| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-08-15, 17:47 | #211 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Bielsko-Biała 
				 | 

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Śliczny jest    Przeczytałam "diabeł"...  Chyba czas się zdrzemnąć.[/QUOTE]   :brzyda  l:    :p  :  Cytat: 
  Kucyku trzymam kciuki za laktacje   
				__________________ Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05  Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek   | |
|     | 
|  2014-08-15, 20:02 | #212 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Kurczę nie załapałam się na zdjęcie Franka... Berbie bawcie się dobrze na weselu. Trzymam kciuki za Krzysia. Monia  za testowanie  Ja wróciłam właśnie z mężem z grilla u taty  wreszcie po 3 dniach zjadłam coś innego niż tylko suchy chleb i bułki, mam nadzieję, że mi nie zaszkodzi i biegunka nie wróci  chociaż noc miałam jak z piekła... Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka   | 
|     | 
|  2014-08-15, 20:31 | #213 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2014-04 
				 | 

fiolusiek gratulacje masz slicztiutkiego synka   zawsze jak widze takiego maluszka to lezka w oku mi sie kreci... 
				__________________ http://www.suwaczki.com/tickers/c55fskjomjqamg44.png  Mój Kubuś  II kreseczki 30.07.2014   Czekamy na nasza Malutką Miłość   | 
|     | 
|  2014-08-15, 21:19 | #214 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

czajelka- niebawem swojego Maluszka będziesz tulić BERBIE- wyjdzie w praniu, chciałabym poród sn ale zobaczymy... ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- kucyku- kciuki trzymam za laktację 
				__________________  Anielka - 03.11.2010  Hubert - 29.05.2011 JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA | 
|     | 
|  2014-08-15, 22:14 | #215 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2014-08-15, 23:15 | #216 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Fiol Franuś słodki   Inutil nie wiem, musiałabym się rozejrzeć za czymś takim... My w zasadzie do tej piaskownicy rzadko chodzimy, bo ciągle są burze popołudniu, a to jedyna pora, kiedy tam ktoś jest  Jestem ciągle sama, nie mam do kogo buzi otworzyć, od samego początku. Naprawdę można oszaleć. Kaskader znowu zleciał z łóżka... Dzisiaj wersja: schodzimy, ale nie tą stroną, co trzeba... Ześliznął się na ręce i głowę. Jak popłakał 10 sekund, to było dużo. Otrząsnął się i poszedł do tatusia. A ja zejdę na zawał wkrótce. Spaliśmy razem i nie zdążyłam go złapać... | 
|     | 
|  2014-08-16, 07:43 | #217 | 
				 | 

Witam My jedziemy na 2 dni na działke. 
				__________________ Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05  Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek   | 
|     | 
|  2014-08-16, 07:51 | #218 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Dziękuję za wszystkie kciuki. Dzisiaj w nocy nie ściągałam   No nic, walczymy dalej (mimo że sutek pękniety, nie wiem jak to się stało  A nie pochwaliłam się że jedziemy nad morze 1 września  Cos czuje że będzie to długa podróż  Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Berbie jak weselicho.? Perse wyczuwam coraz mniejszą panikę jeżeli chodzi o upadki Artusia   Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka | 
|     | 
|  2014-08-16, 08:23 | #219 | 
| Zakorzenienie | 

Kucyk - fajnie z tym morzem.  _____________ Tz stwierdzil ze na bete nie mamy dzis czasu wiec tylko sikaniec. Negatywny. Jak @ znowu bedzie sie spozniac zrobie dla pewnosci jeszcze jeden. Z racji tego ze tz ma dzis wolne i spal z nami J. urzadzil impreze od 1-2.30.. wolal brumm (pewnie podsluchal ze jedziemy i dni pomylil), chcial lazic po mieszkaniu, skakac po lozku, bawic sie.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | 
|     | 
|  2014-08-16, 09:15 | #220 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05  Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek   | |
|     | 
|  2014-08-16, 10:46 | #221 | 
				 | 

Dzień dobry   Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka   | 
|     | 
|  2014-08-16, 10:49 | #222 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

Hej   | 
|     | 
|  2014-08-16, 10:55 | #223 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: zależy gdzie jestem :) 
				 | 

Dzień dobry   Ja dziś bez humoru, idziemy na wesele a pogoda paskudna... :/ głowa mnie boli i nastrój mam parszywy bo ktoś wczoraj coś powiedział i zrobił mi tym ogromną przykrość... A hormony mi chyba nie pomagają w olaniu sytuacji  To sobie z rana ponarzekałam  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ | 
|     | 
|  2014-08-16, 10:58 | #224 | 
| Wtajemniczenie | 

Jojla udanej zabawy!  Monia- a Wam udanego wyjazdu  Pikaso- antybiotyk skonczony? :-P PANI prosze sie zameldowac  Milego dnia   Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | 
|     | 
|  2014-08-16, 13:05 | #225 | |
				 | 

Cytat: 
  Baw sie dobrze na weselu   
|     | 
|  2014-08-16, 13:20 | #226 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Cytat: 
 Właśnie przed chwilą prawie stracił oko..... Uderzył się o nogę stołu, tak nieszczęśliwie bokiem, że ma całą nasadę nosa i brew spuchniętą. Boże Boże błagam, żeby on już zaczął stabilniej chodzić... | |
|     | 
|  2014-08-16, 13:30 | #227 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-11 
				 | 

czasem trzeba żeby ulżyło   Cytat: 
 [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47723334]Taaaaak... Właśnie przed chwilą prawie stracił oko..... Uderzył się o nogę stołu, tak nieszczęśliwie bokiem, że ma całą nasadę nosa i brew spuchniętą. Boże Boże błagam, żeby on już zaczął stabilniej chodzić...[/QUOTE] spokojnie kochana, bo na zawał zejdziesz - jeszcze nie raz się uderzy  ========================= ================== a ja dostałam @ i brzuch mnie napie.prza jak nie wiem co  i nie wiem co zrobić z gonalem...dr chciał zrobić usg między 1-4dc, ale od pn jest na urlopie chyba 2 tygodnie...i nawet gdyby to się udało, to później problem z monitami, bo go nie będzie...fak fak fak   
				__________________ "Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek  -> cuda się zdarzają   | |
|     | 
|  2014-08-16, 14:55 | #228 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

Już parę dni temu :P. Dzisiaj przełom, zakupiłam folik, ale jeszcze nie łyknęłam. Wczorajsza wieczorna rozmowa z córką: - "Mamo, dlaczego jestem dziewczynką, a nie chłopcem?" - "No urodziłaś się dziewczynką, niektórzy rodzą się chłopcami, a poza tym ja chciałam mieć taką piękną dziewczynkę jak ty". - "A dzidzie w brzuszku już masz, bo ja bym chciała chłopca". - "Nie ma jeszcze dzidzi w brzuszku, byśmy mieli już 2 chłopców, ale się nie urodzili" - "No, byłaś w szpitalu, i oni chyba szukali tam nowej mamy"  Rozwaliła mnie tym ostatnim zdaniem doszczętnie, cóż mogłam odpowiedzieć: "Może inna mama ich bardziej potrzebowała". Odpowiedziała "No", odwróciła się na bok i usnęła. Jojla poprawy humoru i dobrzej zabawy. | 
|     | 
|  2014-08-16, 14:57 | #229 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Rena, Międzyzdroje    Perse...strasznie Ci współczuje stresów... Ja się zmartwiam jak mój się podrapie.... Wiec tylko mogę sobie wyobrazić co przeżywasz. Szykujemy się do kina. Wyrodni rodzice  Tęsknię za wieczorami przed tv  zawsze przez kilka godzin oglądaliśmy seriale i filmy  Teraz jak mały zaśnie to odrazu tez się kładziemy. Więc tylko kino zostaje   A nasi znajomi pojechali na dwutygodniowe wakacje a swojego 10 miesięcznego synka zostawili dziadkom. Ja bym się bała że mnie dziecko zapomni! Nie wspominając o tęsknocie   Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka | 
|     | 
|  2014-08-16, 15:24 | #230 | |
				 | 

Cytat: 
  ========================= =================== znalazłam przepis: http://madawkuchni.blogspot.com/2014...bez-jajek.html a że chce mi się słodkiego, to idę robić  edit: ło matko  jakie pyszne  i 5 minut roboty (nie licząc pieczenia)  zapraszam na ciasteczka   
				__________________ "Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek  -> cuda się zdarzają   Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2014-08-16 o 17:24 | |
|     | 
|  2014-08-16, 18:22 | #231 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

Rena a czy nie są zbyt twarde ? Mam słabe zęby i boję się że by się połamały  Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 | 
|     | 
|  2014-08-16, 18:25 | #232 | |
				 | 

Cytat: 
  zębów nie połamiesz na pewno - a jak popijesz kawką albo mlekiem  to już na pewno nie  ale są pyszne i zdrowe   
				__________________ "Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek  -> cuda się zdarzają   | |
|     | 
|  2014-08-16, 18:32 | #233 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: Gdzieślandia 
				 | 

Dziewczyny wpadam po radę  Od wczoraj nurtuje mnie jedna kwestia. Jak to jest z ciemiączkiem?  Bo kiedyś myślałam, że S. miał małe, ale F, ma dużo mniejsze i już się boję, bo nie wiem co robić czy iść do jakiegoś pediatry i pytać o to czy dać spokój i czekać  Czuję się gorzej niż przy pierwszym dziecku  Jakie ciemiączka miały wasze Maluszki? | 
|     | 
|  2014-08-16, 18:44 | #234 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

| 
|     | 
|  2014-08-16, 18:55 | #235 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-12 Lokalizacja: mazowieckie 
				 | 

Wiecie co dziewczyny Moje lekkie skurcze już mineły  ale dziś jak dlugo spacerowałam znow ten skurcz powrocil tylko ze tak jakby mocniejszy ehmm co to moze znaczyc ? Jak sie polozylam i odpoczelam to przeszlo.... dodam ze juz nie krwawie a plamienie z dnia na dzien jest mniejsze czy to dobrze ? | 
|     | 
|  2014-08-16, 19:14 | #236 | |
				 | 

Cytat: 
 My właśnie robimy grila   
|     | 
|  2014-08-16, 19:19 | #237 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2014-08-16, 19:42 | #238 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-06 
				 | 

odpocznywajcie Cytat: 
  za walkę Cytat: 
  Cytat: 
  tż narozrabiał? mam nadzieję, że będziesz dobrze się bawić na weselu i strzelisz jakąś fotę dla brzucha właśnie!  Cytat: 
  my po weselu. było bardzo fajnie, bardzo się cieszę, że byliśmy. ale dziś jestem padnięta, w nocy mało spałam. tż nie był w stanie wstać do Małego, więc tylko ja wstawałam. dziś cały dzień robił na podwórku kostkę brukową,  więc znowu ja sama. jestem niewyspana, Krzyś dużo ulewał i raz zwymiotował (pewnie coś z weselnego jedzenia mu nie posłużyło). 
				__________________ 27.06.2011  ".... poznamy się po oczach ..."  5.11.2011 Każdego dnia dziękuję Bogu za to, że Cię mam | ||||
|     | 
|  2014-08-16, 19:44 | #239 | 
				 | 

Berbie obserwuj Krzysia, bo jest jakiś wirus - ja od wtorku walczę z biegunką... Oby u niego to było tylko jednorazowe! Ale nie zaszkodzi, żebyś poobserwowała   Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka   | 
|     | 
|  2014-08-17, 07:27 | #240 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-12 Lokalizacja: mazowieckie 
				 | 

Cytat: 
 Z tym plamieniem tez mi sie tak wydaje, ale poczytalam tez w necie ze niby to normalne jest ale sama nie wiem hmm.... Jutro z rana mam usg to sie okaze czy wszystko jest w pozadku oby bylo bo z nerwow zwariuje... :-( 04.08.2014   Edytowane przez Anna19101986 Czas edycji: 2014-08-17 o 07:46 | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Być rodzicem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.