Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-17, 19:39   #1411
ania9106
Zadomowienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Ojej a ja o drugim myślę za 5 może 6 lat. Teraz metraz nas trzyma. Splacimy kredyty i weźmiemy na jakieś mieszkanko 3 pokojowe. W tedy można się starać o jakąś mała ksiezniczke: )

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
To nie zamykaj oka. Ja robie na otwartym. Wtedy widać jak ma linia iść. I łokieć reki ktora wykonujesz kreskę oprzyj o cos. By reka stala sie stabilnoejsza. I ćwicz. Gdy reka stabilna i oko otwarte dasz rade. Otwarte mam na mysli ze głowę fajesz troszkę do tyłu i patrzysz na lusterko ktore jest na wysokości nosa (tak to najlepiej wytłumaczyć) wtedy oko jest pół otwarte pol zamknięte.

Dokładnie: ) i nie naciagaj powieki bo będzie krzywo

15.02.2020 MAŁY KTOŚ
ania9106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 19:39   #1412
88madziuszka88
Raczkowanie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
U nas w szpitalu są wspaniałe położne) chyba wszystkie bardzo lubię. Co do lekarzy to tylko jeden jest gburowaty reszta ok: )

No to dzięki Bogu. Zawsze się znajdzie niestety podły typ. Ale najważniejsze, że 95 % jest w porządku. Ania, pewnie się cieszysz mocno, że już bardzo niedługo maleńki będzie z Tobą
Stary 2014-08-17, 19:43   #1413
ania9106
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 88madziuszka88 Pokaż wiadomość
No to dzięki Bogu. Zawsze się znajdzie niestety podły typ. Ale najważniejsze, że 95 % jest w porządku. Ania, pewnie się cieszysz mocno, że już bardzo niedługo maleńki będzie z Tobą
No bardzo bym chciala. Liczę że odstawia mi jutro te leki i na dniach coś ruszy. Powiem szczerze że gdybym nie pojechała w czwartek i poczekala do piątku było by już po skurcze były na 80%, rozwarcie szło do przodu...
Boję się tylko że jak mnie zablokowali to juŻ do terminu albo dłużej.

Jutro zaczynam 38 tydzien

15.02.2020 MAŁY KTOŚ
Stary 2014-08-17, 19:45   #1414
88madziuszka88
Raczkowanie

Cytat:
Ojej a ja o drugim myślę za 5 może 6 lat. Teraz metraz nas trzyma. Splacimy kredyty i weźmiemy na jakieś mieszkanko 3 pokojowe. W tedy można się starać o jakąś mała ksiezniczke: )

My spłacamy kredyt z mieszkania dwupokojowego, ale mój mąż naprawdę tak się cieszy z dzidziusia, że już myśli też o drugim. Wyobrażacie sobie życie bez dzieci? Przecież to musi być tak smutne.... dziecko to największe szczęście, ktoś stworzony przez nas - jakie mamy szczęście, że dostaliśmy ten dar stworzenia nowego człowieka
ech, jaka ja jestem poetycka, normalnie zaraz ulecę 5 cm nad ziemią. Chociaż nie, żadne skrzydła mnie nie udźwigną
Stary 2014-08-17, 19:48   #1415
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Biedulko, to pisz tutaj, będzie Ci pewnie raźniej, ale akurat dziewczyny jakoś przycichły. Pewnie spędzają niedzielę z Tżtami
Hahahahaha dobry żart (ostatnie zdanie)
Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
a ja nie umiem uzywac tego eyelinera

Chcialam spakowac torbe do szpitala no ale nie da sie nie zmieszcze się za Chiny ludowe muszę zostawić Tztowi rzeczy w domu ktore mi dowiezie ech
Ja też nie umiałam,bo ja ogółem jestem takie dwie lewe ręce ale przez 2 dni się męczyłam aż w końcu nauczyłam się małymi kroczkami: robiłam sobie kropeczki na powiece i łączyłam kropki a potem samo szło i już robiłam bez kropek nawet nie wyjeżdżając tylko wszystko ładnie równo z tym,że dla mnie najwygodniejszy eyeliner to w pisaku,ten w kałamarzu doprowadza mnie do szału i jest niewygodny dla mnie

Sama od 10 rano do teraz-super lubię być sama w domu,szczególnie w niedzielę.. Tż poszedł pomagać koledze przy remoncie a ten już go od 9 rano nękał,że MA przyjść i wielce się burzył,że Tż mi zakupy zrobił,do tego stopnia,że nawet cześć mi nie powiedział,bo obrażony wielce jak przyszedł Tż na chwilę na obiad i tego przytargał... I co? I znowu poszedł z nim... A miał wrócić za 2 godziny a nie ma go do tej pory. Wszystko spoko,gdyby nie to,że łaskawca telefonów nie odbiera,nie raczy mi napisać sms ani nic. I najlepsze,że jutro o 7 rano idzie ze mną do lekarza... I wyjdzie tak,że ten kretyn go prosi to leci na złamanie karku a ja będę prosić 15 razy i nie wiem czy się doproszę... Mam dość,szczególnie,że kolega ma jeszcze urodziny dzisiaj normalnie czuję się przez tego idiotę beznadziejnie akurat teraz mnie tak olewa dla koleżki,który zawsze go buntował przeciw mnie i namawiał do zarywania do innych babek...

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 19:48   #1416
88madziuszka88
Raczkowanie

Cytat:
No bardzo bym chciala. Liczę że odstawia mi jutro te leki i na dniach coś ruszy. Powiem szczerze że gdybym nie pojechała w czwartek i poczekala do piątku było by już po skurcze były na 80%, rozwarcie szło do przodu...
Boję się tylko że jak mnie zablokowali to juŻ do terminu albo dłużej.

Jutro zaczynam 38 tydzien

Nie myśl tak, zobaczysz, że się ruszy , ja nie mam prawie wcale skurczy, raczej sporadycznie, a mam termin dość blisko Twojego. No, 38 tydzień to już tuż tuż końcówki.
U mnie jeszcze 4 dni do 38 tygodnia.
Stary 2014-08-17, 19:50   #1417
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dobry eyeliner to polowa sukcesu. I tu nie chodzi o cenę bo i z wibo wiem ze jest jeden bardzo dobry. A żelowe tanue sa dobre z catrice.

Stary 2014-08-17, 19:52   #1418
jenny1234
Wtajemniczenie

hej hej

szwagierka z malymodjechala wiec mam nadzieje ze w tym tyg bede miala wiecej czasu na wizaz i na dalsze szykowanie wyprawki.

torba spakowana
pozostalo 26 dni...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę,
Jestem przy Tobie od pierwszego grama,
Tyś moje dziecko, a ja...
Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
jenny1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 19:52   #1419
Asia19x
Zakorzenienie

Dzień dobry

Nie nadrobię Was

Widzę, że nie ja tylko używam Tangle Teezer Ja mam swoją odkąd pojawiła się na rynku, Tż kupił mi kilka lat temu jak kosztowała 90zł Ale szczerze? Odstawiłam na długi czas i dopiero od niedawna do niej wróciłam i uważam, że wcale hinie jest. Fajna, ale wolę zwykłe szczotki, chociaż idealnie rozczesuje.

Jak tam się panienki czujecie?
Moja mała ma adhd od wczoraj, znęca się nad matką

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2014-08-17 o 19:58
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 19:53   #1420
88madziuszka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Hahahahaha dobry żart (ostatnie zdanie)

Ja też nie umiałam,bo ja ogółem jestem takie dwie lewe ręce ale przez 2 dni się męczyłam aż w końcu nauczyłam się małymi kroczkami: robiłam sobie kropeczki na powiece i łączyłam kropki a potem samo szło i już robiłam bez kropek nawet nie wyjeżdżając tylko wszystko ładnie równo z tym,że dla mnie najwygodniejszy eyeliner to w pisaku,ten w kałamarzu doprowadza mnie do szału i jest niewygodny dla mnie

Sama od 10 rano do teraz-super lubię być sama w domu,szczególnie w niedzielę.. Tż poszedł pomagać koledze przy remoncie a ten już go od 9 rano nękał,że MA przyjść i wielce się burzył,że Tż mi zakupy zrobił,do tego stopnia,że nawet cześć mi nie powiedział,bo obrażony wielce jak przyszedł Tż na chwilę na obiad i tego przytargał... I co? I znowu poszedł z nim... A miał wrócić za 2 godziny a nie ma go do tej pory. Wszystko spoko,gdyby nie to,że łaskawca telefonów nie odbiera,nie raczy mi napisać sms ani nic. I najlepsze,że jutro o 7 rano idzie ze mną do lekarza... I wyjdzie tak,że ten kretyn go prosi to leci na złamanie karku a ja będę prosić 15 razy i nie wiem czy się doproszę... Mam dość,szczególnie,że kolega ma jeszcze urodziny dzisiaj normalnie czuję się przez tego idiotę beznadziejnie akurat teraz mnie tak olewa dla koleżki,który zawsze go buntował przeciw mnie i namawiał do zarywania do innych babek...
kurczę, nieładnie, noo. Teraz powinnaś być w centrum jego uwagi, zawsze powinien mieć dla Ciebie czas. Niektórzy mężczyźni są trudni. Trudno mi tu doradzać, bo mój raczej nie broi, ale powiem Ci, że zauważyłam taką zasadę, że jak on siedzi przy kompie i się dokształca, to żeby mu nie przeszkadzać, a jak ja siedzę, to przychodzi do mnie i jest obrażony,że mu czasu nie poświęcam. To jest czasem aż śmieszne
Stary 2014-08-17, 19:56   #1421
88madziuszka88
Raczkowanie

[QUOTE=Metamfetaminax;
[/QUOTE]
też lubię ten w pisaku, tylko takie używam. A kreskę wyrównuję patyczkami do uszu.
Stary 2014-08-17, 19:56   #1422
Asia19x
Zakorzenienie

Meta Tż niefajnie się zachowuje, trochę jak dzieciak Niech wychodzi, pewnie, ale już bez przesady... Nie czuj się beznnadziejnie, bo fajowa babeczka jesteś

Odwiedziła mnie koleżanka z synusiem, ma 3mce, cudowny
I dostałam dwie paczki pampersów tych najmniejszych, Dada i Babydream Fajnie, bo miałam kupić, a tak już mam i będę testować i kupię dopiero jak się mała urodzi.

Też nie wyobrażam sobie makijazu bez linera, uwielbiam kreski jaskółki
Tak samo jak życia sobie bez różu nie wyobrażam. Mam porcelanową cerę i bez niego ani rusz

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2014-08-17 o 19:57
Stary 2014-08-17, 19:56   #1423
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie, wcześniej byłam na usg w 20 tygodniu i powiedział, że nie widać.
My też byśmy chcieli aby drugie dzieciątko było niedługo po pierwszym
Badań usg masz mało wiec w sumie nic dziwnego że wcześniej lekarz nie potwierdził płci.
Myślę że jak powiedział że będzie syn to będzie syn. Chyba że nie był pewny co widzi.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 19:59   #1424
88madziuszka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Nie nadrobię Was

Widzę, że nie ja tylko używam Tangle Teezer Ja mam swoją odkąd pojawiła się na rynku, Tż kupił mi kilka lat temu jak kosztowała 90zł Ale szczerze? Odstawiłam na długi czas i dopiero od niedawna do niej wróciłam.

Cześć Asia,
Staszek dziś spokojniejszy, głównie pływa, ale czasem się wypnie mocniej zgaga mnie dręczy nieco, a i mnie kłuje w pannie B. Ale ogólnie dobrze
Stary 2014-08-17, 20:01   #1425
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Asia,
Staszek dziś spokojniejszy, głównie pływa, ale czasem się wypnie mocniej zgaga mnie dręczy nieco, a i mnie kłuje w pannie B. Ale ogólnie dobrze
No to gicior
Ja od dwóch dni budzę się w nocy i zasypiam po 1,5 godziny dopiero, dzisiaj mała miała czkawkę o 2 w nocy
Wypycha te girki swoje jak antylopa, po żebrach daje Brzuch mnie też pobolewa trochę..

Wypestkowałam z Tż chyba z 4kg śliwek I zamroziliśmy, będzie na ciasteczko później. Kręgosłup mi odpadnie zaraz

Przyszła Pani Magister

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-17, 20:02   #1426
88madziuszka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Badań usg masz mało wiec w sumie nic dziwnego że wcześniej lekarz nie potwierdził płci.
Myślę że jak powiedział że będzie syn to będzie syn. Chyba że nie był pewny co widzi.

Miałam w sumie 4 usg, czytałam, że jak jest wszystko dobrze, to nie ma potrzeby więcej robić. Oj tam oj tam, będzie Stasiulek, moje serduszeczko
Stary 2014-08-17, 20:02   #1427
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
kurczę, nieładnie, noo. Teraz powinnaś być w centrum jego uwagi, zawsze powinien mieć dla Ciebie czas. Niektórzy mężczyźni są trudni. Trudno mi tu doradzać, bo mój raczej nie broi, ale powiem Ci, że zauważyłam taką zasadę, że jak on siedzi przy kompie i się dokształca, to żeby mu nie przeszkadzać, a jak ja siedzę, to przychodzi do mnie i jest obrażony,że mu czasu nie poświęcam. To jest czasem aż śmieszne
No faceci ogółem czasem się śmiesznie zachowują :P

Cytat:
Meta Tż niefajnie się zachowuje, trochę jak dzieciak Niech wychodzi, pewnie, ale już bez przesady... Nie czuj się beznnadziejnie, bo fajowa babeczka jesteś

Odwiedziła mnie koleżanka z synusiem, ma 3mce, cudowny
I dostałam dwie paczki pampersów tych najmniejszych, Dada i Babydream Fajnie, bo miałam kupić, a tak już mam i będę testować i kupię dopiero jak się mała urodzi.

Też nie wyobrażam sobie makijazu bez linera, uwielbiam kreski jaskółki
Tak samo jak życia sobie bez różu nie wyobrażam. Mam porcelanową cerę i bez niego ani rusz
Bardzo niefajnie się zachowuje,ok nie wychodził nigdzie wcześniej ale czemu akurat teraz ma tyle do załatwienia na sam koniec ciąży,kiedy na prawdę zostało malutko...Już mam dość tych kłótni a znając życie dzisiaj skończy się tak samo
Oo fajnie,że pampki dostałaś oby któreś z nich okazały się dobre dla was,bo chociaż na pampersach się zaoszczędzi parę groszy

A co myślicie o pampersach Bella,te z wycięciem na pępuszek? Bo kupiłam jedne 1 z Pampersa żeby były w razie co i jeszcze chcę dla porównania kupić z innej firmy i tak myślę nad tymi Bella. Używała któraś z mam?

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-08-17, 20:05   #1428
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Dokładnie takiego mycia uczyła mnie położna ☺
A instrukcja obsługi dla mam chłopców 😆?

A nie wiem Anetko czy jest tam. Ja ją prosiłam o instrukcje o dziewczynach :-*
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 20:09   #1429
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
No faceci ogółem czasem się śmiesznie zachowują :P

Bardzo niefajnie się zachowuje,ok nie wychodził nigdzie wcześniej ale czemu akurat teraz ma tyle do załatwienia na sam koniec ciąży,kiedy na prawdę zostało malutko...Już mam dość tych kłótni a znając życie dzisiaj skończy się tak samo
Oo fajnie,że pampki dostałaś oby któreś z nich okazały się dobre dla was,bo chociaż na pampersach się zaoszczędzi parę groszy

A co myślicie o pampersach Bella,te z wycięciem na pępuszek? Bo kupiłam jedne 1 z Pampersa żeby były w razie co i jeszcze chcę dla porównania kupić z innej firmy i tak myślę nad tymi Bella. Używała któraś z mam?
Do mu nakopać
Niech się zajmie Tobą, a nie lata. Ale tak jest, mój czasem też ma milion rzeczy do zrobienia jak ma wolne Ale już nie narzekam, stara się kurcze, więc niech porobi co ma robić, ech.

O, a masz link do tych pampków Belli?
Nie wiem nawet jak wyglądają

Cieszę się, jasne Niby te Dada niedrogie, ale zawsze to się zaoszczędzi, bo teraz taki miesiąc lipny. A miałam kupić Pampersa, poczekam aż mała się urodzi i się okaże które jej odpowiadają najbardziej Z Babydreama takie żółto-białe mam, fajnie wyglądają, no, ale zobaczymy. Np. ta moja koleżanka strasznie je chwali, bo po Pampersach miał mały dupkę odparzoną, także trzeba przetestować samemu Jedni chwalą, drudzy mówią, że np. babydream są do kitu.

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2014-08-17 o 20:10
Stary 2014-08-17, 20:10   #1430
DorissiriD
Rozeznanie

Cytat:
My spłacamy kredyt z mieszkania dwupokojowego, ale mój mąż naprawdę tak się cieszy z dzidziusia, że już myśli też o drugim. Wyobrażacie sobie życie bez dzieci? Przecież to musi być tak smutne.... dziecko to największe szczęście, ktoś stworzony przez nas - jakie mamy szczęście, że dostaliśmy ten dar stworzenia nowego człowieka
ech, jaka ja jestem poetycka, normalnie zaraz ulecę 5 cm nad ziemią. Chociaż nie, żadne skrzydła mnie nie udźwigną

Nie mam dziś weny do pisania.

Pojechaliśmy w fajne miejsce i trochę posiedzieliśmy na kocyku na świeżym powietrzu. A teraz padam, nie mogę usiedzieć na krześle przy komputerze...
Stary 2014-08-17, 20:15   #1431
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Chcieliśmy dwoje dzieci i od razi ustalilismy że albo od razu albo wcale. My jesteśmy za wygodni i wyszło nam ze jeśli nie zdecydujemy się szybko to potem może nam się juz nie chcieć
Mamy właśnie kilkoro dalszych znajomych którzy mają po jednym dziecku w wieku między 5 a 7 lat i koleżanka z 11 letnim synem. Wszyscy zgodnie twierdzą że może i by chcieli ale im się nie chce

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 20:15   #1432
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Do mu nakopać
Niech się zajmie Tobą, a nie lata. Ale tak jest, mój czasem też ma milion rzeczy do zrobienia jak ma wolne Ale już nie narzekam, stara się kurcze, więc niech porobi co ma robić, ech.

O, a masz link do tych pampków Belli?
Nie wiem nawet jak wyglądają

Cieszę się, jasne Niby te Dada niedrogie, ale zawsze to się zaoszczędzi, bo teraz taki miesiąc lipny. A miałam kupić Pampersa, poczekam aż mała się urodzi i się okaże które jej odpowiadają najbardziej Z Babydreama takie żółto-białe mam, fajnie wyglądają, no, ale zobaczymy. Np. ta moja koleżanka strasznie je chwali, bo po Pampersach miał mały dupkę odparzoną, także trzeba przetestować samemu Jedni chwalą, drudzy mówią, że np. babydream są do kitu.
No szkoda,że mój przestał się starać i jeszcze bezczelnie kłamie. łaskawie zadzwonił po moim wulgarnym sms "Kiciuś dzwoniłaś?" i go tak zrypałam,że masakra a on,że o 22 będzie,bo mają w ciul roboty a podobno to było roboty na 3 godziny i słyszę pełno towarzystwa,głupie koleżanki,które są idiotkami do potęgi n-tej,bo to chodzące pustaki i pewnie się dzieje nieźle. Powiedziałam,że idę spać,drzwi zamknięte i wyłączyłam telefon,niech sobie siedzi,ja takiego zachowania nie daruję
Ja kupiłam pampersa na allegro robiąc przy okazji zakupki dla siebie,bodajże za 22 zł kupiłam newborny a te Bella po 20 zł nawet stoją http://allegro.pl/pampersy-newborn-h...462640174.html to są te. Też chciałam wziąć Dady,bo widziałam,że są w małych paczkach i może też wezmę,choć słyszałam,że do któregoś rozmiaru są lipne a potem są już ok,ale wolę się przekonać sama jak to z nimi jest

Stary 2014-08-17, 20:16   #1433
88madziuszka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość

Nie mam dziś weny do pisania.

Pojechaliśmy w fajne miejsce i trochę posiedzieliśmy na kocyku na świeżym powietrzu. A teraz padam, nie mogę usiedzieć na krześle przy komputerze...

cześć Doris,

kurczę, mam taki brzuch napięty teraz, no.
Stary 2014-08-17, 20:26   #1434
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
No szkoda,że mój przestał się starać i jeszcze bezczelnie kłamie. łaskawie zadzwonił po moim wulgarnym sms "Kiciuś dzwoniłaś?" i go tak zrypałam,że masakra a on,że o 22 będzie,bo mają w ciul roboty a podobno to było roboty na 3 godziny i słyszę pełno towarzystwa,głupie koleżanki,które są idiotkami do potęgi n-tej,bo to chodzące pustaki i pewnie się dzieje nieźle. Powiedziałam,że idę spać,drzwi zamknięte i wyłączyłam telefon,niech sobie siedzi,ja takiego zachowania nie daruję
Ja kupiłam pampersa na allegro robiąc przy okazji zakupki dla siebie,bodajże za 22 zł kupiłam newborny a te Bella po 20 zł nawet stoją http://allegro.pl/pampersy-newborn-h...462640174.html to są te. Też chciałam wziąć Dady,bo widziałam,że są w małych paczkach i może też wezmę,choć słyszałam,że do któregoś rozmiaru są lipne a potem są już ok,ale wolę się przekonać sama jak to z nimi jest

Jasne, dlatego ja też sama się chcę przekonać, jak ze wszystkim
To tanio kupiłaś, sama jestem ciekawa jak te z Bell się sprawdzą.
Dada w Biedrze ta najmniejsza chyba 14zł, więc można przetestować

To grubo daje popalić Tż Wiem, że łatwo napisać i radzić, ale ja bym swojemu Tż nie podarowała. Ile on ma do jasnej cholery? By się wstydził kobietę ciężarną tak zostawiać samą
Głupio się pyta czy dzwoniłaś Nie, maila wysłałaś
Ja mam czasem wyrzuty sumienia, że robię Tż o coś jazdy, bo pracuje, ma prawo wyjść, choć do kolegów rzadko chodzi raczej na ryby, siłka, etc. Potem go przepraszam, ale przez to moje leżenie jestem taka zgorzkniała, potrzebuję towarzystwa i dlatego się tak wkurzam. Picia ma zakaz i wie po tym, a wczoraj się pyta głupia czy wódkę może wypić No way, ja prawie rodzę ( ), boję się, więc no niestety, musi wytrzymać.

Ale te chłopy mają z nami, a my z nimi

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2014-08-17 o 20:27
Stary 2014-08-17, 20:28   #1435
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Chcieliśmy dwoje dzieci i od razi ustalilismy że albo od razu albo wcale. My jesteśmy za wygodni i wyszło nam ze jeśli nie zdecydujemy się szybko to potem może nam się juz nie chcieć
Mamy właśnie kilkoro dalszych znajomych którzy mają po jednym dziecku w wieku między 5 a 7 lat i koleżanka z 11 letnim synem. Wszyscy zgodnie twierdzą że może i by chcieli ale im się nie chce

dokładnie ja już teraz myśle, że trudno mi znów będzie wstawać po nocach do dziecka, pieluchy i te klimaty. Młoda sama je, śpi całą noc, sama idzie siusiać do wc, a tu na nowo noworodek będzie do ogarnięcia

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 20:30   #1436
kachna21
Raczkowanie

dziewczyny załamałam się caly dzien sie dobrez czulam a nagle z godzine temu znikąd poczulam jak mmnie glowa zaczyna bolec, oczy takie ciezkie i mam katar !! matwie sie o małą, jescze mi tylko choróbska na koniec brakuje
kachna21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 20:37   #1437
Misstic
Wtajemniczenie

Dzanet kochana tęsknimy tęsknimy tutaj za tobą
Ty już tam sobie nie myśl, że jest inaczej

Ja mężowi powiedziałam, że jak mamy mieć jeszcze drugie dziecko to odstęp między dziećmi maks 5 lat. Ale to naprawdę maks. Potem już nie chce. Jestem chyba za leniwa. Nie będzie mi się uśmiechało znowu pchać w pieluchy. Ja chcę jak moja mama. W wieku 43 lat zacząć żyć, że tak powiem od nowa. Tzn znowu poświęcić się sobie. Wtedy już dzieci odchowane i samodzielne. Chcę jeszcze z mężem pozwiedzać trochę świata hehe

Ale dobra plany planami, a najpierw trzeba się uwolnić od tego zatruwającego zycie szwagra...
Powiem wam, że myślimy już z mężem o ponownej sprzedarzy tego mieszkanie i kupieniu kawalerki bo tylko na tyle nas bedzie stać.
Ale czasami lepiej się pocisnąć ale mieć święty spokój a nie terror psychiczny w domu.....
Zobaczymy jak to się rozwiąże po porodzie, bo wiadomo, że teraz to nic nie ruszymy.

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez kachna21 Pokaż wiadomość
dziewczyny załamałam się caly dzien sie dobrez czulam a nagle z godzine temu znikąd poczulam jak mmnie glowa zaczyna bolec, oczy takie ciezkie i mam katar !! matwie sie o małą, jescze mi tylko choróbska na koniec brakuje
Kasiu działaj odrazu. Rutinoscorbin sobie zaaplikuj do tego dużo ciepłej herbaty z cytrynką i miodem, może też z malinkami jak masz. I do wyrka.
Ewentualnie jak lubisz albo dasz rade wypić to czosnek z ciepłym mlekiem i miodem. Jutro, po jutrze bedziesz jak nowa

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Edytowane przez Misstic
Czas edycji: 2014-08-17 o 20:36
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 20:41   #1438
ania9106
Zadomowienie

Któras pisała o życiu bez dzieci. Dzisiaj rano jak miałam robione ktg przyszedł ksiądz. Tak się zagadalismy że siedział ze mną z 20 minut.
Opowiadał mi że z drugiej strony na ginekologii leży pani ok 30 lat. Mężatką jest 5 lat.teraz skończyli budować dom wieki. Z mezem wymarzyli sobie 5 dzieci,albo i więcej... a tu okazalo się w piątek że babka nie może mieć dzieci..
Strasznie mi jej szkoda. Podobno od razu jak wyjdzie to szukają z mężem osrodka adopcyjnego bo nie wyobrażają sobie życia bez gromadki dzieci...
Życie jest niesprawiedliwe...

15.02.2020 MAŁY KTOŚ
Stary 2014-08-17, 20:46   #1439
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, dlatego ja też sama się chcę przekonać, jak ze wszystkim
To tanio kupiłaś, sama jestem ciekawa jak te z Bell się sprawdzą.
Dada w Biedrze ta najmniejsza chyba 14zł, więc można przetestować

To grubo daje popalić Tż Wiem, że łatwo napisać i radzić, ale ja bym swojemu Tż nie podarowała. Ile on ma do jasnej cholery? By się wstydził kobietę ciężarną tak zostawiać samą
Głupio się pyta czy dzwoniłaś Nie, maila wysłałaś
Ja mam czasem wyrzuty sumienia, że robię Tż o coś jazdy, bo pracuje, ma prawo wyjść, choć do kolegów rzadko chodzi raczej na ryby, siłka, etc. Potem go przepraszam, ale przez to moje leżenie jestem taka zgorzkniała, potrzebuję towarzystwa i dlatego się tak wkurzam. Picia ma zakaz i wie po tym, a wczoraj się pyta głupia czy wódkę może wypić No way, ja prawie rodzę ( ), boję się, więc no niestety, musi wytrzymać.

Ale te chłopy mają z nami, a my z nimi
Na allegro Ci powiem dużo tych z Pampers jest po takiej cenie 22-25 zł ale to się opłaca kupić albo w większej ilości albo przy okazji zakupów,ja tak zrobiłam,że pozamawiałam sobie do szpitala,trochę dla młodego i wzięłam przy okazji pampki,bo znając życie wszystko bym kupiła ale nie pampersy
Ja dlatego mojemu nie podaruję,bo takiego świństwa się nie robi... Wczoraj dopiero się na wieczór pogodziliśmy po tym jak mnie olał 3 dni temu a teraz robi to samo...Jak chciał tyle wolności to trzeba było nie robić sobie dziecka a przy dziecku będzie jeszcze mniej swobód. Wiadomo głupio jak facet siedzi w domu ciągle,bo odpoczynek każdemu się należy ale do cholery jak gdzieś wychodzić to kulturalnie,odebrać telefon i powiedzieć,że będę za te 3 godziny i wrócić a nie pójść i mieć w tyłku... Jak wyczuję,że on pił to nawet nie chcę żeby szedł ze mną do lekarza jutro,bo ja się martwię czy będą wyniki dobre,czy do szpitala mnie nie położą jak wyjdą złe a on hulaj dusza
Cytat:
Napisane przez kachna21 Pokaż wiadomość
To herbatka z cytrynką i do wyrka medycyna naturalna nie jest taka zła i pomaga

Ania,o tak.. życie jest cholernie niesprawiedliwe Najgorzej,że dobrzy ludzie tych dzieci nie mogą mieć a takie gnidy społeczne robią sobie te dzieci na potęge i albo nie mają za co ich wykarmić albo oddają,żeby się pozbyć problemu...

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-08-17 o 20:47
Stary 2014-08-17, 20:52   #1440
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Cytat:
Dzień dobry

Nie nadrobię Was

Widzę, że nie ja tylko używam Tangle Teezer Ja mam swoją odkąd pojawiła się na rynku, Tż kupił mi kilka lat temu jak kosztowała 90zł Ale szczerze? Odstawiłam na długi czas i dopiero od niedawna do niej wróciłam i uważam, że wcale hinie jest. Fajna, ale wolę zwykłe szczotki, chociaż idealnie rozczesuje.

Też mam tą szczotkę, ale ponieważ chodzę w związanych włosach to się nie polubiłyśmy, ja potrzebuję rączki, córce dałam i jest zadowolona a ja zapoluję może kiedyś na model z rączką ale parcia szczególnego nie mam ☺

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
A nie wiem Anetko czy jest tam. Ja ją prosiłam o instrukcje o dziewczynach :-*
Szczerze to nie wiem jak się zabrać do pielęgnacji chłopca 😆, nie chcę mu krzywdy zrobić, wiem tylko, że napletka się nie rusza.Eee to chyba nie będzie trudne poza fontanną opisywaną tutaj 😊

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości