|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nawet choćby skały sr*ły, My będziemy Dzieci miały ;) cz. X
Elinka dzięki za (e)linka
![]() Przypuszczałam, że ciężko tym ludziom i się nie pomyliłam. Strasznie im współczuję. Nie wiedziałam, że wcześniejsze ciąże też były invitro. Magiusa, no co Ty, to naturalne, że martwisz się o Darka ![]() Nikola witaj |
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam przedtem ale wcięło post
![]() miło mi od 7 czerwca jestem żonką jeszcze ok tydzień po ślubie brałam tabsy i skończyłam z nimi w 1 cs niestety nie udało się, teraz leci drugi...za tydzień może będzie wiadomo ![]() poza tym pracujemy i zamierzamy do końc roku urządzić własne gniazdko ja mam 25 lat, Tż rocznikowo 26![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Nikola
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
myboyismine witaj
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powodzenia![]() za test za tydzien
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Poszłam wziąć prysznic, przychodzę a tu nikogo... patrzę... i widzę nowy wątek. Oj... długo mi kąpiel zajęła....
Witam nowe dziewczyny i weteranki również na nowym wątku... tytuł...wyjątkowo mocny ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Proponuję namówić Gryzię, żeby wrzuciła do klubu smakoszy parę przepisów ze swojej diety -ja mimo, że jem dużo to staram się odchudzić niektóre dania (W niedzielę odchudziłam gołąbki trochę). Ja chętnie skorzystam.
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobranoc wszytskim
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe dziewczyny
Powodzenia i kciuki za starania ![]() Ja jestem padnięta, godzinka nad morzem i mi jod chyba do głowy uderzył bo się czuję jak pijana, w głowie mi się kręci
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Pierozkowa kiedy spotkanie z Agnes?
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe koleżanki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#71 | |||
|
Wtajemniczenie
|
poodpisuję jeszcze z poprzedniego wątku
![]() Cytat:
czemu ukrywać przed pracodawcą do 3 mca?GRYZELDA- jeszcze wyjadę w sierpniu jak skończę chorować, to mam nadzieję zaliczyć ten mój wymarzony Bolesławiec SONIU- wyjeżdżając z mężem nie bierzemy raczej laptopa, ani nie odpalamy za bardzo internetu. Ostatnio, jak byłam na łódce to korzystałam z neta chyba pierwszy raz od niepamiętnych czasów. Czasem sprawdzamy pogodę, albo godziny pracy jakiegoś miejsca, ale poczta, forum nieeet ![]() MLEBI- ja też czasem patrząc na moje ubrania myślę: to kupiłam 10 lat temu, to 7, a w tych butach to już 5 lat chodzę. Większość jest bardzo klasyczna, zawsze modna i nie zużyta, więc czemu miałabym kupować coś nowego ale jak widzę buty, czy sukienkę, która mi się spodoba, a wiem, że mi brakuje takiej, to kupuję. I nie raz się przekonałam, że się przydają takie rzeczy, bo szukanie na ostatnią chwilę to nie dla mnie. A z ciążowych rzeczy to zakupiłam dwie pary spodni w h&m na wyprzedażach. Na razie chodzę w zwykłych, ale w niektórych tych mocniej opiętych guzik mnie uwiera, zwłaszcza po jedzeniu ciąża nie trwa wiecznie i szkoda mi kasy na kupowanie tunik specjalnie na te kilka miesięcy. FIONA- my też zapisujemy wydatki, bardziej w celach informacyjnych- żeby wysondować, ile jesteśmy w stanie odłożyć w skali kilku lat przy takich zarobkach, ile potrzebujemy na remont domu, żeby uniknąć kredytu. Wiadomo, że w jednym miesiącu masz dwa wesela, a w drugim zepsutą pralkę, czy samochód - różnie bywa ![]() KONSTERNACJA- moje mdłości już zostały zażegnane ale jak trwały, to nie byłam w stanie w ogóle funkcjonować. Teraz to odczuwam konkretny ból gardła i zatkany nos oraz ból przy ruszaniu stopami, ale mdłości, wymiotów żadnych ![]() O kompocie ze śliwek powiem bratowej przy najbliższej okazji, bo z tego, co słyszałam to jest ciężko ![]() Ad. prenalenu- jego skład nie powala. Ssałam isla moos, tantum verde, inhalowałam się, a dzisiaj już dostałam antybiotyk, aby jednak zażegnać to choróbsko, bo z godziny na godziny było gorzej. Mąż zrobił mi syrop z cebuli ![]() Współczuję Ci badania. Sam opis mi się nie podoba Ja miałam dziś usg tarczycy i było śmiesznie- pan kazał mi podwinąć sukienkę- ja na to: ale do usg tarczycy to na prawdę konieczne? Zaczął się śmiać, że na komputerze wyskoczyła mu pacjentka z usg jamy brzusznej ![]() ZŁOŚNICA- ja dzisiaj robiłam cały pakiet tarczycowy, ale wyniki dopiero zobaczę w czwartek na wizycie u endo, bo takie mają procedury w szpitalu jestem ciekawa jak tam moje tsh :boi się:---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- RINGO- a zobacz, jak miałaś wystawiane zwolnienia, może to jakoś od dat zakończenia zwolnienia jest rozliczane? Mam też pytanie, może wiecie: w zakładzie pracy >20 pracowników przez pierwsze 33 dni zwolnienie płaci pracodawca. Czy to jest tylko przy zwolnieniu trwającym tyle, lub więcej. Czy chodzi w ogóle o pierwsze 33 dni na zwolnieniu? np. tydzień zwolnienia, tydzień pracy, 2 tyg zwolnienia, 1 dzień pracy i tak aż się uzbiera do 33 dni i potem przechodzi całkowicie na zus? Na infolinie zusu nie dodzwoniłam się, a moje przelewy są tylko od pracodawcy na razie. ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
i nawet nie przyszło mi przez myśl, że to przynudzanie. Coś się z nim dzieje, nie wiesz, co i chcesz z kimś o tym pogadać. Wydaję mi się, że późniejsza rozmowa dotyczyła bardziej osób w stylu:- moje dziecko to to, i tamto - zmieńmy temat z politycznej sytuacji Urugwaju na moje dziecko, bo ostatnio coś tam - czemu chcesz rozmawiać o swoim jedzeniu, skoro moje dziecko zjadło ostatnio marchewkę i to jest bardzo ciekawe. Tak jak bratowa tż 2 h nawijała o ciąży. I jak wychodziliśmy dalej mówiła! Ja wychodzę z podziwu, że tyle spraw jest związanych z tym tematem. Po prostu nie wiedziałam ![]() Cytat:
![]() Idę spać dalej. Dobrej nocy! |
|||
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje, ze trzeba byc 33 dni ciągle na l4 a nie przerywane 33 dni
zjadłam loda idę oglądać tv i spac, bo Tz ma nockę. Mi sie wydaje, ze badanie będzie nam potrzebne, bo czuje ze znowu nic z tego :/Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Aggo bo od 3mca ciazy jest sie dipiero chronionym majac umowe na czas okreslony..a na nieokreslony to od 1dnia.
Zdrowiej ![]() Dzien dobry ![]() Padam na pysk,zaczytalam sie wczoraj w crossie! Wyslane z Samsunga Galaxy S3
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
po 33 dniach choroby w danym roku kalendarzowym zaczyna płacić ZUS - nie muszą być brane ciągiem te dni
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Milego dnia zycze !
![]() Wyslane z Samsunga Galaxy S3
|
|
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
Magiusia
a czy ta biegunka Daro to może być efekt szczepionki? Kiedy miał tą na rota? Ringo jak będę miała chwilę to wrzucę przepisy tylko nie powiem kiedy, bo nie wiem.U mnie chyba owu dzisiaj, bo coś jajnik kłuje - znowu lewy... Wczoraj było
|
|
|
|
#77 |
|
Konto usunięte
|
Ja też czytam w pracy na kom i czasem nie zauważe niektórych postów
Teraz chyba jakiś wirus jest bo dużo osób i dzieci ma problemy z żołądkiem Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Gryzia kciukam
![]() My wczoraj mielismy ale nie wyszlo bo M mial problwmy w pracy o wrocil o 23..zmeczony i w srednim nastroju.. W ogolw mnie w tym cyklu jajniki nie bola..ma owu sie nie zapowiada - moze bezowulacyjny mi sie trafil. Zobaczymy jak dzis test owu Wyslane z Samsunga Galaxy S3
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale gorąco od rana.... Aggo ! Ja też nie kupiłam za dużo rzeczy ciążowych. Szczęśliwie miałam kilka tunik, sukienkę rozkloszowaną. A że mało przytyłam to były dobre. Kupiłam tylko spodnie ciążowe i dwie pary legginsów ciążowych i było ok.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- A u mnie ciekawe jak z moja @, cyce nie bola podejrzane, ale jak by sie spoznila z 4 dni nie obrazila bym sie Zaraz jade na kuj kuj Sonia u mnie w superpharm jest 40 % na kosmetyki loreala moze u Ciebie tez a cos by Ci sie przydalo
|
|
|
#82 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
mlebi Ty to masz taki fajny termin porodu przewidywany
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Nadrobilam zaległości i witam nowe dziewczyny.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#85 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- mój TZ ma 40kę 6 lutego - może uda mi się w jego urodziny a jak nie to 14 lutego też może być
|
||
|
|
|
#86 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
witam Cytat:
![]() Tobie to dobrze )
|
|||
|
|
|
#87 |
|
Konto usunięte
|
na komórce Nikola mi się pomyliła z Myboy
witam nowe koleżanki
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnosnie spraw jelitowych to widzixie mi sa takie rzeczy obce. Osobiscie chyba tylko raz czy dwa razy w zyciu meczyla mnie biegunka. Poki co jednak coraz wiecej mam podejrzen ze to w zlobku dzieciaki cos podejrzanego na sniadanie dostaly. Wczoraj juz w domku nic nie bylo, dzis poki co standardowo. Bede obserwowala a kal pojechal juz tez na badanie. Szkoda ze znow dzis taki upal, troche nAm wtedy nudnawo bo jestesmy wlasciwie zamknieci w domku bo ciezko w tym skwarze spacerowac czy biegac po placu zabaw. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#90 |
|
Konto usunięte
|
Magiusa no na pewno ciężko w upały - dorosły się męczy a co dopiero maluch...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

za test za tydzien