![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
do piątku mam czas żeby się psychicznie nastawić
![]() ![]() ![]() Sweet pokoik fajny, podobają mi się kolory tapety ![]() ![]()
![]() |
#812 |
Zadomowienie
|
Ja też mam w piątek diabetologa... Daj znać jak tam poszło i chodź do nas na słodkie mamy
![]() A to nie tapeta, to farba, 9 godzin chłopaki wyklejali zygzaki na ścianie ![]()
#813 | |
Zadomowienie
|
Ja już po wizycie i po obiadku...
Poszłam z dobrym humorem, a wyszłam podłamana ![]() Mojemu ginowi nie za bardzo podoba się wynik glukozy po 2 h - miałam 132 ... i powiedział że on by wolał żeby było do 120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak po za tym to wszystko ok, zrobił mi usg i powiedział "to będzie duża dziewczynka" ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#814 | |
Zakorzenienie
|
Byłam dzis w lumpie, mierzyłam chyba 7 par spodni ;( wszystko na moje wielkie dupsko za małe ;/ załamałam sie ;/
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Możesz liczyć na słodkie wątkowe mamy, jeśli masz jakieś pytania wal jak w dym ![]()
![]() |
#816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że z małą wszystko ok ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Ta wyprawka zabija moje konto....właśnie weszłam sobie na konto bankowe i się załamałam, myślałam że jeszcze coś mam a ja mam.....debet heh Odchodzę od tego komputera, idę się wyżyć i w domu coś porobię.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja już spodni to nawet nie mierze , tylko leginsyyyy!! sweet- tak myśle że jest przewrażliwiony ![]() ![]()
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
No ja juz tez stwierdzilam, ze tylko leginsy i tuniki wchodzą w gre. No niestety, taki los słoniątka ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio pierwszy raz od bardzo dawna zakładałam na siebie rajstopy... Nigdy więcej! Niezłe wyzwanie to było, a co się przy tym ustękałam, usapałam i umęczyłam
![]() Rurki też mi coraz gorzej wkładać i zdejmować, to samo ze skarpetkami ![]()
#820 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie martw się, wynik jest dobry, teraz jest norma 154, ale wcześniej 140, więc Twój wynik i tak się mieści także luz... i nie powtarzałabym, bo przecież samo to badanie to duże obciążenie a ja popłakałam się przy obiedzie ![]() moje dziecko zjadło talerz zupy... co prawda wziął malowankę do stołu i ja mu łyżeczki podstawiałam, ale tak buzie otwierał, że szok... a chwilę później drugie danie ![]() ![]() jestem przeszczęśliwa! ten tydzień u teściów jakoś go tak nawrócił, tam zaczął jeść i tak mu zostało na razie i oby to trwało.... ![]()
![]() |
#821 | |
Zadomowienie
|
Paulinko, ta apteka wystrzalkowa to cos innego niz gemini? juz ktorys raz czytam o "aptece wystrzalkowej"...
Cytat:
A ja pozdrawiam Was z rowera wodnego ![]()
![]() |
#822 |
Zadomowienie
|
Ja też już o spodniach zapomniałam kupiłam jedne za grosze na jakiejś licytacji na allegro jeansy, ale jeszcze nie miałam. Mam legginsy z lidla normalne i tylko o nich myślę. W ogóle zostało mi 2,5 miesiąca to jakoś przebieduje z tym co mam, nie chcę kupować nic już bo szkoda kasy, a odchudzanie napewno będzie. W 30 tc mam prawie 14 kg na plusie i zawsze zastanawiałam się jak w ciąży można tak dużo przytyć, a teraz już wiem, że nawet starać się nie trzeba. Ja jem normalnie a kilogram kilogram pogania teraz faktycznie jak leżę to nie spalam żadnych kalorii. Myślę, że jak teraz się prawie nie ruszam to jak przyjdzie dzidziuś i dużo więcej ruchu to uda mi się schudnąć, bo jestem przerażona.
Keithlin Taki wynik glukozy to jak dla mnie bajka więc nie rozumiem lekarza, a zwłaszcza z tym powtarzaniem jeszcze, tego Ci współczuję najbardziej. Dobrze, że z małą wszystko ok ![]()
#823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwne ze twoj gin ma jakies "ale" nawet jakby byla stara norma 140 to sie przeciez miesci ![]() ogarnelam troche garderobe bo jak zaczniemy malowac to zawale pol sypialni tymi reklamowkami z ciuchami corki, musze w koncu te worki prozniowe zamowic, aa mam caly duzy karton butow po corce ![]() znalazlam nawet podgrzewacz do butelek ![]() ![]() kocyki wyprane, teraz pierze sie posciel razem z ochraniaczami i rozki, jutro wlacze dodatkowa posciel, reczniki i przescieradla ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Musze kupic sweter na chlodne dni , zamiast kurtki , ktory bedzie lepszy? 1.http://allegro.pl/30023c-selena-ciep...487391866.html 2.http://allegro.pl/70007c-kardigan-na...487370053.html
![]() |
#824 |
Zadomowienie
|
Ja bym wzięła ten drugi, ale w tym pierwszym fajny jest golfik i chyba wygląda na grubszy, ale z kolei właśnie to jest takie ponczo i jest mocno wycięte po bokach i mnie by to denerwowało, że mi tam wieje.
#825 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#826 |
Zadomowienie
|
Następnym razem powiem mu że mu się chyba coś pomylało
![]() czekoladka - podoba mi się ten drugi , kardigan ![]()
#827 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Kiara_kier;47746166]
fiorella - to macie wspólne konto ze wspólnych pieniędzy, ale tak naprawdę to jest głównie Twoje, tak? Oj nie chciałabym tak :P przynajmniej nie na miejscu TŻ ![]() [\QUOTE] Mi tam pasuje :-P tak to francuskie konto zalozone na mnie. Wszystkie pieniazki wpadaja na nie. Jesli on cos chce z banku to musze isc z nim bo beze mnie niczego nie zalatwi. Mi tez kiedys kurier zgubil przesylke (nie pamietam jaka to byla firma). Twierdzil ze moja paczka musiala sie doczepic do jakiejs wiekszej paczki. Nie byla ona jakas duza-zamowilam wtedy w necie rajstopy za niecale 80 zl. Sam zaproponowal ze zwroci mi kase i mam sobie zamowic jeszcze raz.
#828 |
Zakorzenienie
|
Ten szary z guzikiem
![]() tzn. drugi ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- ![]()
![]() |
#830 | |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny za mile slowa i kciuki, kochane jestescie
![]() Nie wiem, jak to sie stalo, ze mojej mamy nie przyjeli wczoraj do szpitala (moja mama jest w PL) ![]() ![]() Strasznie sie boje, zeby wyniki byly w miare ok ![]() Ja mam teraz urlop 3 dni, chcialam kupic bilet i poleciec do PL ale Tz i siostra na mnie nakrzyczeli, ze to zly pomysl, bo popierwsze bede tam sama, po drugie nie mam tam ani lekarza ani nikogo, kto moglby sie moja ciaza zaopiekowac tylko jakos tak ciezko w domu wysiedziec wiedzac, ze moja mama lezy sama w szpitalu, nawet jesli powodem jest jakas blahostka ![]() Ja leki niestety musze brac ![]() ![]() Sweetpokoik przesliczny, klimatyczny, bardzo mi sie podoba ![]() FrauGizelatrzymam kciuki za wizyte i za kolezanke i jej malenstwo ![]() happywomenpowodzenia na wizycie. justanaja mam dokladnie tak samo, tez mi ciezko sie zwlec z lozka, chociaz dzisaj nie spie juz od 5.40 ![]() beige ![]() ![]() Keithlyn z ciekawosci zajrzalam na ebay, mozna kupic juz sole city uzywana od ok. 300 bez fotelika (nowa z fotelikiem kosztuje ok. £550), mysle, ze jesli bratowa mialaby czas, zeby obserwowac aukcje to mozna znalezc calkiem niezle okazje ![]() eladzasz rade, szybko zleci do piatku ![]() Cytat:
marthapowodzenia w poradni ![]() Keithlynsuper, ze z maluszkiem wszysko ok ![]() ![]() ela ![]() ![]() czekoladkami sie podoba ten drugi ![]() Dzieki dziewczyny jeszcze raz za mile slowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Wtajemniczenie
|
czekoladko - ja wiem, że się myłaś, tylko nawet jak się myjemy to czasami czegoś nie domyjemy i taki efekt. U Ciebie też wyszło dużo śluzu co dodatkowo wskazywałoby właśnie na to.
![]() Co do tej dziewczyny - ja to się martwię o nią ![]() Rosalie - życze mamie zdrówka, oby się nią porządnie zajęli w szpitalu. A anemię zwalczysz! ![]() Frau ![]() Sweet - śliczny pokoik! ![]() Ja się dziś do bani czuję. Rano było ok, a teraz znowu się zaczęło. Boli brzuch, stawia się, do tego mnie muli strasznie, normalnie mam wrażenie, że zapadam się w łóżku. Także umyję głowę i idę się zdrzemnąć... |
![]() ![]() |
![]() |
#832 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
Paulina masz nad czym myśleć
![]() ![]() Do mnie też dziś paczka z gemini przyszła i w gratisie dostała jakieś tabletki prenatal na grypę ![]() A folia bąbelkowa się przyda, bo nie miałam w co owinąć telewizora, żeby wynieść go do piwnicy ![]() Ja mam z canpola (wiekszosc) i belli (1 op.) Ja mam jeden rożek od koleżanki i zamówię drugi. Jak coś to posłużą za kolderkę do wózka ![]() ![]() Keithlyn dziwne, myslalam, ze jestes w normie to nie ma co przesadzac...dziwne Fiorella Tobie to dobrze ![]() Czekoladka - drugi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#834 |
Zakorzenienie
|
Tylko patrze i aktualnie nie ma wystawionych sweterkow, najwyzej napisze czy znowu wystawia. Znalazlam jeszcze taki tylko drozszy juz
http://allegro.pl/kardigan-sweter-sw...509517066.html Kiara pogoda tez ma wplyw napewno na Twoje samopoczucie ![]() mnie znowu zgaga meczy ![]()
#835 |
Zadomowienie
|
Też dostałam paczkę z gemini i dostałam 3 próbki. 2 jakieś kuracje naczynkowe i jedną antycelulitową z ziaji, a zamówienie na 360 zł przy mniejszych miałam lepsze gratisy.
Czekoladka zaczekaj do jutra napewno wystawią jeszcze raz. Kiara ja też mam dzisiaj taki senny dzień nawet kawkę sobie wypiłam, bo już mi strasznie ciężko było. Ja czekam jeszcze na pościel i rożek, bo wybrałam sobie wzór, który się skończył, no ale w sumie mi się nie spieszy, bo nawet nie mam łóżeczka, więc mogę zaczekać.
#836 |
Zakorzenienie
|
U nas folia bąbelkowa to hit u corki, bawi sie nia , jakies paczuski robi, ostatnio lalke zawinela ze niby to kocyk
![]() Poczekam do jutra z tym swterkiem moze wystawia, poki co wygralam taki na aukcji ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=4508627190
#837 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi się właśnie przypomniało, że mam taki jeden długi, gruby co brzuch mi się zmieści na takim pasku, więc u mnie problem z głowy ![]()
![]() |
#838 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
u mnie tez nie zla gimnastyka przy skarpetkach hahaha, a nawet przy majtkach ![]() melleczka tracisz rownowage? ![]() Cytat:
drugi fajniejszy sweterek ![]() widze,ze wszystkie powoli zaczynamy robic prania dla swoich dzieci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
AA i przyszla mi dzisiaj ta posciel, fajna gatunkowo i 100% bawelna satynowa, moge polecic sprzedawce jakby co
![]()
#840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.