|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Dokładnie! i chyba odzywkę do paznokci też obie miałyśmy - taką lekko różową
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Hej jestem
![]() ![]() Wczoraj mieliśmy gości od 8 rano do wieczora, dlatego nie weszłam Byłam padnięta, mimo iż wszyscy Go bawili, a Natek w siódmym niebie, bo cały czas na rączkach ![]() Właśnie dostałam tel, że za 1,5 godz znów będę mieć gości ![]() Arletko brawo za spadek cm Oj wiem jak to jest zbierać ogórki, sama to przez lata przerabiałam mieszkając na wsi Gianna takich świrów nie brakuje ![]() A goście wczoraj przywieźli całą skrzynkę eko warzy , jajka i inne specjały, jedzenia na cały tydzien ![]() Spadam, muszę ogarnąć chatę przed przyjazdem gości
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Lilka goscie caly dzien o losie
dobrze ze chociaz Natanka bawili Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4474 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Czy wy musicie tyle pisać. Kiedy ja mam to nadrobić
Dzień Dobry! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ślicznie wyglądasz na tej fotce z fb. Szczupło! Nie można z tym porządku zrobić? Do NFZ zgłosić? TE co skomentowałaś to stare jakby co. Najnowsze są z czerwonymi kwiatuszkami. No super!!!! A ja jestem dumna z siebie. Zrobiłam Chodakowską! Może nie tyle razy co ona i nie tak idealnie. Ale pewnie za 2-3 wróci mi forma. A teraz lecę po rower i do pracy. Będę nocą, pa! |
|||
|
|
|
#4475 |
|
Rozeznanie
|
siemka Kobitki
![]() witam po dluuuuugiej przerwie ![]() od 3 dni Was nadrabiam i w końcu dobrnęłam do końca ![]() hmm... nie wiem jak Wam wszystkim teraz wszystko cytować.. tak z gruchy i Pietruchy to nie wypada.. to może żeby nie zanudzać wstecz, będę na bieżąco z Wami pisać? mogę? mimo takiej przerwy? pozdr z deszczowegoi w końcu chlodnego Dortmundu
Edytowane przez 12mu05 Czas edycji: 2014-07-21 o 15:21 |
|
|
|
#4476 |
|
Wtajemniczenie
|
Patelni ciąg dalszy, ale wiaterek chłodzi. Krawcowej nie zastałam, bo wyszła do lekarza
sama juz wykombinowalam z ochraniaczy od fotelika pogrubienie tego pasa i Kubula już czuł się pewnie jednak co zdesperowana matka to wynalazca i taki spacer to mi się podoba, Kubuś ogląda świat , bawił sie wózeczkiem i widać było, że podoba mu się, usnął to na płasko wyłożony spał ponad godzinę, obudził się w dobrym humorze i dalej bawił się Po drodze zajrzałam do mamy , a mamcia zaserwowala lody z owocami ![]() Kluska po przeróbce już jest dobrze mu na tym 45° sam już siedzi i to coraz dłużej, jak go coś interesuje obok to potrafi sięgnąć po to i wrócić utrzymując równowagę i proste plecki. Gibie się wtedy jak surfer ale udaje się, a jaki zadowolony z siebie wtedy w wózku jak zatrzymam to też sam się podciąga i utrzymuje bez oparcia. Jak będzie kryzys to mu podwyższe, ale niech jak najdłużej jeździ na niższym. Powiem Ci, że ciężkie macie nocki. Hania często się wybudza, musisz być wykończona. Dobrze, że masz tą drzemkę, dużo to daje. A jak wtedy zasypia? Jak bierzesz ją do siebie to przy cycu zasypia czy je i dopiero śpi? Gianka nie kupowałam wózka, to spacerówka od 3w1 , ta co Twoja. To jednak zaczynacie słoiczki i kaszki? Jak tam ten nutri? Ja muszę wrócić do obiadków bo ostatnio były kaszki i deserki. Chciałam zobaczyć czy problem z brzuszkiem był przez warzywa i czy na kp unormuje się, ale zostało bez zmian. Yss my to dla Ciebie tak piszemy, żeby nie nudziło ci się ![]() Mysiu dzięki, akurat kończy mi się tusz przetestuje, ja uwielbiam collossala żółtego i wonder lash oriflame czy jakoś tak, tym ostatnim nawet na ślub kosmetyczka mi malował na kępkach i super efekt.Mysti Arletko za cm i podziwiam że chce Ci się robić ogórki, choć takiego małosolnego to bym zjadła z chrupiącym chlebkiem i masełkiem ![]() Iza Domiś lubi rybkę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#4478 |
|
Wtajemniczenie
|
Lila cały dzień gości i dziś powtórka :mdlejel ale chociaż Natka pobawią, ręce Ci odpoczną
Mu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Arletko wyglądasz bosko na fb, sexi ! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4479 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Ziajka;47392915]Lila cały dzień gości i dziś powtórka :mdlejel ale chociaż Natka pobawią, ręce Ci odpoczną
Mu No u nas pomiesznie z poplątaniem ![]() mojemu Tz cos strzelilo w plecach i po tygodniach jezdzenia po lakarzach i tomografi komp okazało się że wypadł mu dysk... i koniec z pracą,,, teraz cały czas na L4 az do końca umowy... wiec siedzimy całą 3 w domu ![]() przez tych lekarzy uciekłam od Was całkowicie ![]() ale teraz w końcu poukładaliśmy sprawy i mam więcej czasu ![]() Mikos rosnie jak na drozdzach.. choć niczym nie doprawialam cyckow ![]() wazy już 8050 ![]() także jest co nosic ![]() od zeszłego tyg wcina jabuszko i kaszke ![]() Dorastaja nam już te nasze dzieci... a Wam dziękuje ze jeszcze o nas pamiętacie i się nas nie wypieracie.... choć my często tak z doskoku... No i właśnie awansowaliśmy małego do spacerówki i się tak cieszy że hey!
Edytowane przez 12mu05 Czas edycji: 2014-07-21 o 15:37 |
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Hejcia
![]() Gianka kochana jestem Co za palant z tymi samochodami![]() arletko za ćwiczenia Ja dziś trochę na rowerze rano pojeździłam. Lila - lubię mieć gości Super, że Ci Natiego popilnowali![]() Izka - ważne właśnie, że dajesz Maluszkowi cyca rano i wieczorem wtedy najbardziej potrzebuje bliskości ![]() Ewcia - super z pracą ![]() PannaMagda - oby te nieszczęsno spotkanie szybko i bezboleśnie przeleciało ![]() Ysss - mam nadzieję że uda się zorganizować jakoś tą rozmowę ![]() Coffe - to Ty już donoszona Mysti - hej Kochana ![]() Kami - to goście dupska dali Nie lubię takKluska - dobrze, że Twój chociaż jakoś się rehabilituje mój ma wszytsko w nosie i czeka na przeprosiny zawsze pfff... Chyba wsio... Jak coś ominęłam proszę o wybaczenie ![]() A u mnie... Latanie jak zwykle. Padam na ryjek jakoś. W sobotę byłam w Płocku po sukienkę na wesele, bo za tydzień mamy no i na chrzest... Tam problemo oczywiście, bo w tyłku rozmiar 34 super pasuje, a w cycach 36,38 a nawet jedna 40 W końcu wzięłam 36, ale nie leży zbyt pięknie... A wczoraj cały dzień pogoda do dupna i a to śniadanie, obiad i później do rodziców pojechaliśmy i robiliśmy domową pizzę![]() Dziś od rana pranie i wzięłam się za okna. W sypialni myłam na 6 rat, bo Ola ma skok i tym samym ja mam kryzys laktacyjny więc co pół godz cyc. Poprostu modlę się coby ten dzień się już skończył bo dosłownie energia mi jakoś się ulatnia w trybie przyspieszonym. Buziaki ![]() ![]()
|
#4481 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie miałam jeszcze okazji się przywitać z nową mamusią rozmiar 34.... 36.... wow! talia osy+big cyc.... tylko zazroscic.... haha jak popatrze na ten mój brzuchol pociażowy z pręgami wzdłuż i wszerz... ah! trzeba się będzie za siebie zabrać... skoku ikryzysu wspolczuje... u nas ostatnie 3 tyg to pobudki co 1 -1,5 ha ,,, zwłaszcza w nocy... czasem mam wrażenie że jadę na autopilocie... ![]() IZA a jak tam z Twoim pęcherzem? lepiej? decydujesz się w końcu na zabieg? Mi gin stwierdził też że pęcherz się przesunął jakoś(ze jak się rodzi naturalnie takie duże dzieci to się często tak dzieje) i że mam ćwiczyć miesnie żeby nie wypadał.. grr.... yssmay jak czytam Twoją historię to aż łzy w oczach stają... nic nie mówię, bo żadne słowa nie pomogą.. Jesteś strasznie dzielną i silną kobietą! dajesz nam inspirację i siłę! 3maj się mocniutko! Edytowane przez 12mu05 Czas edycji: 2014-07-21 o 16:10 |
|
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No u nas akurat nocki ok (odpukać) ale dziś dzień po prostu szał ciał... ![]() A nie ma czego zazdrościć, rozmiar może i fajny ale rozstępy na brzuchu tak straszne że to się w głowie nie mieści na cyckach również No i obwisłe się zrobiły niestety No ale za to mam śliczną córcię
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia czyli mamy podobny problem rozmiarowy wszystko 34 procz cyckow
ale poki co yo fajnie a i tak mi cycki juz spadly a takie byly piekne no to intensywny weekend mialas.Mu no hej ale masz byczka duzego o losie! Co ty zajadasz?masz diete czy jesz wszystko ?Ziajka no mala je marchew, marchew z ziemniakami wczoraj byla dynia z ziemniakami ale jej nie smakowala plula odwracala sie nie chciala a od 3 dni na kolacje dostaje kaszke ryzowa na moim mleku z butli zjada duzo 130 wczoraj sciagnela i cycem poprawila a i sie domaga dzis jesc i placze na cycku chyba mam malo pokarmu i co musze jej dac ten nutramigen tylko boje sie zeby to nie za duzo nowosci na raz ale co zrobie:/ poki co sloiczkow to tak 3 lyzki nakladam i zjada to i wiecej nie chce wiec to nie porcja i zapija cycem. A ta spacerowka od naszego wozka to ma pasy do du.p.y! Nata lata w niej przez to i w ogole w tej pierwszej wysokosci to jej sie nie podoba no a tak posadzic na ful nie bede jeszcze i w ogole to kupie i tak inna spacerowkenja musze miec mega lekka. A co z brzusiem Kubulki sie dzieje?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a mały dotychczas na samym cycu, a tyle urósł! Chłopak idzie na masę a Twoja Ociupinka przy nim wydaje się jeszcze mniejsza Mój Byczek Fernandek wcina od tygodnia jabuszko i ostatnio kaszke najpierw podałam jabłko o potem wyczytalamm u Was że lepiej najpierw warzywa bo mdle... no coz.. my za kilka dni zmierzymy się z marchewką ![]() a moja spacerówka się sprawdziła pas jest i na ramiona i w pasie osobny, więc na leżąco i na siedząco dobrze przytrzymuje![]() ale tak ostatnio robiłam porządki w rzeczach Dzidziusia i doszłam do wniosku, ze wyprawka zrobiona w ciąży może się całkiem nie sprawdzić... kupę rzeczy mały w ogóle nie założył, albo w ogóle nie skorzystał.. np. zimowy kombinezon! wszystkie czapki były od razu za małe! teraz nosi już r68... ah... te dzieci... |
|
|
|
|
#4485 |
|
Wtajemniczenie
|
Gianka no właśnie beznadziejne te pasy. Powinni dorobić jeszcze jedno wpięcie niżej do górnych i jedno bliżej środka na dole i było by git. Na razie wybrnęłam tak, że na ten dolny zakładam ten ochraniacz z fotelika i do niego w kieszonkę wkładam ochraniacze z pasów w fot. Trzyma dupcie i nie zjeżdża. I jeszcze adaptery z gondoli przepiełam na spacerówkę i jest wyżej bo strasznie nisko było. Taka fajna lekka spacerówka łatwa do złożenia to jest to , ale nie ma kasy i u mnie dziury w drodze, więc zawieszenie w nico lepiej się sprawdza. Ty zainwestuj bo jesteś uziemiona w bloku przez tą naszą ciężarówkę.
Kubulek jakieś zaparcia miał, ten to ma przeskok z biegunek w skrajności wydaje mi się, że przez manne na mm z nestle, w szpitalu nestle nan pro mu nie służyło i ta manna go chyba zapchała, odstawiłam i jest lepiej, a od dziś dobrze desek z jabłka i śliwki pomógł.Ładne smakołyki Natka wcina. Lepiej śpi pi kaszce na noc? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-07-21 o 16:34 |
|
|
|
#4486 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=12mu05;47393067] Cytat:
Ale mam dzisiaj zmułe..
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja,weszłam na chwilę na kompa
Mu,Misti należy Wam się solidny opieprz-wiecie za co ![]() Ziajka potrzeba matką wynalazków super że Kubula może już spokojnie jeździć Klusia zazdroszczę pięknych rzęs Kasia już myślałam że znikłaś Arletko za cm.Ja bez biegania jestem w czarnej Yss mnie Chodakowska nudzi ale brawo dla Ciebie Izka jak Ci Domiś pięknie śpi Mysia chcesz sobie żołądek rozwalić ![]() Miałam coś jeszcze napisać ale jestem zakręcona jak naleśnik
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
mu witaj z powrotem
![]() dziewczyny ja sexy???? o matko, a weźcie!!! robie te ogórki bo tesciowa nie ma czasu a szkoda nie zrobic ![]() tesc dzis do domu wrócił i juz zkims pogadał ze wrzody nie od alko i co ja jeszcze miałam???? aha dodam foty do albumu,dla tych którzy nie widzieli mojej córki z kucykiem
|
#4489 |
|
Wtajemniczenie
|
Zanim poszłam do pracy, dzwoniła pani doktor z przychodni. Wynik bety z zeszłej środy to 0,1. No to ostateczny koniec tematu.
Będę wieczorem. |
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Gianka - Ty też się z cycami męczysz? No chyba że nie męczysz dla mnie to katorga
Jak urodziłam to bałam się Olasię karmić bo moja pierś była większa od jej główki... Makabra Mówiłam już mężowi, że kiedyś chciałabym je zmniejszyć i ujędrnić bo tragicznie to wygląda...Izka - ![]() Ewcia - ja nie zniknę już kiedyś pisałam, po prostu mam gonitwę. Znów jestem sama bo mąż znów z samochodem walczy i ooo... ![]() arletko - kiszone robisz? Ja w środę zamierzam porobić trochę. I może z musztardą zrobię z 10 słoiczków... ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
|
|
#4491 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia przypomniałaś mi o becikowym
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda, wiem nie powinnam - zwłaszcza przy moim żoładku
![]() To Kostkowe "łiiii'' mus być czaderskie Jak ślubne przygotowania? Obrączki, bukiety, zaproszenia? macie coś na oku ?Mu , witaj No i mi sie nic nie chce Posprzatałam rano w sobotę co by w razie wizyty Gianki i Kluchy nie straszyć burdelem także tego.. czysto jest Może rolki jak - ale mój termometr wskazuje 27 stopni i duszno jest jak fiks no
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po kąpieli była awantura,nawet cycusia nie zjadł i poszedł spać
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia no to masz szczęście
![]() Arletka ślicznie wyglądasz a Lencia jaka cudaśna w kitusi Idę szykować Marudę do kąpieli bo już chodzi za mną i woła :"mynia,mynia"
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam malej kaszke ryzowa na nutramigenie a nie ma moim mleku bo ledwo 60sciagnelam
i ta kaszka ryzowa na mm wyszla mega gesta a przepis taki sam jak na moim mleku w szoku bylam nawet butli takiej nie mialam wiec natka zjadla z butli niekapka a dudnila, zjadla 100 wiec niezle jak na taka konsystencje. Kuz.wa co z moim mlekiem:/ Mam kryzys przez te cyce ide walnac radlerka 0% Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4496 |
|
Wtajemniczenie
|
Gianka
zasyci ja bardziej to może ładniej pośpi. Wypij radlerka wpływa na laktacje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
moja tez sie darła z 1,5 godz,nic zrobic nie mogłam,wiec latałam co chwile smoka wsadzałam bo chciałam te ogórki skończyc i deko ogarnac. no ale juz chyba spi bo jej nie slychac
tz pojechal przed chwila do pracy![]() kasia a jakie ogórki z musztarda????ja robiłam 1 słoik kiszonych a reszte z czosnkiem i chili,ale pierwszy raz wiec nie wiem czy dobre nawet ![]() a w sobote zwykłe korniszony robiłam. ech,ide ta kuchnie jeszcze dokończe i ide pod prysznic,moze jeszcze pozniej wpadne.
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane,jestem i ja
![]() Gianka no brawo co do kaszki to nasyp jej tylko troszkę do mleka bo ona pęczniejeArletko kurde moja mama kiedyś robiła ale nie pamiętam jak ale są pycha ![]() Ja pomalowałam pazury coby jutro przed dyrektorką wyglądać jak człowiek
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
hmm,nikogo nie ma, to i ja ide spac, musze się wyspac,odespac poranek.
miłego wieczoru i spokojnej nocy dziewczyny,pa ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
mi dała ze 2 lata temu przepis szwagierka ale nigdy mi isę nie chciało zrobic ale ze lubie czosnek no i juz nie tak duzo roboty przy nich to zrobilam. to jutro idziesz na rozmowe???sory ze pytam bo mi umkneło,a wiesz ze mnie ostatnio mało było ja mam jutro o 19 stomatologa i ciag dalszy leczenia mojej cudownej jedyneczki a jutro ponad 200zl pewnie pojdzie, no nic, najwazniejsze ze bede miałą sliczne zabki a pan stomatolog to bardzo sympatyczny,smieszny i dokładny facet![]() dobra uciekam
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Arletko jutro mam tam podjechać z badaniami i podpisać umowę,nie zdziwi mnie jak od środy do pracy już pójdę
Ja za naprawę dwójki dałam 120zł
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

Byłam padnięta, mimo iż wszyscy Go bawili, a Natek w siódmym niebie, bo cały czas na rączkach 
Oj wiem jak to jest zbierać ogórki, sama to przez lata przerabiałam mieszkając na wsi 

sama juz wykombinowalam z ochraniaczy od fotelika pogrubienie tego pasa i Kubula już czuł się pewnie
i taki spacer to mi się podoba, Kubuś ogląda świat , bawił sie wózeczkiem i widać było, że podoba mu się, usnął to na płasko wyłożony spał ponad godzinę, obudził się w dobrym humorze i dalej bawił się 

No i obwisłe się zrobiły niestety
ale brawo dla Ciebie