z okolic Opatowa? Czy lepiej wykonać makijaż w Ostrowcu?
kalusia87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-15, 10:12   #921
tydyka
Przyczajenie

Hej dziewczyny tak was podczytuję i widzę ż, że temat pawilonu w venus się pojawił , wiecie coś więcej na ten temat ? Tzw. Gdzie on sie znajduje czy będzie ulokowany? Na ile osób mniej wiecej ? Jak to logistycznie wygląda bo rozumiem że teraz trzy wesela na raz będą się odbywać? ))
w ogóle witam wszystkie ostrowieckie narzeczone
tydyka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-15, 15:43   #922
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znacie może jakieś makijażystki z okolic Opatowa? Czy lepiej wykonać makijaż w Ostrowcu?
oj ja niestety nie wiem, sama mieszkam w kielcach i mam problem w odnaleznieniu się w Ostrowcu bo nie mieszkam tu już x lat.

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez tydyka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny tak was podczytuję i widzę ż, że temat pawilonu w venus się pojawił , wiecie coś więcej na ten temat ? Tzw. Gdzie on sie znajduje czy będzie ulokowany? Na ile osób mniej wiecej ? Jak to logistycznie wygląda bo rozumiem że teraz trzy wesela na raz będą się odbywać? ))
ja niestety nic nie wiem
Stary 2014-07-16, 09:32   #923
agulka21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tydyka Pokaż wiadomość
Co do pawilonu w Venusie to ja zamierzam tam organizować swoje wesele we wrześniu 2015, tylko na razie jeszcze nie jest skończony (ma być do końca sierpnia).
Co do lokalizacji, to jak schodzi się schodami na zewnątrz z tej górnej małej salki to wychodzi się w prost na pawilon. Wg właścicielki ma on pomieścić do 100 os. Co do samego pawilonu, to na chwilę obecną jest w nim śliczny podwieszany sufit z dużymi okrągłymi lampionami, są już również łazienki, na podłodze na razie wykładzina, ale docelowo mają być panele. Wewnątrz ma być również oświetlenie led, zmieniające kolory namiotu. Stoliki okrągłe lub tradycyjne, do wyboru. W budowie jest również aneks kuchenny przylegający do pawilonu. Trwają prace związane z zagospodarowaniem terenu: położenie kostki, sadzenie krzewów; za pawilonem ma być plac zabaw dla dzieci. Ogólnie prezentuje się świetnie, ciekawe jaki będzie efekt po zakończeniu wszystkich prac.
I rzeczywiście teoretycznie mogą odbywać się trzy wesela jednocześnie, właścicielka twierdzi, że posiada wystarczającą ilość obsługi i nie ma możliwości zakłócania dźwięku podczas wesela. Jak będzie, tego nie wiem.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Ja niestety nie mam takiej wiedzy. Co do Ostrowca, to widziałam że były polecane makijażystki.
Stary 2014-07-16, 11:39   #924
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
I rzeczywiście teoretycznie mogą odbywać się trzy wesela jednocześnie, właścicielka twierdzi, że posiada wystarczającą ilość obsługi i nie ma możliwości zakłócania dźwięku podczas wesela. Jak będzie, tego nie wiem.
Jednak przy trzech weselach i ładnej pogodzie istnieje duże prawdopodobieństwo, że goście spotkają się na zewnątrz a organizując wesele, płacąc nie małe pieniądze za salę chciałabym aby goście czuli się komfortowo zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz. Dodatkowo jest szansa,że pijany gość innej Pary Młodej "zabłądzi" na inne wesele.

Cytat:
Z okolic Opatowa nie znam, ale Edyta Parka oraz Justyna Senderek-Mysłek dojeżdżają do klientek. Pierwsza w okresie wakacyjnym przy większej liczbie klientek (od 4 osób).

Stary 2014-07-16, 12:21   #925
agulka21
Raczkowanie

anka 1897 Marcin z co dwie głowy ma już zajęty nasz termin:/ szkoda, bo oglądałam zdjęcia i faktycznie śliczne.
Jak na razie jeszcze się nie zdecydowaliśmy, Artur Jabłoński z alchemii kadru jest faktycznie bardzo kontaktowy. Odpisuje na wszystkie moje, z uporem maniaka zadawane pytania.
Arkadiusz Pękalski ze pstryków i Norbert Schidler na razie nie odp na moje poniedziałkowe e-maile. Będę dzwonić jeszcze.
Stary 2014-07-16, 12:35   #926
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
anka 1897 Marcin z co dwie głowy ma już zajęty nasz termin:/ szkoda, bo oglądałam zdjęcia i faktycznie śliczne.
Jak na razie jeszcze się nie zdecydowaliśmy, Artur Jabłoński z alchemii kadru jest faktycznie bardzo kontaktowy. Odpisuje na wszystkie moje, z uporem maniaka zadawane pytania.
Arkadiusz Pękalski ze pstryków i Norbert Schidler na razie nie odp na moje poniedziałkowe e-maile. Będę dzwonić jeszcze.
Marcin sam wykonuje zdjęcia?

Stary 2014-07-16, 12:46   #927
agulka21
Raczkowanie

Anka 1897 przyznam szczerze, że nie mam pojęcia, czy sam wykonuje. Ale pisałam na e-mail na stronce co dwie głowy i odp, że zajęte mają, więc nie dopytywałam o szczegóły.
Stary 2014-07-16, 13:37   #928
tydyka
Przyczajenie

dzięki dziewczyny za odpowiedź odnośnie tego pawilonu. Czyli on juz powiedzmy od września tego roku będzie w użytku, ciekawa jestem jak sie sprawdzi. A jak pogoda nie dopisze tzw. Bededzie padać wytrzyma ten pawilon ?
tydyka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-16, 14:01   #929
agulka21
Raczkowanie

Tudyka, wydaje mi się, że akurat o przeciekanie nie ma co się martwić. Namiot sprawia wrażenie solidnego - sztywne ściany, gruba folia. Jest na stałe przytwierdzony do gruntu i z założenia ma przetrwać zimę i w ogóle stać cały rok. Zapomniałam dodać, że ma być również założona klimatyzacja.
Anka 1897 zwróciła uwagę na pewne mankamenty jednoczesnego odbywania się trzech wesel. Ja nie myślałam wcześniej w tych kategoriach i teraz się zastanawiam. Ale umowa już podpisana i zaliczka zapłacona, także nie będę płakać nad rozlanym mlekiem.
Stary 2014-07-16, 14:07   #930
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w pierwszej chwili chciałam Pękalskiego ale słyszałam że pomimo umowy oddaje dużo później zdjęcia z dwóch różnych źródeł więc wybrałam Artura, ja wiem konkretnie jakie ujęcia i zdjęcia chcę mieć.

Norbert moim zdaniem jest również godny polecenia :P
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości