Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-13, 13:35   #241
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Zapomniałam się przywitać. Madziuszku chyba jesteś nową mamusią, no nie?
witaj
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:36   #242
88madziuszka88
Raczkowanie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
No to dobrze ;-) ja mialam.zawsze dżinsy kupowane ze ledwo wchodziły więc co tu sie dziwić ;-) jedynie ubiore moje dżinsy które nosilam przed schudnieciem ;-) takze aż tak złe nie jest mam nadzieję ze do świat schudne :p
Na pewno schudniesz, nie martw się ja ogólnie noszę rozmiar L (40), więc może dlatego mi tak strasznie dużo nie przybyło.
Zobaczysz, dzidzio da Ci wycisk i zaraz z Ciebie wszystko zejdzie Oczywiście mówię to w pozytywnym znaczeniu
Stary 2014-08-13, 13:37   #243
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Gratuluję rozpoczętych kolejnych tygodni

Perełka, myslalam że już urodziłaś cieszę się że macie.się dobrze

Meta za wyniki, oby to.nie była cholestaza

Ja się nawet nie dołuje i nie próbuje wcisnąć się na razie w moje jeansy
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:37   #244
88madziuszka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Zapomniałam się przywitać. Madziuszku chyba jesteś nową mamusią, no nie?
witaj
Tak, witaj Ana*** miło Cię poznać!
Stary 2014-08-13, 13:38   #245
nmartyna
Zadomowienie

Ja wszystko do spakowania mam, ale jakos nie spieszy mi sie zeby wrzucic to do torby...

W spodnie sprzed ciazy pewnie nie wejde jeszcze dluuugo, ale bedzie pretekst do zakupow

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:39   #246
allckarola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 88madziuszka88 Pokaż wiadomość
Na pewno schudniesz, nie martw się ja ogólnie noszę rozmiar L (40), więc może dlatego mi tak strasznie dużo nie przybyło.
Zobaczysz, dzidzio da Ci wycisk i zaraz z Ciebie wszystko zejdzie Oczywiście mówię to w pozytywnym znaczeniu
Pewnie tak bedzie ;-) ja nosilam 36 a teraz nie wiem nie kupuje ciuchow przez pewien czas i noszę sukienki. Dobrze ze lato i nie muszę wymieniać garderoby ;-) dzieci wyssaja z nas tluszczyk :p
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:43   #247
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Asiu troskliwy ten Twój tż

naleśniki z twarogiem... obśliniłam się!!

jak to 30dni?:P
No, a ile? Nie licząc dzisiejszego dnia 30 , chyba że nie umiem liczyć

Dawaj do mnie, jeszcze trzy zostały dla Tż, ale dam Tobie, bo w końcu ciężarna co nie

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:44   #248
88madziuszka88
Raczkowanie

Ciekawi mnie jak mój Synio wygląda. Ja sama jestem naturalna ruda z zielonymi oczami, a mąż szatyn (brązowe włosy) i brązowe oczy. Chciałabym żeby był do niego podobny Pewnie oczy będzie miał brązowe, bo to chyba gen dominujący. A jak jest u Was? Jak myślicie, po kim odziedziczą urodę Wasze maleństwa?
Stary 2014-08-13, 13:46   #249
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Ja wszystko do spakowania mam, ale jakos nie spieszy mi sie zeby wrzucic to do torby...

W spodnie sprzed ciazy pewnie nie wejde jeszcze dluuugo, ale bedzie pretekst do zakupow

Właśnie, właśnie, będą zakupki
Chociaż wolałabym większych spodni nie kupować, bo wciąż liczę, że wejdę w moje ukochane których mam całą półkę w rozmiarze 36, a dwie pary nawet 34

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-08-13, 13:50   #250
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przemęczaj się za bardzo widzę, że tu zachcianki na porządku dziennym a ja standardowo pasztet i mleko. Tak na marginesie - jak któraś ma zgagę, polecam mleko, oczywiście pasteryzowane. Mi rewelacyjnie pomaga, może Wam też pomoże
słyszałam, że mleko pomaga na zgagę, ale ja nie mogę pić mleka, od razu jest mi niedobrze (nie tylko w ciaży, takw ogóle). Przetwory mleczne wszelkie skonsumuję, bo lubię, ale mleko bleeee

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
haha o tym samym dzis pomyslalam kiedy ja w koncu zaloze swoje obcisle dzinsy??? bo na razie to mi wchodzą do kolan
brakuje mi mojej "małej" dupki
a ja dziś jak wracałam ze sklepu to sobie pomyślałam, że ja już zapomniałam jak to jest iść i nie widzieć własnego brzucha, jak to jest iść, żeby nie czuć się ocieżale

Cytat:
Ciekawi mnie jak mój Synio wygląda. Ja sama jestem naturalna ruda z zielonymi oczami, a mąż szatyn (brązowe włosy) i brązowe oczy. Chciałabym żeby był do niego podobny Pewnie oczy będzie miał brązowe, bo to chyba gen dominujący. A jak jest u Was? Jak myślicie, po kim odziedziczą urodę Wasze maleństwa?
ja blondynka z zielonoszarymi oczami, maż brunet o brązowych oczach. Młoda urodziła się z czarnymi włosami, a po paru miesiącach złoty blond już miała a oczy zrobiły jej się jak moje (urodziła się z niebieskimi ale ponoć wszystkie dzieci rasy białej rodzą się z niebieskimi oczami i w ciągu roku kolor oczu się zmienia) także koloryt ma po mnie, a rysy to mój maż, wszyscy zgodnie twierdzą, że kształt głowy, oczu, uśmiech to cały tatuś

dziewczyny, wymiękam, pocę się i pocę, a duszno nie jest, ja bym co 2 godziny musiała chyba wchodzić pod prysznic.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:52   #251
88madziuszka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Właśnie, właśnie, będą zakupki
Chociaż wolałabym większych spodni nie kupować, bo wciąż liczę, że wejdę w moje ukochane których mam całą półkę w rozmiarze 36, a dwie pary nawet 34
Asia, nie strasz ja też mam kilka naprawdę ulubionych par, liczę, że się zmieszczę.
Stary 2014-08-13, 13:53   #252
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym chciała by miał oczy mamusi zielone migdalki, kokor włosów po tatusiu. Napewno ma nos M bo na usg bylo widać. No i jak narazie wielkością idzie po mamusi bo mama wysoka a tatuś niski ;p

Stary 2014-08-13, 13:54   #253
allckarola
Zadomowienie

Cytat:
U mnie napewno bedzie blondynka ;-) ja i maz blondyni więc ;-) jeśli chodzi o oczka to nie wiem pewnie szare po mężu ja mam szaro zielone ;-) ale mam wrażenie ze corcia bedzie bardziej do męża podobną
Stary 2014-08-13, 13:55   #254
DorissiriD
Rozeznanie

Jestem po wizycie. Bardzo krótka. Położna szukała tętna i nie mogła znaleźć. Zawsze chwilę szuka a dziś to już najdłużej. Jeszcze się pyta, czy ułożenie główkowe. Mam nadzieję, że nic sie nie zmieniło Szyjka nadal zamknięta. Skierowanie na morfologię i mocz. I do porodu się szykować

Cytat:
Kurczę, dziewczyny, Wam też się nic nie chce? Mam dziś od rana jakąś niemoc twórczą, tylko leżeć... Takie piękne słońce na zewnątrz, a ja nic... i coś mnie jeszcze kłuje w boku.
Od dawna tak mam! Dziś u nas pada delikatny deszczyk, niebo jest zachmurzone. A ja jak tylko się ruszę to jestem mokra z potu! Parno troszkę było, teraz jest lepiej.

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
ja w ciąży się strasznie leniwa zrobiłam może dlatego że jest mi ciężko i szybko się męczę...

dziewczynki wiem że temat pampersów był poruszany ale jakoś nie zwróciłam na niego większej uwagi bo byłam pewna że pampersy które dostałam od sąsiadki to 1 a to 2. A muszę przecież kupić na poczatek opakowanie 1. Na początek chciałabym kupić Pampers firmy Pampers co sądzicie o Premium care (takie białe opakowanie) Wiecie gdzie je można kupić w dobrej cenie ??? Później planuję Dady lub loves baby tesco.
Ja kupiłam Baby Dream fun&fit (rossmanowe 30 sztuk 11 zł z kartą rossnę) i nawet Denaris pisała że są porównywalne z białymi Pampersami Premum Care - te są chyba najtrudniej dostępne - moja szwagierka używała bo jej mała na inne źle reagowała.

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Wiecie co bym zjadła. ....

KARPATKi
.
No to teraz ja zareaguję ślinotokiem. Czasem mnie nie ruszja Wasze propozycję, ale karpatka!!!

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ehh usg stary pryk nie zrobił,bo sprzęt się zepsuł i wizyta miała być za 2 tyg. a jednak będzie w poniedziałek,bo powiedziałam,że mnie wszystko swędzi i pokazałam plamy jakie mi wyskoczyły to kazał mi szybko lecieć na górę robić próby wątrobowe i pilnie zgłosić się w poniedziałek,bo się obawia,że cholestaza a tak po za tym rozwarcia brak,prawie 68 kg na wadze( 67,75kg...) czyli 16 na plusie... No i zła jestem,bo chciałam wiedzieć co z małym jak sobie waży i w ogóle... Odczuwam brak mojego ginka,bo pewnie bym wyszła spokojna...
Też mam 16 na plusie z tym że teraz 95kg

Mam nadzieję, ze wyniki będą ok. Trzymam kciuki!
No i oby w poniedziałek było usg sprawne....

Cytat:
Nie mamy slownika polskiego w domu hihi
.
W internecie jest wszystko - strzeż się!
Stary 2014-08-13, 13:57   #255
88madziuszka88
Raczkowanie

Cytat:
Ja bym chciała by miał oczy mamusi zielone migdalki, kokor włosów po tatusiu. Napewno ma nos M bo na usg bylo widać. No i jak narazie wielkością idzie po mamusi bo mama wysoka a tatuś niski ;p

Wszystkie nasze maleństwa będą na pewno najśliczniejsze Jak sobie pomyślę, że jak Staś będzie podobny do mojego męża, to wymiękam
Stary 2014-08-13, 13:58   #256
elffirka
Rozeznanie

Ja z kolei włosy ciemny blond oczy niebiesko-szare Małz ma włosy taki średni brąz i oczy brązowe, ale nie. wiem jak będzie... Myślę że jak synek to bardziej do Niego... Na pewno po zdjęciu z usg wszyscy Nam mówią że nos ma na pewno po tatusiu... Hehe...
Kurcze muszę iść do banku a tam wiecznie takie kolejki że szok... Mam cichą nadzieję że ktoś uprzejmy mnie przepuści bo nie widzi mi się stać z godzinę w kolejce...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:59   #257
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Asia, nie strasz ja też mam kilka naprawdę ulubionych par, liczę, że się zmieszczę.
spoko, ja po jakiś 2 tygodniach po porodzie dopinałam swoje spodnie sprzed ciaży, jedynie boczki mi wychodziły, ale to z czasem też zanikło

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 14:02   #258
Asia19x
Zakorzenienie

Doris to już do porodu?

Ja nie wiem do kogo nasze dziecię będzie podobne Oby włosy miała po mnie i rzęsy No i wysoka może będzie, bo my nie tacy niscy wcale

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-08-13, 14:05   #259
Mandragorrka
Zakorzenienie

Ugotowałam obiad i teraz mi wściekle gorąca.
Po 15 ide na wizytę, a na wieczór umowilam się z koleżanką na plotki. Czyli mam dzisiaj wychodne

Karpatke też bym zjadła

Widzialam że pisalyscie o "dobrych radach". Moja dobra rada to wysłuchać wszystkich specjalistów od 7 boleści a robić po swojemu.

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Manda mi tata tez zawsze kucyka robil
no i masz racje,ja mam przyjaciolke ktora robi wszystko w domu i przy dziecku a teraz jest znowu w ciazy takze nie wiem jak ona to ogarnie facet ma jedno zadanie-pracowac!co jest smieszne bo ona tez pracuje na caly etat...
Cieszę się że mam faceta ktory w domu zrobi dosłownie wszystko
Niestabilna a jak Tz weźmie słownik i sobie przetłumaczy tą listę?
swoją drogą zainspirowalaś mnie do stworzenia takiej listy
Humant witaj dawno Cie nie bylo
Asia tez mam duze oczy,brązowe i dlugie rzęsy ale co z tego jak mi sie nawet tuszu nie chce nalozyc powinnam je podkreślać a mi sie nie chce
A u mnie dziś święto - był sex juz normalnie zapomnialam jak to jest

No właśnie często kobiety wyreczaja swoich mężczyzn we wszystkim a potem dziwią się że facet nic nie robi w domu.
Ostatnio rozmawiałam o tym z koleżanką i właśnie ona powiedziała, że woli sama umyć łazienkę, wc, kuchnię czy ugotowac bo ona to zrobi szybciej i lepiej. Oboje pracują zawodowo, a obowiązki domowe w większości spadły na nią.

Cytat:
Ehh usg stary pryk nie zrobił,bo sprzęt się zepsuł i wizyta miała być za 2 tyg. a jednak będzie w poniedziałek,bo powiedziałam,że mnie wszystko swędzi i pokazałam plamy jakie mi wyskoczyły to kazał mi szybko lecieć na górę robić próby wątrobowe i pilnie zgłosić się w poniedziałek,bo się obawia,że cholestaza a tak po za tym rozwarcia brak,prawie 68 kg na wadze( 67,75kg...) czyli 16 na plusie... No i zła jestem,bo chciałam wiedzieć co z małym jak sobie waży i w ogóle... Odczuwam brak mojego ginka,bo pewnie bym wyszła spokojna...

W poniedziałek będzie lepsza wizyta

Cytat:
Ja Wam powiem, że z tymi terminami to mi różnie wychodziło. Lekarz - 11.09, kalkulator ciążowy 10.09, na pierwszym usg to miałam w ogóle 28.09, a na ostatnim już 27.08!
Terminem porodu jakiego trzymają się lekarze to ten z ostatniej miesiaczki. A dziecko samo zdecyduje kiedy przyjsc na świat.

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47685681]Ja jestem dzis jakaś nie do życia... Mogłabym spać tylko i spać...

Ale spakowalam dziś torbę do szpitala choć mi.jeszcze sporo czasu zostało... Wczoraj wypełniłam plan porodu bo męczą nas o to na sr... Jutro musiałabym powtórzyć hbs i vdrl bo mi się przeterminowal a w pn na wizycie pobierze mi gbs...

Brakuje mi tylko kosmetykow dla siebie i nie spakowalam rzeczy dla.małej... Bo nie wiem co.. Średnio do mnie to wszystko dociera. Patrzę na brzuch i mam wrażenie że już tak zawsze będzie tam mała jest bezpieczna.

Dzisiaj pierwszy raz kasjerka.w sklepie obsłużyla mnie poza kolejką chyba już wyglądam jakbym miala rodzić na dniach [/QUOTE]

Hoho to i tak masz dużo przy Tobie to jestem w czarnej d....
Póki co przejrzałam ciuszki (nie pralam ich jesczce) i założyłam zamówienie w gemini. Kiedy reszta to nie wiem

Też mnie dzisiaj babka obsłużyła poza kolejnościa, ale pewnie przez to że kupowalam tylko cukinie i marchewke.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 14:07   #260
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Ciekawe do kogo mój maluszek podobny będzie Podobno synkowie do mamy podobni ale jakby był do taty podobny to też byłby ładnym chłopczykiem,bo Tż ma usta prawie jak Angelina Jolie brwi jak wydepilowane i oczy nawet w miarę Tylko jego budowa ciała pozostawia wiele do życzenia,bo czasem myślę,że on ma fajniejszy tyłek ode mnie

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 14:08   #261
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Sama się boję

Ale będę walczyć, skończy się jedzenie

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-08-13, 14:09   #262
małaPaulina
Wtajemniczenie

Aliszcze zapomnialam ze kiedys mialam przeciez płaski brzuch oj będzie trzeba nad tym popracować
elffirka ja wczoraj stalam w kolejce w selgrosie z pol godziny myslalam ze mi nogi odpadną... zeby nie bylo, nikt mnie nie przepuscil ale mnie to juz nie dziwi

Nawet mialam ostatnio wizje jak jade autobusem na porodówke(a mam dosyc daleko i musze sie przesiadać) i stoje w autobusie z walizką do szpitala i nikt mi nie ustępuje miejsca ha

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 14:09   #263
allckarola
Zadomowienie

Cytat:
Ciekawe do kogo mój maluszek podobny będzie Podobny synkowie do mamy podobni ale jakby był do taty podobny to też byłby ładnym chłopczykiem,bo Tż ma usta prawie jak Angelina Jolie brwi jak wydepilowane i oczy nawet w miarę Tylko jego budowa ciała pozostawia wiele do życzenia,bo czasem myślę,że on ma fajniejszy tyłek ode mnie
Hehe ;-) mezczyzni maja fajne tylki ;-) chodź maz powiedział ze lepiej żeby miała po mnie tyłek bo mam fajnie wystajacy hehe
Stary 2014-08-13, 14:09   #264
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie. Bardzo krótka. Położna szukała tętna i nie mogła znaleźć. Zawsze chwilę szuka a dziś to już najdłużej. Jeszcze się pyta, czy ułożenie główkowe. Mam nadzieję, że nic sie nie zmieniło Szyjka nadal zamknięta. Skierowanie na morfologię i mocz. I do porodu się szykować

Od dawna tak mam! Dziś u nas pada delikatny deszczyk, niebo jest zachmurzone. A ja jak tylko się ruszę to jestem mokra z potu! Parno troszkę było, teraz jest lepiej.

Ja kupiłam Baby Dream fun&fit (rossmanowe 30 sztuk 11 zł z kartą rossnę) i nawet Denaris pisała że są porównywalne z białymi Pampersami Premum Care - te są chyba najtrudniej dostępne - moja szwagierka używała bo jej mała na inne źle reagowała.

No to teraz ja zareaguję ślinotokiem. Czasem mnie nie ruszja Wasze propozycję, ale karpatka!!!

Też mam 16 na plusie z tym że teraz 95kg

Mam nadzieję, ze wyniki będą ok. Trzymam kciuki!
No i oby w poniedziałek było usg sprawne....

W internecie jest wszystko - strzeż się!
No to pakować torbę :p kiedy masz USG ??

Ja muszę jeszcze karapte zrobić prued porodem. Ale taka od początku do końca samameu robiona. Mmmmmmmmmm

Cytat:
Wszystkie nasze maleństwa będą na pewno najśliczniejsze Jak sobie pomyślę, że jak Staś będzie podobny do mojego męża, to wymiękam
Ja bym chciała zeby Justek był podobny do M. Ale wysoki po mamie to bede miala dwie wersje Jason Statham w domu :d

Stary 2014-08-13, 14:10   #265
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe do kogo mój maluszek podobny będzie Podobno synkowie do mamy podobni ale jakby był do taty podobny to też byłby ładnym chłopczykiem,bo Tż ma usta prawie jak Angelina Jolie brwi jak wydepilowane i oczy nawet w miarę Tylko jego budowa ciała pozostawia wiele do życzenia,bo czasem myślę,że on ma fajniejszy tyłek ode mnie
Mój Tż też ma tyłek jak ta lala No taki pełny, zgrabny i jędrny, że aż przesada

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-08-13, 14:18   #266
elffirka
Rozeznanie

My jak pracowaliśmy oboje to więcej sprzątał mój Małż bo On pracował na 4-brygadówkę a ja od poniedziałku do piątku na 3 zmiany... A no i gotował też obiadki... A odkąd jestem na zwolnieniu czyli od początku ciąży to większość robię ja ale ostatnio Małż mnie pochwalił i powiedział że ja na prawdę dużo robię i wogóle... Ale nie wyobrażam sobie że jak wrócę do pracy to będę sprzątać, gotować i jeszcze się dzieckiem zajmować bo to jest chore... A znam takie przypadki... Np. Moja teściowa tyle że Ona nie pracuje i wiadomo, że w domu sprząta itd ale poza tym chodzi jeszcze do mieszkania swojego najstarszego syna i mu sprząta, a Jemu tylko imprezki w głowie... No to jest dla mnie paranoja...
Ja będę mieć CC i po tym Małż będzie miesiąc z Nami w domu i już rozmawialiśmy że pierwsze dni będzie się musiał też zająć Małym i mi pomóc, bo będzie na pewno ciężko a no i zgodnie ustaliliśmy że kąpiele należą do Jego obowiązków, nawet jak Mały podrośnie... Ja jestem dziewczyną ale jak byłam Malusia to zawsze wolałam jak Tato mnie kąpał, a że był tylko na weekendy to uwielbiałam to... Bo z Tatą zawsze się mozna było pobawić, no i była piana w wannie i zakrywał mi oczka, żeby szampon nie szczypał... A babcia która sie mną zajmowała w tygodniu to wiadomo już starsza i szybko, szybko wszystko było... Także Małż będzie miał zajęcie. I czasem się zastanawiam czy nie będzie panikował... :-D
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 14:18   #267
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Karpatka... mamusiu, wracaj już z wakacji

U mnie mąż ma ciemną karnacje, brązowe oczy i czarne włosy. Ja mam bardzo jasną karnacje i blond włosy to jaka będzie Zosia? Która wywrozy?
Oboje jesteśmy wysocy więc też będzie chyba bym chciala żeby poszła raczej w męża B-)
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 14:19   #268
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Wróciłam

Oj kondycja już nie ta zaraz po obiadku oklady na kolana zrobię.

Odebralismy bazę
Do tego kupiłam karuzele z jakimś lisem, grzybkiem, jeżem itd. Będzie do kołyski w sypialni i salonie pasować a do pokoiku niech ktoś inny kupi
Do tego lampę wiszącą, lampke na komode - obie białe i naklejki na ścianę - motylki akurat ostatni dzień rabatów więc się udało

Aisa - byłam w ca, ale schody do góry popsute i lipa z zakupów dla malej do hm już nie szlam bo go niego jest jeszcze z 500 m

Ale za to kupiłam buty dla tż jesienne, że skóry naturalnej w środku i na zewnątrz ze 100 eu na 35

Dziś już nigdzie nie chodzę, koniec

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 14:26   #269
Niestabilna
Wtajemniczenie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47686597]Karpatka... mamusiu, wracaj już z wakacji

U mnie mąż ma ciemną karnacje, brązowe oczy i czarne włosy. Ja mam bardzo jasną karnacje i blond włosy to jaka będzie Zosia? Która wywrozy?
Oboje jesteśmy wysocy więc też będzie chyba bym chciala żeby poszła raczej w męża B-)[/QUOTE]

Będzie jak królewna Śnieżka

Stary 2014-08-13, 14:26   #270
małaPaulina
Wtajemniczenie

dziewczyny ale to nie zawsze tak jest moi rodzice są wysocy a ja niska,ja np mam ogolnie szerokie biodra a moja mama ma tyci dupkę w ogole zupelnie inna figura.
Tak samo Tz nie jest za wysoki,jego rodzice tez raczej niscy a brat ma 2 metry hahaha

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości