|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pytanie do osób szyjących zawodowo lub hobbistycznie
Witam, mam pytanie odnoście oczywiście sprzętu
![]() ![]() A moze jestescie w stanie polecic jakąs maszyne do szycia, w miare przystepnej cenie dla osoby poczatkujacej. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanie do osób szyjących zawodowo lub hobbistycznie
Nie wiem czy dobrze doradzę... ale może poproś o przeniesienie wątku na to podforum? Druty igła i szydełko?
http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=60 Albo w ogóle na zrób to sama? ![]() Powodzenia ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dziekuję Rambo za przeniesienie wątku chciałam o to poprosić, ale jakoś ostatnio nie miałam czasu wejść na neta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
O nowych (tzn. od 10-20 lat) Singerach słyszałam, że są awaryjne, bo z niemieckiej legendy została już tylko marka, a maszyny są "tłuczone" w Chinach.
Ja jestem zadowoloną użytkowniczką maszyny Scandinavia 100 firmy Husqvarna. Myślę, że gdybym miała kupić sobie maszynę haftującą, wybrałabym model Scandinavia 300 (pole haftu 10x10 i 10x17). Można ją zobaczyć tu: http://www.husqvarna-viking.pl/maszy...ia300_fun.html . Ja osobiście wychodzę z założenia, że moja maszyna ma robić niewiele, ale za to naprawdę dobrze i być trwała, i jestem gotowa za to zapłacić. Niektórzy wolą sprzęt który może nie szyje idealnie, ale za to ma wiecej funkcji, ściegów, i przy tym niższą cenę. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.